Seriale
- steru
- Qualità Juventino
Podoba to za mało powiedziane. Nie wiem czy to z powodu Michaela C. Halla, który gra teraz Dextera (mój ulubiony serial), czy z powodu humoru który się tam pojawia. Nie wiem, ale ... to nie ma nic do rzeczy! Serial wymiata. Nie chcę posuwać się za daleko ale mogę się założyć, że się wciągnieszJuras_Senat pisze:Rozumiem że Ci się podoba?steru pisze: (...)Się wciągłem w Six Feet Under i oglądam właśnie drugi sezon.(...)![]()
Mam już na dysku pierwszy sezon i biorę się niedługo za niego.

- Donnie
- Juventino
Ja obecnie jestem w trakcie oglądania czwartego sezonu Supernatural. Serial jest świetny, na pewno jest w mniej więcej piątce moich ulubionych seriali. Co ważne trzyma cały czas poziom, nie nudzi się. Rozmaitość tych wszystkich duchów i upiorów także imponująca. Do tego klimatyczna muzyka w tle, błyskotliwe dialogi braci Winchester i mamy prawdziwą serialową perełkę!
- steru
- Qualità Juventino
Zazdroszczę Ci, że jeszcze tyle przed Tobą. Ja jestem na bieżąco od 2 sezonu jakoś i ciężko tak czekać tydzień na kolejny odcinek. Uwielbiam oglądać seriale całymi seriamiDonnie pisze:Ja obecnie jestem w trakcie oglądania czwartego sezonu Supernatural.

Polecam Ci stronkę i forum : www.supernatural.com.pl
Dużo ciekawych informacji, prowadzi ją SSJ którego powinieneś kojarzyć z napisów do SN. Uważaj tylko na bieżące spojlery

- steru
- Qualità Juventino
Może kogoś zainteresuje, że znany jest już zastępna Charliego Sheena w Two and half men
http://www.tvsquad.com/2011/05/12/ashto ... -half-men/
http://www.tvline.com/2011/05/its-offic ... -half-men/
Wiadomość od Ausiello więc raczej nie ma szans na pomyłkę
Mówcie co chcecie ale ja jestem usatysfakcjonowany. Oczywiście nie sądze aby Ashton ze swoim wyglądem czy ze względu na swój wiek mógł wcielić się w postać Charliego Harpera. Uważam, że będzie nowym głównym bohaterem ale mogę się mylić.

Mówcie co chcecie ale ja jestem usatysfakcjonowany. Oczywiście nie sądze aby Ashton ze swoim wyglądem czy ze względu na swój wiek mógł wcielić się w postać Charliego Harpera. Uważam, że będzie nowym głównym bohaterem ale mogę się mylić.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
:shock: Kuchera się nie spodziewałem.steru pisze:Może kogoś zainteresuje, że znany jest już zastępna Charliego Sheena w Two and half men![]()
Jestem niezmiernie ciekaw jak wypadnie.
Swoja drogą już wiadomo dlaczego powrót De Ceglie na boisko tak się odwlekał. Widać chłopak negocjował z producentami "Two half and men".
- pan Zambrotta
- Juventino
serialowi z Kutcherem wróżę maks 2 sezony. Więcej nie pociągną.
To Sheen był motorem serialu. Widzowie oglądali serial dla niego.
To Sheen był motorem serialu. Widzowie oglądali serial dla niego.
- steru
- Qualità Juventino
Pewnie dla niektórych będzie to smutna wiadomość ale Cuddy odchodzi z House'a po siódmym sezonie. Zdecydowała się nie przedłużać umowy, informacja już oficjalnie potwierdzona.
Piszę o tym bo to paradoksalnie okazja do "wskrzeszenia" prawdziwego House'a. Koniec wątków miłosnych, koniec dziwnych jazd między Nim a Cuddy.
Sezon ósmy będzie prawdopodobnie ostatnim. Jest szansa na zakończenie tego w odpowiedni sposób. Co jak co, ale ten serial to oglądam już z jakiegoś dziwnego przyzwyczajenia. Już mnie do niego nie ciągnie jak dawniej. Ulży mi kiedy dobiegnie końca i z czystym sumieniem będzie można go odpuścić.
Przy okazji tydzień upfrontów dobiega końca i znamy już praktycznie wszystkie szczegóły ramówki stacji na najbliższy sezon. Ogrom zamówień, napewno wyłowi się jakieś perełki. Najciekawiej prezentuje się stacja The CW. Mój faworyt The Secret Circle
Piszę o tym bo to paradoksalnie okazja do "wskrzeszenia" prawdziwego House'a. Koniec wątków miłosnych, koniec dziwnych jazd między Nim a Cuddy.
Sezon ósmy będzie prawdopodobnie ostatnim. Jest szansa na zakończenie tego w odpowiedni sposób. Co jak co, ale ten serial to oglądam już z jakiegoś dziwnego przyzwyczajenia. Już mnie do niego nie ciągnie jak dawniej. Ulży mi kiedy dobiegnie końca i z czystym sumieniem będzie można go odpuścić.
Przy okazji tydzień upfrontów dobiega końca i znamy już praktycznie wszystkie szczegóły ramówki stacji na najbliższy sezon. Ogrom zamówień, napewno wyłowi się jakieś perełki. Najciekawiej prezentuje się stacja The CW. Mój faworyt The Secret Circle

