JUVENTUS 5-2 Lecce

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:59

Peja pisze:Stawiam na 5:2 dla naszych :twisted: :dance: Poszalalem
:shock: Jestem Bogiem :!: :dance: Dlaczego nie poszedlem obstawic meczu :angry: :doh: :evil:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:02

Nooo Juventus pokazal wreszcie na co ich stac :D Wygrana 5-1 naprawde cieszy :D Zlatan skutecznosc tez Hat trick w jednym meczu niezdaza sie czesto :D jeszcze na tak wysokim poziomie jak liga wloska :!: Miejmy nadzieje ze Milan potraci jeszcze punkty w nastepnym meczu ligowym i Juventus juz ebdzie pewnie do samego konca utrzymywal fotel lideera :D :D W nastepnej kolejce Juventus zmierzy sie z Interem a Milan z Chievo u siebie :/ 8 Maja na San Siro wszystko bedzie jasne kto zdobrzedzie Mistrostwo włoch miejmy nadzieje ze Bedzie to nasz ukoocahny klub Juventus Turyn :!:

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:04

Wreszcie! Wreszcie! Wreszcie my wygraliśmy a Milan przegrał, ostanio jak wiemy mieliśmy bliźniacze wyniki co do kolejki. Wreszcie zwycięstwo okrzesane bramkami, to uwielbiam. Dziś skuteczność była bez zarzutu. Jednak czemu Liverpoolwi nie mogliśmy strzlić nawet 1 bramki? :(
Cóz widać, że plany co do Scudetto mamy bardzo poważne, zresztą innego wyjścia nie ma.

Zaczeło sie źle, juz mialem czarne myśli. Na szczęście juz do przerwy było 3-1 i 3 pkt. niemalże nasze.
Zaskakuje gol Appiaha :P cieszy bramka Nedveda, a klasy Zlatana nie da sie ocenić. FENOMEN! Szkoda straocnej bramki na 5-2, ale przy takim wyniku w końcówkach my zawsze tracimy gola :? Rozluźnienie, poprostu.

No i Siena pokazała klasę 8) Pokonala Milan mimo, iż przegrywała 0-1. Chylę im czoła i dziękuję, bo teraz my wracamy na fotel lidera i już go nie oddamy do końca :!: :twisted:

Grazie JUVENTUS :!: :!: Grazie Siena!

Obrazek
Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:11

Rysiek pisze:
Antoni Napierski pisze:5-1 i wszystko jasne :dance: Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem z czego ty się cieszysz. Może zapomniałeś już o środowym meczu? Oczywiście cieszy wygrana, ale mnie osobiście denerwuje to że dzisiaj Juventus potrafił strzelić 5 bramek, a Liverpoolowi nie potrafił ani jednej, tym bardziej, że tydzień temu Juve też pokazało dobrą skuteczność. Z tego wynika ze ten mecz LM był "jedynie" zniżką formy :|
A co jest powodem tego odpadnięcie z CL? Przecież nie kozntuzje Treze i Zebiny, bo dzisiaj też przecież nie grali :? Jedyną odpowiedzią jest Capello.
Pana Capello juz żegnamy :|
Liverpool to nie Lecce

No i w koncu cos strzelamy, Zlatan - jak tak dalej pojdzie moze kusic sie o krola strzelcow hehe :wink: Poziom mojej radosci podniosla porazka Milanu. Meczu nie ogladalem ale jestem ciekaw skrotu i bramek, czekam na uzupelnienie downloadu :dance:

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:14

Radość niezmierna :twisted: martwi mnie tylko ze stracilismy az 2 bramki..a w ostatniej kolejce 3...czyzby wystarczya nieobecnosc jednego obroncy i juz defensywa zaczyna sie gubic??wprawdzie w meczu z Liverpoolem nie puscili nic ale Monteoro pare razy przyprawil nas o palpitacje serca a poza tym gracze z Anfield grali denefsywnie nie stwarzajac zbyt wiele okazji strzeleckich...ale wracajac do Serie A to mam nadzieje ze Milan na tej porazce nie poprzestanie i konsekwentnie zacznie tracic punkty :twisted: :twisted: zycze im zeby w LM zaszli do finalu tam przegrali i zeby jak nadluzej musieli rozdzilac sily miedzy Lm i Serie A...moze to wlasnie ich zgubi 8)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:20

Jeste Jest Jest!! Nareszczcie nareszcie nareszcie pokazujemy że my jesteśmy najlepsi :!: szkoda ze z Liverpoolem nie zaprezentowaliśmy takiego kunsztu strzeleckiego szkoda szkoda przynajmniej ten tydzień mile mi się konczy ( Porażka Juve w CL , 2 banie w szkole i remis mojego zespołu w lidze :( z takimi cienkimi ogórkami :() całe szczescie chce sie żyć jeszcze Milan przegrywa na wyjeździe ze Sieną !! niski pokłon dla nich! dobra co do meczu cieszy skuteczność Zlatana 5 gol w 2 meczu z rzędumoże się jeszcze właczy w walce o króla Pavel też pokazuje że jest w niezłej formieno i co najważniejsze Appiah strzelił gola a nie pamiętam naprawdę kiedy to zrobił ostatni raz w barwach Juve chyba nawet takie cos nie nastąpiło no ale chwała mu za tego gola bo strzleił go wtedy kiedy mieliśmy problemy z grą no i ten karny w końcówce nie potrzebny chciałem takze zauważyc że obrona nam szwankuje dalismy sobie wbić 5 goli z takimi drużynamijak Lecce czy Viola to naprawdę nei wruży dobrze teraz tylko pokonać Inter i Scudetto coraz bliżej !!!

