Polityka

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2013, 14:34

Gotti pisze: Nie wiem co ma wspólnego deportacja z opłaceniem biletu osób, niepracujących i pobierających zasiłki z masowymi deportacjami ZSRR, bo zakładam, że o tym mowa. Stalin potrzebował niewolników do pracy na Syberii i to jest trochę różnica.
A przez takie myślenie, że "Europa zgotowała już taki los" doprowadzimy, a raczej wy-tak myślący, doprowadzacie do zagłady kultury i cywilizacji europejskiej.
Ten pomysł z deportacją i opłaceniem biletu to nie mój wymysł, ale jakiegoś gościa z UK, który otwarcie o tym mówi i dobrze mówi, bo innego wyjścia na uratowanie państw jak UK, Niemcy czy Francja nie ma.
Poza oczywiście nacjonalizmem, bo tylko on jest w stanie uratować Europe.
Masz już pochodnię, brunatną koszulę i bilet do Norymbergi? Mam wrażenie, że dobrze byś się czuł w tamtym towarzystwie.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2013, 15:15

deszczowy Ty nie rozumiesz. Ja nie nawołuję do zabijania muzułmanów, a z tego co piszesz wygląda jakbyś tak to właśnie rozumiał.
Nacjonalizm nie znaczy, zabijać... Jeśli chce wypędzenia z Europy zarazy islamskiej to znaczy, że jestem jak Hitler? Czy to na prawdę źle, że nie chce aby moje dzieci w przyszłości żyły w Europie a nie republikach islamskich?

Starasz się być poprawny polityczne i tolerancyjny, ale zdecydowanie nie rozsądny w tej kwestii. Tolerancja tolerancją, jak pisałem, a rozsądek rozsądkiem. Chciałbyś aby było tak jak w Anglii? Gdzie muslimy mają swoje dzielnice i jak tam wejdziesz to cię pobiją, albo nawet zabiją? Chciałbyś aby twoje dzieci bawiły się na dworze w pobliżu dzielnic muslimów? Spróbuj w Londynie wjechać na dzielnice ciapatych i zjeść sobie na ulicy kanapkę z szynką. Wiesz co się stanie? Albo pobiją cię do nie przytomności, albo zabiją.
W Niemczech najbardziej dyskryminowaną grupą w szkołach są Niemcy!(sic!).
Unia Europejska powinna coś z tym zrobić, bo prędzej czy później bomba multi kulti wybuchnie i znów będzie krwawo w Europie.

Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2013, 23:05

Otwartość na różne kultury - wymiana poglądów, doświadczeń i bóg wie co jeszcze. Jeśli Europa nie pogoni tych ciapiaków z powrotem do siebie to my białasy skończymy jak Indianie w Ameryce.
Jeśli ktoś liczy na jakieś złagodzenie Islamskiego stylu bycia to od razu wam powiem - nie ma na to szans.
Łeb zasyfiony jakąś tolerancją, multi kulti i widać do czego to prowadzi.
Dla Francji i Niemiec to według mnie już nie ma ratunku.

Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2013, 23:39

Dajcie spokój. I tak nikogo tutaj nie przekonacie. Pogadamy za 20 czy 30 lat z tymi ''tolerancyjnymi''.

:plflag: :juveflag: :plflag:
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2013, 23:53

Dolce Vita pisze:Dajcie spokój. I tak nikogo tutaj nie przekonacie. Pogadamy za 20 czy 30 lat z tymi ''tolerancyjnymi''.
Jak dożyjemy kolego...jak dożyjemy.
Jak dorobie się kiedyś dzieci i doczekam wnuków to dzięki takim lewackim <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> będą one mieszkać w rezerwacie jak żubry.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 09:41

Panowie uważajcie, bo premier, który powiedział, że: "Kluczowe w Polsce jest wychowanie wszystkich Polaków do maksymalnej tolerancji i zrozumienia nad faktem odmienności, nie tylko seksualnej", wyśle Was na przymusową reedukację w kwestii tolerancji do jakiegoś obozu :wink:.

