Stroje na sezon 2011/2012
- Arcadio Morello
- Juventino
Ostatnio ta koszulka była na allegro kilka dni temu. Także musisz źle patrzeć.Garraty pisze:zostanę pewnie potępiony na wieki, ale dla mnie koszulka wyjazdowa numero uno ostatnich lat to 2004 rok
http://www.wesellsoccershirts.com/itali ... -2004-2005
uwielbiam ją i poluję na nią intensywnie na allegropóki co nieskutecznie
ta Atletico też mi pasuje, bez wydziwiania pasiaczek
- pumex
- Juventino
Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi
PS. Proponowana w tym artykule "wyjazdówka" jest koszmarna...

- Gigi Buffon
- Juventino
pumex pisze:Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi![]()
Te zdjęcia są z 20.06 lub z 20 maja więc troszkę się spóźniłeś

Wczoraj na YT wpadłem na filmik o Pro Evolution 2012 ( Pes 2012) i tam jako nasze podstawowe stroje były te z tak zwanym fortepianem, a wyjazdówki były z tym różowym paskiem, jako trzeci strój natomiast był z tą gwiazdą....
Jeśli więc programiści PES-a zamieścili te koszulki, to mając na uwadze,że te z 2009/2010 również z dużym wyprzedzeniem się pojawiły w grze,a dopiero potem w rzeczywistości, to wynika, iż w sezonie 2011/2012 będziemy mieć fortepian. W Grze nawet ładnie się on prezentuje,ale ten tegoroczny w FiFa 11 również się ładnie prezentuje,a tak na prawdę to prasowane logo mnie dobija...
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- endione
- Juventino
Najnowsza wariacja na temat domowej koszulki na przyszły sezon, rzekomo "oficjalne", ale jak wiadomo z wcześniejszymi przeciekami nic nie wiadomo.
Na pewno lepsze niż fortepian, ale ząbki z zeszłego sezonu kontratakują ze zdwojoną siłą
http://img.over-blog.com/605x840/3/88/0 ... cpe-om.jpg
[img]http://img.over-blog.com/605x516/3/88/0 ... l-/a-u.jpg
http://img.over-blog.com/605x506/3/88/0 ... /j-rr-.jpg
Na pewno lepsze niż fortepian, ale ząbki z zeszłego sezonu kontratakują ze zdwojoną siłą

http://img.over-blog.com/605x840/3/88/0 ... cpe-om.jpg
[img]http://img.over-blog.com/605x516/3/88/0 ... l-/a-u.jpg
http://img.over-blog.com/605x506/3/88/0 ... /j-rr-.jpg
- pumex
- Juventino
^UP^
Moim zdaniem bardzo ciekawy i fajny projekt. W miarę dobrze wkomponowane logo BetClic, bez kołnierzyka. Jakby jeszcze z tyłu numerek był żółty i znajdował się na jednolitym, czarnym tle a nie na pasach byłoby cacy.
Moim zdaniem bardzo ciekawy i fajny projekt. W miarę dobrze wkomponowane logo BetClic, bez kołnierzyka. Jakby jeszcze z tyłu numerek był żółty i znajdował się na jednolitym, czarnym tle a nie na pasach byłoby cacy.
Nie spojrzałem na datęGigi Buffon pisze:pumex pisze:Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi :wink
Te zdjęcia są z 20.06 lub z 20 maja więc troszkę się spóźniłeś

- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Ciekawe, czy zarząd aż tak całkowicie olewa sprawę koszulek, czy dopuści do wyjścia takich potworków jak zeszłoroczne bo im się takie podobają? Nie wiem. Szkoda, że np taki adidas uwzględnia zdanie kibiców w tym temacie, a wredna najka nie dość że atakuje trykotami nadającymi się co najwyżej na worki na ziemniaki, to nie potrafi nawet porządnie umieścić loga durnego Betclica! Średnio obeznany z gimpem dzieciak zrobiłby to lepiej i efektowniej. Patrząc na tegosezonowe projekty, robi się przykro że będziemy Alexa żegnać w czymś takim...

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Powyższy projekt mi się podoba - żadnych fortepianów, a te "ząbki" jak dla mnie prezentują się o niebo lepiej od swoich zeszłorocznych odpowiedników. Na jednolite czarne tło raczej nie ma co liczyć, bo w takiej konfiguracji gramy w pucharach.
Zaraz dowiemy się, jak będą wyglądać nowe stroje Atletico i wiele wskazuje na to, że będą to jednolite pasy. Nie życzę sobie (Wam zresztą też) wzoru Barcelony, bo jest paskudny.
Zaraz dowiemy się, jak będą wyglądać nowe stroje Atletico i wiele wskazuje na to, że będą to jednolite pasy. Nie życzę sobie (Wam zresztą też) wzoru Barcelony, bo jest paskudny.
- danielos511
- Juventino
A mnie się ten projekt podoba bo jest o niebo lepszy niż ten ostatni oraz w niczym nie przypomina strojów Barcelony. Nawet się ucieszę jeśli ta koszulka okarze się tą prawdziwą. :-Dendione pisze:Najnowsza wariacja na temat domowej koszulki na przyszły sezon, rzekomo "oficjalne", ale jak wiadomo z wcześniejszymi przeciekami nic nie wiadomo.
FORZA JUVENTUS!!!
- Gigi Buffon
- Juventino
Nie opowiadaj głupot!
Jasno widać ,że tym razem logo Bet Clic jest dobrze wkomponowane i nie będzie tu mowy o prasowaniu loga na szybko....
Jasno widać ,że tym razem logo Bet Clic jest dobrze wkomponowane i nie będzie tu mowy o prasowaniu loga na szybko....

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- kolo88
- Juventino
Moim zdaniem to wygląda jakby jednak logo było wkomponowane w ten sam sposób co w tym roku. Zdjęcia przedstawiają więcej szczegółów, jest coraz bliżej do prezentacji co pozwala zakładać, że tak mogą wyglądać koszulki na przyszły sezon - dla mnie są jak najbardziej w porządku (może tylko to logoGigi Buffon pisze:Nie opowiadaj głupot!

FORZA JUVE!!!!!!
- Filippo911
- Juventino
Teraz tylko jest pytanie - jeśli dostaniemy ten sam model to jaki kolor będzie tym trzecim ?? Atletico ma cienki , niebieski pasek na granicy biały/czerwony , jak to by u nas wyglądało . Może złoty/żółty ?? A jesli juz nike chce się bawić w ten "anty-aliasing" (płynne przechodzenie kolorów) to opcja : biały pas - ten cienki szary - czarny pas .