Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 12:14

Ja niezabardzo lubie Abramowicza :? Ma dużo kasy i jest zbyt napalony. Ceni tylko chwilowe gwiazdy . Zmienia całe jedenaski zamiast zgrać wszystkich piłkarzy. Chce sie pokazać w świecie, ale mi się zdaje, że niewłaściwie.

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:47

JuVefank@ pisze:Ja niezabardzo lubie Abramowicza :? Ma dużo kasy i jest zbyt napalony. Ceni tylko chwilowe gwiazdy . Zmienia całe jedenaski zamiast zgrać wszystkich piłkarzy. Chce sie pokazać w świecie, ale mi się zdaje, że niewłaściwie.
a ja niezabardzo lubie takie osoby jak Ty. Sorki, nie obraz sie, ale powiedz mi co bys zrobila jakby taki Abramowicz zainwestowal Juve? Nie chcialabys miec najwiekszych gwiazd w Twoim klubie? A jesli by te gwiazdy nic nie graly po wydaniu ogromnych pieniedzy (Veron, Makelele, Crespo) to bez zadnych konsekwencji finansowych zmienic na lepszych. Poprostu tutaj wychodzi zazdrosc. Ja tam do tego Ruska nic nie mam. Juz pisalem kiedys o tym. Jak ma facet kase to niech sobie ja wydaje gdzie chce i na co chce. Nikt mu nie zabroni kupic samolotu czy parkingu na 200 autokarow. Chce miec wielkie gwiazdy to niech ma. Jak zbankrutuje ( :? ) to jego problem.

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 21:59

No i co siem tak podniecają.... My w Polszcze tesh mamy boiska z nowiuśką podgrzewaną murawą..... Juz 3....:D hehehehe
A tak na serio to dobrze, że nie cała kasa idzie tylko na transfery i pensje dla piłkarzy... ALe na miejscu Rosjan wnerwił bym sie i to okropnie...
Facet na rosyjskiej ropie zbija fortune i wydaje ( pierze?) ja w Angli...
A przeciez w Rosji to chyba nadmiaru talentow to nie maja...
No ale to juz ich sprawa.....

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 22:03

Ma kase to inwestuje - bardzo proste ... a inwestuje bo są z tego ogrmne zyski :]
W Polsce sie nie inwestuje bo liga słaba , gwiazd nie ma , więc szkoda kasy w błoto wyrzucać i tak będzie jeszcze przez kilka kolejnych lat ;)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 01:00

Ja chciałbym sie również odnieść do osoby pana Abramowicza.Ja się ucieszyłem że człowiek ten zainwestował w Chelsea i sprowadził sporą liczbę graczy do swojego zespołu za grube milion funtów.Powód jest jeden-na rynku piłkarskim panuje obecnie recesja kluby są zadłużone nie mają pieniędzy na kupowanie piłkarzy ba nie mają często na tyle pieniędzy aby klub dalej mógł funkcjonować.Abramowicz swoimi pieniędzmi wprowadza w ruch karuzelę transferową i dzięki niemu ona się kręci.W wielu przypadkach pieniądze ze sprzedanych piłkarzy klub używa na zalatanie transferowej dziury i powrót do normalności.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 12:59

2MAN pisze:Ma kase to inwestuje - bardzo proste ... a inwestuje bo są z tego ogrmne zyski :]
W Polsce sie nie inwestuje bo liga słaba , gwiazd nie ma , więc szkoda kasy w błoto wyrzucać i tak będzie jeszcze przez kilka kolejnych lat ;)
nie był bym taki pewien... różnica między liga Angielska a Liga Polska to sa prezciez juz Lata świetlne!!!!! Przykro mi to mówić.... najwyzej co moze sie wybic to legia i wisla, reszta bedzie trudno.....

