HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2010, 15:31

LUKS WGS pisze:
Boksic9 pisze:http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1270106920

pojechał z Pedzikiem !!!!!!!!!!! ;p
fap fap fap fap ?
o co Ci chodzi człowieku ?

Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
Gildor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2010, 12:16

Prawdopodobnie o masturbacje. :prochno:

flying_birds

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2010, 22:47

Ja jestem przekonany, że to nie Boksic pisze - on to komuś dyktuje. Nie ma szans, żeby ktoś, kto podnieca się dresiarską disco-polową pioseneczką, taki nie był analfabetą.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2010, 00:18

Jeżeli o masturbacji mowa to we wtorek wyszła nowa płyta Micha-Rycha z dissami odpowiadająca na grudniową płytę Tedego. Cóż, lepiej późno niż.. Ale czy to było konieczne?.. Płyta zowie się Czarny Wrzesień. Ściągnąłem, ale jeszcze nie sprawdziłem, bo muszę się do tego porządnie przygotować (dużo, dużo chusteczek higienicznych i różnego typu nawilżacze umilające słuchanie).

Dobra, głupie uszczypliwości na bok odkładając mam dla Was miłą wiadomość. Ktoś tu się kiedyś chyba pytał, czy znana jest data premiery najnowszego Mixtape'u Prosto? Znam odpowiedź. Odwołując się do TEGO newsa jestem w stanie stwierdzić, że premiera już (lub dopiero) 26 kwietnia. Zdecydowanie jest na co czekać! Tych, którzy nie wiedzą jeszcze, co się szykuję odsyłam do tych singli: raz, dwa, trzy.

No i coś najświeższego. Coś czym się strasznie jako fan poprzedniej ich płyty zajarałem przed kilkudziesięciu minutami. Tym, którym tak samo jak mnie podobała się płyta "Duże Rzeczy" nie będę musiał chyba tłumaczyć o co chodzi. Oby to nie był tylko jeden zajawkowy kawałek, tylko coś zwiastującego kolejną petardę.. phi! grubą bertę w polskim rapie, ha!
W.E.N.A. & Rasmentalism - Znowu

PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2010, 16:19

Polecam film Notorious (2009). Jeśli siedzicie w temacie amerykańskiego rapu, pewnie wiecie o co chodzi. Film traktuje o historii życia Biggie Smalls czyli Notorious'a B.I.G.'a.

stopfejkom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2010, 14:26

Po pierwsze jestem fanem Juve jakieś 15 lat ale nigdy nie ciągnęło mnie tu do zakładania nicku i pisania postów bo wole czytać newsy i oglądać mecze niz sie wypowiadać ale jak zobaczyłem temat Hip _hop to mnie ścięło ... Cos mi sie wydaje że LUKS WGS lub flying_birds to ten 15-latek co dostał od Fanów Ryśka hmmmm ciekawe.... Mówisz kolega Boksic analfabeta bo sie podnieca tym teledyskiem a Ja Ci powiem tak ja też sie tym podniecam a studiuje na Laurea University of Applied Sciences (Helsinki) i jestem wielkim, fanem Ryśka ..... Człowieku Rychu wybił sie z biedy osiągnął w życiu to cos co doprowadziło go do sławy nie sprzedał sie pozostał tym samym człowiekiem i nie opuszcza ziomków , odrzucił kilka propozycji z telewizji a spytasz się skąd to wiem ? !!! a ja Ci odpowiem bo mieszkam na tej samej ulicy !!!! i Rychu jest tym samym ziomkiem co był nie wywyższa sie mimo ze jest sławny , i nie jest wcale jakiś tępy czy co ? !! czyta dużo książek , słucha takich wykonawców co ty nie masz pojęcia i wcale nie są to Raperzy .... To co zrobił w życiu nie zmaże jeden incydent !!!! posłuchaj tego człowieczku masz kompleksy i ubliżasz innym .... ok w Polsce płyty złote i platynowe nic nie znaczą ale powiedz mi jedno dlaczego Tede ma tylko jedna a Rysiu 4 złote i platynową a słuchają go dzieci ulicy niby ? to co dzieci ulicy maja kase na płyty które kosztuja od 30 zł zwyższ ? ha ha ha ha

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2010, 17:43

Jeśli nawet nie jesteś Boksiciem to także analfabetą.

