Felipe Melo
- Łukasz
- Juventino
Imię i nazwisko, tak samo jak w wypadku Melo. Nic w tym śmiesznego.mariantsw1 pisze:my tu się czepiamy naszego Melo, a zobaczcie jak wygląda tył koszulki Motty z InteruSpójrzcie: 1:28 :lol:
Chyba że chodzi Ci o brak "spacji".
- mns
- Juventino
no dokladnieŁukasz pisze:Imię i nazwisko, tak samo jak w wypadku Melo. Nic w tym śmiesznego.mariantsw1 pisze:my tu się czepiamy naszego Melo, a zobaczcie jak wygląda tył koszulki Motty z InteruSpójrzcie: 1:28 :lol:
Chyba że chodzi Ci o brak "spacji".

- Gigi Buffon
- Juventino
Jak już przed prezentacją melo w Juve było wiadomo ,że w Juve będzie miał 4 na koszulce to może mi ktoś przedstawić wszystkie numery z pierwszej kadry na następny sezon ?? Podobno na juvestore jest ,ale ja nie znalazłem :roll:
A w Tuttosport Poulsen mówi ,że to będzie pożegnanie z Juve i chce odejść .a Crotone chce Dauda ,ale Juve nie odpowiada .
A w Tuttosport Poulsen mówi ,że to będzie pożegnanie z Juve i chce odejść .a Crotone chce Dauda ,ale Juve nie odpowiada .
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- JuveR
- Juventino
Chyba coś takiego: 1. Buffon 3. Chiellini 4.Melo 5.Cannavaro 6.Zanetti 7.Sali 8.Marchisio 9.Iaq 10.Alex 11.Amauri 12.Chimen 13.Manninger 15. Zebina 16.Camor 17.Treze 18.Poulsen 19.Molinaro 20.Giovinco 21.Grygera 22.Sissoko 27.Ekdal? 28.Diego 29.De Ceglie 30.Tiago 33.Legro 34.Rossi? 41.Ariaudo?Gigi Buffon pisze:Jak już przed prezentacją melo w Juve było wiadomo ,że w Juve będzie miał 4 na koszulce to może mi ktoś przedstawić wszystkie numery z pierwszej kadry na następny sezon ?? Podobno na juvestore jest ,ale ja nie znalazłem :roll:
Pewnie i tak kogoś pominąłem

- Gigi Buffon
- Juventino
Tylko ,że Ariaudo gra w sparingach z 23 ,a Ekdal jest w Sienie na wypożyczeniu ... Dzięki za próbę odpowiedzi na moje pytanie :-D
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Azrael
- Juventino
Dziś na naszej stronie pojawił się bardzo fajny tekst Tomasza Lipińskiego pt. "Rogata Dusza" o naszym nowym nabytku Felipe Melo. Muszę przyznać, że dzięki temu artykułowi (chyba) wreszcie rozwikłałem trapiącą mnie wiele już czasu kwestie nosa naszego Brazylijczyka.
Zastanawiało mnie czemu Felipe ma taki nienaturalnie spłaszczony nos, czy to efekt jakichś działań zewnętrznych czy po prostu jego uroda. Spójrzcie:

Jednak informacje (zaczerpnięte z artykułu) o tym, że bardzo często występował w ringu, był mistrzem w swojej sztuce walki, skłania mnie poważnie ku temu by sądzić, że Felipe ma po prostu usuniętą chrząstkę z nosa - aby zapobiec częstym i bardzo bolesnym złamaniom podczas starć ringowych. Taka jest moja koncepcja.
Zastanawiało mnie czemu Felipe ma taki nienaturalnie spłaszczony nos, czy to efekt jakichś działań zewnętrznych czy po prostu jego uroda. Spójrzcie:

