LaLiga
- Dzium
- Juventino
Po tym jak na zime Real miał 15(?) punktową stratę do Barcy zaczęły się doniesienia, że Mou po sezonie opuści Real. Z każdym kolejnym tygodniem te doniesienia rosły i w okolicach Marca było już pewne, że Portugalczyk, bez względu na postawę w LM, opuści Madryt.zahor pisze: Prawdę powiedziawszy to nie rozumiem dlaczego miałoby być inaczej. PSG zmierza pewnie po mistrzostwo, w LM zaprezentowali się naprawdę solidnie, prawie eliminując Barcelonę. Wszystkie znaki wskazują na to że w Paryżu stawiają na długofalowy projekt, którym dowodzić ma włoski trener, nie wiem dlaczego nagle którakolwiek ze stron miałaby z niego rezygnować. Chyba że działo się coś, o czym nie wiem (konflikty, niesnaski, problemy w zespole?).
Jako, że Real to wielka firma, tak potrzebuje głośnego nazwiska na ławce. I Ancelotti stał się kandydatem nr.1 na objęcie stanowskia. Do tego w kwietniu wiele gazet francuskich (L'Equipe, Le Parisien) pisało na okładkach swoich gazet, że Włoch na 100% zostanie trenerem mistrza Hiszpanii. Mówiło się też o ustnym porozumieniu między Ancelottim, a działaczami Realu.
- francois
- Juventino
Heynckes nei wybiera się na emeryturę, sam o tym mówił w wywiadach. Bayern proponował my posadę dyrektora od czegoś tam, ale on chce nadal trenować.grande amore pisze:Ciekawe, bo o ile mi wiadomo, to Heynckes mial odejsc na emeryture
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... omosc.html
http://bundesliga.przegladsportowy.pl/P ... 1,458.html
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Bruce Badura
- Juventino
Toć w sumie nie jest jeszcze taki stary. Ma chyba 67 lat. W Europie jest kilku starszych trenerów. Jest bardzo możliwe, że Perez zaproponuje mu posadę. Mówi się, że 2x do tej samej rzeki się nie wchodzi, a Jupp wszedł i jest bliski potrójnej korony. Ja bym to widział tak: Mou zum CFC, Jupp zum Real.
Ciekawie będzie w Barcelonie. Kto przyjdzie, kto odejdzie, co z Tito? To może być bardzo interesująca telenowela.
Cóż, ja mimo wszystko zostawiłbym trenera. Pierwszą część sezonu mieli bardzo dobrą. Jeśli chodzi o transfery to zrobiłbym tylko dwa: David Luiz zum FCB, Nani zum FCB. Portugalczyk mógłby tam pasować i mi od dawna marzy się zobaczyć go w koszulce dumy Katalonii. To świetny technik i drybler, nauczyłby się grać zespołowo i z miejsca mógłby stać się ich kluczowym graczem.
Iniesta/Messi/Nani
Cesc/Xavi
Busquets
Adriano/Pique/Luiz/Alwis
Valdes-zostanie?
Ciekawie będzie w Barcelonie. Kto przyjdzie, kto odejdzie, co z Tito? To może być bardzo interesująca telenowela.
Cóż, ja mimo wszystko zostawiłbym trenera. Pierwszą część sezonu mieli bardzo dobrą. Jeśli chodzi o transfery to zrobiłbym tylko dwa: David Luiz zum FCB, Nani zum FCB. Portugalczyk mógłby tam pasować i mi od dawna marzy się zobaczyć go w koszulce dumy Katalonii. To świetny technik i drybler, nauczyłby się grać zespołowo i z miejsca mógłby stać się ich kluczowym graczem.
Iniesta/Messi/Nani
Cesc/Xavi
Busquets
Adriano/Pique/Luiz/Alwis
Valdes-zostanie?
- Antek666
- Juventino
True. Ale wiesz coś więcej o tym i widziałeś jak to zrobił? Czy wiesz tyle co i ja z livescore.com?Bazyliszek pisze:Llorente gol !!!!!!!!!!!
no oglądać ich końcółwki nie będę bo nasi są już tuż tuż,to powiedz jak strzelił albo rozrysuj to jak Gmoch 8)Bazyliszek pisze:ogladam stream 8)Antek666 pisze:True. Ale wiesz coś więcej o tym i widziałeś jak to zrobił? Czy wiesz tyle co i ja z livescore.com?Bazyliszek pisze:Llorente gol !!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 17:45 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
ogladam stream 8)Antek666 pisze:True. Ale wiesz coś więcej o tym i widziałeś jak to zrobił? Czy wiesz tyle co i ja z livescore.com?Bazyliszek pisze:Llorente gol !!!!!!!!!!!
- Piti
- Juventino
Jakby ktoś nie widział bramki Llorente, łapcie:
Ogląda ktoś mecz Realu? Higuain kapitanem :shock: to chyba juz taki hołd za te lata ktore spędził w Realu, to już raczej pewne ze odejdzie:D mam nadzieje, że do nas
/
Ogląda ktoś mecz Realu? Higuain kapitanem :shock: to chyba juz taki hołd za te lata ktore spędził w Realu, to już raczej pewne ze odejdzie:D mam nadzieje, że do nas

- Osgiliath
- Juventino
No a do tego pyknął brameczkę główkąBazyliszek pisze:Jakby ktoś nie widział bramki Llorente, łapcie:/

- Cabrini_idol
- Juventino
niktOuh_yeah pisze:A kto według Ciebie powinien być kapitanem z jedenastki: Lopez - Nacho, Carvalho, Albiol, Varane - Modrić, Essien - Morata, Kaka, Di Maria - HiguainBazyliszek pisze:Higuain kapitanem :shock:

- stahoo
- Juventino
A co miał zrobić lepiej w tej sytuacji? Żeby gol nie był przeciętny tylko "z szałem"?squinter pisze:Ta bramka Llorente taka bez szalu, nie zaryzykuje stwierdzenia, ze Matri by to strzelil, ale gol przecietny.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak to co?stahoo pisze:A co miał zrobić lepiej w tej sytuacji? Żeby gol nie był przeciętny tylko "z szałem"?squinter pisze:Ta bramka Llorente taka bez szalu, nie zaryzykuje stwierdzenia, ze Matri by to strzelil, ale gol przecietny.
Coś w tym stylu by wystarczyło
Szkoda, że Llorente jeszcze przed przyjściem już posiada spory obóz hejterski. Mówię Wam ludzie - będziecie zadowoleni!
- Kucharius1
- Juventino
yanquez mogłeś to chociaż po japońsku wrzucić, a nie w jakimś dzikim dziamgocie 
Ja tam nie mogę się doczekać Llorente w naszej koszulce.

Ja tam nie mogę się doczekać Llorente w naszej koszulce.