LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 10:14

zahor pisze: Prawdę powiedziawszy to nie rozumiem dlaczego miałoby być inaczej. PSG zmierza pewnie po mistrzostwo, w LM zaprezentowali się naprawdę solidnie, prawie eliminując Barcelonę. Wszystkie znaki wskazują na to że w Paryżu stawiają na długofalowy projekt, którym dowodzić ma włoski trener, nie wiem dlaczego nagle którakolwiek ze stron miałaby z niego rezygnować. Chyba że działo się coś, o czym nie wiem (konflikty, niesnaski, problemy w zespole?).
Po tym jak na zime Real miał 15(?) punktową stratę do Barcy zaczęły się doniesienia, że Mou po sezonie opuści Real. Z każdym kolejnym tygodniem te doniesienia rosły i w okolicach Marca było już pewne, że Portugalczyk, bez względu na postawę w LM, opuści Madryt.
Jako, że Real to wielka firma, tak potrzebuje głośnego nazwiska na ławce. I Ancelotti stał się kandydatem nr.1 na objęcie stanowskia. Do tego w kwietniu wiele gazet francuskich (L'Equipe, Le Parisien) pisało na okładkach swoich gazet, że Włoch na 100% zostanie trenerem mistrza Hiszpanii. Mówiło się też o ustnym porozumieniu między Ancelottim, a działaczami Realu.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 21:25

grande amore pisze:Ciekawe, bo o ile mi wiadomo, to Heynckes mial odejsc na emeryture :think:
Heynckes nei wybiera się na emeryturę, sam o tym mówił w wywiadach. Bayern proponował my posadę dyrektora od czegoś tam, ale on chce nadal trenować.

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... omosc.html
http://bundesliga.przegladsportowy.pl/P ... 1,458.html

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 23:16

Toć w sumie nie jest jeszcze taki stary. Ma chyba 67 lat. W Europie jest kilku starszych trenerów. Jest bardzo możliwe, że Perez zaproponuje mu posadę. Mówi się, że 2x do tej samej rzeki się nie wchodzi, a Jupp wszedł i jest bliski potrójnej korony. Ja bym to widział tak: Mou zum CFC, Jupp zum Real.

Ciekawie będzie w Barcelonie. Kto przyjdzie, kto odejdzie, co z Tito? To może być bardzo interesująca telenowela.
Cóż, ja mimo wszystko zostawiłbym trenera. Pierwszą część sezonu mieli bardzo dobrą. Jeśli chodzi o transfery to zrobiłbym tylko dwa: David Luiz zum FCB, Nani zum FCB. Portugalczyk mógłby tam pasować i mi od dawna marzy się zobaczyć go w koszulce dumy Katalonii. To świetny technik i drybler, nauczyłby się grać zespołowo i z miejsca mógłby stać się ich kluczowym graczem.

Iniesta/Messi/Nani
Cesc/Xavi
Busquets
Adriano/Pique/Luiz/Alwis
Valdes-zostanie?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:37

Llorente gol !!!!!!!!!!! :)

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:39

Bazyliszek pisze:Llorente gol !!!!!!!!!!! :)
True. Ale wiesz coś więcej o tym i widziałeś jak to zrobił? Czy wiesz tyle co i ja z livescore.com? :wink:
Bazyliszek pisze:
Antek666 pisze:
True. Ale wiesz coś więcej o tym i widziałeś jak to zrobił? Czy wiesz tyle co i ja z livescore.com? :wink:
ogladam stream 8)
no oglądać ich końcółwki nie będę bo nasi są już tuż tuż,to powiedz jak strzelił albo rozrysuj to jak Gmoch 8)
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 17:45 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:43

Antek666 pisze:
ogladam stream 8)

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:44

Gol zdobyty głową?

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 21:20

Jakby ktoś nie widział bramki Llorente, łapcie:
/
Ogląda ktoś mecz Realu? Higuain kapitanem :shock: to chyba juz taki hołd za te lata ktore spędził w Realu, to już raczej pewne ze odejdzie:D mam nadzieje, że do nas :)

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 23:20

Bazyliszek pisze:Jakby ktoś nie widział bramki Llorente, łapcie:
/
Ogląda ktoś mecz Realu? Higuain kapitanem :shock: to chyba juz taki hołd za te lata ktore spędził w Realu, to już raczej pewne ze odejdzie:D mam nadzieje, że do nas :)
No a do tego pyknął brameczkę główką ;) jeśli miałby odejść, niech wpada do nas :)

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 01:10

Ta bramka Llorente taka bez szalu, nie zaryzykuje stwierdzenia, ze Matri by to strzelil, ale gol przecietny.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 08:42

Bazyliszek pisze:Higuain kapitanem :shock:
A kto według Ciebie powinien być kapitanem z jedenastki: Lopez - Nacho, Carvalho, Albiol, Varane - Modrić, Essien - Morata, Kaka, Di Maria - Higuain :wink:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 08:46

Ouh_yeah pisze:
Bazyliszek pisze:Higuain kapitanem :shock:
A kto według Ciebie powinien być kapitanem z jedenastki: Lopez - Nacho, Carvalho, Albiol, Varane - Modrić, Essien - Morata, Kaka, Di Maria - Higuain :wink:
nikt :prochno:

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 08:52

squinter pisze:Ta bramka Llorente taka bez szalu, nie zaryzykuje stwierdzenia, ze Matri by to strzelil, ale gol przecietny.
A co miał zrobić lepiej w tej sytuacji? Żeby gol nie był przeciętny tylko "z szałem"?

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 09:12

stahoo pisze:
squinter pisze:Ta bramka Llorente taka bez szalu, nie zaryzykuje stwierdzenia, ze Matri by to strzelil, ale gol przecietny.
A co miał zrobić lepiej w tej sytuacji? Żeby gol nie był przeciętny tylko "z szałem"?
Jak to co?
Coś w tym stylu by wystarczyło

Szkoda, że Llorente jeszcze przed przyjściem już posiada spory obóz hejterski. Mówię Wam ludzie - będziecie zadowoleni!

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 09:44

yanquez mogłeś to chociaż po japońsku wrzucić, a nie w jakimś dzikim dziamgocie :P

Ja tam nie mogę się doczekać Llorente w naszej koszulce.

ODPOWIEDZ