Mercato (LATO 2017)
- Cabrini_idol
- Juventino
Coś chyba ruszyło i piszę się coraz poważniej, że Sandro wybrał CFC, do zespołu przyszła oferta 70 mln euro. Dlaczego nie pogonią Bonucciego ? Na jego miejsce mamy piłkarzy a Sandro nie zastąpimy NIKIM. Niby Marotta w popłochu chce ściągnąć Spinazolle z wypożyczenia.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> MAĆ.
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> MAĆ.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2017, 16:57 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- jakku1
- Juventino
Spokojnie, póki co, to mamy sprzeczne informacje w sprawie Sandro. Wiele zrodel potwierdza ofertę Chelsea za Brazylijczyka (w tym Agresti) - 70m euro, ale jesli chodzi o stosunek do tej oferty wlodarzy Juventusu to relacje są rozne.
To znaczy, poki co to tylko CDS twierdzi, ze Sandro zostanie sprzedany, a cala reszta, ze nie chcemy sie pozbywac Brazylijczyka (np. TS). Nie widzialem tez opinii Agrestiego na ten temat, a jedynie potwierdzenie z jego ust, ze taka oferta naplynela.
Poczekajmy na jakieś ciekawsze zrodla, niz Corriere della Sera.
To znaczy, poki co to tylko CDS twierdzi, ze Sandro zostanie sprzedany, a cala reszta, ze nie chcemy sie pozbywac Brazylijczyka (np. TS). Nie widzialem tez opinii Agrestiego na ten temat, a jedynie potwierdzenie z jego ust, ze taka oferta naplynela.
Poczekajmy na jakieś ciekawsze zrodla, niz Corriere della Sera.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2017, 16:57 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- annihilator1988
- Juventino
Jeśli Sandro odejdzie, to Juve niech da sobie spokój z zaciągami z Ameryki Południowej. Vidal - popijał, Tevez - wielka miłość do Boca, ale do Chińczyków większa, Isla - początek pierwszego sezonu i już wspominał o Madrycie
, Alves - nagabywanie Dybali na odejście z Juve, Sandro - strach przed imigrantami czy może inna wymówka? Jeśli tak się bawimy, to lepiej stawiać na białych Europejczyków (najbardziej rozgarnięci). Powiem szczerze, stratę Alexa przeżyję, ale nie gdy pójdzie w brudne łapska Conte.

