Wszystko o Interze
- CzeczenCZN
- Juventino
Oj tam, nie psuj entuzjazmu - wyluzuj jest fajnie, nie zamulajVimes pisze:Trzy punkty z Bologną już nam dopisałeś

Wiem oczywiście jak grają i nie będzie to łatwy mecz. Jednak innego scenariusza jak 3 pkt. nie biorę pod uwagę. Tym bardziej, że śrubowanie naszego klubowego rekordu, co za tym idzie późniejsze pobicie rekordu Serie A, będzie nie tylko potwierdzeniem dominacji co koniecznością. Ponieważ nas i Napoli dzieli tylko - 1 pkt. (OK 2 wirtualne) Więc spodziewany nowy rekord Serie A - będzie konsekwencją utrzymywania tempa w wyścigu o Scudetto. Aha - po cichu liczę na 28 z rzędu

aha
Nie zdziwię się jak w meczu Interu z Sampdorią padnie remis - typuje 1-1. :cwaniak:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
Tak z nas drwili, tak nie dowierzali jak większość z nas jednym głosem mówiła, że koniec końców gówno zajmą, a nie miejsce premiowane LM. Podpalili się tymi 1:0 nie patrząc, że ich gra wyglądała bardzo nędznie.
Liczę, że jeszcze Milan ich wyprzedzi, a gorsza część Mediolanu nie powącha nawet LE w następnym sezonie.
Tak z nas drwili, tak nie dowierzali jak większość z nas jednym głosem mówiła, że koniec końców gówno zajmą, a nie miejsce premiowane LM. Podpalili się tymi 1:0 nie patrząc, że ich gra wyglądała bardzo nędznie.
Liczę, że jeszcze Milan ich wyprzedzi, a gorsza część Mediolanu nie powącha nawet LE w następnym sezonie.

- mibor
- Juventino
Czytałem wczoraj ich Szałtboxa... I widzę że tam jeszcze większa Gimba niż na tutaj... heh bóle mają ogromne że wygrywamy, ale jak oni to stwierdzają na farcie 
Żałosna druzyna nie ma sie co oszukiwać, śmiał bym się jak Pan Gangnam style pierdzielnie to w pi...

Żałosna druzyna nie ma sie co oszukiwać, śmiał bym się jak Pan Gangnam style pierdzielnie to w pi...
Juve, storia di un grande amore
- wojczech7
- Juventino
Równie prawdopodobne jak to, że Inter jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w walce o Scudetto... :lol:Sila Spokoju pisze:Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
15 wygranych z rzędu, coś pięknego. Trzeba wygrać dwa kolejne i pobić rekord Interu, bo nie przystoi, aby ten klub przodował w jakichkolwiek poważnych statystykach.

Swoją drogą - jestem zauroczony naszą grą w defensywie. Niby przeciwnik ma piłkę, niby próbuje, a Buffon ciągle jakby na wczasach. Rozumiem, w meczu z Chievo, czy innym Frosinone, ale z tak rozpędzonym Napoli i Higuainem w życiowej formie? Chapeau bas.
Fajne jest też to, jak elastyczną i szeroką mamy kadrę. Krytycy Marotty powinni się bić w piersi (jak ja i mi podobni, za krytykę Maxa). Całkiem niedawno mówiło się, że w 3-5-2 Juventusu za mało jest polotu na wahadłach. Teraz? Lepszych wahadłowych ze świecą szukać. Obrona top-level, w napadzie diament Dybala, solidny Mandżukić, nieprzewidywalny Zaza i (wciąż wierzę) potrafiący robić różnicę Morata. Środkowej trójki pomocników może nam pozazdrościć praktycznie każdy klub w Europie, a i zmiennicy dają radę.
Jedyną skazą jest brak 3/4 i lewego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Gdyby tak jednym, głośnym transferem załatać obie te pozycje kimś z topu (np. Isco, czy Gotze), byłby cud, miód i orzeszki. Czujecie to?
Dobra, zagrzałem się. Wracam do pracy, bo mnie za chwilę zahor z pumexem sprowadzą do parteru

