Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 01:48

Vimes pisze:Trzy punkty z Bologną już nam dopisałeś
Oj tam, nie psuj entuzjazmu - wyluzuj jest fajnie, nie zamulaj :smile: Coś ty taki śmiertelnie poważny? ;)

Wiem oczywiście jak grają i nie będzie to łatwy mecz. Jednak innego scenariusza jak 3 pkt. nie biorę pod uwagę. Tym bardziej, że śrubowanie naszego klubowego rekordu, co za tym idzie późniejsze pobicie rekordu Serie A, będzie nie tylko potwierdzeniem dominacji co koniecznością. Ponieważ nas i Napoli dzieli tylko - 1 pkt. (OK 2 wirtualne) Więc spodziewany nowy rekord Serie A - będzie konsekwencją utrzymywania tempa w wyścigu o Scudetto. Aha - po cichu liczę na 28 z rzędu :) - a potem nowy sezon i jedziemy dalej :juve:

aha

Nie zdziwię się jak w meczu Interu z Sampdorią padnie remis - typuje 1-1. :cwaniak:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 08:25

Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.

Tak z nas drwili, tak nie dowierzali jak większość z nas jednym głosem mówiła, że koniec końców gówno zajmą, a nie miejsce premiowane LM. Podpalili się tymi 1:0 nie patrząc, że ich gra wyglądała bardzo nędznie.

Liczę, że jeszcze Milan ich wyprzedzi, a gorsza część Mediolanu nie powącha nawet LE w następnym sezonie.

Obrazek
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 08:45

Czytałem wczoraj ich Szałtboxa... I widzę że tam jeszcze większa Gimba niż na tutaj... heh bóle mają ogromne że wygrywamy, ale jak oni to stwierdzają na farcie :D
Żałosna druzyna nie ma sie co oszukiwać, śmiał bym się jak Pan Gangnam style pierdzielnie to w pi...

Juve, storia di un grande amore
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 11:10

Dla dobra ogółu nie wchodzę na ich stronę nawet żeby sobie nerwów nie psuć ;)

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 11:49

krystiank pisze:Dla dobra ogółu nie wchodzę na ich stronę nawet żeby sobie nerwów nie psuć ;)
Ja biore popcorn i czytam z bananem na buzi :D

Juve, storia di un grande amore
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 11:55

Sila Spokoju pisze:Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
Równie prawdopodobne jak to, że Inter jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w walce o Scudetto... :lol:

15 wygranych z rzędu, coś pięknego. Trzeba wygrać dwa kolejne i pobić rekord Interu, bo nie przystoi, aby ten klub przodował w jakichkolwiek poważnych statystykach. ;) Wierzę, że damy radę tym bardziej, że Napoli będzie wściekle atakować za plecami, więc motywacji nie powinno zabraknąć.

Swoją drogą - jestem zauroczony naszą grą w defensywie. Niby przeciwnik ma piłkę, niby próbuje, a Buffon ciągle jakby na wczasach. Rozumiem, w meczu z Chievo, czy innym Frosinone, ale z tak rozpędzonym Napoli i Higuainem w życiowej formie? Chapeau bas.

Fajne jest też to, jak elastyczną i szeroką mamy kadrę. Krytycy Marotty powinni się bić w piersi (jak ja i mi podobni, za krytykę Maxa). Całkiem niedawno mówiło się, że w 3-5-2 Juventusu za mało jest polotu na wahadłach. Teraz? Lepszych wahadłowych ze świecą szukać. Obrona top-level, w napadzie diament Dybala, solidny Mandżukić, nieprzewidywalny Zaza i (wciąż wierzę) potrafiący robić różnicę Morata. Środkowej trójki pomocników może nam pozazdrościć praktycznie każdy klub w Europie, a i zmiennicy dają radę.

Jedyną skazą jest brak 3/4 i lewego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Gdyby tak jednym, głośnym transferem załatać obie te pozycje kimś z topu (np. Isco, czy Gotze), byłby cud, miód i orzeszki. Czujecie to?

