Nowy Trener?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nawet jeżeli van Gaal zostałby zwolniony, to Agnelli nie ma na tyle jajek, by zwolnić Del Neriego w trakcie sezonu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Moim zdaniem ma, ale jest cierpliwy i rozsądny. Nie chcę w połowie, bo tam w Turynie wszyscy mu to odradzają. Kogo on sprowadzi w trakcie? Dlatego każda okazja, jak ta z Van Gaalem, jest możliwa, że Mario- Luigi wyleci.Nawet jeżeli van Gaal zostałby zwolniony, to Agnelli nie ma na tyle jajek, by zwolnić Del Neriego w trakcie sezonu.
- Andryk
- Juventino
ale przecież nie jest powiedziane, że Van Gaal musi od razu jakąś inną drużynę objąć. Zawsze mogą się ugadać, że od mercato obejmie stanowisko trenera.Verse pisze:Moim zdaniem ma, ale jest cierpliwy i rozsądny. Nie chcę w połowie, bo tam w Turynie wszyscy mu to odradzają. Kogo on sprowadzi w trakcie? Dlatego każda okazja, jak ta z Van Gaalem, jest możliwa, że Mario- Luigi wyleci.Nawet jeżeli van Gaal zostałby zwolniony, to Agnelli nie ma na tyle jajek, by zwolnić Del Neriego w trakcie sezonu.
- deszczowy
- Juventino
- wagner
- Juventino
i będę bardziej zadowolony jak sezon skończy ten Włoch niż ten Holenderdeszczowy pisze:Co wy się napalacie na van Gaala? Skończymy z Gasperinim.

- Pan Mietek
- Juventino
No i macie - Hannover ojechał Bayern (dyspozycja Hannoveru w tym sezonie to chyba jeszcze większa niespodzianka niż Borussia!). Czy to znaczy, że Van Gaal poleci? Wg mnie, nie. Nie teraz i nie po sezonie. No chyba, że inter jakimś cudem jeszcze och ojedzie 
- Maku
- Juventino
Zmieńmy trenera jak najszybciej !
Im szybciej tym lepiej dla nas. Ja już mam dość tego Czereśniaka, który prócz taktyki "dzidy do przodu" nie oferuje nic innego. W ofensywie NIE ISTNIEJEMY, totalny piach. Abbiati chyba żadnego strzału nie musiał bronić, żałosne naprawdę... Zmiana też super, Iaquinta za Toniego, czyli praktycznie żadnej różnicy..
Marnie
Im szybciej tym lepiej dla nas. Ja już mam dość tego Czereśniaka, który prócz taktyki "dzidy do przodu" nie oferuje nic innego. W ofensywie NIE ISTNIEJEMY, totalny piach. Abbiati chyba żadnego strzału nie musiał bronić, żałosne naprawdę... Zmiana też super, Iaquinta za Toniego, czyli praktycznie żadnej różnicy..
Marnie

- Antichrist
- Juventino
Niech Del Neri się poda jutro do dymisji. 3 porażki z rzędu świadczą o tym, że nie był/nie jest/nie będzie trenerem na miarę Juventusu.
- Pan Mietek
- Juventino
Pytanie za milion dolarów:
dlaczego na boisko wszedł Iaquinta?!
Delneri OUT, Marotta OUT, Martinez OUT, Iaquinta OUT, w ogóle - wszyscy OUT chciałoby się napisać.
Melo & Kielon zagrali poprawnie, Krasić jeszcze dawał radę i Barzagli. Gigi wpuścił strzał jakie zwykł wyjmować bez problemu. Nie chce mi się myśleć o tym meczu, najgorsza jest myśl, że jak się coś nie zmieni latem to za rok znowu w połowie sezonu będziemy myśleć o tym, żeby wreszcie się skończył.
dlaczego na boisko wszedł Iaquinta?!
Delneri OUT, Marotta OUT, Martinez OUT, Iaquinta OUT, w ogóle - wszyscy OUT chciałoby się napisać.
Melo & Kielon zagrali poprawnie, Krasić jeszcze dawał radę i Barzagli. Gigi wpuścił strzał jakie zwykł wyjmować bez problemu. Nie chce mi się myśleć o tym meczu, najgorsza jest myśl, że jak się coś nie zmieni latem to za rok znowu w połowie sezonu będziemy myśleć o tym, żeby wreszcie się skończył.
- deszczowy
- Juventino
Pewnie tak się stanie. Tylko kto za niego?Antichrist pisze:Niech Del Neri się poda jutro do dymisji. 3 porażki z rzędu świadczą o tym, że nie był/nie jest/nie będzie trenerem na miarę Juventusu.
Strasznie to wszystko wygląda :płaczę:
- Antichrist
- Juventino
Teraz będzie ciężko o dobrego trenera. Pewnie skończy się tym, że od jutra trenuje nas Conte. :Sdeszczowy pisze:Pewnie tak się stanie. Tylko kto za niego?Antichrist pisze:Niech Del Neri się poda jutro do dymisji. 3 porażki z rzędu świadczą o tym, że nie był/nie jest/nie będzie trenerem na miarę Juventusu.
Strasznie to wszystko wygląda :płaczę:
- KielbikJUVE
- Juventino
A i o Contego będzie ciężko, mało jest trenerów którzy w trakcie sezonu odchodzą do innego klubu i to jeszcze ( niestety ) JuventusuAntichrist pisze:Teraz będzie ciężko o dobrego trenera. Pewnie skończy się tym, że od jutra trenuje nas Conte. :S

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Del Neri musi odejść, innej opcji nie ma. Ferrara za podobny wyczyn został wywalony.
Najgorsze to, że nie ma zbytnio kogo brać... eh
Obstawiamy kogo nam prasa wciskać będzie ? Dla mnie Gasperini, Conte, Gentile i pewnie się na jakimś cienkim bolku skończy :lol:
Najgorsze to, że nie ma zbytnio kogo brać... eh
Obstawiamy kogo nam prasa wciskać będzie ? Dla mnie Gasperini, Conte, Gentile i pewnie się na jakimś cienkim bolku skończy :lol:
- Del
- Juventino
Jak się uda, to po tym meczu jesteśmy na... 10 miejscu. No nic.. LM pewna 
Marotta out definitywnie wg mnie. To jego mega transfery tak "wzmocnily" nasz klub. Quaglia i Krasic, dra udane transfery i to chyba dlatego, ze prasa juz tak o nich mowila ze musial ich kupic... pozostalych 10 graczy mozna wypieprzyc. Miernoty.

Marotta out definitywnie wg mnie. To jego mega transfery tak "wzmocnily" nasz klub. Quaglia i Krasic, dra udane transfery i to chyba dlatego, ze prasa juz tak o nich mowila ze musial ich kupic... pozostalych 10 graczy mozna wypieprzyc. Miernoty.