Pamiątki, gadżety itp. ;) Kupię/Sprzedam/Wymienie
- Tigmar
- Juventino
Niektórzy ludzie są naprawdę żałośni.
Wpłaciłeś mi pieniądze na konto - ok. Powiedziałem, że nazajutrz jadę do Turynu na mecz Juventus - Cagliari i, że wyślę dopiero po przyjeździe. Jednak postaram się, żeby wysłał ten szalik np. mój brat. Opcji takiej jednak nie miałem. Również z tego względu, że zostałem zabanowany.
Nie mam w zwyczaju prosić moderatorów o odbanowanie na 1 minutę, bo byłoby to śmieszne.
Szalik wysłałem, tak jak chciałem. Nie powiedziałeś jakiej przesyłki wymagasz, więc również wysłałem go, tak jak ty chciałeś.
Śmiesznie byłoby wysyłać rzecz wartą 25-30 zł priorytetem, w dodatku może jeszcze miałem ten list ubezpieczyc na np. 500 zł?
Użytkownik Diego28 kupił ode mnie kilka rzeczy i wpłacil mi UWAGA!!! 200 złotych. Tak, 200 polskich złotych. Po czym dostał paczkę, świetnie zapakowaną, a rzeczy w stanie jak na zdjęciach czy opisie. I dlatego zamieścił ten post, a nie dlatego, że ja o to go prosiłem.
Poza tym, świetnie nam się z Diego28 rozmawiało na gg i nadal rozmawia.
Ty wpłaciłeś 25 złotych i robisz aferę jakbyś wpłacił tysiąc.
Szalik ci wysłałem i na pewno niedługo dojdzie.
I jeśli nie odszczekasz słów o tym, że jestem oszustem, możesz za to słono zapłacić.
Nigdy nikogo nie oszukałem, a nawet nie wpadłbym na taki pomysł, żeby oszukać kibica Juventusu.
Nie pultaj się kolego, bo jak wiesz, wysłałeś mi swoje dane.
Wpłaciłeś mi pieniądze na konto - ok. Powiedziałem, że nazajutrz jadę do Turynu na mecz Juventus - Cagliari i, że wyślę dopiero po przyjeździe. Jednak postaram się, żeby wysłał ten szalik np. mój brat. Opcji takiej jednak nie miałem. Również z tego względu, że zostałem zabanowany.
Nie mam w zwyczaju prosić moderatorów o odbanowanie na 1 minutę, bo byłoby to śmieszne.
Szalik wysłałem, tak jak chciałem. Nie powiedziałeś jakiej przesyłki wymagasz, więc również wysłałem go, tak jak ty chciałeś.
Śmiesznie byłoby wysyłać rzecz wartą 25-30 zł priorytetem, w dodatku może jeszcze miałem ten list ubezpieczyc na np. 500 zł?
Użytkownik Diego28 kupił ode mnie kilka rzeczy i wpłacil mi UWAGA!!! 200 złotych. Tak, 200 polskich złotych. Po czym dostał paczkę, świetnie zapakowaną, a rzeczy w stanie jak na zdjęciach czy opisie. I dlatego zamieścił ten post, a nie dlatego, że ja o to go prosiłem.
Poza tym, świetnie nam się z Diego28 rozmawiało na gg i nadal rozmawia.
Ty wpłaciłeś 25 złotych i robisz aferę jakbyś wpłacił tysiąc.
Szalik ci wysłałem i na pewno niedługo dojdzie.
I jeśli nie odszczekasz słów o tym, że jestem oszustem, możesz za to słono zapłacić.
Nigdy nikogo nie oszukałem, a nawet nie wpadłbym na taki pomysł, żeby oszukać kibica Juventusu.
Nie pultaj się kolego, bo jak wiesz, wysłałeś mi swoje dane.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Diegol28
- Juventino
kujas
Weź ty się człowieku od...patyczkuj bo sie przpierniczyłeś do mnie o byle co.
Szczerzę to mnie to guzik obchodzi co piszesz z ludźmi na pw.Wysłałem swojego posta po tym jak otrzymałem od Marka przesyłkę wiec napisałem jakie jest moje zdanie o użytkowniku z którym przeprowadza się transakcje.
Weź ty się człowieku od...patyczkuj bo sie przpierniczyłeś do mnie o byle co.
Szczerzę to mnie to guzik obchodzi co piszesz z ludźmi na pw.Wysłałem swojego posta po tym jak otrzymałem od Marka przesyłkę wiec napisałem jakie jest moje zdanie o użytkowniku z którym przeprowadza się transakcje.
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- kujas
- Juventino
Raz kolejny piszesz nieprawde, ale przyzwyczailem sie juz do tego.Marco Buffon pisze:Powiedziałem, że nazajutrz jadę do Turynu na mecz Juventus - Cagliari i, że wyślę dopiero po przyjeździe. Jednak postaram się, żeby wysłał ten szalik np. mój brat.
Zadne postaram sie. Napisales wyraznie:
Pieniadze wyslalem Ci natychmiast po otrzymaniu powyzszej wiadomosci. 20 minut po twoim pw, dostales juz odpowiedz ode mnie, ze masz sprawdzic konto, bo powinienes miec juz kase i podalem rowniez swoje dane do wysylki.Jednak uprzedzam, że dopiero w poniedziałek będę mógł wysłać szalik. Jadę jutro z samego rana na mecz Juventus - Cagliari. No chyba, że dziś będę już miał pieniądze na koncie, to jutro wysłałby szalik brat.
Nigdzie nie napisales, ze postarasz sie wyslac. Napisales wyraznie, ze jezeli dostaniesz pieniadze jeszcze tego samego dnia, to Twoj brat wysle szalik w piatek.
Ok, nie wyslales w piatek jak sie umowilismy, trudno. Napisales jednak, ze wyslesz towar po swoim przyjezdzie w poniedzialek. Olales mnie oczywiscie cieplym moczem i wyslales dopiero w srode!
Na tym zakoncze dyskusje z Toba. Nie dotrzymales wczesniejszych ustalen, oszukales mnie, dlatego stanowczo odradzam potencjalnym kupcom, wszelkie transakcje z Toba.
Zreszta gdyby nie Twoje infantylne wiadomosci na pw, napisalbym jedynie na forum, ze sobie w uja lecisz i nie polecam wspolpracy z Toba, bo lamiesz wczesniejsze ustalenia.
Moze szalik dojdzie na swieta.

