Mercato (LATO 2017)
- gregor_g4
- Juventino
No no no... logika Makaliego - z nimi w skladzie klepnelismy Real, a bez nich Real nas upokorzyl. Z nimi w skladzie Barca nas klepnela, bez nich w skladzie my upokorzylismy Barce...
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
HAHAHAH, najglupszy post jaki tu czytalem chyba, przechodzisz juz samego siebieMakiavel pisze:@Ouh yeah Tylko z Tevezem, Pogba, Vidalem i Morata w składzie klepneliśmy Real a z Mandzukiciem i Dybala w składzie Real nas upokorzył. Taka różnica. A ten płaczący Morata strzelił im dwa gole.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Mimo wszystko publiczne ogłaszanie, że ten Juventus jest lepszy niż tamten i rozkminy czy aby nie najlepszy w historii, były jeszcze głupsze. 

calma calma
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 81 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Może źle się wyraziłem, ale gdyby wszystkich dobrych piłkarzy interesowała tylko kasa, to 3/4 z nich grałaby teraz w Chinach. Będąc profesjonalnym sportowcem masz też coś do udowodnienia, bo nie po to poświęcałeś całe swoje życie na treningi, by dla dużych pieniędzy zrezygnować z rywalizacji z najlepszymi i przenieść się do ligi sporo poniżej twoich kompetencji.towalski pisze:Zauważyłem że tylko użytkownicy JP nie są łasi na kasę. Przełożyć trzeba to na nasze realia. Zarabiasz 2,5 tyś na rękę, chce Cię inna firma. Daje 4, ale mniej prestiżowa. Nie wygrasz nagrody za bycie super ziomkiem ale za to dostajesz super podwyżkę i dzięki niej pójdziesz na wakacje może jakieś nowe tv czy auto. Mając to do wyboru to na pewno zostaniesz w starej firmie. Hipokryzja level master.
Wracając do tematu mercato, czy pojawiają się wreszcie jakieś konkretne informacje o zawodnikach będących w kręgu naszych zainteresowań, bo oprócz testów Schicka, to wciąż są tylko jakieś przypuszczenia i wiele sprzecznych newsów?
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2017, 12:11 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- mzm
- Dortmundczyk
Pereira to jest niesamowity dzik, mi też się marzy w BVB, tylko, uwaga, to jest zawodnik Porto, wypożyczony do Nicei.
Na dodatek facet jest obunożny i z powodzeniem gra na obydwu bokach defensywy/wahadłach.
Na dodatek facet jest obunożny i z powodzeniem gra na obydwu bokach defensywy/wahadłach.
- Pango1987
- Interista
Ja natomiast dodam od siebie, że na waszym miejscu uważałbym z panami o nazwisku Pereira, kolega wyżej jeszcze napomknął coś że należy do Porto, tak więc może on przypominać pewnego parodyste którego miałem okazje oglądać w koszulce Interu jakiś czas temu.
Kod: Zaznacz cały
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/%C3%81lvaro_Daniel_Pereira_6305.jpg/207px-%C3%81lvaro_Daniel_Pereira_6305.jpg
pozdro allesandro1977 i złodziej pieniędzy kabryni_idol
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Cale szczescie do nas z Porto nie trafiaja Parodysci :-)
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jakku1
- Juventino
Ciekawie historie krążą po internetach.
- Chcemy natychmiast Spinazzole z powrotem - Sky i TS.
- LGDS twierdzi, że chcemy Spinazzole ponieważ z klubu być może odejdzie Sandro, Sky i TS nie widzą tutaj jednak takiego powiązania.
- Coraz więcej pisze się też o Matuidim. Temat N'Zonziego troszkę ucichł.
- Jeśli chodzi o Darmiana i Danilo, w pakiecie - razem (o czym pisałem chyba wczoraj), to tutaj chodzi o to, ze według Sky Darmian także może grać na lewej stronie obrony. Niemniej, wydaje mi sie, ze skonczy się to wszystko duetem Spinazzola + ktoś za poważniejszy pieniądz (Darmian?).
Od paru dni krąży plotka, dzisiaj powtórzona przez CDS, że Dani Alves od jakiegoś czasu namawiał Dybale, zeby dołączył do City. Podobno strasznie napalony na Paulito jest Guardiola, ale Dybala odmówił. CDS nie pisze o tym, ale niektore zrodla informowaly tez, ze ze względu na to zarząd podjął decyzje aby jak najszybciej się rozstać z Brazylijczykiem i zwyczajnie pokazać mu drzwi. Rozmawiałem kilka dni temu o tym z Pumim.
Druga plotka jest taka, że szykujemy coś grubego w to mercato i najpewniej mowa o pomocniku (kto by przypuszczał
).
- Chcemy natychmiast Spinazzole z powrotem - Sky i TS.
- LGDS twierdzi, że chcemy Spinazzole ponieważ z klubu być może odejdzie Sandro, Sky i TS nie widzą tutaj jednak takiego powiązania.
- Coraz więcej pisze się też o Matuidim. Temat N'Zonziego troszkę ucichł.
- Jeśli chodzi o Darmiana i Danilo, w pakiecie - razem (o czym pisałem chyba wczoraj), to tutaj chodzi o to, ze według Sky Darmian także może grać na lewej stronie obrony. Niemniej, wydaje mi sie, ze skonczy się to wszystko duetem Spinazzola + ktoś za poważniejszy pieniądz (Darmian?).
Od paru dni krąży plotka, dzisiaj powtórzona przez CDS, że Dani Alves od jakiegoś czasu namawiał Dybale, zeby dołączył do City. Podobno strasznie napalony na Paulito jest Guardiola, ale Dybala odmówił. CDS nie pisze o tym, ale niektore zrodla informowaly tez, ze ze względu na to zarząd podjął decyzje aby jak najszybciej się rozstać z Brazylijczykiem i zwyczajnie pokazać mu drzwi. Rozmawiałem kilka dni temu o tym z Pumim.
Druga plotka jest taka, że szykujemy coś grubego w to mercato i najpewniej mowa o pomocniku (kto by przypuszczał