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 13:34

i co sie dziwic jak sie ma kase to sie robi co sie chce ale tez trzeba to robic z glowa !! Gdybym ja mial pieniadze napewno zainwestowal bym w JUventus!!!!!! Wykupil akcje klubu i rzadzil ale z glowa !!!!! Chociarz Polityka pana abramowicza nie jest najgorsza( w porownaniu z zeszlym rokiem ) porpawil sie w 101%!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 15:33

Adrian Mutu oskarżył trenera Chelsea Londyn Jose Mourinho o okłamanie rumuńskiej reprezentacji na temat jego stanu zdrowia i zabronienie mu wyjazdu na mecz z Czechami [eliminacje Mistrzostw Świata].

"Jestem w otwartym konflikcie z Mourinho, który zabronił mi jechać na zgrupowanie i powiedział, że jestem kontuzjowany. (...) To nie prawda od pięciu dni jestem w pełni sprawny i on o tym wiedział. (...) Nie obchodzi mnie to czy zostanę ukarany, chcę żeby wszyscy wiedzieli, że drużyna narodowa jest dla mnie najważniejsza. (...) Powiedziałem Mourinho, że jestem sprawny, a on pokazał mi jakiś kawałek papieru od lekarzy klubowych, że nie jestem. Ale ja wiem, że nic mi nie dolega. (...) Obiecał mi także, że zagram w pierwszej jedenastce kilka razy. Ale jak do tej pory nie byłem nawet na ławce rezerwowych i nie rozumiem dlaczego. (...) Jedynym wyjsciem może być to, nawet jesli tego nie chcę, żebym znalazł sobie nowy klub."

goal.com

Szkoda mi Mutu, bo obecnie w Chelsea zajmuje miejsce czwartego napastnika, za Drogbą, Gudjohnsen'em i Kezman'em. Jego wypowiedz swiadczy o pewnej desperacji i moze byc preludium do faktycznej zmiany klubu.

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 17:44

Bardzo lubie Mutu i bardzo mi go szkoda. Mam nadzieje ze znajdzie sobie dobry klub w którym bedzie grał w pierwszej 11. A co do chelsea to bardzo ich nie lubie bo wszyscy którzy przychodzą do chelsea stają się takimi gwiazdeczkami a wcale dobrze nie grają. Moim skromnym zdaniem chelsea w ty sezonie nic nie wygra !!!

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 20:37

Według mnie to , że Abramowicz wydaje tyle kasy to tylko chyba to jest zeby się przebić w świecie. To, że ma się najlepszy ośrodek szkoleniowy i wogóle to nic jeszcze nieznaczy. Dla mnie to mogą mieć oni i stadion 500000 tysięczyny i te inne. W piłce nie liczy się to co się ma (w tym przybadku stwierdzam to co robi Abramowicz) tylko piłkarze. I jeszcze co do tego kolesia to niepodoba mi się to żę najpierw wykupił cały świat a później np. po przestrzelonym karnym mówi zwalniam cię, jesteś beznadziejny!!! No może do takich sytuacji to niewyglądało to by tak ale tu daje przykład. Strasznie mi się ten kolo niepodoba i się będzie niepodobał. Takie moje zdanie. A co do tego ośrodka to po prostu strasznie mi się on niepodoba, nawet gdyby był to ośrodek Juventusu :!:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 22:33

leniup pisze:A co do chelsea to bardzo ich nie lubie bo wszyscy którzy przychodzą do chelsea stają się takimi gwiazdeczkami a wcale dobrze nie grają
zauwaz, ze 'nie-gwiazdy' nie przychodza do Chelsea. Jesli ktos tam jest kupowany to potrafi grac w pilke i musi dobrze grac 8)
leniup pisze:Moim skromnym zdaniem chelsea w ty sezonie nic nie wygra !!!
oj, to sie zdziwisz. Jak dla mnie w lidze angielskiej maja bankowo miejsce w pierwszej dwojce. Jedynie powalcza z Arsenalem o mistrza. Jeden z wielkch klubow bedzie musial zajac to drugie miejsce :?
A LM? coz, poki co graja dobrze, zobaczymy co dalej. Ale jednak mysle, ze zdolaja dojsc przynajmnmiej do polfinalu.