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mimo iż 5. sezon był moim zdaniem najgorszy, to Dextera nigdy za wiele. Czekam z niecierpliwością na 6. sezon.Martin pisze:No to jak już o zapowiedziach to polecam promo do szóstego sezonu Dextera:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Póki co Showtime jest ostrożne odnośnie informacji na temat nowego sezonu Dextera.
Szef stacji zapowiedział jedynie, że sezon nie będzie opierał się na zmaganiach Dextera z jednym głównym badassem a główny nacisk położony będzie na jego relacje z Debrą i co z nich wyniknie
Zobaczymy jak to wyjdzie. Po Trójkowym nie będzie już godnego przeciwnika dla Dexa więc nie mam nic przeciwko.
Premiera nowego sezonu bodajże 25 września
Przy okazji :

Szef stacji zapowiedział jedynie, że sezon nie będzie opierał się na zmaganiach Dextera z jednym głównym badassem a główny nacisk położony będzie na jego relacje z Debrą i co z nich wyniknie

Premiera nowego sezonu bodajże 25 września

Przy okazji :

- steru
- Qualità Juventino
Seriale powoli dobiegają końca, zaczyna się lekka posucha. Jak wrażenia z finałów waszych ulubionych produkcji?
Jestem po finale Fringe, który muszę przyznać mocno mnie zaskoczył. Spodziewałem się czegoś zakręconego ale nie do tego stopnia. Wszystko to powoduje, że przeszła mi ochota dalej to oglądać :roll:
Finał The vampire diaries trzymał poziom. Tak jak i rok temu. Z dwóch odcinków ciekawszy był ten pierwszy ale na koniec mamy ciekawy cliffhanger i mamy nad czym myśleć do jesieni
Najciekawiej zdecydowanie wypadł finał Supernaturala. Od wczoraj się nie mogę po nim pozbierać. Kto nie widział niech się zabiera za oglądanie, nie będę Wam tu psuł frajdy.
P.S. Drogi antichryście, sad news for you - United states of Tara anulowana. W czerwcu ostatnie odcinki... Nurse Jackie z nowym sezonem.
Jestem po finale Fringe, który muszę przyznać mocno mnie zaskoczył. Spodziewałem się czegoś zakręconego ale nie do tego stopnia. Wszystko to powoduje, że przeszła mi ochota dalej to oglądać :roll:
Finał The vampire diaries trzymał poziom. Tak jak i rok temu. Z dwóch odcinków ciekawszy był ten pierwszy ale na koniec mamy ciekawy cliffhanger i mamy nad czym myśleć do jesieni

Najciekawiej zdecydowanie wypadł finał Supernaturala. Od wczoraj się nie mogę po nim pozbierać. Kto nie widział niech się zabiera za oglądanie, nie będę Wam tu psuł frajdy.
P.S. Drogi antichryście, sad news for you - United states of Tara anulowana. W czerwcu ostatnie odcinki... Nurse Jackie z nowym sezonem.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powoli Fringe swoim zakręceniem zaczyna przypominać LOST, czyli nikt już nie wie, o co chodzi. Ale oglądać pewnie będę dalej.steru pisze:Jestem po finale Fringe, który muszę przyznać mocno mnie zaskoczył. Spodziewałem się czegoś zakręconego ale nie do tego stopnia. Wszystko to powoduje, że przeszła mi ochota dalej to oglądać :roll:
A weź daj Pan spokój, kolejny dobry serial idzie do kasacji. Tak samo, jak onegdaj skasowano Pushing Daises.steru pisze:P.S. Drogi antichryście, sad news for you - United states of Tara anulowana. W czerwcu ostatnie odcinki...
Oglądałeś, steru nowy odcinek The Killing wczoraj? Coraz ciekawiej się robi.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Nie oglądałem, jestem jakieś 2 odcinki w plecy. Powód zwie się Six Feet UnderAntichrist pisze: Oglądałeś, steru nowy odcinek The Killing wczoraj? Coraz ciekawiej się robi.

Udało mi się póki co oderwać na Vampire Diaries, The Big Bang Theory (super końcówka odcinka), Supernaturala no i Fringe.
Będzie ciężko bo w kolejce czekają : The Borgias, The Killing, How i met your mother, Game of thrones, Desperate Housewives, Mentalist, Greys Anatomy, House, Camelot... Może dziś się uda coś obejrzeć

- Bobeknaklo
- Juventino
Polecam 'The Tudors' Ostatnio zacząłem oglądać i skończyłem w nieco ponad tydzień. 4 sezony, ok 40 odcinków po 55 minut, dokładnie chyba 38.
Serial ukazuje dzieje Dynastii Tudorów, a konkretnie króla Henryka VIII.
Trochę rozbieżności względem historii ale główne wątki zostały zachowane. Bardzo dobry serial
Serial ukazuje dzieje Dynastii Tudorów, a konkretnie króla Henryka VIII.
Trochę rozbieżności względem historii ale główne wątki zostały zachowane. Bardzo dobry serial