Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 19:27

Meta w wykonaniu Chelsea mnie bardzo cieszy, bowiem miałem już trochę dość wielkiego Manchesteru United. W tym sezonie Czerwone Diabły zostały bez niczego. Kapitalnie! :wink: Zobaczymy jak to wpłynie na ich bardziej sezonowych kibiców oraz azjatycki rynek.

Podobne nadzieje wiążę z Barceloną i jej wygraną w Hiszpanii, bo to będzie oznaczać, że i wielki Real Madryt zostaje bez niczego.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 19:34

szczypek pisze:Meta w wykonaniu Chelsea mnie bardzo cieszy, bowiem miałem już trochę dość wielkiego Manchesteru United. W tym sezonie Czerwone Diabły zostały bez niczego. Kapitalnie! :wink: Zobaczymy jak to wpłynie na ich bardziej sezonowych kibiców oraz azjatycki rynek.

Podobne nadzieje wiążę z Barceloną i jej wygraną w Hiszpanii, bo to będzie oznaczać, że i wielki Real Madryt zostaje bez niczego.
ja bym wolał aby wielka VBarcelona została bez niczego! koniec z ich niepokonanym i genialnym składem. W Lm się nie udało może i w lidze się to powtórzy... szkoda, że na koszt Realu

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 21:35

brawo Chelsea dobrze ze muly bez niczego :D jak ja ich nie lubie

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 21:40

Eric6666 pisze: ja bym wolał aby wielka VBarcelona została bez niczego! koniec z ich niepokonanym i genialnym składem. W Lm się nie udało może i w lidze się to powtórzy... szkoda, że na koszt Realu
Zobacz, że Real i Barca to drużyny budowane zupełnie inaczej. W Barcelonie można zobaczyć ciągłość i pewną stabilizację. W Realu zwykle wszystko odbywa się na zasadzie rewolucji i wydania multum pieniędzy. A Pep Guardiola zbudował coś genialnego z klocków, które już posiadał.

Carletto pokazał, że ma fach w ręku. Ładnie ułożył zespół, który w ostatnich tygodniach po prostu zniszczył każdego. Wygrane wyżej niż po 5:0 robią wrażenie, tym bardziej, że to nie pierwsze tego typu w tak silnej lidze jak angielska Premiership.

Obrazek
playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2010, 21:43

Zobaczcie, ile Barca ma wychowanków w pierwszym składzie. W zasadzie można tam cały zespół ułożyć z wychowanków, nie ma tylko boków obrony.

Anders Friden

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2010, 00:10

Nie chodzi o to, że się wszyscy "podniecamy" Barceloną, ale prawdzie w oczy trzeba spojrzeć, że drużynę od ładnych paru lat budują z sensem i są efekty.
http://www.primeradivision.pl/index.php ... kul=170681
Można polemizować na ten temat no ale mają się czym pochwalić jak w tym sezonie 71% bramek, strzelili wychowankowie.

Don Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 09:47

zoff pisze:Carletto pokazał, że ma fach w ręku. Ładnie ułożył zespół, który w ostatnich tygodniach po prostu zniszczył każdego. Wygrane wyżej niż po 5:0 robią wrażenie, tym bardziej, że to nie pierwsze tego typu w tak silnej lidze jak angielska Premiership.
Carletto... Ostatnie dobre wyniki w lidze osiągał tylko dlatego, bo przeciwnicy grali o pietruszkę, a mecz z LFC to już wogóle parodia. Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.

Coby jednak nie mówić gratulacje za mistrza mu się należą.

Forza Juve!
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 09:59

Don Mateo pisze:Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.
Czy ja wiem? Drogba gol ze spalonego to fakt ale Macheda pomagał sobie ręka przy przyjęciu, jak dla mnie Manchester nie może sie czuć jakoś wybitnie skrzywdzony.

Obrazek
Don Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 10:07

kamilu_87 pisze:
Don Mateo pisze:Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.
Czy ja wiem? Drogba gol ze spalonego to fakt ale Macheda pomagał sobie ręka przy przyjęciu, jak dla mnie Manchester nie może sie czuć jakoś wybitnie skrzywdzony.
Może faktycznie słowo "skrzywdzony" jest nie na miejscu, jednak kilka niejasności po tym spotkaniu pozostało. Prafrazując Chielliniego: "Sędzia mniejszymi decyzjami sprzyjał Chelsea".

Forza Juve!
pilkarzyk888

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 13:51

Co się dzieje z Rooneyem? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1363

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 14:37

pilkarzyk888 pisze:Co się dzieje z Rooneyem? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1363
To nie pierwszy taki przypadek w historii Manchesteru. Problemy ze sobą miało wielu, wielu piłkarzy tego klubu. Afery to u nich norma, wystarczy przypomnieć G.Besta, Cantone, Beckhama, D. Yorke'a czy Ferdinanda. Nazwa "Czerwone Diabły" jest w tym wypadku bardzo adekwatna do losów piłkarzy :D

pilkarzyk888

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2010, 10:06

Myślicie, że Wayne pójdzie do City? Jestem w Manchesterze i tutaj tylko tym żyją. Anglia oszalała. Rooney podzielił miasto! http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1434

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2010, 11:54

Podobno powodem tego, że nie chce przedłużyć kontraktu jest fakt, że nie dostał gwarancji wzmocnień. Idąc tym tropem to najbliżej mu będzie do Realu, a i Alex może się na to zgodzić jeśli dostanie odpowiednią sumę plus Benzeme.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2010, 12:01

pilkarzyk888 pisze:Co się dzieje z Rooneyem? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1363
czy ktoś może dać bana temu koleżce, jakbyście nie widzieli że założył tu swoje konto tylko, by reklamować swojego blogaska...

ps. podobno Rooney idzie do Juve.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2010, 15:35

D0N pisze:Podobno powodem tego, że nie chce przedłużyć kontraktu jest fakt, że nie dostał gwarancji wzmocnień. Idąc tym tropem to najbliżej mu będzie do Realu, a i Alex może się na to zgodzić jeśli dostanie odpowiednią sumę plus Benzeme.
A czy przypadkiem Rooney nie chce skorzystać z prawa Webstera? W takim wypadku klub spoza Anglii musi wypłacić za niego 5mln funtów. Chyba, że ktoś ma inne info na ten temat... ;p

ODPOWIEDZ