Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- B@rt
 - Juventino

- Podziekował: 10 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 27 razy

Tak mi się zdaje, że nie ma chyba większego sensu zarzucanie linków i własnych projektów, bo skoro wygląd koszulek ma być zaprezentowany w sierpniu, to nie sądzę, żeby już teraz ktokolwiek miał jakieś realne "przecieki", a poza tym ponoć w tych strojach ma być coś szczególnego, co ma symbolizować powrót do Serie A, w takim razie naprawdę trudno przewidzieć, co to konkretnie będzie...
Sugeruję więc cierpliwość

Sugeruję więc cierpliwość
- Juve_kubusthc
 - Juventino

To już lepsze by były żółte wstawki bo kolor ten jest na logo Juve... Ale co jak co jedno sie nie zmienia Biel i czerń były sa i bedą (nie tak jak inter kiedys mial czarno fioletowe albo szare jeszce takie poziomo :] nUby:P)

- Juve_kubusthc
 - Juventino

Ja chcialbym wyjazdowe Biale lub te co sa a domowe moga zostac ale z New Holland ej a Tamoil dalej jest w spolce??

- Morte
 - Juventino

Chłopaki tu nie ma "ja chciałbym", "ja wolałbym" bo daję urwać sobie nogi, że te stroje będą wyjątkowe bo i sezon jest wyjątkowy. Juve, najlepszy klub na świecie, najlepszy klub Italii grał sezon w II lidze i wraca na tron. Te stroje przejdą do historii bo zaczyna się nowy rozdział w historii Juve.
:roll: :roll: :roll:

CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
- Juve_kubusthc
 - Juventino

A moze jdnak chcialbymMorte pisze:Chłopaki tu nie ma "ja chciałbym", "ja wolałbym" bo daję urwać sobie nogi, że te stroje będą wyjątkowe bo i sezon jest wyjątkowy. Juve, najlepszy klub na świecie, najlepszy klub Italii grał sezon w II lidze i wraca na tron. Te stroje przejdą do historii bo zaczyna się nowy rozdział w historii Juve.

- juvepavel11
 - Juventino

Niewiem jak sie wciepuje obrazki do postu to dałem link znajduje się poniżej.
http://img401.imageshack.us/img401/8752 ... gh8kk7.jpg

FORZA GRANDE JUVE
						- JuveFilip_8_
 - Juventino

Wsyzscz to juy widzieli -_-'
Oby powrocic do bialego koloru na strojach wyjazdowych

Oby powrocic do bialego koloru na strojach wyjazdowych

- Karol_Juve
 - Juventino

nawed nawed są te strojejuvepavel11 pisze:Niewiem jak sie wciepuje obrazki do postu to dałem link znajduje się poniżej.
- darek
 - Juventino

Całkiem gustowne. Moga być takie. Tylko ciekawe jak wygląda tył...juvepavel11 pisze:Niewiem jak sie wciepuje obrazki do postu to dałem link znajduje się poniżej.
- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

No dobrze, ale to byłyby stroje domowe (chyba). A wyjazdowe i alternatywne?naros pisze:Spójrzcie na stroje przed sezonowe dodajcie czarne paski i o to nasza koszulka na sezon. Jestem na 100 % pewien.
Pozdro
Co do różowych koszulek... Nie powiem, że mi się nie podobają
O tak... Do końca sierpnia czasu nie pozostało już zbyt wiele (heh żartuje :-D).B@rt pisze:Sugeruję więc cierpliwość
- DamKam
 - Juventino

Śledząc ten temat stwierdzam, iż co po niektórzy to już przesadzają z tą niecierpliwością odnośnie wyglądu naszych nowych koszulek :lol: Panowie, spokojnie. Jak będzie oficjalna prezentacja nowych trykotów, to w tedy będziecie mogli się tym tak emocjonować 
 Ja staram się podchodzić do tego tak, że nawet jak mi się nie spodobają, to liczę na to, że i tak po jakimś czasie się do nich po prostu przyzwyczaję 

A tak na marginesie: z tymi czerwonymi wstawkami chyba coś jest na rzeczy, bo występują w wielu prezentowanych tu zdjęciach. Ale ile w tym okaże się prawdy, zobaczymy...

A tak na marginesie: z tymi czerwonymi wstawkami chyba coś jest na rzeczy, bo występują w wielu prezentowanych tu zdjęciach. Ale ile w tym okaże się prawdy, zobaczymy...