LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Tam jest przecinek, chodzi o stergo merdacza, Sneidera.Wojtek pisze:To Drogba grał w interze? :shock:Asus3 pisze:Zaraz, zaraz jakie brudasy? Klasowa drużyna lepsza w tych pucharach niż Juve nazywana jest brudami? Drogba, pewien pan co dał Interowi Ligę Mistrzów, czy harujący dziś jak wół za trzech Felipe Melo są brudni?
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.
Ciekawe co nasi zrobią z LE..
Dobrze by było, jakby dali Primce pograćw LE.
- LordJuve
- Juventino
A Superpuchar?Kubba pisze:Osobiście ma w nosie LE, rozgrywki dla przegranych. Powinni wystawiać rezerwy, albo dać młodym grać.
j.w. ?Skibil pisze:LE mam kompletnie gdzieś - nie bez powodu nazywa się "pucharem pocieszenia".
- naros
- Juventino
Włąsnie tą kasę o której mówisz można odzyskac przynjamniej w częsci w Lidze Europy i ja tego nie mam gdzieś bo pięknie bylo by wygrac ten puchar w Turynie!Skibil pisze:Szkoda kasy z awansu, bo to pewnie mocno ograniczy inwestycje w kadrę, która na gwałt potrzebuje wzmocnień. Mam tylko nadzieję, że taka porażka nie poskutkuje babolami w Serie A i przegraniem także scudetto. LE mam kompletnie gdzieś - nie bez powodu nazywa się "pucharem pocieszenia".

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Antek666
- Juventino
Tak,ale poza wczorajszym odśnieżaniem w trzech chłopa drewniano-stalowymi łopatkami olali te boisko i dopiero dziś około południa wzięli się za ponowne odśnieżanie!mibor pisze:Brudasy Turasy itp Panowie...
To ich wina ze spadl snieg i delegat UEFA pozwolił na grę?Wiem że teraz będą żale na Turków, ale to naprawde nasza wina zawalilismy mecz z Kopenhaga a w LM nie ma sentymentów gra toczy się o gruba kase i wygrywaja skuteczniejsi...

Nie mogli wczoraj już skołować sobie dobrego sprzętu? Odśnieżyć boisko,przykryć czymś na noc,odkryć pol godziny przed meczem i gramy na BOISKU w PIŁKĘ NOŻNĄ,a nie na kartoflisku w kopaninę.
Krowie pastwisko obsrane krowimi plackami lepiej nadaje się do gry

Ludzie jadący po naszych piłkarzach za niedokladnosc itp itd są chorzy psychicznie

- Kucharius1
- Juventino
Obudził się i AdiZ z letarguAdiZ pisze:Gratulacje Giuseppe dalej się przechwalaj jak kto nie wzmocniłeś zespół a ten odpadł w fazie grupowej LMTych okazji i przecen szukaj dla Sampdorii bo LM to za wysokie progi.
Odpadamy nie teraz, bo grać w takich warunkach to loteria, odpadamy bo zawalamy 2 pierwsze mecze fazy grupowej.
1/8 bez włoskich drużyn :rotfl:

Beppe szuka przecen bo ma taki a nie inny budżet.
- Winner
- Juventino
Jeszce napisze do tych co rozpamiętują 5 wcześniejszych meczy. Sokoro był 6 i w normalnych warunkach mielibyśmy większe szanse. To tak jakby były 2 mecz w pierwszym nam nie wyszło w drugim warunki jak dzisiaj i też rozpacz ze w pierwszym meczu zawaliliśmy a ten dzisiejszy się nie liczy. Jest ustalona liczba meczy żeby wiedzieć jak dostosować swoją grę gdyby było ich 5 to byśmy zagrali ofensywniej z Realem. Ale i tak wiem że teraz będą 2 obozy winne warunki i wszystko nasza wina i jedni drugich nie przekonają.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Co by nie było, jesteś konsekwentny. Marchisio zawsze ganisz, Pogby bronisz - zawsze na siłę i nieracjonalnie.mateelv pisze:Pewnie, że bym nie bronił, bo zwykle nie ma za co.alina pisze:Marchisio byś nie bronił. Tak, będę rozliczał Pogbę, bo inni jakoś nie tracili aż tyle.mateelv pisze: Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
Zwróćmy też uwagę na to, że Pogba miał najgorszą sytuację, bo grał w środku a tam boisko było w najgorszym stanie. Z resztą sama pozycja środkowego pomocnika w takich warunkach jest niewdzięczna.
Proponuję przespać się z tym co się wydarzyło i nie szukać winy w Paul'u, który i tak nam w tym sezonie zrobił wiele dobrego.
- czy trzeba dodawać coś więcej?"Pogba miał najgorszą sytuację, bo grał w środku a tam boisko było w najgorszym stanie" [nieprawda, bo najgorsze było u Lichta na prawej, który sobie świetnie radził]
"pozycja środkowego pomocnika w takich warunkach jest niewdzięczna"
"i tak nam w tym sezonie zrobił wiele dobrego"
- bajbek17
- Juventino
Akurat zmiany dobre tylko późno bo Tevez sobie bardzo dobrze radził w takich warunkach i lepiej było wpuścić graczy podobnego typu.Danielpiero pisze:co mnie też zdenerwowało to 2 zmiany w końcówce- nie można było Fabio i Gio wpuścić razem??????????????????????????
Ja zwrócę uwagę na jedna warta moim zdanie rzecz uwagi. Wiadomo mieliśmy pecha i zawaliliśmy wcześniejsze mecze, ale zdaje mi, że pracownicy Galaty "spieprzyli" odśnieżane na boisku akurat na połowie, na której przez 45 min, a nie te 15 zaległych z pierwszej połowy, atakowali Drogba i spółka. Widać to ładnie było w samej końcówce z kamery z bocznych trybun.
- Greger
- Juventino
Skończcie pojazdy po Pogbie. Od dawna wiadomo, że Murzyni mają mózg rozwinięty na poziomie małp. Słabo wytresowany jeszcze osobnik, bo młody. To tak jakby łajać szczeniaka za to, że się zsikał na dywan...
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2013, 15:52 przez Greger, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kucharius1
- Juventino
Llorente wsadził tylko dwie bramki Realowi, szkoda że nie 10 może w ten czas by się do czegoś nadawałAsus3 pisze:Problemem jest tu, że niby ten zabójczo i okazyjnie zlepiony napad nic w pucharach nie strzelał WCZEŚNIEJ, w normalnych warunkach, a tutaj płacze co najmniej jakby sędzia pozbawił drużynę awansu. Bezsens!