Forza! :juve:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/I ... 1310.shtml
Kondo nie zagra na JS. Choć nie wiem czy to osłabienie
Kondo nie zagra na JS. Choć nie wiem czy to osłabienie

- panlider
- Juventino
Mocno wątpię, że przeciętny kibic Interu jest w stanie uczynić coś takiego. Szczerze mówiąc znam tylko jednego kibica Interu, ale podczas rozmów z nim szerokim łukiem omijam tematy związane z piłką nożną, bo poglądy tego człowieka w tym zakresie są iście komiczne.Sila Spokoju pisze:Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
Oczywiście nie można generalizować, ale mam wrażenie, że fani tej drużyny to banda zakompleksionych frustratów.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- filippo
- Juventino
Ziomuś o czym ty mówisz, kibice Interu mają syndrom żony alkoholika.Sila Spokoju pisze:Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
Tak jak żona alkoholika myśli, że mąż przestanie pić, tak kibice Interu cały czas się łudzą, że ich drużyna przestanie w końcu przegrywać
forumowy ujadacz
- jurson09
- Juventino
A mnie tam nie interesują wyniki tej drużyny wiecznych przegrańców w chwili gdy są już daleko w tyle. Miały one dla mnie jakieś tam znaczenie gdy ich goniliśmy. Podobnie z reszta jak wyniki pozostałych ekip, ktore nas wyprzedzały.
Mieli swoje 5 minut na poczatku sezonu, przez co ich kibice poczuli się Panami Świata będąc ślepymi na fakt, że ich początkowe sukcesy to w większości kwestia ogromnej porcji szczęścia.
Z większością silniejszych rywali tracili punkty i nawet to nie dawało im do myślenia.
Ich miejsce i to ile im brakuje do Juve pokazalo ostatnie lanie jakie dostalii w CI. Od Juve grającego w połowie rezerwą.
Mieli swoje 5 minut na poczatku sezonu, przez co ich kibice poczuli się Panami Świata będąc ślepymi na fakt, że ich początkowe sukcesy to w większości kwestia ogromnej porcji szczęścia.
Z większością silniejszych rywali tracili punkty i nawet to nie dawało im do myślenia.
Ich miejsce i to ile im brakuje do Juve pokazalo ostatnie lanie jakie dostalii w CI. Od Juve grającego w połowie rezerwą.
Juve per sempre sara...!!!!
- Arbuzini
- Juventino
Mnie szczerze powiedziawszy dziwi aż taki zjazd, na początku sezonu stawiałem, że będą na 3. miejscu. Mają w składzie kilku bardzo dobrych zawodników (np. Handanovic, Miranda, Murillo, Kondogbia i Icardi), a w ogóle nie za bardzo im idzie wykrzesanie potencjału z tego zespołu.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oczywiście. Ja jestem zdania, że generalnie to Mancini daje ciała w tym zespole. Na jesieni wybornie prezentował się Handanović, dzisiaj broni nadal nie najgorzej, ale nie ratuje już punktów Interowi. Zespół zawodzi w ofensywie. Icardi, Jovetić, Perisić. Za dużo tych niewypałów.Arbuzini pisze:Mnie szczerze powiedziawszy dziwi aż taki zjazd, na początku sezonu stawiałem, że będą na 3. miejscu. Mają w składzie kilku bardzo dobrych zawodników (np. Handanovic, Miranda, Murillo, Kondogbia i Icardi), a w ogóle nie za bardzo im idzie wykrzesanie potencjału z tego zespołu.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
meinnameistlothar 17.02.2016, 00:00
"znowu mafia z FIGC pod batuta agnelliego knuje przeciwko Interowi... poczuly jufki oddech na plecach i sie zaczyna od nowa"
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Czub do sześcianu...
"znowu mafia z FIGC pod batuta agnelliego knuje przeciwko Interowi... poczuly jufki oddech na plecach i sie zaczyna od nowa"
Czub do sześcianu...

- pablo1503
- Juventino
Kurcze, jaja. Najlepsze jest to, że nie rozśmieszyły mnie 'jufki', 'FIGC pod batudą Agnelliego', lecz ta część z oddechem na plecach.alessandro1977 pisze:meinnameistlothar 17.02.2016, 00:00
Czub do sześcianu...