Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ja myślę, że te czerwone wstawki to dobra kmina, jakieś 8 czy 9 lat temu Juventus już miał czerwone elementy, z tego co pamiętam, to tylko numery, chyba nawet gdzieś jeszcze mam w szafie taki trykot z numerem 9 i nazwiskiem "Inzaghi"
Tak czy siak czerwień mi się wtedy podobała i jestem za jej umieszczeniem w strojach na sezon 2007/08. Tylko bez przegięcia 

- tabo89
- Juventino
w ostatnim meczu z Chinami do którego skrót macie niżej zawodnicy wystąpili w czarnych strojach i wydaje mi sie ze bardzo fajnie wyglądały/ z tyłu były srebrne napisy i to tez wyszło niezle a nowy sponsor wkomponował sie idealnie w krój koszulki
zresztą zobaczcie sami
http://www.zshare.net/download/280599613a9dda/

zresztą zobaczcie sami
http://www.zshare.net/download/280599613a9dda/

- Juve_kubusthc
- Juventino
Te czarne fajnei wygladaja mi sie podobaja ale mysle ze do tego dolacza jeszcze biale koszulki a alternatywa pozostaje ta sama czy zmienia??

Taka znalazlem nie bedzie tam czerwonych elementow

- juvepavel11
- Juventino
Te mi sie nawet podobają a jakie będą wyjazdowe ??Juve_kubusthc pisze:Te czarne fajnei wygladaja mi sie podobaja ale mysle ze do tego dolacza jeszcze biale koszulki a alternatywa pozostaje ta sama czy zmienia??
FORZA GRANDE JUVE
- stahoo
- Juventino
A mi sie wydaje, że to są koszulki dokładnie z serie B. Znaczek chyba własnie taki w nich był. Ael moge sie mylić :-D Chyba jednak inne bedą...Szymek pisze:Tak, w takich graliśmy w Serie B, tylko, że znaczek Nike był żółty a nie czarny z żółtą obwódką a zamiast New Holland było logo Tamoil.
- Juve_kubusthc
- Juventino
Były te same tylko z logo Tamoil ale myśle, że dojdzie jeszce biały komplet do nich. Coś w stylu czarnych tyle że białeSzymek pisze:Wystarczy obejrzeć jakąkolwiek galerię z meczu w Serie B lub jakieś video z meczu, i widać, że nie masz racji.

- stahoo
- Juventino
Przeanalizowałem krój kołnierzyka, szerokosc i ilość pasków, miejsce herbu i kolor znaczku nike. To jest kosuzlka co z Serie B tylko z innym sponsorem.Szymek pisze:Wystarczy obejrzeć jakąkolwiek galerię z meczu w Serie B lub jakieś video z meczu, i widać, że nie masz racji.
- Szymek
- Juventino
Przejrzyj galerie z meczów w Serie B i zobacz jaki kolor miał znaczek Nike...stahoo pisze:Przeanalizowałem krój kołnierzyka, szerokosc i ilość pasków, miejsce herbu i kolor znaczku nike. To jest kosuzlka co z Serie B tylko z innym sponsorem.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2007, 23:02 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.