Wszystko o Milanie
- Chiellini3
- Juventino
http://acmilan.com.pl/news/KOLEJNE-UPOK ... NKOWI-8099
Warto wspomnieć, że Mario pokonał dziś innego bramkostrzelnego napastnika w walce o pierwszy skład, chodzi oczywiście o Matriego.
Jak to możliwe ze 19 latek strzela Milanowi klasycznego hat-tricka? Potem dokłada jeszcze jedną.
Gdzie mogę zobaczyć cały mecz? Muszę to zobaczyć, nie sądziłem, że to będzie takie widowisko
- Ein
- Juventino
Matri ma ksywę 'bombardier' ? :rotfl:
Bardzo żal mi Milanu. Jak nie zwolnią tego kartofla co siedzi na ławce trenerskiej to na prawdę nie wiem co włodarzy Milanu zmusi do przedsięwzięcia jakichkolwiek kroków, aby coś zmienić.
O ile nasze problemy wynikały wyłącznie z degradacji i wprost można napisać - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> władzy w klubie, tak jak Milan i inter mogli w ciągu ostatnich kilku lat tak obniżyć loty, to pewnie sami kibice tych drużyn nie wiedzą.
Bardzo żal mi Milanu. Jak nie zwolnią tego kartofla co siedzi na ławce trenerskiej to na prawdę nie wiem co włodarzy Milanu zmusi do przedsięwzięcia jakichkolwiek kroków, aby coś zmienić.
O ile nasze problemy wynikały wyłącznie z degradacji i wprost można napisać - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> władzy w klubie, tak jak Milan i inter mogli w ciągu ostatnich kilku lat tak obniżyć loty, to pewnie sami kibice tych drużyn nie wiedzą.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- jakku1
- Juventino
W przypadku Interu to 5-letnie pasmo sukcesow bylo spowodowane 2 czynnikami: a) degradacja Juve i oslabieniem innych druzyn; b) Mourinho. Ciezko tutaj wiec mowic o obnizeniu lotow, raczej powiedzialbym, ze wszystko w koncu wrocilo do normyEin pisze:tak jak Milan i inter mogli w ciągu ostatnich kilku lat tak obniżyć loty, to pewnie sami kibice tych drużyn nie wiedzą.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- albertcamus
- Juventino
http://acmilan.com.pl/news/KOLEJNE-UPOK ... NKOWI-8099
Polecam wybrać na klawiaturze ctrl + F i wpisać MATRI
Popłakałem się ze śmiechu.
Polecam wybrać na klawiaturze ctrl + F i wpisać MATRI
Popłakałem się ze śmiechu.
- koki90
- Juventino
Dobrze, że mamy już pół karty Berardiego, bo po tym sezonie zainteresowanie tym zawodnikiem i cena mogą drastycznie wzrosnąć. Aż takiego pokazu jego umiejętności w 1 sezonie w Serie A się nie spodziewałem.
Oglądałem teraz bramki i jestem ciekaw czy to on jest tak genialny, czy obrona Milanu tak słaba. Gość jest niesamowicie szybki co widać przy pierwszej bramce... i właśnie... kto asystował przy niej ?
Oglądałem teraz bramki i jestem ciekaw czy to on jest tak genialny, czy obrona Milanu tak słaba. Gość jest niesamowicie szybki co widać przy pierwszej bramce... i właśnie... kto asystował przy niej ?
- Ivory
- Juventino
"W wieku 19-lat trzy bramki w jednym spotkaniu strzelali tacy gracze jak Silvio Piola, Giuseppe Meazza czy Alessandro Del Piero" viakoki90 pisze:Oglądałem teraz bramki i jestem ciekaw czy to on jest tak genialny, czy obrona Milanu tak słaba.
http://www.sport.pl/pilka/1,65083,15263 ... ramek.html
- Arbuzini
- Juventino
Jasmin Kurtic, który miał udział także przy czwartym golu.koki90 pisze:Oglądałem teraz bramki i jestem ciekaw czy to on jest tak genialny, czy obrona Milanu tak słaba. Gość jest niesamowicie szybki co widać przy pierwszej bramce... i właśnie... kto asystował przy niej ?
