Liga Mistrzów 2010/11
- stahoo
- Juventino

Dzięki! Na tych filmikach faktycznie tak wygląda, że Kraft wybija piłkę, ale jak była transmisja live, to była powtórka 'zza bramki' i zbliżenie na akcję z perspektywy ławki trenerskiej, a na nich widziałem, że Stanković odbija piłke w bok, a Kraft w niego wpada
Niestety nie mogę znaleźć tych ujęć w necie...
- Pan Mietek
- Juventino

Mi się wydaje, że jest właśnie dokładnie odwrotnie - ponieważ sędzia nie ukarał Pepe, to można go ukarać na podstawie zapisu z kamer.stahoo pisze:Oby dostał karę na podstawie zapisu TV. Chociaż ponoć sędzia nie wspomniał w protokole o tym incydencie, a to niby uniemożliwia nałożenie kary...?
18danek97
Daj link do sytuacji z karnym
- strong return
- Juventino

No cóż dobrze, że nie gramy w Lidze Mistrzów- dobrze, że to nie był Melo, który zapomniałby akurat tego dnia o Prozaku
.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- steru
- Qualità Juventino

No i losowanie za nami.
Pary następujące :
Real-Tottenham
Chelsea-Manchester
Barcelona-Szachtar
Inter-Schalke
Zapowiadają się mocarne półfinały. Zakładając, że faworyci nie zawiodą. Pewnie w czwórce będzie Real, Inter, Barcelona, Manchester. Mimo brak sympatii do tych zespołów muszę przyznać, że całkiem ciekawie to wygląda.
Pary następujące :
Real-Tottenham
Chelsea-Manchester
Barcelona-Szachtar
Inter-Schalke
Zapowiadają się mocarne półfinały. Zakładając, że faworyci nie zawiodą. Pewnie w czwórce będzie Real, Inter, Barcelona, Manchester. Mimo brak sympatii do tych zespołów muszę przyznać, że całkiem ciekawie to wygląda.
- strong return
- Juventino

No i proszę. "nasze" Merdki miały farta i pozostają ze sporą opcją na półfinał(grając przeciwko Schalke, które jest ogromną niewiadomą), pomimo słabej obrony i takiego sobie trenera. Szkoda tylko, że Chelsea i MU wpadły na siebie.
PS.No i kolejne małe szczęście Interu-nie zagrają ani z Mourinho ani z Barceloną, bo ci zapewne zagrają ze sobą w półfinale.
PS.No i kolejne małe szczęście Interu-nie zagrają ani z Mourinho ani z Barceloną, bo ci zapewne zagrają ze sobą w półfinale.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 12:30 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Liczę na Tottenham, Chelsea, Szachtar niestety nie ma szans i mimo wszystko byłoby fajnie, gdyby w półfinale zagrał Inter.steru pisze:No i losowanie za nami.
Pary następujące :
Real-Tottenham
Chelsea-Manchester
Barcelona-Szachtar
Inter-Schalke
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino

A ja mam ogromną nadzieję, że Szachtar zrobi wielką niespodziankę, choć wiem, że to mało realne. Chelsea nie przejdzie Manchesteru. Grają tak dychawicznie, że gdyby trafili na mocniejszy, niż Kopenhaga zespół, to pewnie już by ich nie było.Antichrist pisze:Liczę na Tottenham, Chelsea, Szachtar niestety nie ma szans i mimo wszystko byłoby fajnie, gdyby w półfinale zagrał Inter.steru pisze:No i losowanie za nami.
Pary następujące :
Real-Tottenham
Chelsea-Manchester
Barcelona-Szachtar
Inter-Schalke
- pan Zambrotta
- Juventino

- PrzemasJuve
- Juventino

beznadzieja...i barca w polfinale zagra z tottenhamem - maja final a w 2 chelsea/MU - schalke i mamy powtorke z finalu barca-MU np heh
beznadziejne losowanie na moje...emocje dopiero w polfinalach jezeli przejda faworyci
beznadziejne losowanie na moje...emocje dopiero w polfinalach jezeli przejda faworyci
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!