Liga Mistrzów 2009/2010
- Dybala 4ever
- Juventino
Zaś kolejna włoska ma perfidnego pecha
. Masakra, ale viola ładnie walczyła w Monachium, przynajmniej zagrała lepiej niż my podczas fazy grupowej tam. Gol do szatni ale viola się nie dała i na poczatku 2 połowy wyrównała, no ale w końcówce Monachijczycy cisnęli i strzelili na 2-1. Dobrze, że rewanż we Florencji jest to przynajmniej viola ma lepszą sytuację od rossonerich, którzy rewanż grają w Anglii, a inter mam nadzieję, że dostanie 0-3 u siebie w manto od Chelsea, im nie będę kibicować i niech odpadną już w 1/8
.
No, ale gol ze spalonego dla Bayernu
, żoze murinio może dalej będzie jechać po Juve, że nam sędziowie sypią prezenty 

No, ale gol ze spalonego dla Bayernu

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010, 22:47 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- Donnie
- Juventino
Viola została ewidentnie skrzywdzona przez Ovrebo. Najpierw dość kontrowersyjna czerwona kartka dla Gobbiego, potem Klose po wejściu wyprostowaną nogą w jednego z obrońców Fioentiny dostaje tylko żółtą, a na domiar złego ta bramka z dwumetrowego spalonego.
I jak tu nie lubić Ovrebo.
I jak tu nie lubić Ovrebo.
- Reg
- Juventino
To jest po prostu skandal!
Znowu ten pajac z Norwegii kradnie w LM. Rok temu zabrał finał Chelsea i dziś po raz kolejny odwala takie rzeczy. Ale UEFA się tym oczywiście nie przejmuje i pewnie znowu zobaczymy go w ćwierćfinale czy nawet półfinale. Dzisiaj 3 skandaliczne decyzje. Viola okradziona z remisu. Śmieszna decyzja z nieuznaniem pierwszej bramki Bayernu i podyktowaniem karnego, czerwona kartka z kapelusza i 2 metrowy spalony przy golu na 2-1. Tak absurdalnej decyzji już dawno w Lidze Mistrzów nie widziałem. Ten liniowy nie powinien już nigdy więcej wybiec na boisko w roli sędziego. Ovrebo się z nim konsultował również przy czerwonej kartce. Nikomu nie życzę takiego sędziego i cieszę się, że to nie Juventus dzisiaj grał, bo chyba wyszedłbym z siebie.
Jeśli chodzi o sam mecz to Bayern zagrał lepiej, ale zdobył tylko jedną prawidłową bramkę i powinien być remis. Dobrze, że Olić nie grał od początku, bo pewnie strzeliliby więcej. Viola dzisiaj bezbarwna z przodu. Gila był osamotniony. Jedyną siłą ofensywną był Vargas. Jovetić bez formy. Marchionni bardzo słabo. Fiorentina, mimo wszystko, ma większe szanse na awans niż Milan, ale będzie ciężko biorąc pod uwagę ich grę w tym sezonie. Według mnie jeśli jakakolwiek włoska drużyna zagra w 1/4 to będzie to właśnie Viola, bo mecz Chelsea z Interem to raczej czysta formalność.

Jeśli chodzi o sam mecz to Bayern zagrał lepiej, ale zdobył tylko jedną prawidłową bramkę i powinien być remis. Dobrze, że Olić nie grał od początku, bo pewnie strzeliliby więcej. Viola dzisiaj bezbarwna z przodu. Gila był osamotniony. Jedyną siłą ofensywną był Vargas. Jovetić bez formy. Marchionni bardzo słabo. Fiorentina, mimo wszystko, ma większe szanse na awans niż Milan, ale będzie ciężko biorąc pod uwagę ich grę w tym sezonie. Według mnie jeśli jakakolwiek włoska drużyna zagra w 1/4 to będzie to właśnie Viola, bo mecz Chelsea z Interem to raczej czysta formalność.
- Łukasz
- Juventino
Violki nie oglądałem niestety, natomiast jeśli chodzi o spotkanie na Dragao - to chyba decydujący mecz dla Fabiańskiego. I Arsenal raczej nie dla niego.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Kompromitacja sedziowska...dla tego pana miejsca wsrod sedziow nie ma. Po raz kolejny Ovrebo gwizdze przeciwko Wlochom ( Chelsea chyba...brak mi juz na to slow, wiedzialem ze tak bedzie jak zobaczylem ze go wyznaczyli.

