Stroje na sezon 2011/2012
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Już jakiś czas temu pojawił się projekt naszej wyjazdówki. U nas była to biała koszulka z poprzecznym różowym paskiem.Filippo911 pisze:Teraz tylko jest pytanie - jeśli dostaniemy ten sam model to jaki kolor będzie tym trzecim ?? Atletico ma cienki , niebieski pasek na granicy biały/czerwony , jak to by u nas wyglądało . Może złoty/żółty ?? A jesli juz nike chce się bawić w ten "anty-aliasing" (płynne przechodzenie kolorów) to opcja : biały pas - ten cienki szary - czarny pas .
- Filippo911
- Juventino
tak nie bardzo rozumiem o co chodzi ...mrozzi pisze:Już jakiś czas temu pojawił się projekt naszej wyjazdówki. U nas była to biała koszulka z poprzecznym różowym paskiem.Filippo911 pisze:Teraz tylko jest pytanie - jeśli dostaniemy ten sam model to jaki kolor będzie tym trzecim ?? Atletico ma cienki , niebieski pasek na granicy biały/czerwony , jak to by u nas wyglądało . Może złoty/żółty ?? A jesli juz nike chce się bawić w ten "anty-aliasing" (płynne przechodzenie kolorów) to opcja : biały pas - ten cienki szary - czarny pas .
Jaki kolor będzie tym trzecim kolorem - znaczy kolor na koszulce , na pierwszym komplecie . Patrz zdjęcie : http://clubatleticodemadrid.com/tienda/ ... p2_1-s.jpg
- zippo01
- Juventino
Po tym można już wywnioskować ,że wjazdówka będzie taka sama ,jaką ma Atletico tylko że będzie biała. A 3 kompletem będzie raczej ta różowa z gwiazdamrozzi pisze:Są nowe koszuli Atletico. Jak dla mnie naprawdę ze smakiem. Obyśmy takie dostali...Oczywiście w innym zestawieniu kolorystycznym, bo ta żarówa to przesada.

- Mateuszello
- Juventino
My raczej nie będziemy mieli takiego paska, który jest w pierwszym(domowym) stroju Atletico i oddziela biel od czerwonego.Filippo911 pisze:Teraz tylko jest pytanie - jeśli dostaniemy ten sam model to jaki kolor będzie tym trzecim ?? Atletico ma cienki , niebieski pasek na granicy biały/czerwony , jak to by u nas wyglądało . Może złoty/żółty ?? A jesli juz nike chce się bawić w ten "anty-aliasing" (płynne przechodzenie kolorów) to opcja : biały pas - ten cienki szary - czarny pas .
@Filippo911
Niektórzy chyba właśnie nie skumali o co ci chodzi, bo na tym grupowym zdjęciu Atletico za bardzo tych pasków nie widać na pasiaku i myśleli, że chodzi ci o ten ukośny pasek na czerwonym stroju, który według mnie będzie strojem treningowym. Na spodniach nie ma numerka nad herbem.
(Pamiętacie stroje Barcy? Domowe - fortepiany. Wyjazdowe - całe czarne. Bramkarskie - takie jak już się na naszym forum pojawiły(pod pachami wzorzyste linie. I takie żółte, które utwierdzają mnie w przekonaniu, że będą to treningowe wielu "najkowych" klubów(patrz Atletico). Najprawdopodobniej nasze też.
http://img.over-blog.com/605x840/3/88/0 ... cpe-om.jpg
Powyższe koszulki są niemal identyczne co te Atletico(zdjęcie, gdzie jest 5 osób). Jedyna różnica jest taka, że u nas przejście z białego na czarny jest w taką zeberkę
Dla mnie są tylko dwie najprawdopodobniejsze wzory(domowe):
:puck: fortepiany(takie jak ma Barca)
:puck: pasiaki(jak Atletico). Tylko, że nasze będą miały inne przejście(zdjęcie, które się wyświetla powyżej)
Wyjazdowe:
:puck: z poziomym paskiem na klatce piersiowej, które pojawiły się na samym początku(takie właśnie ma chyba Atletico-granatowe/czarne z czerwieniutkim paseczkiem)
:puck: <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>-różowy z gwiazdą po prawej stronie
W razie przyjęcia pierwszej propozycji wyzjazdówek to chyba zrezygnujemy z tradycji, że naszym trzecim strojem będzie ubiegłoroczny wyjazdowy wzór(ostatnio był to biały) i być może będzie nim moja druga propozycja wyjazdówek.
:puck: Cały jednolity strój(jak ma Barca). Chyba, że to byłaby druga propozycja podrasowana gwiazdą

