Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 22:50

Milan-Man Utd 2:3 nieżałuje że patrzałem na ten mecz...I połowa dla milanu II dla man utd. Man Utd ma bardzo dobrą zaliczke przed rewanżem ale nie mają Carrika...

Ol.Lyon-Real Madryt 1:0 oni chyba nie przejdą tej 1/8 ale to mnie nie martwi.
Znów chyba potwierdzi sie stwierdzenie że...Real Madryt to jest klub 1/8 aż po grób :P

Jutro Porto-Arsenal licze na dobry mecz ale pwenie nie tak dobry jak dzisiejszy milanu z man utd

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 22:52

Autentycznie szkoda mi Milanu. W meczu z MU byli drużyną lepszą, grającą ładniejszy futbol dla oka. Mam nadzieję, że w rewanżu postawią na atak i wyeliminują czerwonych diabłów. Swoją drogą nie darze tej drużyny sympatią.

JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 23:05

Naprawde szkoda mi Milanu bo zagrali swietne spotkanie...

Pierwsze 25 minut, bramka Dinho, potem jak juz ktos pisal mieli ManU na widelcu, Ronaldinho zmarnowal sytuacje, Ambrosini tez , grali naprawde dobrze. United do kuriozalnej bramki gralo JEDNO WIELKE NIC ! Nie oddali nawet strzalu.

Druga czesc 1 polowy dosc wyrownana, ale pod wzgledem tego ze Milan nie mial dobrych okazji, bo ManU raczej znowu nic nie gralo. Druga polowa i bramka Rooneya to ewidentna opieszalosc defensywy Milanu, podobnie jak 3 bramka, klasyczny blad, wrecz podrecznikowy... Potem bardzo dobra zmiana na Seedorfa ( czemu od nie gral od poczatku nie pojmuje ) i gdy juz kibice opuszczali trybuny piekne dogranie Dinho i swietna bramka Clarence'a ( Dinho troche za bardzo aktorzyl i wymuszal faule ale kilka z nich powinno byc odgwizdanych ) wtedy znowu widzielismy Milan taki jak na poczatku meczu. Okazja Pippo - swietna , potem gdyby Silvie nie przeszkodzil Nesta to na bank byloby 3-3 !

Zaluje ze tak sie to skonczylo - Milan gral bardzo dobrze, ManU to byl tylko do bolu skuteczny Rooney, gdzie byl Nani gdzie Scholes ? Ten zoltek to w ogole moglby nie byc na boisku i nic by to nie zmienilo.

Milan za te porazke nie zasluzyl...

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 23:16

Cóż, świetny mecz Milan - ManU. Liczę na jeszcze ciekawszy rewanż :bravo:
Co do Realu, to nic innego jak 'jeden klub, jedno bicie, 1/8 ponad życie' :smile: Żenada, mogą wydać i miliard na jednego zawodnika, a i tak z mocniejszym przeciwnikiem się obsrają :prochno:
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010, 00:29 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 12:21

Wczorajszy mecz był bardzo ciekawy, emocjonujący i przede wszystkim obfitował w dużą ilość bramek. Trzy bramki Manchesteru na wyjeździe mogą sprawić, że poczują się przed rewanżem u siebie bardzo pewnie. Prawdą jest, że w tym meczu Milan nie zasłużył na porażkę, ale jest jeszcze rewanż. Miejmy nadzieję, że w meczu rewanżowym na Old Trafford też będą podobne emocje, wtedy to będzie dopiero mecz.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:07

Milan musi strzelić 2 gole i nie stracić żadnego - w co wątpię.

Dzisiaj dwa kolejne mecze, wszystko wskazuje na to, że na boisku w Monachium wybiegnie nasz były zawodnik - boski Marco :lol:
Odszedł z Juventusu i w przeciwieństwie do swoich byłych kolegów nadal gra w Champions League. Viola w Serie A przegrywa mecz za meczem i ciężko jej będzie dzisiaj uzyskać dobry rezultat, choć kto wie...
W drugim meczu zagra Fabiański i mam nadzieję, że nie spartoli, bo ja kibicuję drużynie Wengera po odpadnięciu Juve. Choć pewnie zakończą jak co roku czyli 1/4 lub przy dobrym szczęściu 1/2.

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:14

Milanu trochę szkoda, bo chyba pogrzebał swoje szanse na ugranie czegoś w LM w tym sezonie, ale z taką obroną nie ma co marzyć o wygrywaniu z Manchesterem.
Co do Realu to cieszę się że pieniądze jeszcze nie znaczą wszystkiego i co by tu nie mówić drużyna o mniejszym potencjale może powalczyć. Oby w Madrycie dopełniło się to, co wczoraj zostało zapoczątkowane.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 21:59

Z braku laku oglądam mecz Porto-Arsenal. To co zrobił Fabiański przy obu bramkach będzie w każdym serwisie sportowym w Europie :lol: Ponoć nie gra za dużo, ale takiego "braku ogrania" ze świecą szukać w lidze okręgowej. Supermanowi ostatnio też się coś zdarzyło, ale co/kogo tu porównywać :lol:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:13

Nie ma porównania :D Oglądam na przemian z Viola - Bayern, ale na "sztuczki" Fabiana się załapałem :prochno:

Co do meczu w Monachium - Bayern gra przeciętnie, co pokazuje, że jedynie własnej nieudolności i partactwu zawdzięczamy naszą kwalifikację do ligi europejskiej.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:37

No to Ovrebo i jego paczka sie znowu popisali :lol:

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:39

chciałbym zobaczyć Juve tak walczące jak dziś Porto;/ widać ,że zależało im na wyniku brawo Porto

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:42

Monte Cristo pisze:No to Ovrebo i jego paczka sie znowu popisali :lol:
Mógłbyś jaśniej? Oglądałem Porto - Arsenal, niezły kabaret :lol:

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:43

Druga bramka Bayernu... 5 metrowy spalony, sędzia liniowy widział to jak byk, mimo to nie odgwizdał spalonego... i tym samym włoskie drużyny mówią LM PAPA.

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:44

Sapo_JuveFan pisze:
Monte Cristo pisze:No to Ovrebo i jego paczka sie znowu popisali :lol:
Mógłbyś jaśniej? Oglądałem Porto - Arsenal, niezły kabaret :lol:
Kabaret tez odstawil sedzia w meczu Bayernu z Fiorentina... czerwona kartka powinna byc dla Klose i bayern na 2:1 strzelil gola z 3m spalonego :D a narzekaja na sedziowanie w Serie A

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 22:44

Eric6666 pisze:widać ,że zależało im na wyniku brawo Porto
Co nie zmienia faktu, że gdyby nie magiczne ręce Fabiana, pewnie za dużo by nie osiągnęli :P
Jeśli chodzi o mecz bajernu, to żenada... Bramka Klose z dwumetrowego spalonego, a sędziowie udają, że nic nie widzą :angry:

Obrazek
ODPOWIEDZ