stopfejkom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 00:56

jeśli nie jestes flying_birds i tak jestes prostakiem jesli ja jestem analfabetą i studiuje na Laurea University of Applied Sciences (Helsinki) to pochwal sie ty co porabiasz w zyciu codziennym pracujesz za najniższą krajową ;p ? he he no prosze cie pochwal sie a jak jestes taki mądry to może spotkamy sie na jakimś zjeździe kibiców Juve i sobie wyjaśnimy co Ty na to ? masz cos do Ryska to powiedz mu to prosto w oczy !!!! i chetnie chciałbym żebyś mi to powiedział ze jestem analfabetą pisz na PW ale mam nadzieje ze jeździsz na zjazdy kibiców Juve wtedy pogadamy inaczej ;p lamusie

flying_birds

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 01:29

O rany, ale skecz...

Po pierwsze: podobna składnia, brak lub totalny chaos w interpunkcji, dziecinne wycieczki osobiste i nick wskazują, że stopfejkom i boksic to te same osoby. Dziwne, że pojawił się ten pierwszy, kiedy ten drugi przestał się udzielać.

Po drugie: To jest internet. Zatrzymaj dla siebie bzdury o uniwersytecie w Helsinkach. Równie dobrze możesz sobie napisać, że jesteś ostatnim z dynastii Romanowów - i tak nikt tego nie sprawdzał, co za tym idzie napominanie o takich rzeczach jest bezcelowe. Użyj tych paru szarych komórek, powinieneś domyślić się o co mi chodzi.

Po trzecie: Nie interesuje mnie czy Peja się wywyższa, czy nie. To, że jest "tym samym ziomkiem" potwierdza to co już wszyscy wiemy - jest prymitywem, starym chłopem napuszczającym dzieci na inne dzieci. Czyta książki? Wiesz to z autopsji rozumiem?

Po czwarte: Nic mnie nie obchodzi ile płyt sprzedał Tede, ile Peja. I jeden, i drugi są dla mnie kiepscy, z tym, że ten pierwszy podchodzi do siebie z dystansem, któremu brakuje temu drugiemu - a jak wiadomo, dystans do samego siebie. cechuje dobrych artystów.

Po piąte: Studiujesz w Helsinkach, a jeździsz na zjazdy Juve, mieszkając przy tym na tej samej ulicy co Peja? Widocznie na tym uniwersytecie nauczyłeś się konstruować maszynę do teleportacji.

Po szóste: podaruj sobie te wszystkie groźby bo, jak się rodzice dowiedzą co robisz na kompie to przetrzepią ci skórę.

stopfejkom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 01:47

po siódme- Boksic ma czerwona

po ósme- jesli ma czerwona nie może sie udzielać

po dziewiąte -nie znam Bokscia i mam na niego ....

po dziesiąte- nie jeżdżę na żadne zjazdy to będzie pierwszy zjazd kiedy bede mógł wpaść i sie przekonasz czy jestem Boksic 9 czy nie

po jedenaste -czytaj ze zrozumieniem tępą pało

po dwunaste -czekam aż mi to powiesz to prosto w oczy he he zobaczymy klaunie czy Ci się to uda

po trzynaste -studiuje tam gdzie Ci napisałem wiec moge Ci to udowodnić

po czternaste -przyznaj sie co Ty robisz w zyciu pajacu ? !!!

po piętnaste -jeśli oni są kiepscy to Ty jesteś miernym napinaczem

po szesnaste- Szkit to ten sam pajac co flying_birds gratuluje dwóch nicków na JP a z tego co wiem tak nie można a ja groziłem pajacowi Szkit a nagle wyskakuje filip z konopi flying_birds wiec sam sie wydałeś człowieku frajer o dwóch nickach

po siedemnaste -czekam na real !!!!

po osiemnaste - jak tam Twój tatuś nie zgłosi mnie ze Ci ubliżam zgłosił na Rycha ze cie pobili wiec wiesz jak to jest musze uwazac skarżypyto ;p bo stawiam ze to Ty ten gówniarz co dostał w dupe

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 09:46

stopfejkom, zlituj się. Nie wiem czy w modzie jest kreowanie swojej osobowości na typowego pajaca, ale wychodzi Ci to niestety świetnie. To wywyższanie się, gdzie to Ty nie studiujesz, czego w życiu nie robiłeś albo co jeszcze zrobisz. Nie mówiąc o sposobie, w jaki te swoje "argumenty" prezentujesz. Totalny brak jakiejkolwiek kultury i rzeczowości.

