Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 10:44

Poprostu pisze:
zakiii pisze:
Poprostu pisze:Nie wiem czy ktoś wrzucał.

Torchia podczas radia VS mówił wczoraj, że jego zdaniem przyjdzie jeszcze SMS.
Ale w razie odejścia Miralema czy jako wzmocnienie pomocy?
O tym nie mówił ale Pjanic zostaje to jest więcej niż pewne.
Fajnie by było, ale bez sprzedaży nie ma ku temu możliwości i wszyscy wiemy, tylko pytanie kto poleci. Sprzedaż Pjanicia po to by ściągnąć SMS jest średnim pomysłem, podobnie jak deal, w którym przyszedłby Pogba. Jedyne co mi się widzi to pożegnanie Khediry/Matuidiego/Markiza, ale o ile co do Markiza były plotki o Monaco (już pomijam całą kwestię bycia wychowankiem etc) to co do pierwszej dwójki żadnych newsów nie było poza dywagacjami Khediry o MLS, czy BPL. Raczej nie widzi mi się też sprzedaż Matuidiego (mimo, że latał jak kurczak bez głowy) tym bardziej, że wygrał MŚ.

Swego czasu mówiło się o Pellegrinim, że ma być nam obiecany/klepnięty etc, ale tu też cisza, choć nie zdziwiłbym się, gdyby to on nam wpadł, bo w tym mercato nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale i tak pls sprzedajmy wreszcie tego Sturaro i może jeszcze kogoś z pomocy.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 10:48

Mi to by wystarczył Kovacic a 50 baniek myślę byśmy uzbierali.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 10:54

Poprostu pisze:Mi to by wystarczył Kovacic a 50 baniek myślę byśmy uzbierali.
W zasadzie słuszna kandydatura. Z realem i tak chyba jesteśmy w dobrych stosunkach, hajs rozsądny, po odpaleniu Pjacy liczba Chorwatów by się zgadzała, a nie trzeba handryczyć się z gamoniem z Rzymu o SMS

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 10:55

Poprostu pisze:Mi to by wystarczył Kovacic a 50 baniek myślę byśmy uzbierali.
No nie wiem czy to dobry pomysl, nie wiem w zasadzie co ludzie widza w Kovaciciu, moim zdaniem przeciętniak, wieczny talent który nie może się wykluć. W Interze nigdy nie grał nadzwyczajnie, poza przebłyskami, poszedł do Realu gdzie wydawać się mogło, że powinien wskoczyć na wyższy poziom przy takich kolegach, a tu dalej stagnacja. Fakt przyjscia Kovy do tak obsadzonego Realu w środku pola (Casemiro, Modric, Kroos) był poronionym pomysłem, no ale cóż.
Poprostu pisze: Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:
Byłoby wspaniale :pray: ale wątpie szczerze by go puścili. Prędzej Bakayoko pogonią.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2018, 10:58 przez Piti, łącznie zmieniany 2 razy.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 10:56

tuz.com

Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:07

Poprostu pisze:tuz.com

Niby pojawiają się jakieś delikatne ploteczki, że CFC chce dołączyć Kante do dillu z Igłą. :czytaj:
To by było bardziej logiczniejsze,że w środku pola zostaniemy z 2 defensywnymi póki trenerem jest Max ,więc taki transfer byłby genialny.

Obrazek
kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:13

<fap fap>

Sarri musi być rasistą jeśli go puści lub N'Golo jest dla niego zbyt defensywnie usposobiony.

Murzynek o cudnym uśmiechu pasuje do Juve jak skrojony na miarę. Pracowity, skromny, walczak. Szkoda, że to pewnie tylko delikatne ploteczki :think:

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:15

Plotek o Kante bym nie brał na poważnie. Wygląda na to, że ktoś rzucił takim tematem na tuz.com i tyle. Na twiterze znanych użytkowników związanych z Juve nawet nie ma o tym wzmianki.

daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:27

Kante w Juve w dealu za Gonzalo? Nie sądzę, że w Chelsea pracują skończeni idioci skłonni tak łatwo oddać najlepszego defensywnego pomocnika świata. Chyba, że dopłacamy do tej wymiany jakieś 30 mln.

Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:38

Piszą, ile musielibyśmy dopłacić? :co?:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 11:40

wojczech7 pisze:

nic nie ma tylko czcze gadanie.

tomassi14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 12:19

Poprostu pisze:
wojczech7 pisze:

nic nie ma tylko czcze gadanie.

Dlatego nie rozumiem sensu kupowania Jorginho skoro mają Kante, Bakayoko . :sciana: :sciana:

Kante + 30mln = Higuain
Deal zycia, Kante pokryłby 80% Serie A :laugh: ale wtedy Can na ławkę...

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 12:30

To czy zostanie Kante czy Hazard wcale nie jest takie pewnie. Sarri może przecież zrobić rewolucje po swojemu i my jako poważny klub możemy szukać okazji :D

Obrazek
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 12:44

Jestem ciekaw, jak funkcjonowałoby 4-3-3 ze środkiem E.Can-Pjanic-Kante. Wtedy Bośniak mógłby grać zdecydowanie wyżej i miałby mniej zadań defensywnych. E.Can i Kante mogliby nam dać bezpieczeństwo na tyłach podczas popisów z przodu Pjanica, Dybali, D.Costy i C.Ronaldo.

Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2018, 13:21

Podobno Caldara twardo chce zostać u nas i walczyć o miejsce w skladzie. I bardzo dobrze. Potrzeba nam twardych i odważnych mężczyzn, a nie śliskiego patałacha z wybujałym ego. Narobił smrodu rok temu teraz przyłazi i znów smrodzi. Powinien dostać zakaz wjazdu na nasz stadion.

Zablokowany