Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- faja69
- Juventino
tak, pisze właśnie ze słonecznego Mozambiku:)Soldier 007 pisze:A może by tak jakieś info od organizatora ? Czy pieniądze poszły na koszulki a może na imprezę u gospodarza...
a tak naprawdę to wpłaty zostały zakończone! jutro wpłacam pieniądze za koszulki i pozostaje Tylko Cierpliwie czekać..

- Piotr21
- Juventino
Podbijammacius1 pisze:Faja, tak z ciekawości pytam. Ile będzie tak mniej więcej trwała produkcja koszulek? Tak około 2 tygodniu czy więcej. Bo chyba tyle trwała w poprzedniej edycji, ale chyba wtedy to był Stedman...
- Nicolas
- Juventino
1 post napisany 2 lutego:
Zamówienie złożone, pozostaje już tylko cierpliwie czekać!
No spoko, a wiadomo ile jeszcze czekania? :lol: Strasznie nie mogę się doczekać, 1 założenia koszulki i paradowania po mieście w niej ;d W 1 miesiąc(ponad - dziś 12 marca, a zamówienie było 2 lutego) to już powinni kończyć...
No spoko, a wiadomo ile jeszcze czekania? :lol: Strasznie nie mogę się doczekać, 1 założenia koszulki i paradowania po mieście w niej ;d W 1 miesiąc(ponad - dziś 12 marca, a zamówienie było 2 lutego) to już powinni kończyć...
- gorczas
- Juventino
2 lutego to nawet połowy wpłat nie było...Nicolas pisze:1 post napisany 2 lutego:
Zamówienie było robione pod koniec lutego (ok. 28 lutego), więc firma miała dopiero parę dni roboczych na robienie koszulek. Poza tym na pewno maja wiele innych zamówień.
Do pozostałych: jeśli faja będzie wiedział ile im się zejdzie z produkcją to na pewno by napisał, więc skoro napisał, żeby cierpliwie czekać to cierpliwie czekajcie.
- faja69
- Juventino
a więc dla niecierpliwych, z tego co mi wiadomo część koszulek już jest gotowych, mieli jakieś problemy z kolorami, bo rzadko kto je zamawia i musieli sprowadzać, ale sprawa już jest załatwiona, także pozostaje mi i Wam tylko czekać.

- bubu_juve
- Juventino
i co wiadomo już coś mniej więcej nad zbliżonym terminem zakończenia produkcji bądź wysyłki ? wiadome że wszystko przeciągnęło się z powodu opóźnienia przy wpłatach ale może faja podasz choćby który to będzie kwartał tego roku ;p Jak masz już jakieś gotowe shirty to wrzuć kilka fotek. :rotfl:
Forza Juve