Takie male przypomnienie co zrobil pan Ovrebo. Cos wam to mowi?

Takie male przypomnienie co zrobil pan Ovrebo. Cos wam to mowi?
- wojti-s
- Juventino
To ile w końcu miał ten spalony ;d ? Bo nam się zrobiła mini licytacja - najpierw ktoś napisał, że 5m, potem 3 i ostało się na 2 
Cóż, mecz jakby wydrukowany, a przed spotkaniem na trybunach obok Rummenige (czy jak to sie pisze) zasiadł Platini. Może przykładem z Polski Michele bierze się za ustawianie spotkań LM

Cóż, mecz jakby wydrukowany, a przed spotkaniem na trybunach obok Rummenige (czy jak to sie pisze) zasiadł Platini. Może przykładem z Polski Michele bierze się za ustawianie spotkań LM

- Vincitore
- Juventino
@JuveLethal
Oczywiście karny z kapelusza po faulu Panucciego na Mutu podczas Euro 2008.
Gol na 2:1 dla Porto to kompletna parodia. Kompletny brak komunikacji między Campbellem i Fabiańskim, przecież napastnik Porto go odpuścił, niepotrzebnie dzióbnął tę piłkę Fabianowi. To pokazuje tylko brak koncentracji na takim szczeblu. Wiadomo że Fabian swoje odwalił przy tej drugiej bramce, ale tak doświadczony zawodnik jak Campbell powinien żyć, wiedział że sędzia nie powiedział że gramy "na gwizdek", powinien stanąć przed piłką i zrobić coś by uniemożliwić szybkie rozegranie drużynie Porto, tego nie zrobił, Portugalczycy byli sprytniejsi i wygrali.
Oczywiście karny z kapelusza po faulu Panucciego na Mutu podczas Euro 2008.
Gol na 2:1 dla Porto to kompletna parodia. Kompletny brak komunikacji między Campbellem i Fabiańskim, przecież napastnik Porto go odpuścił, niepotrzebnie dzióbnął tę piłkę Fabianowi. To pokazuje tylko brak koncentracji na takim szczeblu. Wiadomo że Fabian swoje odwalił przy tej drugiej bramce, ale tak doświadczony zawodnik jak Campbell powinien żyć, wiedział że sędzia nie powiedział że gramy "na gwizdek", powinien stanąć przed piłką i zrobić coś by uniemożliwić szybkie rozegranie drużynie Porto, tego nie zrobił, Portugalczycy byli sprytniejsi i wygrali.
- Marian.
- Juventino
Dziś obejrzałem w całości spotkanie Porto z Arsenalem. gdyby nie to, że postawiłem na ten mecz to pewnie moje oczy byłyby skierowane na mecz rozgrywający na Allianz Arena.
Powiem szczerze, że nie był to czas stracony, bo mecz na Dragao stał na naprawdę wysokim poziomie. Dziś jako jeden z nielicznych cieszyłem się z błędów Fabiańskiego, ponieważ postawiłem na Porto
Zobaczyłem dzisiaj pierwszy raz w akcji tego prawoskrzydłowego Porto, a mianowicie Silvestre Valere i muszę powiedzieć, że bardzo mi ten chłopak zaimponował, niczym Cissokho w tamtym sezonie w meczu z Man U
Mam nadzieję, że Porto awansuje do ćwierćfinału.
Powiem szczerze, że nie był to czas stracony, bo mecz na Dragao stał na naprawdę wysokim poziomie. Dziś jako jeden z nielicznych cieszyłem się z błędów Fabiańskiego, ponieważ postawiłem na Porto
Zobaczyłem dzisiaj pierwszy raz w akcji tego prawoskrzydłowego Porto, a mianowicie Silvestre Valere i muszę powiedzieć, że bardzo mi ten chłopak zaimponował, niczym Cissokho w tamtym sezonie w meczu z Man U
Mam nadzieję, że Porto awansuje do ćwierćfinału.

