BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
Panowie, krótka piłka z mojej strony: spotykamy się w poniedziałek na meczyku Włochów z Holandią, czy nie? poniedziałek niedaleko już a wątpię, że będą duże szanse, żeby wbić się z mordą na pączki, czyli bez rezerwacji. odzywać się, bo ja jestem w stanie nawet zrezygnować z uciech cielesnych na rzecz wspólnego meczyku z ekipą, do tego przy browarze :twisted:
- Winner
- Juventino
Ja na pisze tak mam najbliższe tygodnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> od h**a nauki ale jeśli zbierzemy się w doborowym towarzystwie to takie odstresowanie się przyda
.Czyli ja na 99.9% będe 8)

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- gil
- Juventino
panowie moze rozszerzymy nasze wspolne ogladanie meczy o rozpoczecie ME?? chciałbym właśnie z elita obejrzec otwarcie mistrzostw a tymbardziej mecze Włochów i finał... co Wy na to? moze tak na spontanie jutro sie zgramy??
PS Tigmar z tego co wiem juz jest chetny...
PS Tigmar z tego co wiem juz jest chetny...
- Gorn
- Juventino
Chłopaki czy mnie zabrakło na jakimś meczyku ? No chyba na połowie ostatniego ale to przez pomyłkę
I tym razem mnie nie zabraknie
Więc jak coś już ustalicie to piszcie na gg lub na forum, dzwonicie albo wysyłajcie SMSy o treści MECZ pod nmer 51......:p

- Winner
- Juventino
Ja zobacze jak będę z czasem stał jak się uda to będę wyślecie mi sms najwyżej bo nie wiem czy będę miał czas zaglądać na forum. A pełny pakiet obejmuje jutrzejszy mecz w klagenfurcie 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
no to tak: właśnie dzwoniłem do Ecapady i nie będzie problemów z obejrzeniem meczu. wprawdzie zarezerwowałem stolik przy telebimie, ale dobrzy by było, gdybyśmy spotkali się odpwiednio wcześniej. mecz jest o 18, studio zaczyna się o 17.30. o 17 pasuje się spotkać? pisać, bo czasu niewiele.