Chelsea to troche inna druzyna niz w zeszylm sezonie. Teraz na prawde moga sporo namiszac w pilce.

A co do Mutu i Mourinho, to jesli takie cos na prawde zaistnialo, to mnie troche zdziwilo zachowanie trenera londynczykow. Uwazalem, go za bardzo porzadnego. Zachowal sie bardzo hamsko w stosunku go Rumuna. Tym bardziej, ze nie jest On podstawowym zawodnikiem, dlatego nie byloby wielkiej straty w razie meczu w tym samym terminie (malo prawdopodobne), badz kontuzji (odpukac). Mutu powinien odejsc stamtad, bo to nie miejsce dla Niego. Mutu odpowiada liga wloska, co udowodnil 2 lata temu. Powinien powrocic tu. Moze nawet do Juve, bo przeciez nie obce nam sie to, ze mozemy zostac tylko z 2 napastnikami :? i bardzo by sie nam przydal.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 05:52

ja równiez go lubie, ale nie rozumiem w zainstaniałej sytuacji trenera. Dla mnie jest to niedopuszczalne. Proponuje mu przejście do innego klubu bo w tym już sobie nie pogra. Torres ma podobno jeszcze przyjsć do Londynu, więc kareira w chelsea juz dawno jest dla niego zamknieta.

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 06:56

Nieno.. kolejny bezsens. Jeżeli piłkarz nie nadaje sie do klubu, a jest gwiazdą reprezentacji to co... oczywiście gra w reprezentacji, a w tym przybadku to Mounirho poprostu psuje tego piłkarza. Nie lubie Chelsea ale co do Mutu to na jego miejscu bym mu podziękował za współprace i poszedł np. do Olimpique Lyon lub do innych takich klubów.

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 09:42

Kolejny dobry piłkarz marnuje się w tym klubie ... tym bardziej że nawet nie gra :? Polityke transferową w Chelsea znają wszyscy ,więc nie ma się co dziwić że ,albo pozbywają się piłkarzy ,albo wogóle nie dają im grać :evil:

Szkoda Mutu bo się tam marnuje , jeszcze Mourhino nie daje mu grać w Repreznetacji :? ... coś tu jest nie tak , widze że : sława , pieniądze uderzyłu mu do głowy :evil:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2004, 14:37

kouba pisze:
leniup pisze:A co do chelsea to bardzo ich nie lubie bo wszyscy którzy przychodzą do chelsea stają się takimi gwiazdeczkami a wcale dobrze nie grają
zauwaz, ze 'nie-gwiazdy' nie przychodza do Chelsea. Jesli ktos tam jest kupowany to potrafi grac w pilke i musi dobrze grac 8)
leniup pisze:Moim skromnym zdaniem chelsea w ty sezonie nic nie wygra !!!
oj, to sie zdziwisz. Jak dla mnie w lidze angielskiej maja bankowo miejsce w pierwszej dwojce. Jedynie powalcza z Arsenalem o mistrza. Jeden z wielkch klubow bedzie musial zajac to drugie miejsce :?
A LM? coz, poki co graja dobrze, zobaczymy co dalej. Ale jednak mysle, ze zdolaja dojsc przynajmnmiej do polfinalu.

Chelsea to troche inna druzyna niz w zeszylm sezonie. Teraz na prawde moga sporo namiszac w pilce.
Przez swoją wypowiedź chciałem powiedzieć że chelsea robi się juz jak real madryt. Kupuje tylko wielkie gwiazdy i nie tworzy jednej drużyny. Kouba napisałem że jest to moje skromne zdanie i tak jest. Moze się myle ale na forum wypowiadam to co myśle. A co do tego że chelsea nic nie wygra to jestem tego przekonany bo w lidze angielskiej na arsenal teraz nie ma mocnych. Mozesz sądzić inaczej... Zobaczymy za kilka miesięcy jak się skończy Premiership :D

ODPOWIEDZ