Szaliki Juventusu
- prawdziwy_stachu
- Juventino
Fuuuu....A juz myslałem że poczta w moim przypadku nie zdąży... Ale widać, że jak szczytny cel to sie chłopaki postarali 

<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>
- prawdziwy_stachu
- Juventino
Hehe...no i dobrze bedzie szybciej...
<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>
- dawidm
- Juventino
ahahaha, jaka fota :rotfl: wiec prawda wyszla na jaw, szaliki beda z wloczki i to szyte przez babcie Trunxik'a, dobre i to :-D tylko po co cale te sciemnianie z tym, ze projekt musi byc w Corelu i w ogole, jak to babcia szyje :roll: :lol: ?
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2006, 19:36 przez dawidm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Trunxik
- Juventino
1. Ludzie ogarnijscie sie !! nie wysylajcie mi PW ze jutro wplacacie kase ! za pozno ! nie bede tych osob bral pod uwage ! za pozno. A nie mam zamiaru bawic sie w odsylanie kasy za to ze ktos nie czyta dokladnie i tracic na tym 3 zl.
2. Dzionizy do ku*** nedzy :evil: te kapcie to mial byc taki siurprajs dla kazdego kto zamowil szalik ;/ ja pieprze temu to cos pokazac ;/ nie licz ze dostaniesz szalik z fredzelkami :twisted: I NIE MIESZAJ W TO BABCI ! JAK MASZ CO DO MNIE TO MI TO POWIEDZ !

2. Dzionizy do ku*** nedzy :evil: te kapcie to mial byc taki siurprajs dla kazdego kto zamowil szalik ;/ ja pieprze temu to cos pokazac ;/ nie licz ze dostaniesz szalik z fredzelkami :twisted: I NIE MIESZAJ W TO BABCI ! JAK MASZ CO DO MNIE TO MI TO POWIEDZ !

- Trunxik
- Juventino
No wiec juz wszyscy ktorzy powiedzieli ze zaplaca w poniedzialek wywiazali sie.
Nie zaplacili jedynie:
-barbara
-Achim
-iver.pk
-Jellei
Powiem tylko tyle... nie liczcie ze nastepnym razem bez problemu dopiszecie sie na liste... a akcje na pewno jeszcze nie raz taka zrobimy. Jak sie zglaszasz do czegos to juz wywiazuj sie :evil: Nikt z tych osob nawet nie raczyl napisac ze nie ma kasy, nie da rady wplacic czy cos
Nie zaplacili jedynie:
-barbara
-Achim
-iver.pk
-Jellei
Powiem tylko tyle... nie liczcie ze nastepnym razem bez problemu dopiszecie sie na liste... a akcje na pewno jeszcze nie raz taka zrobimy. Jak sie zglaszasz do czegos to juz wywiazuj sie :evil: Nikt z tych osob nawet nie raczyl napisac ze nie ma kasy, nie da rady wplacic czy cos

- Trunxik
- Juventino
teoretycznie ta. myslalem ze wplaci z 30 osob. Ale gdyby laskawie dali znac ze nie wplaca do poniedzialku to kto inny moglby za nich to zrobic bo chetnych duzo bylo jeszcze. teraz to za poznoRuTeK pisze:Powinienes i tak sie cieczyc ze nie zaplacily tylko 4 osoby