Naprawdę dla mnie to niepojęte, jak muzyka i to, co w sobie zawiera wpływa na ludzi. Ta niestety trafia bardzo często do tych, którym nie potrzeba wiele.

To, co widzisz poniżej, to nie jest dodatek, to podstawa. Walcz o nią.
Obrazek

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 14:36

Naprawdę musicie każdy temat zawalać takimi, kurka, goofnianymi sprzeczkami? Nie może jedna (mądrzejsza) strona odpuścić?

Jutro tj. 12 kwietnia światło dzienne ujrzy 4. winyl spod szyldu Junoumi Records. Materiał zaiste godny sprawdzenia. Wiem, bo już sprawdziłem :wink: . Na projekcie znajdą się tacy znamienici artyści jak: 2cztery7, O.S.T.R., Łona, Ortega Cartel, Tetris, Smarki Smark. Za oprawę muzyczną wzięli się m.in. Dj Twister, Kixnare, Patr00, Returnersi, czy Webber. Jest czego słuchać.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 17:47

stopfejkom pisze: studiuje na Laurea University of Applied Sciences
To, że studiujesz tam to mnie nic nie obchodzi dla mnie możesz studiować nawet na Yale. Twój język świadczy dobitnie, że wieś tańczy i śpiewa. Studia myślę, że załatwili Ci rodzice a Ty jesteś "miernym napinaczem". Chwalisz się czy żalisz ?

Co do HH słyszał ktoś płytkę Brożasa i Buczera " Czas to pieniądz" ? Jak dla mnie miód. Płytka trzymana w stylu crank

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2010, 23:44

gawron pisze:Jutro tj. 12 kwietnia światło dzienne ujrzy 4. winyl spod szyldu Junoumi Records. Materiał zaiste godny sprawdzenia. Wiem, bo już sprawdziłem :wink: . Na projekcie znajdą się tacy znamienici artyści jak: 2cztery7, O.S.T.R., Łona, Ortega Cartel, Tetris, Smarki Smark. Za oprawę muzyczną wzięli się m.in. Dj Twister, Kixnare, Patr00, Returnersi, czy Webber. Jest czego słuchać.

Widzę że znasz się na rapie ;) osobiście bardzo sobie cenię Ostrego i Łonę.. Przekazem to oni przewyższają każdego innego rapera. Wiesz może kiedy ma wyjść nowa płyta DonGuralEsko (Totem leśnych ludzi)? Z niecierpliwością czekam na ten krążek.. Jeszcze bardzo ciekawa będzie płyta Słonia (DEM6N6L6GIA), która ma wyjść również w tym roku.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2010, 00:15

sk1le pisze:Widzę że znasz się na rapie ;) osobiście bardzo sobie cenię Ostrego i Łonę.. Przekazem to oni przewyższają każdego innego rapera. Wiesz może kiedy ma wyjść nowa płyta DonGuralEsko (Totem leśnych ludzi)? Z niecierpliwością czekam na ten krążek.. Jeszcze bardzo ciekawa będzie płyta Słonia (DEM6N6L6GIA), która ma wyjść również w tym roku.
No trochę się interesuję rapem. Dzięki za ciepłe słowo. :)
Zgadzam się co do Ostrego i Łony, choć na pewno jest kilka postaci w polskim rapie, które nie ustępują im tak mocno poziomem. No ale nie będę się w to już teraz zagłębiał.

Co do Totemu, to Gural podobno ostatnio poinformował, że już kończy pracę nad nim i że niedługo powinien być gotowy. Znając realia, to myślę, że przed majem nie mamy się czego spodziewać, ale do czerwca powinien się album ukazać. Oglądając różne filmiki z koncertów, czy chociażby te stare, co Gural nagrywał jadąc w furze, stwierdzam, że poziom zdecydowanie nie powinien być niższy niż na El Polako, czy Inwazji Porywaczy Ciał.

Korzystając z okazji od razu zapodam Wam kolejne njusy.
TUTAJ macie najnowszy klip do kawałka "I żeby było normalnie" z nadchodzącego wielkimi krokami Mixtape'u Prosto.

Natomiast TUTAJ możecie przesłuchać promomix'u do nadchodzącego w końcu projektu Benzyna, w skład którego wchodzą Kali, Łysonżi, Ciech, Rest, WdoWA i Stemplo. Więcej info.

ODPOWIEDZ