Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:48

alessandro1977 pisze:Beppe nam rozpieprzył drużynę i dzisiaj kompletnie to widać...
O więc nie tylko ja narzekam...

Ale to prawda. Za mało jakościowych wzmocnień, raczej więcej osłabień.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:49

Ludzie, powyrywali nam zęby trzonowe, ta drużyna potrzebuje czasu, nie płaczcie. Nie ma to jak podsumować cały sezon po dwóch nieudanych meczach. Poczekajcie, jak ta machina się rozbuja, zabije wszystkich, kt stanie na drodze.

:dance2: :dance2: :dance2: :juve:

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:53

Ja jestem daleki od narzekania, mercato jest bajeczne i brak Draxlera tego nie zmieni.
Niemcy nas wykiwali, to celowe zagranie ze strony Schalke a Marotta to nie Lucek i to on się dał wydymać.
Ta drużyna musi się zgrać, nic dodać nic ująć.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:55

zabekmj23 pisze:Nie ma liderów ten zespół już....
Jeden biega w najlepszym Niemieckim klubie a nam został Pogba który może za 5 lat będzie miał mentalność żeby ten zespól poprowadzić, drugi w Argentynie,trzeci w mniejszym stopniu w MLS.
Sprowadził dziecko z rocznym kontraktem za 40 baniek,drwala z Chorwacji, i połamańca do pomocy,oraz jeźdźca bez głowy z mopem na dyni.
A jak trener od dwuch lat powtórzę dwóch lat prosi o 3/4 to jest niestety ośmieszany przez VfL Wolfsburg albo sie broni mówiąc głupoty ze nie szukamy rozgrywającego....My nie potrzebujemy rozgrywającego my ich potrzebujemy co najmniej dwóch.
Druzyna jest rozwalona chyba gorzej niz Inter bo oni zmiany pokoleniowej nie robili wiec jeszcze chwile grali na oparach u nas gościu wyrwał Serce,Płuca i Mózg zeszłorocznej drużynie i to widać.
Vidala szkoda najbardziej.....
Już, fajnie, podnieciłeś się? Juventus spada w tym sezonie do Serie B, także możesz już nie oglądać tej drużyny do końca sezonu.

goodman

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:57

płacz i lament, 3, 2, 1 start.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:57

lenor pisze:Ludzie, powyrywali nam zęby trzonowe, ta drużyna potrzebuje czasu, nie płaczcie. Nie ma to jak podsumować cały sezon po dwóch nieudanych meczach. Poczekajcie, jak ta machina się rozbuja, zabije wszystkich, kt stanie na drodze.

:dance2: :dance2: :dance2: :juve:

Tylko sezon nie trwa wiecznie ! po 2 kolejkach mamy 0 pkt ! robi się nieciekawie :angry: Dzisiejszy mecz był tak dobry jak transmisja w TVN Turbo .... Gołym okiem widać że jest tragedia. Przed nami ostatnie godziny mercato - Łysy działaj !

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 19:59

Marotta i Allegri won!!!!!

A tak naprawdę szkoda mi Allegrego, który kolejny raz po zwycięskim sezonie traci trzon drużyny.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:02

Pereyra sobie dobrze radził na trequ w tamtym roku, ja bym Praeta ściągnął teraz, Schalke go chce, chłopak zdolny i mógłby przecież grać na zmianę z Argentyńczykiem.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:03

Chodzi o to ze jest problem tracąc dwóch kreatywnych piłkarzy uzyskujemy pol kreatywnego, nie ma kto rozgrywać, kreować, tworzyć, Nie derrecjonuje zakpwow Sandro, Khediry, Dybaly i reszty, ale bez reżysera gry nasza gra nie będzie wyglądała wiele lepiej niż dziś o trequ mówi się oda dawna taki piłkarz MUSI przyjść, jak nie dwóch duet Draxler Witsrl byl idealny, za Fraxlera może być Goetze ale piłkarz takiego formatu jest KONIECZNY. Musi mieć drybling, strzał z daleka i dobre podanie, Mila byla by umijetnosc gry kombinacyjnej.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
zabekmj23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:03

Marat87 pisze:
zabekmj23 pisze:Nie ma liderów ten zespół już....
Jeden biega w najlepszym Niemieckim klubie a nam został Pogba który może za 5 lat będzie miał mentalność żeby ten zespól poprowadzić, drugi w Argentynie,trzeci w mniejszym stopniu w MLS.
Sprowadził dziecko z rocznym kontraktem za 40 baniek,drwala z Chorwacji, i połamańca do pomocy,oraz jeźdźca bez głowy z mopem na dyni.
A jak trener od dwuch lat powtórzę dwóch lat prosi o 3/4 to jest niestety ośmieszany przez VfL Wolfsburg albo sie broni mówiąc głupoty ze nie szukamy rozgrywającego....My nie potrzebujemy rozgrywającego my ich potrzebujemy co najmniej dwóch.
Druzyna jest rozwalona chyba gorzej niz Inter bo oni zmiany pokoleniowej nie robili wiec jeszcze chwile grali na oparach u nas gościu wyrwał Serce,Płuca i Mózg zeszłorocznej drużynie i to widać.
Vidala szkoda najbardziej.....
Już, fajnie, podnieciłeś się? Juventus spada w tym sezonie do Serie B, także możesz już nie oglądać tej drużyny do końca sezonu.
Po pierwsze gdzie tu napisałem coś o spadku???
A po drugie wybacz ale nie będziesz mi mówił kogo mogę a kogo nie mogę oglądać.
Jeśli tobie odpowiada taki stan rzeczy i nasza gra to krzyż na drogę.
Mnie to nie odpowiada i pewnie nie tylko mnie.
Bez odbioru.

Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:04

Oj, płaczecie.
Najpierw było, że mercato dobre (tak po ściągnięciu Mandżukicia, Khediry i Dybali), później głosy, że Marotta to frajer (deal z Siqueirą), póżniej Sandro i Cuadrado i znowu Beppe świetny, jeszcze tylko 3/4 i to będzie najlepsze okienko od niewiadomo kiedy. A teraz, upadł transfer Draxlera i znowu "Beppe rozpieprzył nam drużynę.". Nasłuchaliście się bzdur komentatorów i już jesteście gotowi przysięgać, że Pirlo nam dużo dawał.
Po pierwsze: wszyscy trzej chcieli odejść. Sami powtarzaliście przy transferze Teveza, że lepiej, żeby odszedł niż żeby nam zniszczył szatnię. Vidal podobno był "be". No a Pirlo... :spiteful:
Po drugie: temat mercato (na przyszłość) powinien być zamykany na czas meczów, bo zbiera tu się grupa fanatyków na rage'u, którzy nie myślą trzeźwo.
Po trzecie: dzisiaj mecz przegraliśmy w środku pola. Tak się składa, że na tą pozycję trzech topowych zawodników (bo za takiego uważam Asamoaha) jest kontuzjowanych, więc...
Po czwarte: Mandżukić nie jest typem zawodnika na kontry, a dzisiaj tylko tak mogliśmy grać, (dlaczego - punkt trzeci), więc jego jako słabego transferu kwalifikować nie można.
Po piąte: jeszcze kilkadziesiąt stron wcześniej wszyscy pisali, że minie sporo czasu, zanim ta drużyna zatrybi. To widać było dzisiaj. Różne rozwiązania i wybory. A teraz przeczycie samym sobie + brak środka pomocy, więc...
Także, część z tych postów powinna zostać pokasowana, bo tylko robi niepotrzebny syf i sieje ferment.

Z innej beczki. tmw pisało o Fekirze. Wiadomo, czy jest więcej kontaktów? Lemina? Jestem na tak. :ok:

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:04

Allegri to za wielki taktyk-beton, by wstawił Pereyre za Padoina czy Cuadrado.
Czuję, że tym Padoinem byśmy cały sezon grali, jakby Marchisio czy Khedira nie powrócili.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:06

Czy to wina Marotty że?
a) Pirlo jest stary
b) Tevez zapragnął wrócić do domu
c) Vidal chce wygrać LM i zrobił znaczący krok w tym celu

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:06

aras pisze:Marotta i Allegri won!!!!!

A tak naprawdę szkoda mi Allegrego, który kolejny raz po zwycięskim sezonie traci trzon drużyny.
Allegri wiedział że Pirlo i Tevez odejdą, i w pewnym stopniu z pewnością widział o sytuacji Vidala.

Teraz sam torpeduje Juve ustawieniem. Chyba nikt poza nim nie powie że Roberto to gorszy 3/4 niż Padoin regista. Brak pomysłu na rozegranie to nie wina zawodników, którzy są jakościowi tylko błędów w przygotowaniach i małej ilości sparingów.

Poproszę Saponarę i Witsela ;)

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2015, 20:08

MishaAveJuve pisze:Chodzi o to ze jest problem tracąc dwóch kreatywnych piłkarzy uzyskujemy pol kreatywnego, nie ma kto rozgrywać, kreować, tworzyć, Nie derrecjonuje zakpwow Sandro, Khediry, Dybaly i reszty, ale bez reżysera gry nasza gra nie będzie wyglądała wiele lepiej niż dziś o trequ mówi się oda dawna taki piłkarz MUSI przyjść, jak nie dwóch duet Draxler Witsrl byl idealny, za Fraxlera może być Goetze ale piłkarz takiego formatu jest KONIECZNY. Musi mieć drybling, strzał z daleka i dobre podanie, Mila byla by umijetnosc gry kombinacyjnej.
Nie ma człowieku Marchisio i Khediry a tu już kupujesz następnych zawodników. Może niech najpierw zagra optymalny skład z nowymi nabytkami to zobaczymy jak będą grać. Płaczecie jak dzieci. Mnie ta porażka w ogóle nie dziwi. Nawet w 10 mogliśmy strzelić Romie dwie bramki i wyrównać to spotkanie, niestety Szczęsny się wykazał. Ciekawe też jak zagwizdał by Rizzoli gdyby tak jak De Rossi ręką trącił piłkę Chiellini czy Bonucci. Sądzę, że na 100% pokazał by jedenasty metr, albo jeśli nie to czerwoną kartę. Był stronniczy jak cholera, sprawdziłem nawet czy nie urodził się gdzieś w Rzymie albo nieopodal, ale jednak nie.

FORZA JUVE!!!
Zablokowany