- Boksic9
- Juventino
dla mnie to zwykły złodziej zwykły bezczelny łysy złodziej a ta UEFA sie kompromituje niech w koncu w prowadzą powtórki jak nam zabiorą miejsce w lm na rzecz szkopów to bay bay
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Violi mi szkoda, a FLOPianski jak go zwą w Anglii smiech na sali
Juz lepiej jakby Szczesny/Mannone zagral... nie tylko katastrofalne bledy przy obu bramkach (1 gol moim zdaniem powinien zostac uznany jako samoboj, bo zmienil tor lotu strzalu...yy...dosrodkowania ;p) ale i niepewna gra na przedpolu, marne wykopy. Tragedia.

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- bendzamin
- Redaktor
O taki o - http://i45.tinypic.com/a3ing9.jpgwojti-s pisze:To ile w końcu miał ten spalony ;d ? Bo nam się zrobiła mini licytacja - najpierw ktoś napisał, że 5m, potem 3 i ostało się na 2![]()
Pod kątem ciężko ocenić, ale chyba ponad 2m :doh:
- wojti-s
- Juventino
Ueee, myślałem, że większy ;d Ovrebo gorsze rzeczy robił, co to dla niego 2 metrowy spalony, nie przesadzajmy. Gdyby takie spalone mieli gwizdać to co chwilę byłby offside, a tak i więcej bramek mamy w meczach i gra jest płynniejszabeka pisze:O taki o - http://i45.tinypic.com/a3ing9.jpgwojti-s pisze:To ile w końcu miał ten spalony ;d ? Bo nam się zrobiła mini licytacja - najpierw ktoś napisał, że 5m, potem 3 i ostało się na 2![]()
Pod kątem ciężko ocenić, ale chyba ponad 2m :doh:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeżeli chodzi o mecz Porto z Arsenalem, to na pewno nie będę płakał nad rezultatem. Nie chcę Anglików w następnej rundzie. Pokazali dzisiaj frajerstwo i tyle. Fabiański dołożył swoje (tej interwencji przy pierwszej bramce to nie ogarniam), ale oni nie musieli tego meczu przegrać. Przegrali jednak i to cieszy.
Bayern pokazał dzisiaj trochę dobrej piłki w ofensywie. Aż się chce oglądać tak grających Robbena i Ribery'ego. Szkoda tylko, że w tym meczu pierwsze skrzypki zagrał wspaniały arbiter, który podczas meczu grał u buka zakład, czy mogę być większym pajacem niż jestem. Wygrał. Fiorentina jeszcze nie przegrała (podobnie jak Arsenal), mają jeszcze szanse, ale muszą zagrać zdecydowanie lepiej, efektywniej.
Bayern pokazał dzisiaj trochę dobrej piłki w ofensywie. Aż się chce oglądać tak grających Robbena i Ribery'ego. Szkoda tylko, że w tym meczu pierwsze skrzypki zagrał wspaniały arbiter, który podczas meczu grał u buka zakład, czy mogę być większym pajacem niż jestem. Wygrał. Fiorentina jeszcze nie przegrała (podobnie jak Arsenal), mają jeszcze szanse, ale muszą zagrać zdecydowanie lepiej, efektywniej.
- blads
- Juventino
Spalony był ewidentny, ale co by tu nie mówić mogę mu uścisnąć rękę bo stawiałem na over 2,5 także rzutem na taśmę dzięki sędziemu się udało. Skakałem fragmentami w ten mecz i muszę powiedzieć że Fiora zagrała ładne spotkanie widać było że remisik ich urządza i tak też starali się grać. Co do Fabiana....cóż chłopak mi się wydaje już kariery w Arsenalu nie zrobi zresztą w Premier też raczej nie. Co prawda Almunia też sobie wrzucił w meczu z ManUtd bramkę, ale Fabian już tą drugą bramką sprawił że na niego spadnie całe zło. Chłopak był stremowany widać po nim było niepewność i przy 2 sytuacji nie wytrzymał. Szkoda mi go .... Porto jednak moim zdaniem w rewanżu jak trochę się skład wyklaruje nie da rady, aczkolwiek imponowali mi dzisiaj naprawdę ładną piłką