Gonzalo Higuain
- pablo1503
- Juventino
Tragicznie. Nic mu nie wychodziło. Mało widoczny, a jak już się pokazywał, to tylko z tej złej strony. Chociaż jakby nie patrzeć, to cała Argentyna grała padake, co nie dziwi, skoro ich trenerem jest Bauza.Poulinho pisze:Miał ktoś okazję wczoraj obejrzeć to spotkanie? Jak dawał sobie radę Higuain?
Gonzalo ewidentnie potrzebuje odpoczynku.

- Poulinho
- Juventino
Hmm...o to raczej będzie ciężko. Dwa mecze z Napoli, brak godnego zastępstwa, spotkania co 3-4 dni. Jedyną opcją by dać odpocząć Gonzalo jest chyba przesunięcie na jego pozycję Dybali, a na trequ wrzucenie Pjanicia. Zobaczymy co wymyśli Allegri.
- Cabrini_idol
- Juventino
Bardziej pokombinowalbym z Mandzukiciem na szpicy. Myślę, moglibyśmy zagrać 352 w niektórych meczach dając odpocząć Higuinowi a zarazem dać szansę Rinconowi w pomocy.

- pablo1503
- Juventino
Nie ma szans. Jak Poulinho wspomniał, teraz czekają nas zbyt ważne mecze, żeby bawić się w takie manewry. A szkoda, bo tej świeżości Higuaina może nam zabraknąć w najbliższym czasie. Obym się mylił.Cabrini_idol pisze:Bardziej pokombinowalbym z Mandzukiciem na szpicy. Myślę, moglibyśmy zagrać 352 w niektórych meczach dając odpocząć Higuinowi a zarazem dać szansę Rinconowi w pomocy.

- jakku1
- Juventino
Ewidentnie budujemy formę na kwiecień-maj ; ).pablo1503 pisze:Tragicznie. Nic mu nie wychodziło. Mało widoczny, a jak już się pokazywał, to tylko z tej złej strony. Chociaż jakby nie patrzeć, to cała Argentyna grała padake, co nie dziwi, skoro ich trenerem jest Bauza.Poulinho pisze:Miał ktoś okazję wczoraj obejrzeć to spotkanie? Jak dawał sobie radę Higuain?
Gonzalo ewidentnie potrzebuje odpoczynku.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Pablo
Czy ja wiem... Tzn wiem, że ważne mecze ale na mecz z Napoli (ten ligowy) dałbym odpocząć Higuainowi, bo to nie będzie tak ważny mecz jakby to nie zabrzmiało. Mamy bezpieczną przewagę nad 2 miejscem, nawet ewentualny remis z Napoli tego nie zmieni, że mistrzostwo mamy już w kieszeni.
Czy ja wiem... Tzn wiem, że ważne mecze ale na mecz z Napoli (ten ligowy) dałbym odpocząć Higuainowi, bo to nie będzie tak ważny mecz jakby to nie zabrzmiało. Mamy bezpieczną przewagę nad 2 miejscem, nawet ewentualny remis z Napoli tego nie zmieni, że mistrzostwo mamy już w kieszeni.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2017, 12:32 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Poulinho
- Juventino
Ofensywa w postaci: Cuadrado - Dybala - Pjaca i Mandzukić na szpicy byłaby zapewne możliwa tylko na Chievo i to w przypadku zwycięstwa nad Napoli w lidze. Jakoś jednak nie widzę tego w wykonaniu Allegriego.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mi chodzi o 352 Gdzie na bokach będzie Sandro( Asamoaha) i Alves ( Cuadrado) , w środku Marchisio ( Rincon) Khedira i Pjanic a na szpicy Dybala z Mandzu. Chodzi konkretnie o jeden, dwa mecze w najbliższym czasie, żeby trochę dać oddechu Higuainowi przed starciami z Barceloną. Bo nawet grając 352 bez Higuaina i tak będziemy faworytem w każdym meczu Serie A.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przecież Igła nie schodzi nawet na zmianę od X meczów więc skąd ma mieć świeżość? w ostatnim co prawda zszedł w 85 ale wcześniej 13 meczów bez odpoczynku... Mandzukic odpoczywał raz (kartki) a tak również 12 meczów bez zmiany choćby w 89'... cały Allegri 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- johnnybgoode
- Juventino
A kto za tego Higuaina ma niby grać? :roll: Widzę że zrobisz wszystko żeby wbić szpilę w Allegriego :lol:Maly pisze:przecież Igła nie schodzi nawet na zmianę od X meczów więc skąd ma mieć świeżość? w ostatnim co prawda zszedł w 85 ale wcześniej 13 meczów bez odpoczynku... Mandzukic odpoczywał raz (kartki) a tak również 12 meczów bez zmiany choćby w 89'... cały Allegri
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z ogórami? ktokolwiek... nawet Neto może przy 2-0 w 70 minucie tam zagrać, i tak szanse, że strzelimy na 3-0 przy taktyce Maksa są bliskie zeru
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może też nie ma co tak przesadzać? Te pauza spadła nam jak z nieba. Teraz Gonzalo ma aż 9 dni bez meczu. Wcześniej wróci do Turynu (P.S razem z Danim Alvesem, ten się też wykartkował na Paragwaj
, przypadek?). 9 dni na tle grania co 3 na pewno da się odczuć. Pamiętajmy też, że w Napoli grał wszystko na maxa aż go zawiesili, z jakim skutkiem to każdy pamięta. U nas też się raczej tak nie męczy, my mamy 20 min. przestoje w grze, gdzie w Napoli w tym czasie miał 3 ,,setki''
Jedyny mecz gdzie może jeszcze odpocząć to chyba Pescara przed rewanżem z Barcelona.

Jedyny mecz gdzie może jeszcze odpocząć to chyba Pescara przed rewanżem z Barcelona.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czy po wczorajszym starciu z Glikiem Higuain został prześwietlony czy olali sprawę? W temacie meczowym ktoś pisał, że oberwał w "więzadła boczne" brzmi to trochę niepokojąco.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ten temat w ogole nie jest poruszany we wloskich mediach, wiec najwyrazniej wszystko w porzadku.Vanquish pisze:Czy po wczorajszym starciu z Glikiem Higuain został prześwietlony czy olali sprawę? W temacie meczowym ktoś pisał, że oberwał w "więzadła boczne" brzmi to trochę niepokojąco.