- Ein
- Juventino
Też nie lubię interu, ale od czasu Mourinho, aż tak upaść nisko, to na prawdę wyczyn. Przecież inter zawsze się tulał po tej 3-4 lokacie na koniec, a to co robią teraz to :roll:jakku1 pisze:W przypadku Interu to 5-letnie pasmo sukcesow bylo spowodowane 2 czynnikami: a) degradacja Juve i oslabieniem innych druzyn; b) Mourinho. Ciezko tutaj wiec mowic o obnizeniu lotow, raczej powiedzialbym, ze wszystko w koncu wrocilo do normy
ale nie o tej drużynie temat więc puentując - nie wiem jak Wy, ale ja jestem pełen podziwu dla drużyn z Mediolanu

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://acmilan.com.pl/news/Swiat-bije-s ... diera-8093
Ja nie wierze w tych redaktorów. Ich frustracja siega zenitu.
Ja nie wierze w tych redaktorów. Ich frustracja siega zenitu.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Lucas87
- Juventino
Mogę bić się w pierś, ponieważ przed sezonem nie wierzyłem w to, że Berardi będzie w stanie robić takie cuda, już w pierwszym sezonie gry w Serie A. Może taki Lewy potrafił strzelić po 3-4 gole w meczu samemu Bayernowi czy Realowi, ale przecież sam grał w BvB, a nie w beniaminku Serie A :C Podawali mu najlepsi, a tutaj Berardi ukąsił Milan cztery razy, grając w towarzystwie przysłowiowych chłopców do bicia (z całym szacunkiem, lecz kim są przy Reusie, Goetze etc, partnerzy Berardiego z obecnego zespołu)Nie ważne, że dzisiejszy Milan, jest maleńkim cieniem, swojej dawnej wielkości...Wczorajszy wyczyn tego wyjątkowego żółtodzioba przechodzi do historii...Natomiast to, co się obecnie dzieje w klubie Silvio.B, to istny kataklizm. Wydaje mi się, że nasz kryzys z czasów Del Neriego itp. - to przy ich obecnej postawie, małe piwo przed śniadaniem. Wracając do Domenico: Myślę, że jeśli ktoś miał wątpliwości czy chłopaka można wypróbować w rozgrywkach na szczeblu europejskim, to po dniu wczorajszym - można być dobrej myśli :-D Nowy Del Piero
Niech chłopak po prostu będzie sobą.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Winner
- Juventino
Patrząc na ostatni sezon i początek obecnego to i tak cud że wytrzymał całą rundę. W Milanei chyba doszli do wniosku ze trzeba dać kibicom kogoś na pożarcie i padło na trenera. Osobiście uważam go za słabego trenera ale wczoraj gdyby nie indolencja Pazziniego mogło być spokojnie 4-5 i "egzekucja" byłaby odłożona. W prasie przewijają się kandydatury Inzaghiego i Seedorfa co moim zdaniem nie gwarantuje poprawy względem Allegriego.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Castiel
- Juventino
Jak tak człowiek spojrzy na kadrę Milanu to po prostu robi mu się przykro. Już nawet jako kibic Juve widzisz kto gra w Milanie to myślisz co się tam musiało stać, że to wygląda jak wygląda? Na prawdę nie ma nic kompletnie pieniędzy? Druga sprawa sztab medyczny popełnia jakieś straszne błędy. Pazzini i Szary ciągle siedzą połamani, Montolivo i Kaka zdążyli kiblować po kilka tygodni do tego jakieś zawieszenia za sąd sportowy. Co się tam dzieje? Bonera to ultra słabiak, a do tego połamał się na 2-3 miesiące, Mexes to idiota i tak się to wszystko kumuluje.
Tam na dzień dobry trzeba wywalić kilkunastu zawodników i wpakować koło 200 mln. Kaka, Montolivo, co by nie było Balotelli, Honda, Rami i może jeszcze Abate. Oni mogliby zostać. Resztę trzeba systematycznie zastępować bo wygląda to strasznie.
Tam na dzień dobry trzeba wywalić kilkunastu zawodników i wpakować koło 200 mln. Kaka, Montolivo, co by nie było Balotelli, Honda, Rami i może jeszcze Abate. Oni mogliby zostać. Resztę trzeba systematycznie zastępować bo wygląda to strasznie.
- Bruce Badura
- Juventino
Stara i wypalona kadra. Każdy klub grający x lat praktycznie tymi samymi przez to przechodzi. Zobacz ile filarów opuściło Milan i Inter ostatnimi laty. Dlatego w mlodzież trzeba inwestować. O, takiego Berardiego to moglibyśmy kupić.Ein pisze:Matri ma ksywę 'bombardier' ? :rotfl:
O ile nasze problemy wynikały wyłącznie z degradacji i wprost można napisać - ### władzy w klubie, tak jak Milan i inter mogli w ciągu ostatnich kilku lat tak obniżyć loty, to pewnie sami kibice tych drużyn nie wiedzą.