Tak to wygląda.
Wydaję mi się, że nasza oficjalna prezentacja odbędzie się w pod koniec tego tygodnia(1,2,3 lipca) i wtedy się przekonamy.
PS
Co do jeszcze zeberkowatego pasiaka to, żeby to nie w ogóle nie wyglądało jak wlepa to trzeba by było pomyśleć o czymś takim:

(No co? To tylko Paint

Innej opcji chyba nie ma

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Arcadio Morello
- Juventino
Bardzo podoba mi się ta koszulka. Tylko fajnie było by gdyby logo BetClica było integralną częścią koszulki, a nie prasówka :-Dendione pisze:Najnowsza wariacja na temat domowej koszulki na przyszły sezon, rzekomo "oficjalne", ale jak wiadomo z wcześniejszymi przeciekami nic nie wiadomo.
Na pewno lepsze niż fortepian, ale ząbki z zeszłego sezonu kontratakują ze zdwojoną siłą
http://img.over-blog.com/605x840/3/88/0 ... cpe-om.jpg

- Pan Mietek
- Juventino
Nie chcę się chwalić ale niemal od początku wątpiłem w ten fortepian a przykład strojów Atletico jednak potwierdza to, że Nike nie robi wszystkiego "na jedno kopyto". Koszulka powyżej jest bardzo prawdopodobna wg mnie, ze względu na te dziwne pasy. Trochę podobną opcję miał inter ostatnio i nie zdziwię się jak nam coś takiego zaserwują.
- danielos511
- Juventino
Mietson pisze:Nie chcę się chwalić ale niemal od początku wątpiłem w ten fortepian a przykład strojów Atletico jednak potwierdza to, że Nike nie robi wszystkiego "na jedno kopyto". Koszulka powyżej jest bardzo prawdopodobna wg mnie, ze względu na te dziwne pasy. Trochę podobną opcję miał inter ostatnio i nie zdziwię się jak nam coś takiego zaserwują.
Jeszcze nie ma co się cieszyć za wcześnie:P Jeszcze nike może nas zaskoczyć:D w jednym sezonie mieliśmy podobną wyjazdówke do Barcy:D my w tedy mieliśmy różowa granatową a oni niebiesko granatową chyba ze sponsorem SkySport.
FORZA JUVENTUS!!!
- Myzarel
- Juventino
Ząbkowana jest świetna, o niebo lepsza od tych nieszczęsnych fortepianów. Pytanie co z wyjazdową - w sumie całkiem podoba mi się różowa z gwiazdą
Byle do prezentacji koszulek... a jakby ją tak połączyć z prezentacją niejakiego Kuna 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- rufi8
- Juventino
- FelekJUVE
- Juventino
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Niektórzy z was mają chyba za dużo czasu. Dywagowanie nad tym czy Nike przygotuje stroje inspirując się fortepianem, pianinem, trąbką, czy puzonem, a ząbki może będą nachylone do pasków pod kątem 45 bądź 43,68 stopni jest bezsensowne. Poczekajcie, a nie marnujecie życie nad ubolewaniem, że to nie pasuje, a kolor różowy powinien być o 3,25 tonu ciemniejszy. Czekajcie i nie narzekajcie.