LaLiga
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ależ męczarnie Barcy w meczu przeciwko Levante. Man of the match zdecydowanie dla brakarza gości Navasa, nie tylko za obroniony rzut karny Villi.
Alexis dał dziś dobrą zmianę. Asysta przy trafieniu Fabregasa to trzeci z rzędu mecz, w którym zalicza gola bądź asystę.
Cesc ma ostatnio świetną formę. Niedawny hattrick z Mallorcą i dzisiejsza bramka pozwoliły mu na skompletowanie double-double. Jestem ciekawy czy wyjdzie w podstawie na Bayern.
Alexis dał dziś dobrą zmianę. Asysta przy trafieniu Fabregasa to trzeci z rzędu mecz, w którym zalicza gola bądź asystę.
Cesc ma ostatnio świetną formę. Niedawny hattrick z Mallorcą i dzisiejsza bramka pozwoliły mu na skompletowanie double-double. Jestem ciekawy czy wyjdzie w podstawie na Bayern.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dtmiu
- Katalończyk
Dla mnie te asysty i gole Fabregasa niewiele znaczą- w tej chwili gra niestety zwyczajnie słabo i absolutnie nie widzę go w jedenastce na Bayern. Prędzej postawiłbym na Alcantarę. Pomoc Busquets-Xavi-Iniesta, atak Messi-Villa-xxx, obrona sam nie wiem jaka bo jest niesamowicie zdziesiątkowana i jazda z bawarią...
- juvemaroko
- Juventino
Donnie pisze:LL na ławce, więc nie zabieram się za oglądanie :-) Napiszcie, gdyby wszedł.
LL gra ostatnie 15 minut spotkanie.
- Dzium
- Juventino
- zahor
- Juventino
Prawdę powiedziawszy to nie rozumiem dlaczego miałoby być inaczej. PSG zmierza pewnie po mistrzostwo, w LM zaprezentowali się naprawdę solidnie, prawie eliminując Barcelonę. Wszystkie znaki wskazują na to że w Paryżu stawiają na długofalowy projekt, którym dowodzić ma włoski trener, nie wiem dlaczego nagle którakolwiek ze stron miałaby z niego rezygnować. Chyba że działo się coś, o czym nie wiem (konflikty, niesnaski, problemy w zespole?).Dzium pisze:Najnowsze doniesienia mówią o tym, że Ancelotti zostaje w PSG
- francois
- Juventino
Ja już od dłuższego czasu mam swojego faworyta. Heynckes.Dzium pisze:Najnowsze doniesienia mówią o tym, że Ancelotti zostaje w PSG
To kto do Realu, Benitez? :lol:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- grande amore
- Juventino
Ciekawe, bo o ile mi wiadomo, to Heynckes mial odejsc na emeryture 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda