LaLiga
- squinter
- Juventino
Źle mnie zrozumieliście Panowieyanquez pisze: Szkoda, że Llorente jeszcze przed przyjściem już posiada spory obóz hejterski. Mówię Wam ludzie - będziecie zadowoleni!

Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 14:35 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Falcao co za kocur !!! kiedy kiedy ja... my bedziemy ogladac podovbej klasy napastnika w Juve T_T

- Nedved1983
- Juventino
real bez trofeum, do tego przegrać na swoim stadionie DERBY w finale CdR
sezon przegrali na wszystkich frontach
nie będzie ich kolejnego pojedynku z barcą
i krystyna wyleciała z boiska, mou sub zero zresztą też 
niezły teatrzyk, gra na czas, awantury, i to wszystko w " najpiękniejszej lidze świata" a nie brzydkiej serie a

niezły teatrzyk, gra na czas, awantury, i to wszystko w " najpiękniejszej lidze świata" a nie brzydkiej serie a

- juvemaroko
- Juventino
Higuian zmarnowal dobra sytuacja w dogrywka.
Nietety nie mozna powiedziec ze jest z swietnej formie.
Nietety nie mozna powiedziec ze jest z swietnej formie.
- johnnybgoode
- Juventino
Nie zrozumiem nigdy kibiców Realu - 80% uważa że Vidal powinien błagać o transfer do Madrytu, co młodsi i mniej rozgarnięci życzą sobie dopłaty ze strony Juve i wymiany za Higuaina, do tego deale typu 30 milionów + Pogba, a moim zdaniem... grają koszmarnie. Oczy bolały, dzida do przodu i jazda. Zero przytrzymania, przyspieszenia, nagłego zaskoczenia, nietuzinkowego zagrania z środka pola - zero.
Co nie zmienia faktu że zawodnikiem meczu jest zdecydowanie Courtois - tak fantastycznej interwencji jak tej przy wyciągnięciu wbicia Ozila do bramki nie widziałem naprawdę dawno
Co nie zmienia faktu że zawodnikiem meczu jest zdecydowanie Courtois - tak fantastycznej interwencji jak tej przy wyciągnięciu wbicia Ozila do bramki nie widziałem naprawdę dawno

- Osgiliath
- Juventino
Tak sie zastanawiam, czy real pod wodzą the special(needs) zagrał jakis ważniejszy mecz bez wszczynania burd, nie wspominając o brzydkiej grze i teatrzykowaniu, co z resztą obie strony robiły równie namiętnie.Nedved1983 pisze:real bez trofeum, do tego przegrać na swoim stadionie DERBY w finale CdRsezon przegrali na wszystkich frontach
nie będzie ich kolejnego pojedynku z barcą
i krystyna wyleciała z boiska, mou sub zero zresztą też
Faktycznie wolę nasza "brzydką" serieA
- Cabrini_idol
- Juventino
8 lat- 500 mln euro wydanych - 2 Trofea 
Co za frajerski klub.
Najsmieszniejsze jest to, ze ludzie pomimo iz Real od 10 lat ani razu nie udowodnil mocy, to mysla ze to najlepszy klub swiata albo jest w top3. TO jest takie zalosne.

Co za frajerski klub.
Najsmieszniejsze jest to, ze ludzie pomimo iz Real od 10 lat ani razu nie udowodnil mocy, to mysla ze to najlepszy klub swiata albo jest w top3. TO jest takie zalosne.

- FelekJUVE
- Juventino
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45522
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45518 - pierwsze i drugie pytanie
Ten klub to tacy Hiszpańscy śmieciarze... Nie potrafią przegrywać i pogratulować przeciwnikom.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45518 - pierwsze i drugie pytanie
Ten klub to tacy Hiszpańscy śmieciarze... Nie potrafią przegrywać i pogratulować przeciwnikom.
- wojczech7
- Juventino
Nie wiem, czy Mourinho dostał wylewu po tym meczu, czy tłumaczyli tą konferencję google translatotrem, ale nie da się tego czytać.FelekJUVE pisze:http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=45518 - pierwsze i drugie pytanie

Wpiernicz Realu zawsze spoko, zwłaszcza gdy odwalają taki teatrzyk, jak wczoraj.
The speszyl kolekszyn wbił chyba im wszystkim do łbów, że jak coś nie idzie, to winien jest cały Świat - z sędzią na czele - a nie oni sami. Przecież arbiter wczoraj dawał radę, jak rzadko kiedy (ostatnimi czasy), a "królewscy" zachowywali się, jakby tam gwizdał jakiś totalnie stronniczy amator. Sytuacja z jajami Juanfrana najlepiej to obrazuje. :lol:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Teo
- Juventino
Ja powiem tak:Real wydaje wielkie kwoty,ale one mu się zwracają dzięki znakomitemu marketingowi itd,a ten marketing jest pozytywny m.in. dzięki historii i sukcesom.Przecież Real Madryt zawdzięcza takie pieniądze samemu sobie,a nie jakiemuś megabogaczowi co go sobie kupił.Chociaż zdarzają się ludzie którzy myślą,że np. wybrany przez kibiców prezes(który również posiada spory majątek prywatny,ale to są grosze w porównaniu z Abramowiczami i nie może go użyć nawet jakby chciał) jest takim "szejkiem" 
Dla mnie to jednak różnica

Dla mnie to jednak różnica