Że co?RICTOR pisze:Tyle, że pozycja bocznego obrońcy nie jest na tyle decydująca w meczach żebyśmy tak mocno mieli odczuć zamianę piłkarza bardzo dobrego na piłkarza dobrego
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2017, 17:05 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Smieszne to jest - mowie o pismakach.
Jednego dnia - Sandro nie do ruszenia, Bonucci moze odejsc.
Drugiego dnia - Sandro odchodzi, Bonucci odchodzi.
Trzeciego dnia - Sandro,Bonucci i Dybala odchodzi.
Dnia czwartego - Dybala szczesliwy, Bonucci dementuje,Sandro moze odejsc
Piatek dnia - Sandro dogadany z CHelsea ktora lamie zasady Fifa o kontaktach z zawodnikiem, Bonucci dogadany, Dybala odpiera szalenstwo Pereza.
Jak stracimy Sandro to dla mnie bedzie jasne.
Jestesmy i na zawsze zostaniemy sredniakiem niczym Porto czy Monaco.
Malo tego, Jeżeli Allegri okłamal - mowiac ze obrona sie nie zmieni - po czym odpali 3 zawodnikow to znaczy ze nasz klub to szambo.
Nadal wierze ze Allegri by nie przedluzyl gdyby mu powiedzieli ze odpala cala obrone w tym najlepszego SO i top 3 LO na swiecie.
Jednego dnia - Sandro nie do ruszenia, Bonucci moze odejsc.
Drugiego dnia - Sandro odchodzi, Bonucci odchodzi.
Trzeciego dnia - Sandro,Bonucci i Dybala odchodzi.
Dnia czwartego - Dybala szczesliwy, Bonucci dementuje,Sandro moze odejsc
Piatek dnia - Sandro dogadany z CHelsea ktora lamie zasady Fifa o kontaktach z zawodnikiem, Bonucci dogadany, Dybala odpiera szalenstwo Pereza.
Jak stracimy Sandro to dla mnie bedzie jasne.
Jestesmy i na zawsze zostaniemy sredniakiem niczym Porto czy Monaco.
Malo tego, Jeżeli Allegri okłamal - mowiac ze obrona sie nie zmieni - po czym odpali 3 zawodnikow to znaczy ze nasz klub to szambo.
Nadal wierze ze Allegri by nie przedluzyl gdyby mu powiedzieli ze odpala cala obrone w tym najlepszego SO i top 3 LO na swiecie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A co Wy mi będziecie mówić? Ja tylko podaję to co Agresti napisał na VS. Swojego zdania jeszcze w tej sprawie nie wyraziłem. A moje zdanie jest takie, że jak się komuś nie podoba w tej drużynie to niech *** , ale powinno się to odbywać na naszych warunkach tzn. sprzedajemy piłkarza tam gdzie będzie to najkorzystniejsze dla nas a nie dla niego.
Zresztą w przypadku Sandro moim zdaniem przesadzacie. Jeśli przyjdzie w jego miejsce ktoś z tych nazwisk, które się wymienia jak Mendy albo Guerreiro z BVB to aż takiej różnicy nie odczujemy. Pisze się sporo jak to się Brazylijczyk nie rozwinął, ale defensywnie takie same błędy jak robił kiedyś w Porto albo na początku przygody w Juve robił i w tamtym sezonie. Jasne, że uważam, że jest bardzo dobry i też bym go nie chciał sprzedać bo lepiej mieć w składzie piłkarza, który już zna schematy i którego nie trzeba wprowadzać pół roku żeby załapał gdzie ma biegać a gdzie nie. Tyle, że pozycja bocznego obrońcy nie jest na tyle decydująca w meczach żebyśmy tak mocno mieli odczuć zamianę piłkarza bardzo dobrego na piłkarza dobrego
Ahaa, Agresti się zapierał, że te sprawy osobiste to nie jest coś co da się wyjaśnić na forum. Żeby nie było, też mnie takie gadanie denerwuje.
Zresztą w przypadku Sandro moim zdaniem przesadzacie. Jeśli przyjdzie w jego miejsce ktoś z tych nazwisk, które się wymienia jak Mendy albo Guerreiro z BVB to aż takiej różnicy nie odczujemy. Pisze się sporo jak to się Brazylijczyk nie rozwinął, ale defensywnie takie same błędy jak robił kiedyś w Porto albo na początku przygody w Juve robił i w tamtym sezonie. Jasne, że uważam, że jest bardzo dobry i też bym go nie chciał sprzedać bo lepiej mieć w składzie piłkarza, który już zna schematy i którego nie trzeba wprowadzać pół roku żeby załapał gdzie ma biegać a gdzie nie. Tyle, że pozycja bocznego obrońcy nie jest na tyle decydująca w meczach żebyśmy tak mocno mieli odczuć zamianę piłkarza bardzo dobrego na piłkarza dobrego

