Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Juventinha
- Qualità Juventina
Par00wa pisze: Co za profanacja![]()
No niemozliwe!!!!! Nie myslalam, ze kiedykolwiek uslysze/przeczytam to stwierdzenie od postronnej osoby
Swoja droga gratuluje wygranej

- mnowo
- Qualità Juventino
Par00wa zmiotl rywali niczym jakis granat albo mina ladowa.. Wygral ankiete, a po nim dlugo, dlugo nic... :roll: To sie nazywa powrot przez duze P.
W jakim by stylu nie bylo, wygral ankiete i tego oczywiscie gratuluje. Czekam na ałfawit, jak to mowia sasiedzi zza wschodniej granicy. Jestem szczerze ciekawy, co sie w nim znajdzie.
Nowa ankieta [mimo, ze jeszcze sie nie pojawila- stan na dzien 1/11/2005 10:04] to w zasadzie lekki dylemat.. Sposrod osob, ktore sie w niej znalazly, kojarze jako tako Majkela i Andrewtbg. Glos pewnie oddam na tego drugiego, bo znam o najlepiej sposrod tej czworki, ale przyznam szczerze, ze zeby dokonac trafnego wyborum, bede musial chyba zwrocic wieksza uwage na posty tych Panow na forum i dopiero zaglosowac. Tak chyba bedzie najrozsadniej.
W jakim by stylu nie bylo, wygral ankiete i tego oczywiscie gratuluje. Czekam na ałfawit, jak to mowia sasiedzi zza wschodniej granicy. Jestem szczerze ciekawy, co sie w nim znajdzie.
Nowa ankieta [mimo, ze jeszcze sie nie pojawila- stan na dzien 1/11/2005 10:04] to w zasadzie lekki dylemat.. Sposrod osob, ktore sie w niej znalazly, kojarze jako tako Majkela i Andrewtbg. Glos pewnie oddam na tego drugiego, bo znam o najlepiej sposrod tej czworki, ale przyznam szczerze, ze zeby dokonac trafnego wyborum, bede musial chyba zwrocic wieksza uwage na posty tych Panow na forum i dopiero zaglosowac. Tak chyba bedzie najrozsadniej.
- M.
- Juventino
Trzy sprawy:
1. Zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Otóż po zamknięciu ankiety ciągle są oddawane głosy :shock: . Od wczoraj przybyło 11 głosów, które nie mają już znaczenia. Dlatego proszę wszystkich tych, którzy chcą zagłosować na swoich faworytów o pospieszenie sie, a nie głosowanie po zamknięciu ankiety
.
2. Chciałem się zapytać, jak idzie tym osobom, które mają napisać swój alfabet? Mam nadzieję, że jesteście już na literce "w"
.
3. Wiele osób może być zdziwiona widząc skład nowej ankiety. Tak się złożyło, że mamy teraz 4 użytkowników, którzy coraz rzadziej piszą na forum i nowi userzy mogą ich nie kojarzyć. Jednak ja od dłuższego czasu czytam prawie wszystkie posty na forum i z całą pewnością mogę napisać, że ich wypowiedzi wybijają się z tłumu innych i choć nie udzialają się już tak, jak dawniej, nie możemy o nich zapominać. A kto wiem, może dzięki Waszemu poparciu z powrotem nabiorą chęci do pisania na forum?
1. Zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Otóż po zamknięciu ankiety ciągle są oddawane głosy :shock: . Od wczoraj przybyło 11 głosów, które nie mają już znaczenia. Dlatego proszę wszystkich tych, którzy chcą zagłosować na swoich faworytów o pospieszenie sie, a nie głosowanie po zamknięciu ankiety
2. Chciałem się zapytać, jak idzie tym osobom, które mają napisać swój alfabet? Mam nadzieję, że jesteście już na literce "w"
3. Wiele osób może być zdziwiona widząc skład nowej ankiety. Tak się złożyło, że mamy teraz 4 użytkowników, którzy coraz rzadziej piszą na forum i nowi userzy mogą ich nie kojarzyć. Jednak ja od dłuższego czasu czytam prawie wszystkie posty na forum i z całą pewnością mogę napisać, że ich wypowiedzi wybijają się z tłumu innych i choć nie udzialają się już tak, jak dawniej, nie możemy o nich zapominać. A kto wiem, może dzięki Waszemu poparciu z powrotem nabiorą chęci do pisania na forum?
:roll:
- darel
- Juventino
Czytając coraz to nowe alfabety postanowiłem, że też moge spróbować, dlatego zgłaszam sie do całej tej zabawy.
P.S. Można chcociaz orientacyjnie wiedzieć, za ile czasu byłbym ewentualnie umieszczony w ankiecie.
P.S. Można chcociaz orientacyjnie wiedzieć, za ile czasu byłbym ewentualnie umieszczony w ankiecie.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- kosiorekk
- Juventino
Jestem zachwycony czytając alfabety niektórych osób (wszystkie były wspaniałe ale pare mi jednak utkwiło w głowie na dłużej) dlatego właśnie proszę o zapisanie mnie kiedyś do ankiety, gdyż chciałbym spróbować swoich sił.
- M.
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. Jacol - 17 głosów
2. Andrewtbg - 12 głosów
3. JuveQL - 7 głosów
4. Majkel- 2 głosy
Gratulacje dla Jacola. Mam nadzieję, że ten użytkownik szybko zamieści swój alfabet. Do następnej ankiety przechodzą Andrewtbg i JuveQL. Skład ankiety uzupełnią darel i PABLO.
Nowa ankieta:
JuveQL
Andrewtbg
PABLO
darel
Proszę moderatora, który będzie zmieniał ankietę o odpowiedź na pytanie, które zadałem niektórym moderatorom i administratorom przez pw. Z góry dziękuję.
Zapraszam do głosowania!
Dzięki swiergot.
1. Jacol - 17 głosów
2. Andrewtbg - 12 głosów
3. JuveQL - 7 głosów
4. Majkel- 2 głosy
Gratulacje dla Jacola. Mam nadzieję, że ten użytkownik szybko zamieści swój alfabet. Do następnej ankiety przechodzą Andrewtbg i JuveQL. Skład ankiety uzupełnią darel i PABLO.
Nowa ankieta:
JuveQL
Andrewtbg
PABLO
darel
Proszę moderatora, który będzie zmieniał ankietę o odpowiedź na pytanie, które zadałem niektórym moderatorom i administratorom przez pw. Z góry dziękuję.
Zapraszam do głosowania!
Dzięki swiergot.
:roll:
- Jacol
- Juventino
Dziękuje tym wszystkim, którzy oddali na mnie głos. W najbliższym czasie postaram się znaleźć chociażby odrobinkę czasu, aby napisać ten alfabet. Jeszcze raz dzięki za głosy 

