Wszystko o Milanie
- annihilator1988
- Juventino
Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcjiOuh_yeah pisze:Tak perfidna ręka tuż przed polem karnym w dość niegroźnej sytuacji... jeeezu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Il Fenomeno
- Juventino
To przestań oglądać wybiórcze mecze, a będziesz widział bramki z akcji. W styczniu strzelił dwie z akcji - z Sassuolo i Udinese. Pomijam już fakt, że nie wiem skąd akurat teraz ten przytyk, bo dzisiaj nie strzelił z karnego, lecz z rzutu wolnego. Z karnego na 9 bramek w lidze strzelił 2 razy, a na 13 ogółem dla Milanu zdobytych, z karnych były 3.annihilator1988 pisze:Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcji
No, ale chyba tak masz, że musisz popieprzyć od rzeczy: Gervinho niewiele lepszy od Biabianego

No, jak oglądasz mecze na livescore to się nie dziwię głosom o zbliżonej klasie piłkarskiej Francuza z Afrykańczykiem.annihilator1988 pisze:Livescore mnie przekłamał i podał newsa, że był karny
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2014, 17:23 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 3 razy.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Tez go nie lubie, ale nie badz bezmyslnym hejterem :naughty:annihilator1988 pisze:Ja mam inne pytanie. Ile płacą Barwuahowi za kopanie piłki z jedenastu metrów w bramkę? Nie pamiętam jego gola zdobytego z akcjiOuh_yeah pisze:Tak perfidna ręka tuż przed polem karnym w dość niegroźnej sytuacji... jeeezu
Dzisiaj akurat Barwuah strzelil piekna bramke z wolnego.
BESTER MANN, BESTEEER !

- annihilator1988
- Juventino
Oj tam, nie jestem hejterem Mariuszka. To, że używam jego murzyńskiego nazwiska o niczym nie świadczy. Livescore mnie przekłamał i podał newsa, że był karnyDobry Mudżyn pisze:Tez go nie lubie, ale nie badz bezmyslnym hejterem :naughty: Dzisiaj akurat Barwuah strzelil piekna bramke z wolnego.

- Sebkovič
- Juventino
Czy ktoś wie co nawywijał Balotelli w ostatnim spotkaniu ligowym z Cagliari? Chodzi o jakiś ,,obsceniczny gest'' w stronę trybun. Sprawą ma się zająć komisja dyscyplinarna czego skutkiem będzie odpoczynek ,,Balo'' od piłki. Na ile? Póki co nie wiadomo.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Taarabt w Milanie ( najprawdopodobniej wypożyczenie ). Ciekawe czy ta przereklamowana młoda gwiazdeczka ( w tej chwili to już akurat niezbyt młoda ) pokaże coś w Serie A, w drużynie z problemami.
- annihilator1988
- Juventino
Zazwyczaj oglądam mecze w telegazecie, ale chciałem sprawdzić czy livescore oferuje hd.Il Fenomeno pisze:No, jak oglądasz mecze na livescore
Wydaje mi się, że Milan przespał zimowe okienko, jeżeli chodzi o formację defensywną. Zero ruchów, zobaczymy czy z tym co mają będą wstanie doczłapać się do miejsca gwarantującego prawo do gry w Europie.
- Sorek21
- Juventino
Abiatti
Abate Rami Zapata Emanuelson
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
Już wygląda to lepiej niż w Interze.Trzymam kciuki za Seedorfa.Milan to rywal ale chyba wszyscy tutaj wiemy że obecna sytuacja to nie jest ich normalne miejsce.Serie A potrzebuje silnego Milanu.
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
Już wygląda to lepiej niż w Interze.Trzymam kciuki za Seedorfa.Milan to rywal ale chyba wszyscy tutaj wiemy że obecna sytuacja to nie jest ich normalne miejsce.Serie A potrzebuje silnego Milanu.
- Łukasz
- Juventino
Jeśli już, to Honda na prawej, Ballo na lewej i De Jong za Essiena.Sorek21 pisze:Abiatti
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
- zbysioJuve
- Juventino
Według mnie Milan choć nie pozyskał może jakiś mega piłkarzy ,to zimowe okienko w ich wykonaniu sprawia raczej pozytywne wrażenie.Nie wiadomo co jeszcze z Coentrao,który też ostatnimi czasy był łączony z przeprowadzką na San Siro?Ciekawe tylko jak to się przełoży na boisku i czy z tym wszystkim Seedorf sobie poradzi?Jedno jest pewne,że będzie miał sporo do poprawienia.Ze swoiej strony mam nadzieję,że zaczną częściej wygrywać i powoli piąć się w górę tabeli.Łukasz pisze:Jeśli już, to Honda na prawej, Ballo na lewej i De Jong za Essiena.Sorek21 pisze:Abiatti
Essien Montolivo
Balotelli Kaka Honda
Pazzini
- Asus3
- Juventino
Kolejne potwierdzenia odnośnie nowego stadionu. Jak podaje Sportmediaset.it klub z via Aldo Rossi ostatecznie zdecydował się na opuszczenie stadionu San Siro i budowę nowego, nowoczesnego obiektu. Od sezonu 2016/17 lub 2017/18 AC Milan będzie dysponował własną piłkarską areną, która powstanie najprawdopodobniej na terenach przeznaczonych pod Światową Wystawę "EX-PO" 2015.
- Spadino
- Juventino
Według brytyjskiego portalu sportsdirectnews.com AC Milan i Fiorentina w przyszłym okienku transferowym stoczą bój o Emanuele Giaccheriniego. Były pomocnik Juventusu zdaniem mediów, nie czuje się najlepiej na wyspach i chętnie skorzystałby z okazji powrotu do swojej ojczyzny.
Mógłby ktoś przybliżyć sytuację Giaccha na wyspach? Źle mu się tam żyje, czy po prostu nie gra regularnie?
Mógłby ktoś przybliżyć sytuację Giaccha na wyspach? Źle mu się tam żyje, czy po prostu nie gra regularnie?
JUVE PER SEMPRE!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W ogóle nie gra, nawet z ławki się nie podnosi od kilku spotkań. W najlepszym wypadku gra ogony ale i to bardzo, bardzo sporadycznie.konradrom pisze:Mógłby ktoś przybliżyć sytuację Giaccha na wyspach? Źle mu się tam żyje, czy po prostu nie gra regularnie?