- Tigmar
- Juventino
Dopiero we wtorek rano byłem w domu, musiałem dojechać jeszcze z Poznania do Białegostoku.
poza tym, jeśli myślałeś, że wyślę go we wtorek od razu po przyjeździe, bo nic innego nie będę miał do roboty, tylko zajmować się wysyłką szalika dla człowieka, który zachowuje się moim zdaniem jak przygłup, to się grubo mylisz. wysłałem we środę, taką wysyłką jaką sobie życzyłeś (nie sprecyzowałeś, a za przesyłkę nie zapłaciłeś dodatkowo) więc czekaj do świąt, nawet i Wielkanocnych, mam to gdzieś.
mam nadzieję, że gdzieś ci ten szalik podpierniczą na poczcie i w ogóle go nie dostaniesz za brednie, które tu wypisujesz.
poza tym, jeśli myślałeś, że wyślę go we wtorek od razu po przyjeździe, bo nic innego nie będę miał do roboty, tylko zajmować się wysyłką szalika dla człowieka, który zachowuje się moim zdaniem jak przygłup, to się grubo mylisz. wysłałem we środę, taką wysyłką jaką sobie życzyłeś (nie sprecyzowałeś, a za przesyłkę nie zapłaciłeś dodatkowo) więc czekaj do świąt, nawet i Wielkanocnych, mam to gdzieś.
mam nadzieję, że gdzieś ci ten szalik podpierniczą na poczcie i w ogóle go nie dostaniesz za brednie, które tu wypisujesz.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Bianconero92
- Juventino
Aaa, ja przerwę wam kłótnię i pochwalę się czymś słodkim co zrobiła dla mnie moja kochana dziewczyna!
Wprawdzie nie wszystko jest proste oraz brakuje całego napisu 'Juventus', ale byłem pełen podziwu gdy przyjechała do mnie z taką niespodzianką. :-D mniam!
http://yfrog.com/4zdsc00650hj

http://yfrog.com/4zdsc00650hj
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Darius19
- Juventino
E to pogratulować dziewczyny która nawet ciasta ci robi z dbając o twoje zamiłowanie jakim jest juve 
A co do panów wyżej takie rzeczy załatwiajcie na priv a nie piszecie o tym na forum. Przecież wasze kłótnie i spory nikogo nie interesują oprócz was.

A co do panów wyżej takie rzeczy załatwiajcie na priv a nie piszecie o tym na forum. Przecież wasze kłótnie i spory nikogo nie interesują oprócz was.
FORZA JUVE
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam do sprzedania szalik Drughi Bianconeri z napisem "Prigionieri di una leggenda". Cena 60zł bądź ewentualnie w grę wchodzi jeszcze wymiana za inny szalik. Zdjęcia wrzucę gdy tylko dotrze do mnie aparat.
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
została nam naklejka, klient nie odebrał
DEL PIERO
wymiar naklejki 110x100cm
a po naklejeniu wygląda tak

kto pierwszy ten lepszy, kontakt PW
DEL PIERO

- PrzemasJuve
- Juventino
ja mam caly czas do sprzedania bluze JUVE rozmiar xxl choc mysle ze wypada troche mniejsza...czarna z bialo-zoltymi elementami, na plecach bialy napis JUVENTUS, bluza bardzo malo noszona
mam zdjecia jakby byl ktos zainteresowany, pisac pw badz gg jak co:)
serdzecznie zapraszam
mam zdjecia jakby byl ktos zainteresowany, pisac pw badz gg jak co:)
serdzecznie zapraszam
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- kdzr
- Juventino
Mam do sprzedania bluzę Juventusu, rozmiar XXL. Ciuszek niemal w ogóle nie noszony, prawdziwa gratka dla kolekcjonerów koszulek, bluz i wszystkiego, co związane z minionymi już latami
W razie zainteresowania, zapraszam na PW, prosiłbym o proponowanie od siebie ceny, będzie łatwiej się dogadać
Sprzedaję ją, ponieważ sam noszę rozmiar M. Oto i bluza :

Pozdrawiam !

Pozdrawiam !
- Raaja
- Juventino
Mam do sprzedania koszulke Juve , rozmiar na 178cm wzrostu , stan bardzo dobry. http://picasaweb.google.pl/montero4juve ... 9723780034 Zdjęcie zapożyczone od montero , jak ktoś były zainteresowany to pośle foty mojej koszulki.
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
podbijamULTRA-FACTORY.pl pisze:została nam naklejka, klient nie odebrał
DEL PIERO
cena była 85zł
teraz 60zł kto pierwszy ten lepszy