Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 22:41

Par00wa pisze: Co za profanacja ;)

No niemozliwe!!!!! Nie myslalam, ze kiedykolwiek uslysze/przeczytam to stwierdzenie od postronnej osoby :smile:

Swoja droga gratuluje wygranej ;)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2005, 10:07

Par00wa zmiotl rywali niczym jakis granat albo mina ladowa.. Wygral ankiete, a po nim dlugo, dlugo nic... :roll: To sie nazywa powrot przez duze P.
W jakim by stylu nie bylo, wygral ankiete i tego oczywiscie gratuluje. Czekam na ałfawit, jak to mowia sasiedzi zza wschodniej granicy. Jestem szczerze ciekawy, co sie w nim znajdzie.
Nowa ankieta [mimo, ze jeszcze sie nie pojawila- stan na dzien 1/11/2005 10:04] to w zasadzie lekki dylemat.. Sposrod osob, ktore sie w niej znalazly, kojarze jako tako Majkela i Andrewtbg. Glos pewnie oddam na tego drugiego, bo znam o najlepiej sposrod tej czworki, ale przyznam szczerze, ze zeby dokonac trafnego wyborum, bede musial chyba zwrocic wieksza uwage na posty tych Panow na forum i dopiero zaglosowac. Tak chyba bedzie najrozsadniej.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2005, 19:53

Trzy sprawy:
1. Zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Otóż po zamknięciu ankiety ciągle są oddawane głosy :shock: . Od wczoraj przybyło 11 głosów, które nie mają już znaczenia. Dlatego proszę wszystkich tych, którzy chcą zagłosować na swoich faworytów o pospieszenie sie, a nie głosowanie po zamknięciu ankiety :wink: .
2. Chciałem się zapytać, jak idzie tym osobom, które mają napisać swój alfabet? Mam nadzieję, że jesteście już na literce "w" :wink: .
3. Wiele osób może być zdziwiona widząc skład nowej ankiety. Tak się złożyło, że mamy teraz 4 użytkowników, którzy coraz rzadziej piszą na forum i nowi userzy mogą ich nie kojarzyć. Jednak ja od dłuższego czasu czytam prawie wszystkie posty na forum i z całą pewnością mogę napisać, że ich wypowiedzi wybijają się z tłumu innych i choć nie udzialają się już tak, jak dawniej, nie możemy o nich zapominać. A kto wiem, może dzięki Waszemu poparciu z powrotem nabiorą chęci do pisania na forum?

:roll:
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2005, 14:57

Czytając coraz to nowe alfabety postanowiłem, że też moge spróbować, dlatego zgłaszam sie do całej tej zabawy.
P.S. Można chcociaz orientacyjnie wiedzieć, za ile czasu byłbym ewentualnie umieszczony w ankiecie.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 20:38

Jestem zachwycony czytając alfabety niektórych osób (wszystkie były wspaniałe ale pare mi jednak utkwiło w głowie na dłużej) dlatego właśnie proszę o zapisanie mnie kiedyś do ankiety, gdyż chciałbym spróbować swoich sił.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2005, 16:33

Informuję, że najbliższa ankieta ukaże się w środę, ze względu na późne zmienienie jej poprzedniczki :? .

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:31

Wyniki ankiety:
1. Jacol - 17 głosów
2. Andrewtbg - 12 głosów
3. JuveQL - 7 głosów
4. Majkel- 2 głosy

Gratulacje dla Jacola. Mam nadzieję, że ten użytkownik szybko zamieści swój alfabet. Do następnej ankiety przechodzą Andrewtbg i JuveQL. Skład ankiety uzupełnią darel i PABLO.

Nowa ankieta:
JuveQL
Andrewtbg
PABLO
darel

Proszę moderatora, który będzie zmieniał ankietę o odpowiedź na pytanie, które zadałem niektórym moderatorom i administratorom przez pw. Z góry dziękuję.

Zapraszam do głosowania!

Dzięki swiergot.

Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 00:11

Dziękuje tym wszystkim, którzy oddali na mnie głos. W najbliższym czasie postaram się znaleźć chociażby odrobinkę czasu, aby napisać ten alfabet. Jeszcze raz dzięki za głosy :)

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 22:47

Udało mi się uporać z moim alfabetem. Zapraszam = > http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 657#192657

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 23:28

Znakomita lektura :-D Powiem szczerze ze nie spodziewałem sie ze mozna tak podejsc do alfabetu :o

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 23:35

Par00wa naprawde świetna robota. Alfabet bardzo dobry, żeby nie powiedzieć fantystyczny. Masz ciekawe podejście do życia i bardzo ciekawe poglądy. Musisz być naprawde ciekawym i wartościowym człowiekiem.
Pozdrawiam

Obrazek
Obrazek
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 15:11

Wielkie gratulacje par00wa! Alfabet czyta sie z przyjemnoscia i naprawde odnosi sie wrazeniem, ze sie ciebie poznaje... i o to chodzi. Stylu w jakim napiales o sobie niech podsumuje fakt, ze przed przeczytaniem twojego alfabetu mialem zamiar sie zglosic do napisania alfabetu, a teraz naprawde mam powazny dylemat - bo tak jak ty napewno tego nie napisze 8)

a wiec.... jezeli bedzie wam brakowalo osob do nastepnej ankiety to mnie wcisnijcie :wink:

Obrazek
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 18:43

BOOM pisze:bo tak jak ty napewno tego nie napisze
Ważne, że przedstawisz nam swoją osobę, nie musisz nikomu dorównywać - przynajmniej ja, tak odbieram tą zabawe. To nie jest żaden konkurs, kto napisze najlepszy alfabet. :wink:

Par00we miałem okazję w bardzo małej części poznać na wyjeżdzie do Monachium, teraz napisał alfabet, który ukazuje go w całości. Swoją osobe przedstawił w bardzo ciekawy sposób, wszystki litery alfabetu zlały się w jedną całość, stworzyły monolit. Na dłużej zatrzymałem się przy literach "M" oraz "O" - świetne przemyślenia. Ogólnie cały alfabet bardzo mnie przykuł.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 19:37

Nigdy jakoś nie interesowałem sie tym całym odAdozetem ale jakoś z ciekawości, czy moze bardziej z nudów przeczytałem kilka alfabetów i pomyślałem że ja też chciałbym napisać takie coś.
Skoro trzeba sie do tego zgłaszać to proszę, przyjmij Diego moje oficjalne zgłoszenie. Może ktoś zechce przeczytać moje wypociny... ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 19:43

Wspaniałe alfabety :!: Musze się kiedyś sprężyć i być chociaż w ankiecie :D

Oddałem głos na Andrewa :)

Zablokowany