Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 16:49

To co zrobił ten Cabrera z Cagliari, to jest jakiś cyrk. Tak perfidna ręka tuż przed polem karnym w dość niegroźnej sytuacji... jeeezu :smile:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 16:55

Ouh_yeah pisze:Tak perfidna ręka tuż przed polem karnym w dość niegroźnej sytuacji... jeeezu :smile:
Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcji

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 16:55

Milan z tego ogromnego dna, mułu i kamieni może wyciągnąć tylko jeden człowiek Carlo Ancelotti. Gość naprawdę żył tym Milanem.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 17:05

annihilator1988 pisze:Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcji
To przestań oglądać wybiórcze mecze, a będziesz widział bramki z akcji. W styczniu strzelił dwie z akcji - z Sassuolo i Udinese. Pomijam już fakt, że nie wiem skąd akurat teraz ten przytyk, bo dzisiaj nie strzelił z karnego, lecz z rzutu wolnego. Z karnego na 9 bramek w lidze strzelił 2 razy, a na 13 ogółem dla Milanu zdobytych, z karnych były 3.
No, ale chyba tak masz, że musisz popieprzyć od rzeczy: Gervinho niewiele lepszy od Biabianego :stop: Padoin 3 mistrzostwa - Totti 1, analogicznie mogę napisać CL: Bonera 1 - Buffon 0

annihilator1988 pisze:Livescore mnie przekłamał i podał newsa, że był karny :prochno:
No, jak oglądasz mecze na livescore to się nie dziwię głosom o zbliżonej klasie piłkarskiej Francuza z Afrykańczykiem.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2014, 17:23 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 17:13

annihilator1988 pisze:
Ouh_yeah pisze:Tak perfidna ręka tuż przed polem karnym w dość niegroźnej sytuacji... jeeezu :smile:
Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcji
Tez go nie lubie, ale nie badz bezmyslnym hejterem :naughty:
Dzisiaj akurat Barwuah strzelil piekna bramke z wolnego.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2014, 17:16

Dobry Mudżyn pisze:Tez go nie lubie, ale nie badz bezmyslnym hejterem :naughty: Dzisiaj akurat Barwuah strzelil piekna bramke z wolnego.
Oj tam, nie jestem hejterem Mariuszka. To, że używam jego murzyńskiego nazwiska o niczym nie świadczy. Livescore mnie przekłamał i podał newsa, że był karny :prochno:

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2014, 19:54

Czy ktoś wie co nawywijał Balotelli w ostatnim spotkaniu ligowym z Cagliari? Chodzi o jakiś ,,obsceniczny gest'' w stronę trybun. Sprawą ma się zająć komisja dyscyplinarna czego skutkiem będzie odpoczynek ,,Balo'' od piłki. Na ile? Póki co nie wiadomo.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 17:48

Taarabt w Milanie ( najprawdopodobniej wypożyczenie ). Ciekawe czy ta przereklamowana młoda gwiazdeczka ( w tej chwili to już akurat niezbyt młoda ) pokaże coś w Serie A, w drużynie z problemami.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 18:18

Il Fenomeno pisze:No, jak oglądasz mecze na livescore
Zazwyczaj oglądam mecze w telegazecie, ale chciałem sprawdzić czy livescore oferuje hd.
Wydaje mi się, że Milan przespał zimowe okienko, jeżeli chodzi o formację defensywną. Zero ruchów, zobaczymy czy z tym co mają będą wstanie doczłapać się do miejsca gwarantującego prawo do gry w Europie.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 18:44

Abiatti
Abate Rami Zapata Emanuelson
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini

Już wygląda to lepiej niż w Interze.Trzymam kciuki za Seedorfa.Milan to rywal ale chyba wszyscy tutaj wiemy że obecna sytuacja to nie jest ich normalne miejsce.Serie A potrzebuje silnego Milanu.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 18:58

Sorek21 pisze:Abiatti
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
Jeśli już, to Honda na prawej, Ballo na lewej i De Jong za Essiena.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 20:03

Łukasz pisze:
Sorek21 pisze:Abiatti
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
Jeśli już, to Honda na prawej, Ballo na lewej i De Jong za Essiena.
Według mnie Milan choć nie pozyskał może jakiś mega piłkarzy ,to zimowe okienko w ich wykonaniu sprawia raczej pozytywne wrażenie.Nie wiadomo co jeszcze z Coentrao,który też ostatnimi czasy był łączony z przeprowadzką na San Siro?Ciekawe tylko jak to się przełoży na boisku i czy z tym wszystkim Seedorf sobie poradzi?Jedno jest pewne,że będzie miał sporo do poprawienia.Ze swoiej strony mam nadzieję,że zaczną częściej wygrywać i powoli piąć się w górę tabeli.

Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 15:33

Kolejne potwierdzenia odnośnie nowego stadionu. Jak podaje Sportmediaset.it klub z via Aldo Rossi ostatecznie zdecydował się na opuszczenie stadionu San Siro i budowę nowego, nowoczesnego obiektu. Od sezonu 2016/17 lub 2017/18 AC Milan będzie dysponował własną piłkarską areną, która powstanie najprawdopodobniej na terenach przeznaczonych pod Światową Wystawę "EX-PO" 2015.

Spadino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 17:32

Według brytyjskiego portalu sportsdirectnews.com AC Milan i Fiorentina w przyszłym okienku transferowym stoczą bój o Emanuele Giaccheriniego. Były pomocnik Juventusu zdaniem mediów, nie czuje się najlepiej na wyspach i chętnie skorzystałby z okazji powrotu do swojej ojczyzny.

Mógłby ktoś przybliżyć sytuację Giaccha na wyspach? Źle mu się tam żyje, czy po prostu nie gra regularnie?

JUVE PER SEMPRE!
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 17:51

konradrom pisze:Mógłby ktoś przybliżyć sytuację Giaccha na wyspach? Źle mu się tam żyje, czy po prostu nie gra regularnie?
W ogóle nie gra, nawet z ławki się nie podnosi od kilku spotkań. W najlepszym wypadku gra ogony ale i to bardzo, bardzo sporadycznie.

ODPOWIEDZ