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Gibon
- Juventino
Udało mi się uporać z moim alfabetem. Zapraszam = > http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 657#192657
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Par00wa naprawde świetna robota. Alfabet bardzo dobry, żeby nie powiedzieć fantystyczny. Masz ciekawe podejście do życia i bardzo ciekawe poglądy. Musisz być naprawde ciekawym i wartościowym człowiekiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- BOOM
- Juventino
Wielkie gratulacje par00wa! Alfabet czyta sie z przyjemnoscia i naprawde odnosi sie wrazeniem, ze sie ciebie poznaje... i o to chodzi. Stylu w jakim napiales o sobie niech podsumuje fakt, ze przed przeczytaniem twojego alfabetu mialem zamiar sie zglosic do napisania alfabetu, a teraz naprawde mam powazny dylemat - bo tak jak ty napewno tego nie napisze 8)
a wiec.... jezeli bedzie wam brakowalo osob do nastepnej ankiety to mnie wcisnijcie
a wiec.... jezeli bedzie wam brakowalo osob do nastepnej ankiety to mnie wcisnijcie

- Pavon
- Juventino
Ważne, że przedstawisz nam swoją osobę, nie musisz nikomu dorównywać - przynajmniej ja, tak odbieram tą zabawe. To nie jest żaden konkurs, kto napisze najlepszy alfabet.BOOM pisze:bo tak jak ty napewno tego nie napisze
Par00we miałem okazję w bardzo małej części poznać na wyjeżdzie do Monachium, teraz napisał alfabet, który ukazuje go w całości. Swoją osobe przedstawił w bardzo ciekawy sposób, wszystki litery alfabetu zlały się w jedną całość, stworzyły monolit. Na dłużej zatrzymałem się przy literach "M" oraz "O" - świetne przemyślenia. Ogólnie cały alfabet bardzo mnie przykuł.
- Reggie
- Juventino
Nigdy jakoś nie interesowałem sie tym całym odAdozetem ale jakoś z ciekawości, czy moze bardziej z nudów przeczytałem kilka alfabetów i pomyślałem że ja też chciałbym napisać takie coś.
Skoro trzeba sie do tego zgłaszać to proszę, przyjmij Diego moje oficjalne zgłoszenie. Może ktoś zechce przeczytać moje wypociny...
Skoro trzeba sie do tego zgłaszać to proszę, przyjmij Diego moje oficjalne zgłoszenie. Może ktoś zechce przeczytać moje wypociny...

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- MediapuntA
- Juventino
Wspaniałe alfabety :!: Musze się kiedyś sprężyć i być chociaż w ankiecie
Oddałem głos na Andrewa

Oddałem głos na Andrewa