Jednak informacje (zaczerpnięte z artykułu) o tym, że bardzo często występował w ringu, był mistrzem w swojej sztuce walki, skłania mnie poważnie ku temu by sądzić, że Felipe ma po prostu usuniętą chrząstkę z nosa - aby zapobiec częstym i bardzo bolesnym złamaniom podczas starć ringowych. Taka jest moja koncepcja.
Pozdrawiam!
- JuveR
- Juventino
Przecież dodałem znak zapytania na końcu, bo nie byłem pewien co do młodzików...Gigi Buffon pisze:Tylko ,że Ariaudo gra w sparingach z 23 ,a Ekdal jest w Sienie na wypożyczeniu ... Dzięki za próbę odpowiedzi na moje pytanie :-D
Co do artykułu, bardzo ciekawy. Kto by pomyślał, że Felipe walczył kiedyś na ringu. Ale ma coś z zabijaki
- Vincitore
- Juventino
Ciekawa informacja o tej chrząstce jak i sam artykuł. Wiedziałem że Melo jest kozakiem i rozbójnikiem, ale tych sztuk walki to się zupełnie nie spodziewałem. Pamiętam tą przepychankę z Diego Lopezem w tunelu, chyba zawodnik cagliari dostał wtedy niezły oklep
.
A swoją drogą to jakby sięgnąć pamięcią do mordobicia w meczu valencia - inter w LM 2006/2007 to jakbyśmy byli na kogoś miejsciu (mimo iż burakami nie jesteśmy) to by wystarczył chyba tylko Melo ... :C
A swoją drogą to jakby sięgnąć pamięcią do mordobicia w meczu valencia - inter w LM 2006/2007 to jakbyśmy byli na kogoś miejsciu (mimo iż burakami nie jesteśmy) to by wystarczył chyba tylko Melo ... :C
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ta. A Chiellini, Momo i Iaquinta w rezerwie ;pakbyśmy byli na kogoś miejsciu (mimo iż burakami nie jesteśmy) to by wystarczył chyba tylko Melo
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Loremaster
- Juventino
Podczas meczu z Koreańcami, jak Camor zaczął się przepychac z piłkarzami drużyny przeciwnej to pierwszy , który się pojawił obok to był Melo.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Radio Rai 2 podało listę nazwisk piłkarzy nominowanych do nagrody Bidone d'Oro. Nagroda przyznawana od 2003 roku to trofeum dla najgorszego piłkarza danego roku w Serie A.
Drugi raz z rzędu kandydatem do "trofeum" jest Ronaldinho, pomocnik AC Milan. Także Ricardo Quaresma, triumfator zeszłorocznego plebiscytu jest na liście nominowanych. Poza wymienioną dwójką nominowani są także Carrizo, Dida, Felipe Melo, Huntelaar, Julio Baptista, Mancini, Poulsen i Tiago.
Historia zwycięzców:
2003: Rivaldo (AC Milan)
2004: Legrottaglie (Juventus Turyn)
2005: Vieri (AC Milan)
2006: Adriano (Inter Mediolan)
2007: Adriano (Inter Mediolan)
2008: Quaresma (Inter Mediolan)
źródło: SerieA.pl
Jestem zszokowany :shock:
W tym sezonie od nas nikt nie zaluguje na ta nagrode, Melo gra przeciez swietnie, nie widac go na boisku (taki czarny charakter), ale bez niego tracilibysmy 25% wiecej bramek.
Nominacja dla Melo to dla mnie jakas żenuła.
Moim zdaniem ani cent z 25mln wydanych na niego nie poszedł na marne.
Drugi raz z rzędu kandydatem do "trofeum" jest Ronaldinho, pomocnik AC Milan. Także Ricardo Quaresma, triumfator zeszłorocznego plebiscytu jest na liście nominowanych. Poza wymienioną dwójką nominowani są także Carrizo, Dida, Felipe Melo, Huntelaar, Julio Baptista, Mancini, Poulsen i Tiago.
Historia zwycięzców:
2003: Rivaldo (AC Milan)
2004: Legrottaglie (Juventus Turyn)
2005: Vieri (AC Milan)
2006: Adriano (Inter Mediolan)
2007: Adriano (Inter Mediolan)
2008: Quaresma (Inter Mediolan)
źródło: SerieA.pl
Jestem zszokowany :shock:
W tym sezonie od nas nikt nie zaluguje na ta nagrode, Melo gra przeciez swietnie, nie widac go na boisku (taki czarny charakter), ale bez niego tracilibysmy 25% wiecej bramek.

- wloski
- Juventino
Może i trochę masz racji, ale przez niego straciliśmy parę frajerskich bramek, szczególnie na początku sezonu, gdy "dryblował" przed naszym polem karnymJuveFilip_8_ pisze: Jestem zszokowany :shock: