Wszystko o Milanie
- Skibil
- Redaktor
No i 4 bramka dla naszego młodziaka :shock: Co ten Milan gra... Mina ich trenera, jakby miał zatwardzenie, zawsze mnie rozbraja.
Zauważyłem, że gra w Sassuolo Ariaudo - spory zaciąg tam już mamy "naszych". Świetnie by było, gdyby się utrzymali.
Zauważyłem, że gra w Sassuolo Ariaudo - spory zaciąg tam już mamy "naszych". Świetnie by było, gdyby się utrzymali.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2014, 21:59 przez Skibil, łącznie zmieniany 2 razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
pumex pisze:MatkoBosko! Pierwsza myśl: dobrze, że mamy Berardiego zaklepanego, bo bez tego po sezonie trzeba by wydać na niego gruby hajs.
Akurat tego meczu Milanu nie oglądam, ale jutro z samego rana muszę się zainteresować ściągnięciem jakiejś powtórki. Pomijając już olbrzymi talent naszego młodzika, Milan odstawia ładny syf - 3 gole stracone w 30 minut z jedną ze słabszych ekip w Serie A.
Matko boska! :shock: Aż taki talent nam się kroi?

4 x Berardi i forza JUVE!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak oglądam ten mecz i stwierdzam, że obrońcy Milanu to nieźli cyrkowcy. Berardi też niezłe sztuczki robi, tylko, że te jego pomagają drużynie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Może mi w ogóle ktoś wytłumaczyć co ten strateg Allegri za ustawienie wymyślił ?
Święta już dawno minęły, a temu jeszcze Choinki w głowie

Święta już dawno minęły, a temu jeszcze Choinki w głowie

Przecież to klasyczne ustawienie Ancelottiego. Ba, z Hondą i Kaką w składzie najlepsze możliwe obecnie dla Milanu.Sila Spokoju pisze:Może mi w ogóle ktoś wytłumaczyć co ten strateg Allegri za ustawienie wymyślił ?
Święta już dawno minęły, a temu jeszcze Choinki w głowie![]()
![]()
![]()
Jest tak słaby w obronie, że wygryzł go niejaki Longhi, a Sassuolo złożyło zapytanie o De Ceglieewerthon pisze:@up - bardziej mnie zastanawia co robi Ziegler na skrzydle w ataku. Niech wróci do Juve, na drugie skrzydło Pepe i jedziemy z 4-3-3.
- Mate.G
- Juventino
Ale taka bardzo bardzo fałszywaBazyliszek pisze: to tzw "fałszywa 7" :lol:

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Dla mnie to ciągle 4-3-3, ale że trzyma mnie humor dzisiaj to pozwoliłem sobie pożartować, czego konsekwencją jest obrazek powyżejalina pisze: Przecież to klasyczne ustawienie Ancelottiego. Ba, z Hondą i Kaką w składzie najlepsze możliwe obecnie dla Milanu.

- Nedved1983
- Juventino
Jakim cudem ta żałosna zbieranina awansowała do 1/8 LM?!
4:3, jakiś karny w 95 minucie?

4:3, jakiś karny w 95 minucie?
- Szilgu
- Juventino
Drużyna z formacją 3-4-3 w której gra Ziegler, Chibsah, Ariaudo i Schelotto z 0-2 na 4-2 z Milanem... tego jeszcze nie bylo :lol:
Wie ktoś co jest z Marrone? Kontuzja, kartka, czy nie pasował do koncepcji
Obym nie wykrakał. Po zejściu Berardiego coś przygaśli i dawno powinno byc 4-4.
Wie ktoś co jest z Marrone? Kontuzja, kartka, czy nie pasował do koncepcji

Obym nie wykrakał. Po zejściu Berardiego coś przygaśli i dawno powinno byc 4-4.