Dobra, zagrzałem się. Wracam do pracy, bo mnie za chwilę zahor z pumexem sprowadzą do parteru :)

Forza! :juve:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 17:32

http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/I ... 1310.shtml

Kondo nie zagra na JS. Choć nie wiem czy to osłabienie ;)

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 19:51

Sila Spokoju pisze:Mam nadzieję, że teraz Interiści uderzą się w pierś i przyjdą na to forum, aby posypać głowę popiołem.
Mocno wątpię, że przeciętny kibic Interu jest w stanie uczynić coś takiego. Szczerze mówiąc znam tylko jednego kibica Interu, ale podczas rozmów z nim szerokim łukiem omijam tematy związane z piłką nożną, bo poglądy tego człowieka w tym zakresie są iście komiczne.
Oczywiście nie można generalizować, ale mam wrażenie, że fani tej drużyny to banda zakompleksionych frustratów.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 20:13

Ziomuś o czym ty mówisz, kibice Interu mają syndrom żony alkoholika.

Tak jak żona alkoholika myśli, że mąż przestanie pić, tak kibice Interu cały czas się łudzą, że ich drużyna przestanie w końcu przegrywać

forumowy ujadacz
jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 21:05

A mnie tam nie interesują wyniki tej drużyny wiecznych przegrańców w chwili gdy są już daleko w tyle. Miały one dla mnie jakieś tam znaczenie gdy ich goniliśmy. Podobnie z reszta jak wyniki pozostałych ekip, ktore nas wyprzedzały.

Mieli swoje 5 minut na poczatku sezonu, przez co ich kibice poczuli się Panami Świata będąc ślepymi na fakt, że ich początkowe sukcesy to w większości kwestia ogromnej porcji szczęścia.

Z większością silniejszych rywali tracili punkty i nawet to nie dawało im do myślenia.

Ich miejsce i to ile im brakuje do Juve pokazalo ostatnie lanie jakie dostalii w CI. Od Juve grającego w połowie rezerwą.

Juve per sempre sara...!!!!
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 21:29

Mnie szczerze powiedziawszy dziwi aż taki zjazd, na początku sezonu stawiałem, że będą na 3. miejscu. Mają w składzie kilku bardzo dobrych zawodników (np. Handanovic, Miranda, Murillo, Kondogbia i Icardi), a w ogóle nie za bardzo im idzie wykrzesanie potencjału z tego zespołu.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 16 lutego 2016, 23:49

Arbuzini pisze:Mnie szczerze powiedziawszy dziwi aż taki zjazd, na początku sezonu stawiałem, że będą na 3. miejscu. Mają w składzie kilku bardzo dobrych zawodników (np. Handanovic, Miranda, Murillo, Kondogbia i Icardi), a w ogóle nie za bardzo im idzie wykrzesanie potencjału z tego zespołu.
Oczywiście. Ja jestem zdania, że generalnie to Mancini daje ciała w tym zespole. Na jesieni wybornie prezentował się Handanović, dzisiaj broni nadal nie najgorzej, ale nie ratuje już punktów Interowi. Zespół zawodzi w ofensywie. Icardi, Jovetić, Perisić. Za dużo tych niewypałów.

Obrazek
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 17 lutego 2016, 00:23

meinnameistlothar 17.02.2016, 00:00
"znowu mafia z FIGC pod batuta agnelliego knuje przeciwko Interowi... poczuly jufki oddech na plecach i sie zaczyna od nowa"
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Czub do sześcianu... :smile:

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2016, 00:48

alessandro1977 pisze:meinnameistlothar 17.02.2016, 00:00
"znowu mafia z FIGC pod batuta agnelliego knuje przeciwko Interowi... poczuly jufki oddech na plecach i sie zaczyna od nowa"
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Czub do sześcianu... :smile:
Kurcze, jaja. Najlepsze jest to, że nie rozśmieszyły mnie 'jufki', 'FIGC pod batudą Agnelliego', lecz ta część z oddechem na plecach. :smile: Co typy mają w głowie. :think: Skąd się u nich bierze ta nienawiść? Ale w sumie nie ma co od nich oczekiwać szacunku, bo sami nie potrafią szanować swojego klubu. Wystarczy wejść na niesławną stronę i poczytać komentarze. Piłkarzy, trenerów czy działaczy wyzywa się od kur...; ci...; szma...; piz...; Itd. :prochno: Nie wyobrażam sobie, żeby na tym forum padały takie teksty.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2016, 08:49

Kondogbia to jest taki niepokonany tytan, że te 12 punktów by im w jednej kolejce odrobił.

ODPOWIEDZ