Ahaa, Agresti się zapierał, że te sprawy osobiste to nie jest coś co da się wyjaśnić na forum. Żeby nie było, też mnie takie gadanie denerwuje.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2017, 17:03 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Pisal cos o tym, ze klub zaakceptowal oferte Chelsea?RICTOR pisze:A co Wy mi będziecie mówić? Ja tylko podaję to co Agresti napisał na VS.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie. Napisał, że Sandro bliżej jest Chelsea niż Juve w chwili obecnej i, że powodem nie są pieniądze, ale jakieś sprawy osobiste "których na forum się nie da wyjaśnić", ale nie napisał, że na pewno odejdzie. O klubie nie pisał chyba nic, ale z tego jak ja to odbieram to my w ogóle nie rozważaliśmy jego sprzedaży i to znowu tak jak z Alvesem jesteśmy zaskoczeni.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2017, 17:06 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- kapusniaczek
- Juventino
RICTOR pisze:Zresztą w przypadku Sandro moim zdaniem przesadzacie. Jeśli przyjdzie w jego miejsce ktoś z tych nazwisk, które się wymienia jak Mendy albo Guerreiro z BVB to aż takiej różnicy nie odczujemy.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No co Ty przyjacielu ? Chyba już też bierzesz pod uwagę czarny scenariusz bo na ogół byłeś optymistą bo przecież nikogo nie sprzedamyCavAllano pisze:Ewentualny transfer Sandro to najgorszy możliwy scenariusz, nikt nie jest tak ważny dla zespołu jak właśnie on.

To jest żenujące bo nie wiem kto mógłby Sandro zastąpić.
jakku1...to prawda, że doniesienia są sprzeczne ale sytuacja jest identyczna jak ta z Pogbą. Teraz co roku będą u nas wyprzedaże bo inne kluby będą wiedziały, że zapewnienia Juve o tym, że nikogo nie sprzedamy można schować sobie w dupę. Mnie to śmierdzi od dawna a analogia z zeszłym rokiem jest nad wyraz oczywista.

- blackadder
- Juventino
A jeszcze nie tak dawno zapowiadał że nigdzie się nie wybiera - 'I'm here and I'm staying put.'
Bardzo nie podoba mi się atmosfera wokół naszego klubu.
Bardzo nie podoba mi się atmosfera wokół naszego klubu.

- meda11
- Juventino
Nie piję bezpośrednio do Ciebie MRN ale posłużę się Twoim cytatem, bo tak mi wygodnie. 
Wierzę w zaklepywane prospecty. Szkoda tylko, że przyjdzie mi poczekać aż kilku z nich zatrybi, bo to będzie oznaczać że Buffon (wyzywany już na tym forum) skończy karierę bez uszatego.

6 tytułów mistrzowskich z rzędu, kilka pucharów i superpucharów krajowych, 2 finały LM w ciągu 3 lat. To wszystko mimo sporych przemeblowań w drużynie. Faktycznie taką ilość trofeów, niemałą pensje, piękne miasto w fajnym kraju może dać pół Europy. Po przegranym finale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się Wam w głowach. Chętnie posłucham jak gra się o najwyższe cele na kilku frontach w innych klubach wyłączając osławioną trójce Real/Barce/Bayern.MRN pisze:...W tym roku niestety przekonał się jak wygląda gra o najwyższe cele w Juve...
Wierzę w zaklepywane prospecty. Szkoda tylko, że przyjdzie mi poczekać aż kilku z nich zatrybi, bo to będzie oznaczać że Buffon (wyzywany już na tym forum) skończy karierę bez uszatego.
- Cataclysm9
- Juventino
Głos rozsądku na całym tym rozhisteryzowanym forum.meda11 pisze:Nie piję bezpośrednio do Ciebie MRN ale posłużę się Twoim cytatem, bo tak mi wygodnie.
6 tytułów mistrzowskich z rzędu, kilka pucharów i superpucharów krajowych, 2 finały LM w ciągu 3 lat. To wszystko mimo sporych przemeblowań w drużynie. Faktycznie taką ilość trofeów, niemałą pensje, piękne miasto w fajnym kraju może dać pół Europy. Po przegranym finale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się Wam w głowach. Chętnie posłucham jak gra się o najwyższe cele na kilku frontach w innych klubach wyłączając osławioną trójce Real/Barce/Bayern.MRN pisze:...W tym roku niestety przekonał się jak wygląda gra o najwyższe cele w Juve...
maledizione
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Gdzie były wzmianki o tych nazwiskach?RICTOR pisze:Jeśli przyjdzie w jego miejsce ktoś z tych nazwisk, które się wymienia jak Mendy albo Guerreiro z BVB(...)
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.