Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- CFCpoland
- Juventino
Witam wszystkich serdecznie
Dopiero zaczynam bawić sie w te pamiątki. I mam prośbę, przeczytałem cały temat ale ... nadal nie wiem gdzie pisać meile aby wyłącznie po meilu dostać pamiątki ... wiem, że tego była masa wczesniej ale czy ktos mógłby zrobić taką listę ( aktualną ) gdzie po meilach wysyłają pamiatki. Bede wdzieczny a i inni na tym skorzystają
Dopiero zaczynam bawić sie w te pamiątki. I mam prośbę, przeczytałem cały temat ale ... nadal nie wiem gdzie pisać meile aby wyłącznie po meilu dostać pamiątki ... wiem, że tego była masa wczesniej ale czy ktos mógłby zrobić taką listę ( aktualną ) gdzie po meilach wysyłają pamiatki. Bede wdzieczny a i inni na tym skorzystają
- sandra_TS
- Milanistka
Nie ma takiego klubu lub federacji [piłkarskiego] który napewno wszystkich odpisze. Bo nawet Czeska federacja futbolowa niektórym nic nie przesyła chociaż cieszy się wielkim uznaniem bo wysyła sporo rzeczy i często, ale mimo wszystko nie zawsze. Puentując będzie bardzo ciężko coś takiego zrobić. Ale spróbuj do tych Czechów-coś w tym jednak jestCFCpoland pisze:---
- LordJuve
- Juventino
Hmm, skad masz pewnosc, ze to oryginaly sa? Jak tak to czytam to nie chce cos uwierzyc.konhad pisze:dzisiaj dostalem paczke od bayeru leverkusena w niej zdjecia krzynowka schneidera freiera z autografami orginalnymi i zdjcie skladu bez autografow
Mam takie pytanie, zamierzam wyslac fax do Liverpoolu, podali mi numer wiec musze tylko przelac na kartke papieru swoj mail do nich razem z adresem i wyslac faxem, tak? Nic wiecej?
- BIGGI
- Qualità Juventino
Potwierdzam, to oryginały. Tez je dostałem i nie byłem pewien, ale po uważnym przyjżeniu się widać ze jest świezy marker (nawet mi sie troche rozmazał). Raczej sie za nich nikt nie podpisałLord_ Juve pisze:konhad pisze:dzisiaj dostalem paczke od bayeru leverkusena w niej zdjecia krzynowka schneidera freiera z autografami orginalnymi i zdjcie skladu bez autografow
- Hubert90
- Juventino
To co z tego że jest tak marker....mógła to podpisać osoba zajmująca się wysyłaniem :-D
Ale to chyba orginały bo kiedyś dostałem z Hansy Rostock orginalny autograf Jariego Litmanena, potem dostałem z Malmoe FF, też orginalny a wcześniej z Ajaxu lecz drukowany...wszystkie wyglądały prawie identycznie
Ale to chyba orginały bo kiedyś dostałem z Hansy Rostock orginalny autograf Jariego Litmanena, potem dostałem z Malmoe FF, też orginalny a wcześniej z Ajaxu lecz drukowany...wszystkie wyglądały prawie identycznie
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Buba_pmi
- Juventino
Sa podrabiane i to nawet duzo.... nie ktore kluby wysylaje tak zwane secretarial czyli podpisane przez sekretarki.... juz sie spotkalem z tym ze np. Milan takowe wysyla....
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jesli tak jest to poprostu chamstwo odwalili. Nie moga wysłac zwyklej bez podpisu tylko tak oszukują ? :roll:
Mam nadzieje ze te najwazniejsze ktore otrzymałem czyli Krzynówka i P.Nowaka są oryginalne
Mam nadzieje ze te najwazniejsze ktore otrzymałem czyli Krzynówka i P.Nowaka są oryginalne

Ostatnio zmieniony 26 lipca 2006, 19:00 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hubert90
- Juventino
Może i Ci piłkarze mają z godzinę dziennie na podpisywanie.....
Moje prawdziwe orginały to Bayern ( bo zapłaciłem ) oraz Smolarek, Bąk, Żurawski, Rasiak, Klose, Lahm, Ballack i Lehman ( było się na MŚ! )
Moje prawdziwe orginały to Bayern ( bo zapłaciłem ) oraz Smolarek, Bąk, Żurawski, Rasiak, Klose, Lahm, Ballack i Lehman ( było się na MŚ! )
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- czajnik
- Juventino
Dziś WIELKI dzień! Otóż dostałem moją pierwszą paczkę!! Odpisała mi moja najukochańsza drużyna z NHL Dallas Stars
dostałem list z podziękowaniami, mini gazetke ze stadionem, 5 kart bez autografów i 4 naklejki! ale fajnie 

- mani10
- Katalończyk
Dziasiaj moja 2 w tym tygodniu paczuszka, po liście, od PZPNu
Wogóle związek się wykosztował, bo wysłał priorytetem i to w dodatku w bąbelkowej kopercie :-D A więc dostałem 3 małe, okrągłe naklejki z logo PZPN, kwadratowe pocztówki z Żewłakowem (Michałem), Krzynówkiem, Bąkiem, Kłosem, oraz Janasem :-D Następnie zwykła pocztówka z Listkiem (nadrukowany autograf do tego), program z meczu Polska - Szwecja (10.09.2003
) i 2 odznaki - PZPNu i taka piłka na polskiej fladzę, a wokół napis Polska - MŚ NIemcy 2006. Nawet, nawet

- Hubert90
- Juventino
Od Charleoi dostałeś po mailu???
P.S.Dziś dostałem od Reprezentacji Finlandii w Hokeju (list,zdjęcia całej drżyny i 4 zawodników z org.grafami m.in Seelane i Koivu ,program MŚ,gazeta ) i od Spartaka Moskwa ( 4 zdjęcia, gazeta 100 stron i jakaś figurka )
Oba po listach zw.
P.S.Dziś dostałem od Reprezentacji Finlandii w Hokeju (list,zdjęcia całej drżyny i 4 zawodników z org.grafami m.in Seelane i Koivu ,program MŚ,gazeta ) i od Spartaka Moskwa ( 4 zdjęcia, gazeta 100 stron i jakaś figurka )
Oba po listach zw.
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!