LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 13:46

yanquez pisze: Szkoda, że Llorente jeszcze przed przyjściem już posiada spory obóz hejterski. Mówię Wam ludzie - będziecie zadowoleni!
Źle mnie zrozumieliście Panowie ;) zero hejtów z mojej strony, ja również się cieszę, że Llorente będzie grał dla nas i cieszę się, że strzela bramki mimo takiej długiej przerwy w grze. Po prostu ten gol nie jest jakimś dużym wyczynem, żeby się podniecać, ot, zwykła bramka.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 14:35 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 13:53

Ja osobiście jestem wielkim fanem Llorente i wierze, że zrobi dużą różnice w ataku. W końcu to jest pewne, że LL>>>>>>Wszyscy nasi napastnicy...

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2013, 22:06

Falcao co za kocur !!! kiedy kiedy ja... my bedziemy ogladac podovbej klasy napastnika w Juve T_T

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2013, 22:14

ja tam zaczne ogladac 2 polowe, bo zapewne Higuain wejdzie przy takim wyniku wiec sie zobaczy w jakiej formie jest obecnie 8)

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2013, 23:31

Cabrini_idol pisze:Falcao co za kocur !!! kiedy kiedy ja... my bedziemy ogladac podovbej klasy napastnika w Juve T_T
co takiego zrobil? niestety nie moglem ogladac, moglby ktos rzucic linkiem?

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:12

Żałosne zachowanie grajków Realu. Sezon bez sukcesu. Like it.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:14

real bez trofeum, do tego przegrać na swoim stadionie DERBY w finale CdR :D sezon przegrali na wszystkich frontach :D nie będzie ich kolejnego pojedynku z barcą :D i krystyna wyleciała z boiska, mou sub zero zresztą też :D
niezły teatrzyk, gra na czas, awantury, i to wszystko w " najpiękniejszej lidze świata" a nie brzydkiej serie a :)

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:15

Higuian zmarnowal dobra sytuacja w dogrywka.
Nietety nie mozna powiedziec ze jest z swietnej formie.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:19

Nie zrozumiem nigdy kibiców Realu - 80% uważa że Vidal powinien błagać o transfer do Madrytu, co młodsi i mniej rozgarnięci życzą sobie dopłaty ze strony Juve i wymiany za Higuaina, do tego deale typu 30 milionów + Pogba, a moim zdaniem... grają koszmarnie. Oczy bolały, dzida do przodu i jazda. Zero przytrzymania, przyspieszenia, nagłego zaskoczenia, nietuzinkowego zagrania z środka pola - zero.

Co nie zmienia faktu że zawodnikiem meczu jest zdecydowanie Courtois - tak fantastycznej interwencji jak tej przy wyciągnięciu wbicia Ozila do bramki nie widziałem naprawdę dawno :bravo:

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:19

Nedved1983 pisze:real bez trofeum, do tego przegrać na swoim stadionie DERBY w finale CdR :D sezon przegrali na wszystkich frontach :D nie będzie ich kolejnego pojedynku z barcą :D i krystyna wyleciała z boiska, mou sub zero zresztą też :D
niezły teatrzyk, gra na czas, awantury, i to wszystko w " najpiękniejszej lidze świata" a nie brzydkiej serie a :)
Tak sie zastanawiam, czy real pod wodzą the special(needs) zagrał jakis ważniejszy mecz bez wszczynania burd, nie wspominając o brzydkiej grze i teatrzykowaniu, co z resztą obie strony robiły równie namiętnie.

Faktycznie wolę nasza "brzydką" serieA

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 00:25

8 lat- 500 mln euro wydanych - 2 Trofea :D

Co za frajerski klub. :smile:

Najsmieszniejsze jest to, ze ludzie pomimo iz Real od 10 lat ani razu nie udowodnil mocy, to mysla ze to najlepszy klub swiata albo jest w top3. TO jest takie zalosne.

Obrazek
Kejker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 08:51

Bardzo ucieszyła mnie ta porażka Realu. Brawo Atletico.

Gość dostaje ewidentnie w jajca a pół ławki Realowców wbiega na boisku :lol: :lol:

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 09:35

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45522
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45518 - pierwsze i drugie pytanie
Ten klub to tacy Hiszpańscy śmieciarze... Nie potrafią przegrywać i pogratulować przeciwnikom.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 10:46

FelekJUVE pisze:http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45518 - pierwsze i drugie pytanie
Ten klub to tacy Hiszpańscy śmieciarze... Nie potrafią przegrywać i pogratulować przeciwnikom.
Nie wiem, czy Mourinho dostał wylewu po tym meczu, czy tłumaczyli tą konferencję google translatotrem, ale nie da się tego czytać. :|

Wpiernicz Realu zawsze spoko, zwłaszcza gdy odwalają taki teatrzyk, jak wczoraj.

The speszyl kolekszyn wbił chyba im wszystkim do łbów, że jak coś nie idzie, to winien jest cały Świat - z sędzią na czele - a nie oni sami. Przecież arbiter wczoraj dawał radę, jak rzadko kiedy (ostatnimi czasy), a "królewscy" zachowywali się, jakby tam gwizdał jakiś totalnie stronniczy amator. Sytuacja z jajami Juanfrana najlepiej to obrazuje. :lol:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Teo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 maja 2013, 19:46

Ja powiem tak:Real wydaje wielkie kwoty,ale one mu się zwracają dzięki znakomitemu marketingowi itd,a ten marketing jest pozytywny m.in. dzięki historii i sukcesom.Przecież Real Madryt zawdzięcza takie pieniądze samemu sobie,a nie jakiemuś megabogaczowi co go sobie kupił.Chociaż zdarzają się ludzie którzy myślą,że np. wybrany przez kibiców prezes(który również posiada spory majątek prywatny,ale to są grosze w porównaniu z Abramowiczami i nie może go użyć nawet jakby chciał) jest takim "szejkiem" ;)
Dla mnie to jednak różnica

ODPOWIEDZ