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- wasky77
- Juventino
Pozbywali by się dwóch bocznych w jednym oknie? To odrazu lepiej odrazu sznur przez gałąź i finito jakiś fake może być
Teraz kwestia czy by Pereira chciał do nas i czy Porto by go puścili i za ile :confused2:
A tak na marginesie to nasz dawny zawodnik Sorensen piłkarzem 11 sezonu w europie jako DR na whoscored :shock:

Teraz kwestia czy by Pereira chciał do nas i czy Porto by go puścili i za ile :confused2:
A tak na marginesie to nasz dawny zawodnik Sorensen piłkarzem 11 sezonu w europie jako DR na whoscored :shock:
"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- Sorek21
- Juventino
Alex Sandro niestety odejdzie.Jeszcze się oszukujemy ale koniec końców tak będzie .Tak samo było z Pogbą.Jego nazwisko pojawia się zbyt często.
Hej Cabrini_idol zacząłem oglądać ten świetny serial i już wiem skąd twój avatar.Zawsze mnie to ciekawiło a tu pyk i jest.
Hej Cabrini_idol zacząłem oglądać ten świetny serial i już wiem skąd twój avatar.Zawsze mnie to ciekawiło a tu pyk i jest.
- tomassi14
- Juventino
Tak tylko ze wygralismy z Barcą, ktora grała bez Busquetsa a Iniesta nie ta forma juz...trzeba o tym pamietac bo nie kazdy chyba zdaje sobie sprawe o tym....w drugim spotkaniu bili jak cepy przez srodek dlatego wyciagnelismy my remismatekkuba pisze:Dobrze geniuszu, że Barcelonę też klepnęliśmy.
Real ma casemiro oraz Modrica i Krossa
Dlatego ciagle pisze ze musimy sciagnac porzadnego walczaka, bo tylko dobry gosc na ta pozycje to podstawa obecnej taktyki,
Mozemy nasciagac Koke, Verattiego itp ale nic nie wygramy bez goscia od czarnej roboty co pokazala gra Barcelony bez Busquetsa
Co do Dybali to jak juz niektorzy pisali to trochę błąka sie po boisku, nie jestem do konca przekoanany do niego jako ofensywny pomocnik, typowym napastnikiem to on tez nie jest, ciekawi mnie gdzie on by gral u Guardioli <hmm>
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2017, 12:57 przez tomassi14, łącznie zmieniany 1 raz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
jednak Alves to szuja- nie ma co, co do "czegoś grubego" to chyba nie będzie to ani N`Zonzi ani Matuidi, bo jednak mówiąc w kontekście Juve "coś grubego" powinniśmy mieć na myśli kogoś a`la Veratti, chyba że mówiąc o pomcniku mamy na myśli skrzydłowego czyli kogoś z kręgu Keita, Bernardeschi, Costa, chociaż jak dla mnie to żaden z nich nie jest jakimś mega topem, nie jest Higuainem skrzydła ... jak dla mnie mistrzostwem było by ściągnięcie Naingolana lub Fabinho i Verattiego a skrzydła Bernadeschi Keita też z pewnością daby by radę, a do tego Danilo wiem że to nierealne, ale pomyślcie
------------Buffon-----------------
(Neto, Szczęsny)
Danilo----Bonucci - Chellini------Sando
(Lichtsteiner) (Rugani) (Benatia) (Spainazzola)
---Veratti ------ Fabinho-------Pjanic----
(Marchisio) (Khedira) (Sturaro)
---Dybala----------------------Keita---
(Bernardeshi) (Mandzukić)
-----------------Hugiain-------------------
(Schick)
------------Buffon-----------------
(Neto, Szczęsny)
Danilo----Bonucci - Chellini------Sando
(Lichtsteiner) (Rugani) (Benatia) (Spainazzola)
---Veratti ------ Fabinho-------Pjanic----
(Marchisio) (Khedira) (Sturaro)
---Dybala----------------------Keita---
(Bernardeshi) (Mandzukić)
-----------------Hugiain-------------------
(Schick)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS