Premier League
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Meta w wykonaniu Chelsea mnie bardzo cieszy, bowiem miałem już trochę dość wielkiego Manchesteru United. W tym sezonie Czerwone Diabły zostały bez niczego. Kapitalnie!
Zobaczymy jak to wpłynie na ich bardziej sezonowych kibiców oraz azjatycki rynek.
Podobne nadzieje wiążę z Barceloną i jej wygraną w Hiszpanii, bo to będzie oznaczać, że i wielki Real Madryt zostaje bez niczego.
Podobne nadzieje wiążę z Barceloną i jej wygraną w Hiszpanii, bo to będzie oznaczać, że i wielki Real Madryt zostaje bez niczego.
- Eric6666
- Juventino
ja bym wolał aby wielka VBarcelona została bez niczego! koniec z ich niepokonanym i genialnym składem. W Lm się nie udało może i w lidze się to powtórzy... szkoda, że na koszt Realuszczypek pisze:Meta w wykonaniu Chelsea mnie bardzo cieszy, bowiem miałem już trochę dość wielkiego Manchesteru United. W tym sezonie Czerwone Diabły zostały bez niczego. Kapitalnie!Zobaczymy jak to wpłynie na ich bardziej sezonowych kibiców oraz azjatycki rynek.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
brawo Chelsea dobrze ze muly bez niczego
jak ja ich nie lubie

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zobacz, że Real i Barca to drużyny budowane zupełnie inaczej. W Barcelonie można zobaczyć ciągłość i pewną stabilizację. W Realu zwykle wszystko odbywa się na zasadzie rewolucji i wydania multum pieniędzy. A Pep Guardiola zbudował coś genialnego z klocków, które już posiadał.Eric6666 pisze: ja bym wolał aby wielka VBarcelona została bez niczego! koniec z ich niepokonanym i genialnym składem. W Lm się nie udało może i w lidze się to powtórzy... szkoda, że na koszt Realu
Carletto pokazał, że ma fach w ręku. Ładnie ułożył zespół, który w ostatnich tygodniach po prostu zniszczył każdego. Wygrane wyżej niż po 5:0 robią wrażenie, tym bardziej, że to nie pierwsze tego typu w tak silnej lidze jak angielska Premiership.
- Anders Friden
- Juventino
Nie chodzi o to, że się wszyscy "podniecamy" Barceloną, ale prawdzie w oczy trzeba spojrzeć, że drużynę od ładnych paru lat budują z sensem i są efekty.
http://www.primeradivision.pl/index.php ... kul=170681
Można polemizować na ten temat no ale mają się czym pochwalić jak w tym sezonie 71% bramek, strzelili wychowankowie.
http://www.primeradivision.pl/index.php ... kul=170681
Można polemizować na ten temat no ale mają się czym pochwalić jak w tym sezonie 71% bramek, strzelili wychowankowie.
- Don Mateo
- Juventino
Carletto... Ostatnie dobre wyniki w lidze osiągał tylko dlatego, bo przeciwnicy grali o pietruszkę, a mecz z LFC to już wogóle parodia. Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.zoff pisze:Carletto pokazał, że ma fach w ręku. Ładnie ułożył zespół, który w ostatnich tygodniach po prostu zniszczył każdego. Wygrane wyżej niż po 5:0 robią wrażenie, tym bardziej, że to nie pierwsze tego typu w tak silnej lidze jak angielska Premiership.
Coby jednak nie mówić gratulacje za mistrza mu się należą.
Forza Juve!
- kamilu_87
- Juventino
Czy ja wiem? Drogba gol ze spalonego to fakt ale Macheda pomagał sobie ręka przy przyjęciu, jak dla mnie Manchester nie może sie czuć jakoś wybitnie skrzywdzony.Don Mateo pisze:Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.
- Don Mateo
- Juventino
Może faktycznie słowo "skrzywdzony" jest nie na miejscu, jednak kilka niejasności po tym spotkaniu pozostało. Prafrazując Chielliniego: "Sędzia mniejszymi decyzjami sprzyjał Chelsea".kamilu_87 pisze:Czy ja wiem? Drogba gol ze spalonego to fakt ale Macheda pomagał sobie ręka przy przyjęciu, jak dla mnie Manchester nie może sie czuć jakoś wybitnie skrzywdzony.Don Mateo pisze:Nie jest tajemnicą, że decydującym spotkaniem był mecz z MU, w którym to podopieczni Fergusona zostali skrzywdzeni przez sędziego.
Forza Juve!
- pilkarzyk888
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
To nie pierwszy taki przypadek w historii Manchesteru. Problemy ze sobą miało wielu, wielu piłkarzy tego klubu. Afery to u nich norma, wystarczy przypomnieć G.Besta, Cantone, Beckhama, D. Yorke'a czy Ferdinanda. Nazwa "Czerwone Diabły" jest w tym wypadku bardzo adekwatna do losów piłkarzypilkarzyk888 pisze:Co się dzieje z Rooneyem? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1363

- pilkarzyk888
- Juventino
Myślicie, że Wayne pójdzie do City? Jestem w Manchesterze i tutaj tylko tym żyją. Anglia oszalała. Rooney podzielił miasto! http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1434
- couec
- Juventino
Podobno powodem tego, że nie chce przedłużyć kontraktu jest fakt, że nie dostał gwarancji wzmocnień. Idąc tym tropem to najbliżej mu będzie do Realu, a i Alex może się na to zgodzić jeśli dostanie odpowiednią sumę plus Benzeme.
- pan Zambrotta
- Juventino
czy ktoś może dać bana temu koleżce, jakbyście nie widzieli że założył tu swoje konto tylko, by reklamować swojego blogaska...pilkarzyk888 pisze:Co się dzieje z Rooneyem? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1363
ps. podobno Rooney idzie do Juve.
- Skibil
- Redaktor
A czy przypadkiem Rooney nie chce skorzystać z prawa Webstera? W takim wypadku klub spoza Anglii musi wypłacić za niego 5mln funtów. Chyba, że ktoś ma inne info na ten temat... ;pD0N pisze:Podobno powodem tego, że nie chce przedłużyć kontraktu jest fakt, że nie dostał gwarancji wzmocnień. Idąc tym tropem to najbliżej mu będzie do Realu, a i Alex może się na to zgodzić jeśli dostanie odpowiednią sumę plus Benzeme.