BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Sorki za 2 posty po rząd ale mam wiadomość
w tym sezonie meczu Juve na 99.9% nie obejrzymy bo na polsacie sport będzie siatkówka :evil: Pojawił się bowiem program i jest tam mecz Sampa-Juve ok 22-50 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Nie za bardzo zczaiłem o co chodzi...
Po pierwszo to gramy przecież z Catanią nie z Sampą, po drugo w programie PS widze tylko jakieś F1 a na C+ Inter - Siena
Tak więc pozostaje chyba pyknąć kiedyś meczyka, bo już nie moge sie doczekać tigmarowych fotek z Turynu
Po pierwszo to gramy przecież z Catanią nie z Sampą, po drugo w programie PS widze tylko jakieś F1 a na C+ Inter - Siena
Tak więc pozostaje chyba pyknąć kiedyś meczyka, bo już nie moge sie doczekać tigmarowych fotek z Turynu

- Winner
- Juventino
Primo pisałem o meczu z sampą bo było pewne że nie puszczą meczu z Catanią i mieliśmy nadzieję na mecz na polsacie sport(ten z sampą) a tu siatkówkaJudzio pisze:Nie za bardzo zczaiłem o co chodzi...

- białas
- Juventino
Panie, Panowie, zbliża się ostatnia kolejka - wypadałoby się spotkać. w sumie meczyku Juventusu z Sampdorią nie obejrzymy, ale mamy do wyboru 2 inne: Parma - Inter oraz Catania - Roma. możemy wyskoczyć do Escapady, świętować trzecie miejsce Juve jako beniaminka oraz patrzeć jak Inter przegrywa mistrzostwo na rzecz Romy. co Wy na to?
no chyba, że jak wam się nie chce inwestować w kolejne procenty, to możemy chociaż piłeczkę pokopać
odzywać się, bo niedziela już blisko.
przy okazji chciałbym pozdrowić miłą panią z biblioteki PB
no chyba, że jak wam się nie chce inwestować w kolejne procenty, to możemy chociaż piłeczkę pokopać
przy okazji chciałbym pozdrowić miłą panią z biblioteki PB

- Tigmar
- Juventino
ja jak najbardziej jestem za
jeśli bedzie taka mozliwosci to ogladamy porazke, tudzież remis interu z parmą...
moim zdaniem, będzie co opijać, bo i wygraną klasyfikacje strzelców przez naszych napadziorów...
spotykamy się w escapadzie w niedziele, co Wy na to ?
jeśli bedzie taka mozliwosci to ogladamy porazke, tudzież remis interu z parmą...
moim zdaniem, będzie co opijać, bo i wygraną klasyfikacje strzelców przez naszych napadziorów...
spotykamy się w escapadzie w niedziele, co Wy na to ?
- Winner
- Juventino
Ja jak najbardziej za tylko trzeba będzie od barmana pilota skołować żeby śledzić 2 wyniki równolegle
.Ja na bank będę trzeba zakończyć miło sezon
Będziesz miał Tigmar dla mnie i Judzia zdjęcia na płytkach ?
P.S ZA[pisywać się na zlot panowie trzeba drużynę z Białegostoku zebrać

Będziesz miał Tigmar dla mnie i Judzia zdjęcia na płytkach ?
P.S ZA[pisywać się na zlot panowie trzeba drużynę z Białegostoku zebrać

- Winner
- Juventino
Sezon za nami :shock:
Czas myśleć o przyszłości :lol: Więc tak może: -jakaś gałę byśmy w weekend pokopali?
-można by spotykać się na oglądaniu Italii na Euro pierwszy mecz z Hollandią 9 czerwca o 20 co wy na to?
No i oczywiście wybieramy się pełną ekipą na zlot!!

-można by spotykać się na oglądaniu Italii na Euro pierwszy mecz z Hollandią 9 czerwca o 20 co wy na to?
No i oczywiście wybieramy się pełną ekipą na zlot!!
- białas
- Juventino
w sumie ja byłbym chętny zagrać, najlepiej w czesie weekendu i gdzieś na trawce. co do oglądania, to też niezły pomysł. rezerwację po znajomości w Escapadzie i można oglądać Italię, jak idą po majstra w Europie.
- Gorn
- Juventino
Tylko który :p ten to akurat mam zajęty bo nie ma mnie w kraju 8)Winner pisze: Więc tak może: -jakaś gałę byśmy w weekend pokopali?
Jestem za a nawet przedWinner pisze:-można by spotykać się na oglądaniu Italii na Euro pierwszy mecz z Hollandią 9 czerwca o 20 co wy na to?

Mam nadzieje. Ja raczej pojadę bo zaliczkę mam już wpłaconąWinner pisze:No i oczywiście wybieramy się pełną ekipą na zlot!!

o tak na trawce jak najbardziejBiałas pisze:w sumie ja byłbym chętny zagrać, najlepiej w czesie weekendu i gdzieś na trawce.