Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Osgiliath
- Juventino
Fajnie by było, ale bez sprzedaży nie ma ku temu możliwości i wszyscy wiemy, tylko pytanie kto poleci. Sprzedaż Pjanicia po to by ściągnąć SMS jest średnim pomysłem, podobnie jak deal, w którym przyszedłby Pogba. Jedyne co mi się widzi to pożegnanie Khediry/Matuidiego/Markiza, ale o ile co do Markiza były plotki o Monaco (już pomijam całą kwestię bycia wychowankiem etc) to co do pierwszej dwójki żadnych newsów nie było poza dywagacjami Khediry o MLS, czy BPL. Raczej nie widzi mi się też sprzedaż Matuidiego (mimo, że latał jak kurczak bez głowy) tym bardziej, że wygrał MŚ.Poprostu pisze:O tym nie mówił ale Pjanic zostaje to jest więcej niż pewne.zakiii pisze:Ale w razie odejścia Miralema czy jako wzmocnienie pomocy?Poprostu pisze:Nie wiem czy ktoś wrzucał.
Torchia podczas radia VS mówił wczoraj, że jego zdaniem przyjdzie jeszcze SMS.
Swego czasu mówiło się o Pellegrinim, że ma być nam obiecany/klepnięty etc, ale tu też cisza, choć nie zdziwiłbym się, gdyby to on nam wpadł, bo w tym mercato nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale i tak pls sprzedajmy wreszcie tego Sturaro i może jeszcze kogoś z pomocy.
- Osgiliath
- Juventino
W zasadzie słuszna kandydatura. Z realem i tak chyba jesteśmy w dobrych stosunkach, hajs rozsądny, po odpaleniu Pjacy liczba Chorwatów by się zgadzała, a nie trzeba handryczyć się z gamoniem z Rzymu o SMSPoprostu pisze:Mi to by wystarczył Kovacic a 50 baniek myślę byśmy uzbierali.
- Piti
- Juventino
No nie wiem czy to dobry pomysl, nie wiem w zasadzie co ludzie widza w Kovaciciu, moim zdaniem przeciętniak, wieczny talent który nie może się wykluć. W Interze nigdy nie grał nadzwyczajnie, poza przebłyskami, poszedł do Realu gdzie wydawać się mogło, że powinien wskoczyć na wyższy poziom przy takich kolegach, a tu dalej stagnacja. Fakt przyjscia Kovy do tak obsadzonego Realu w środku pola (Casemiro, Modric, Kroos) był poronionym pomysłem, no ale cóż.Poprostu pisze:Mi to by wystarczył Kovacic a 50 baniek myślę byśmy uzbierali.
Byłoby wspanialePoprostu pisze: Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:

Ostatnio zmieniony 27 lipca 2018, 10:58 przez Piti, łącznie zmieniany 2 razy.
- Piotr Juvefan
- Juventino
To by było bardziej logiczniejsze,że w środku pola zostaniemy z 2 defensywnymi póki trenerem jest Max ,więc taki transfer byłby genialny.Poprostu pisze:tuz.com
Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
<fap fap>Poprostu pisze:tuz.com
Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:
Sarri musi być rasistą jeśli go puści lub N'Golo jest dla niego zbyt defensywnie usposobiony.
Murzynek o cudnym uśmiechu pasuje do Juve jak skrojony na miarę. Pracowity, skromny, walczak. Szkoda, że to pewnie tylko delikatne ploteczki

- daroo89
- Juventino
Kante w Juve w dealu za Gonzalo? Nie sądzę, że w Chelsea pracują skończeni idioci skłonni tak łatwo oddać najlepszego defensywnego pomocnika świata. Chyba, że dopłacamy do tej wymiany jakieś 30 mln.
Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- wojczech7
- Juventino
Piszą, ile musielibyśmy dopłacić? :co?:Poprostu pisze:tuz.com
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
nic nie ma tylko czcze gadanie.wojczech7 pisze:Piszą, ile musielibyśmy dopłacić? :co?:Poprostu pisze:tuz.com
- tomassi14
- Juventino
Poprostu pisze:nic nie ma tylko czcze gadanie.wojczech7 pisze:Piszą, ile musielibyśmy dopłacić? :co?:Poprostu pisze:tuz.com
Dlatego nie rozumiem sensu kupowania Jorginho skoro mają Kante, Bakayoko . :sciana: :sciana:
Kante + 30mln = Higuain
Deal zycia, Kante pokryłby 80% Serie A

- Piotr Juvefan
- Juventino
To czy zostanie Kante czy Hazard wcale nie jest takie pewnie. Sarri może przecież zrobić rewolucje po swojemu i my jako poważny klub możemy szukać okazji 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jestem ciekaw, jak funkcjonowałoby 4-3-3 ze środkiem E.Can-Pjanic-Kante. Wtedy Bośniak mógłby grać zdecydowanie wyżej i miałby mniej zadań defensywnych. E.Can i Kante mogliby nam dać bezpieczeństwo na tyłach podczas popisów z przodu Pjanica, Dybali, D.Costy i C.Ronaldo.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Podobno Caldara twardo chce zostać u nas i walczyć o miejsce w skladzie. I bardzo dobrze. Potrzeba nam twardych i odważnych mężczyzn, a nie śliskiego patałacha z wybujałym ego. Narobił smrodu rok temu teraz przyłazi i znów smrodzi. Powinien dostać zakaz wjazdu na nasz stadion.