Pozostając przy temacie Pierwszego Piłkarza III RP i jego klubu warto poczytać na co Platforma wydaje pieniądze z naszych podatków: "Sklepy z ubraniami &#8211; prawie ćwierć miliona złotych. Restauracje &#8211; dwieście tysięcy. Salon win i cygar &#8211; prawie sto tysięcy. Do tego nocny klub i wynajem boiska, na którym premier gra w piłkę. Tak wyglądają wydatki Platformy Obywatelskiej". Jak powiedział skarbnik PO wszystko to "związane było z realizacją celów statutowych" :lol:.

Obrazek
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 10:34

Mam takie wrażenie, że to co się teraz dzieje w Polsce jest częścią jakiegoś większego planu. Nie wiem jeszcze jakiego, ale coś musi być na rzeczy. Wystarczy spojrzeć na następujące fakty - powszechny pojazd na Kościół, ksiądz = pedofil, próba całkowitego zniszczenia rodziny, całkowite podporządkowanie się pieniądzowi do tego stopnia, że dzieci nie chcą iść na pogrzeb rodziców bo nic nie dostały w spadku, łatwo dostępny mały kredyt, z którego idioci korzystają by zrobić dziecku komunię :doh:
Całkowicie przepadły wykształcone przez lata czy też wieki zasady takie jak Bóg, honor, ojczyzna, rodzina, danie słowa. Nic się już nie liczy.
Dla wrogów Polski taka sytuacja to po prostu dar niebios. Ludzie nie widzą co się dzieje w szerszej perspektywie bo są zbyt zajęci słuchaniem krzyczącego pedała w tv lub babochłopa z ryjem jak emerytowany bokser.
Doszło już do sytuacji, że normalność stała się nienormalna.
Homoseksualiści, feministki, zwolennicy konopi czy związki zawodowe tylko drą ryja licząc na korzyści dla własnej grupy, a całą resztę mają w nosie.
I jeszcze niech ktoś mi powie - kto głosował na Ruch Palikota? Przecież te 10% głosujących musi być kompletnymi durniami no bo jak inaczej?
Nie wiem czy sytuacja jest jeszcze do odratowania.
Ciągle chce wierzyć, że tak.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 10:44

Człowiek tolerancyjny = lewacki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Gratuluję :prochno:

Dobrze robiłem unikając tej części forum jak ognia.

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 10:59

Vimes pisze:Panowie uważajcie, bo premier, który powiedział, że: "Kluczowe w Polsce jest wychowanie wszystkich Polaków do maksymalnej tolerancji i zrozumienia nad faktem odmienności, nie tylko seksualnej", wyśle Was na przymusową reedukację w kwestii tolerancji do jakiegoś obozu :wink:.

Pozostając przy temacie Pierwszego Piłkarza III RP i jego klubu warto poczytać na co Platforma wydaje pieniądze z naszych podatków: "Sklepy z ubraniami &#8211; prawie ćwierć miliona złotych. Restauracje &#8211; dwieście tysięcy. Salon win i cygar &#8211; prawie sto tysięcy. Do tego nocny klub i wynajem boiska, na którym premier gra w piłkę. Tak wyglądają wydatki Platformy Obywatelskiej". Jak powiedział skarbnik PO wszystko to "związane było z realizacją celów statutowych" :lol:.
Człowieka od zwierzęcia rozróżnia system wartości. Jeśli pozbawimy go takiego, to niczym nie będzie różnił się od bydła, a bydło się hoduje, numeruje i trzyma na uwięzi. Cała ta gadka o wpajaniu"tolerancji" i tępieniu "mowy nienawiści" wypowiadanej w kościołach, ma właśnie ma właśnie na celu stworzenie takiego bezmyślnego społeczeństwa. W kwietniu w Warszawie był bodajże pochód feministek opowiadających się za aborcją. W ich szeregach ukryło się kilka kobiet o tradycyjnych poglądach i w chwili gdy marsz ruszył rozwinęły swoje transparenty. Zostały pobite, natomiast feministki starały się nie dopuścić do sfotografowania incydentów. Tolerancja :D Taka nowoczesna, europejska...tuskowska :D

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 11:18

Myzarel pisze:Człowiek tolerancyjny = lewacki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Gratuluję :prochno:

Wielokulturowość i przesadna tolerancja poniosły całkowitą klęskę. Taką opinię wygłosiła Angela Merkel na podstawie doświadczeń Niemiec z multikulti: "Imigrantów trzeba wspierać, ale i od nich wymagać, czego w ostatnich latach brakowało. W Niemczech społeczeństwo "multi-kulti" zupełnie się nie sprawdziło. Szacuje się, że co czwarte morderstwo i co trzeci gwałt popełnia w Niemczech cudzoziemiec. Przestępstwa muszą być błyskawicznie karane. Nie może być tak, że są dzielnice, do których policja boi się wjeżdżać". Niemcy już się chyba otrząsnęli i porzucą tę bzdurną ideę multikulti, więc Donek też niech sobie daruje wychowywanie do tolerancji.

Obrazek
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 11:40

Myzarel pisze:Człowiek tolerancyjny = lewacki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Gratuluję :prochno:

Chłopie idea sama w sobie nie jest zła. Fajnie to brzmi i w ogóle, ale wyobraź sobie, że owce otwierają granice dla wilków, albo antylopy dla lwów. To się musi źle skończyć.
Gdybyśmy bliżej mieszkali czy nawet nawiązali jakąś współpracę to chętnie przyjąłbym do kraju Japończyków. To jest naród z zasadami, pracowity i honorowy. W jakim kraju na świecie jadąc na wycieczkę możesz rozłożyć namiot w parku nie dostając przy tym mandatu i nie zostając okradzionym? Oczywiście mają swoje odchyły jak każdy, ale gdzie Japończycy, a gdzie Araby?
Multi-kulti jak napisał Vimes totalna porażka. Jeśli już policja boi się wejść do jakiejś dzielnicy to na prawdę...

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 12:33

A jesteś tolerancyjny dla pedofilów? Nie? Czemu? Przecież to ich sprawa jaką mają orientacje prawda?
Jesteś tolerancyjny jeśli chodzi o prawo Szariatu o publiczne dekapitacje za bluźnierstwo? Byłbyś tolerancyjny gdyby do naszego kraju hipotetycznie imigrowali kanibale i jedli siebie nawzajem?

Można tolerować to co normalne, ale to co złe należy potępiać i starać się to zlikwidować ze społeczeństwa(pedofilia, mordercy). No i oczywiście Islam, który jest ideologią, zbrodniczą tak samo jak nazizm. Może to głupie, ale wolałbym żyć obok niemieckich nazistów niż muzułmanów z Pakistanu czy innego syfiastego kraju.

A ten kto toleruje Islam we własnym kraju, TAK, jest lewackim <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> chcącym zniszczyć własny kraj. Tak jak Palikot.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2013, 23:12

Katolik = Ciemnogrodzianin.
Gość który nie lubi jak się porozbierane typy liżą po ulicach = homofob.
Ktoś, kto nie chce mieszkać w muzułmańskim getcie = rasista.
Człowiek, dla którego wielką wartością jest rodzina = zacofany.

Dziękuję.

PS. polecam poradnik jak łatwo zmiażdżyć nieprzygotowanego dziennikarzynę (w tej roli Morozowski): http://www.wykop.pl/link/1554271/bosak- ... kle-w-tvn/

Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2013, 10:23

Wybierz sobie co chcesz, odstresujesz się...

:plflag: :juveflag: :plflag:
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2013, 10:46

@Myzarel

Lewacka logika:

1. Zabijajmy niewinne, nienarodzone dzieci, żeby nie żyły w nędzy...
2. Nie zgadzamy się na kare śmierci nawet dla najgorszych zwyrodnialców, ponieważ każdy ma prawo do życia...

Drzewa mają duszę, a nienarodzone dziecko to tylko zlepek komórek...

Nie należy potępiać SLD za działalność PZPR, natomiast należy potępiać kościół za działanie śreniowiecznej inkwizycji itp...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

ODPOWIEDZ