Liga Mistrzów 2010/11
- stahoo
- Juventino

Pandev (?) czy ktoś inny w koszulce Interu odtrącił nogą piłkę, a Kraft wjechał w jego nogi.18danek97 pisze:Kraft pierwsze trafił w piłkę, więc o karnym nie mogło być mowy,18danek97 pisze: Spalonego raczej nie było, za to bramkarz podciął Interistę, nie dotykając piłki, w rogu pola karnego (I połowa). Moim zdaniem karny dla Interu powinien zostać podyktowany...
Nie mogę znaleźć tej sytuacji na YT, jak znajdę to wrzucę.
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Żadnego spalonego nie było. Wręcz idealnie wybiegł Eto'o. A nawet jeśli minimalnie by wystawał, to przecież takei sytuacje się puszcza i są rozsztrygane na korzyść napadziora.Oczywiście pseudo-znawffcy z nki znowu dają pupy. Ehhh.
- M.R.
- Juventino

To był Stankovic. I rzeczywiście pierwszy trafił w piłkę a rozpędzony Kraft wpadł mu w nogi. Jeżeli zostałby podyktowany karny to nie byłoby się czego czepiać. No chyba że cwaniactwa Serba, który "wrobiłby" młodego bramkarza Bayernu.stahoo pisze:Pandev (?) czy ktoś inny w koszulce Interu odtrącił nogą piłkę, a Kraft wjechał w jego nogi.18danek97 pisze:Kraft pierwsze trafił w piłkę, więc o karnym nie mogło być mowy,18danek97 pisze: Spalonego raczej nie było, za to bramkarz podciął Interistę, nie dotykając piłki, w rogu pola karnego (I połowa). Moim zdaniem karny dla Interu powinien zostać podyktowany...
- Skibil
- Redaktor

Pepe po raz kolejny pokazuje, że nie tylko wygląda, ale i zachowuje się jak małpa... Co on ma w głowie, żeby takie szopki odstawiać? Ogólnie Real wygrał zasłużenie, bo Lyon, tak samo jak Arsenal z Barca, nie pokazał nic. Na plus moim zdaniem Gomis - chętnie chłopaka bym zobaczył u nas.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Byłem pod wrażeniem. Zakaz wykonywania zawodu.Skibil pisze:Pepe po raz kolejny pokazuje, że nie tylko wygląda, ale i zachowuje się jak małpa... Co on ma w głowie, żeby takie szopki odstawiać?
- M.R.
- Juventino

A co tym razem zaprezentował ? Nie miałem okazji oglądać dzisiejszych spotkań.szczypek pisze:Byłem pod wrażeniem. Zakaz wykonywania zawodu.Skibil pisze:Pepe po raz kolejny pokazuje, że nie tylko wygląda, ale i zachowuje się jak małpa... Co on ma w głowie, żeby takie szopki odstawiać?
- kosciu88
- Juventino

tanczyl cancana i cissoko zawadzilM.R. pisze:A co tym razem zaprezentował ? Nie miałem okazji oglądać dzisiejszych spotkań.szczypek pisze:Byłem pod wrażeniem. Zakaz wykonywania zawodu.Skibil pisze:Pepe po raz kolejny pokazuje, że nie tylko wygląda, ale i zachowuje się jak małpa... Co on ma w głowie, żeby takie szopki odstawiać?
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
to jest to?kosciu88 pisze:tanczyl cancana i cissoko zawadzilM.R. pisze:A co tym razem zaprezentował ? Nie miałem okazji oglądać dzisiejszych spotkań.szczypek pisze: Byłem pod wrażeniem. Zakaz wykonywania zawodu.
- bendzamin
- Redaktor

Alez ten koles jest glupiutki.
Swoja droga, widac, jak przyjscie dobrego trenera moze odmienic zarowno postawe calej druzyny, jak i pojedynczych zawodnikow. Kibice realu w poprzednim sezonie Marcelo oddaliby za kilogram cukru, w tym prezentuje sie bez (raczej) dobrze i bez zarzutow. Benzema tez sie odrodzil.
Swoja droga, widac, jak przyjscie dobrego trenera moze odmienic zarowno postawe calej druzyny, jak i pojedynczych zawodnikow. Kibice realu w poprzednim sezonie Marcelo oddaliby za kilogram cukru, w tym prezentuje sie bez (raczej) dobrze i bez zarzutow. Benzema tez sie odrodzil.
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Fajnie, że Serie A się kompletnie nie skompromitowało. Szkoda Marsylii i Lyonu, bo nie lubię ani MU ani Realu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiesz co, tutaj jest to beznadziejnie pokazane. Ten brutal tak wysoko kopnął Aly'ego, że prawie zęby mu wybił. Ale graczy Lyonu stał. Tak więc Pepe mocno musiał się wygimnastykować. Szkoda, że jest 5 sędziów, a mimo to takie rzeczy uchodzą płazem. Gracze pokroju Pepe powinni mieć swojego sędziego, który śledziłby jego zachowanie przez cały mecz.mateelv pisze: to jest to?
- pan Zambrotta
- Juventino

- 18danek97
- Juventino

Co do sytuacji z karnym to na bank słuszna decyzja sędziego, straciłem na to z 20 minut, ale zanim Kraft dotknął nóg Stankovicia dotknął piłkę. A co do tego spalonego powtórki nie wyjaśniały tego, ale gdy znalazłem na youtube tą sytuację z innych kamer niż te które były pokazywane w telewizji, i ściągnąłem sobie to na kompa by wyciąć tylko ten fragment, który mnie interesuje, po wielu analizach jednak noga obrońcy Bayernu była kilka centymetrów bliżej bramki niż Eto'o, a inne kamery nie pokazywały tego tak jednoznacznie. Niestety nie miałem racji a się wykłócałem. Nauczka na przyszłość zanim coś napiszę z 10 razy zobaczę powtórki na youtube. Przepraszam za te głupie kłótnie. A co do Pepe mam nadzieję, że dostanie bardzo długie zawieszenie minimum 4/5 meczy.M.R. pisze:To był Stankovic. I rzeczywiście pierwszy trafił w piłkę a rozpędzony Kraft wpadł mu w nogi. Jeżeli zostałby podyktowany karny to nie byłoby się czego czepiać. No chyba że cwaniactwa Serba, który "wrobiłby" młodego bramkarza Bayernu.stahoo pisze:Pandev (?) czy ktoś inny w koszulce Interu odtrącił nogą piłkę, a Kraft wjechał w jego nogi.18danek97 pisze:
Kraft pierwsze trafił w piłkę, więc o karnym nie mogło być mowy,