Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 20:30

Fonczek1947 pisze: Co do koszulek. 1 lipca zawsze były prezentacje?
Nie. Różnie były.

A kilka postów wyżej:
Vimes pisze: W zeszłym roku prezentacja nowych strojów odbyła się 2 lipca.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2011, 21:20

Garraty pisze:zostanę pewnie potępiony na wieki, ale dla mnie koszulka wyjazdowa numero uno ostatnich lat to 2004 rok
http://www.wesellsoccershirts.com/itali ... -2004-2005
uwielbiam ją i poluję na nią intensywnie na allegro :) póki co nieskutecznie :(
ta Atletico też mi pasuje, bez wydziwiania pasiaczek
Ostatnio ta koszulka była na allegro kilka dni temu. Także musisz źle patrzeć.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 08:33

Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi :wink:

PS. Proponowana w tym artykule "wyjazdówka" jest koszmarna...

Obrazek
Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 09:28

pumex pisze:Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi :wink:

PS. Proponowana w tym artykule "wyjazdówka" jest koszmarna...

Te zdjęcia są z 20.06 lub z 20 maja więc troszkę się spóźniłeś ;)

Wczoraj na YT wpadłem na filmik o Pro Evolution 2012 ( Pes 2012) i tam jako nasze podstawowe stroje były te z tak zwanym fortepianem, a wyjazdówki były z tym różowym paskiem, jako trzeci strój natomiast był z tą gwiazdą....

Jeśli więc programiści PES-a zamieścili te koszulki, to mając na uwadze,że te z 2009/2010 również z dużym wyprzedzeniem się pojawiły w grze,a dopiero potem w rzeczywistości, to wynika, iż w sezonie 2011/2012 będziemy mieć fortepian. W Grze nawet ładnie się on prezentuje,ale ten tegoroczny w FiFa 11 również się ładnie prezentuje,a tak na prawdę to prasowane logo mnie dobija...

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
endione

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 13:40

Najnowsza wariacja na temat domowej koszulki na przyszły sezon, rzekomo "oficjalne", ale jak wiadomo z wcześniejszymi przeciekami nic nie wiadomo.
Na pewno lepsze niż fortepian, ale ząbki z zeszłego sezonu kontratakują ze zdwojoną siłą :/
http://img.over-blog.com/605x840/3/88/0 ... cpe-om.jpg
[img]http://img.over-blog.com/605x516/3/88/0 ... l-/a-u.jpg
http://img.over-blog.com/605x506/3/88/0 ... /j-rr-.jpg

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 13:46

^UP^
Moim zdaniem bardzo ciekawy i fajny projekt. W miarę dobrze wkomponowane logo BetClic, bez kołnierzyka. Jakby jeszcze z tyłu numerek był żółty i znajdował się na jednolitym, czarnym tle a nie na pasach byłoby cacy.
Gigi Buffon pisze:
pumex pisze:Na stronie Tuttosport'u piszą o strojach Juventusu na nowy sezon. Według nich mają być w stylu a'la Barca. Dodatkowo piszą coś o jakimś efekcie optycznym, ale nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi :wink

Te zdjęcia są z 20.06 lub z 20 maja więc troszkę się spóźniłeś ;)
Nie spojrzałem na datę :wink:

Obrazek
Rottweill

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 13:54

Ciekawe, czy zarząd aż tak całkowicie olewa sprawę koszulek, czy dopuści do wyjścia takich potworków jak zeszłoroczne bo im się takie podobają? Nie wiem. Szkoda, że np taki adidas uwzględnia zdanie kibiców w tym temacie, a wredna najka nie dość że atakuje trykotami nadającymi się co najwyżej na worki na ziemniaki, to nie potrafi nawet porządnie umieścić loga durnego Betclica! Średnio obeznany z gimpem dzieciak zrobiłby to lepiej i efektowniej. Patrząc na tegosezonowe projekty, robi się przykro że będziemy Alexa żegnać w czymś takim...

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:00

Powyższy projekt mi się podoba - żadnych fortepianów, a te "ząbki" jak dla mnie prezentują się o niebo lepiej od swoich zeszłorocznych odpowiedników. Na jednolite czarne tło raczej nie ma co liczyć, bo w takiej konfiguracji gramy w pucharach.

Zaraz dowiemy się, jak będą wyglądać nowe stroje Atletico i wiele wskazuje na to, że będą to jednolite pasy. Nie życzę sobie (Wam zresztą też) wzoru Barcelony, bo jest paskudny.

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:12

endione pisze:Najnowsza wariacja na temat domowej koszulki na przyszły sezon, rzekomo "oficjalne", ale jak wiadomo z wcześniejszymi przeciekami nic nie wiadomo.
Na pewno lepsze niż fortepian, ale ząbki z zeszłego sezonu kontratakują ze zdwojoną siłą :/
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A mnie się ten projekt podoba bo jest o niebo lepszy niż ten ostatni oraz w niczym nie przypomina strojów Barcelony. Nawet się ucieszę jeśli ta koszulka okarze się tą prawdziwą. :-D

FORZA JUVENTUS!!!
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:15

Tylko że to wygląda, że znowu BetClic to będzie wklejka :/

Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:22

Nie opowiadaj głupot!

Jasno widać ,że tym razem logo Bet Clic jest dobrze wkomponowane i nie będzie tu mowy o prasowaniu loga na szybko.... :P

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:43

Są nowe koszuli Atletico. Jak dla mnie naprawdę ze smakiem. Obyśmy takie dostali... :pray: Oczywiście w innym zestawieniu kolorystycznym, bo ta żarówa to przesada.

Obrazek

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 14:50

Ten nowy projekt mi sie podoba :smile:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
kolo88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 15:21

Gigi Buffon pisze:Nie opowiadaj głupot!

Jasno widać ,że tym razem logo Bet Clic jest dobrze wkomponowane i nie będzie tu mowy o prasowaniu loga na szybko.... :P
Moim zdaniem to wygląda jakby jednak logo było wkomponowane w ten sam sposób co w tym roku. Zdjęcia przedstawiają więcej szczegółów, jest coraz bliżej do prezentacji co pozwala zakładać, że tak mogą wyglądać koszulki na przyszły sezon - dla mnie są jak najbardziej w porządku (może tylko to logo :/ )

FORZA JUVE!!!!!!
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2011, 15:24

Teraz tylko jest pytanie - jeśli dostaniemy ten sam model to jaki kolor będzie tym trzecim ?? Atletico ma cienki , niebieski pasek na granicy biały/czerwony , jak to by u nas wyglądało . Może złoty/żółty ?? A jesli juz nike chce się bawić w ten "anty-aliasing" (płynne przechodzenie kolorów) to opcja : biały pas - ten cienki szary - czarny pas .

Zablokowany