P.S: Kurde Dragon wogóle sie nie można skupić przy tym twoim avatarze :D:D
:-D Ćwicz psychikę :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:22

Rysiek pisze: Pana Capello juz żegnamy :|
Dltaego ze dzis wygralismy? :|

Wreszcie lider w Turynie. Co mozna powiedziec po takim dniu?
Ujme to w kilku slowach: Grande Ibra! Grazie Juve! Grazie Siena! :]

Modle sie teraz oto aby przed sroda nie nastapilo rozluznienie :pray:
Musimy pokonac Inter!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Grazie JUVENTUS :!: :!: Grazie Siena!

Owszem, Grazie !!

Niestety nie miałem mozliwości oglądania meczu, ale wynik mnie bardzo cieszy, choc po odpadnięciu z L'poolem trochę denerwuje. Lecce potrafilismy strzelić 5 bramek a The Reds żadnej :evil: Szkoda.........

Nie wiem jak zagrali poszczególni zawodnicy ale wielkie brawa dla Appiaha i Nedveda za bramki, dla Zlatana za hat-tricka i dla..........
Peja pisze:
Peja pisze: Stawiam na 5:2 dla naszych Twisted Evil Dance Poszalalem
Shocked Jestem Bogiem Exclamation Dance Dlaczego nie poszedlem obstawic meczu Angry Doh
........Peji za wytypowanie wyniku :D

Lider w Turynie ! ! ! Miejmy nadzieję że jak najdłużej ! ! !

pozdro

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:30

teraz zobaczymy co juve zrobi z interem, pojedynek z Lece był wazny ale zostały jeszcze 3 chyba najtrudniejsze mecze w drodze do mistrzostwa INTER LAZIO I MILAN

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:32

Z tego wynika ze ten mecz LM był "jedynie" zniżką formy Neutral
A co jest powodem tego odpadnięcie z CL? Przecież nie kozntuzje Treze i Zebiny, bo dzisiaj też przecież nie grali Confused Jedyną odpowiedzią jest Capello.
Pana Capello juz żegnamy Neutral
No to okropne ze wygralismy 5-2 :| jeszcze nie moge sie otrzasnac z szoku ze bylismy skuteczni :/ . Nie kumam Twojego toku myslenia, to ze Juve udowodnilo ze potrafi grac na poziomie nawet jesli przeciwnikiem jest oslabione Lecce. Dobrze to rokuje przed przyszlymi meczami, sadze ze pewnosc siebie jest bedzie bardzo pomocna w nadchodzacych spotkaniach.
Szczerze powiedziawszy mialem dusze na ramieniu jak zobaczylem na liscie skladu Appiah'a, ale spisal sie widocznie b dobrze. Czekam teraz na torrenta z meczem.
Nie moglem sie powstrzymac:
Gdzie jest Zeman? Nie ma go! nie ma go! nie ma gooooooooo!
pozdr

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:36

Pelson pisze:
Cube - fan Juve pisze:Chciałbym, aby Milan przegrał ze Sieną, a gola strzelił nie kto inny jak IGOOOOR TUDOOOR! :D :smile:
Hehehe nie ma to jak RETE!!!! TUDOOR !! REEETEEE!!!!
:lol: :lol: :lol:

:!: Grazie Juventus :!:

Udało sie! Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów na pierwszy plan weszło Serie A, i tak tez się stało. Ten mecz napewno był wyjątkowy nie tylko dla Juve, które poraz pierwszy od dawna strzeliło 5 bramek w jedym meczu oraz dla Zlatana Ibrahimovica, który po raz pierwszy w histori swoich występów w Juve strzelił 3 bramki. Szkoda, tych dwóch straconych bramek, ale ważne sa 3 punkty i porażka Milanu 2:1 ze Sieną, która rozstrzygneła mecz w 86 min. Mam nadzieję, że nasi piłkarze nie spoczną na laurach i pokonają Inter :pray: Juventus liderem Serie A!

if22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:55

Bramki są tutaj:
http://www.juve.pl/?mid=1511

Dobrze, że Juve wygrał, ładna bramka Nedveda i Imrahimovica. Ci się stało, ze Del Piero zszedł po pierwszej połowie??
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, 17:56 przez if22, łącznie zmieniany 1 raz.

:}
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 17:56

Bardzo przydało nam sie takie zwyciestwo. Ono napewno bardzo podbuduje chłopaków. Ciesze sie ogromnie z tej wygranej, a jeszcze bardziej z przegranej Milanu. Mam nadzieje, że juz nie zawalimy tak jak poprzednio przewagi punktowej nad Milanem. BRAWO!!! :bravo:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 18:01

Ciesze się,że nasi zawodnicy szybko pozbierali sie po niefortunnym meczu Ligi Mistrzów z Liverpoolem.Co prawda Lecce nie jest żadną potęgą,ale mimo wszystko wysoka wygrana może cieszyć zwłaszcza,że Milan uległ Sienie i tym samym oddał nam pierwsze miejsce w tabeli.Mecz nie zaczął się jednak po naszej mysli,to Lecce strzeliło pierwszego gola,ale na szczęście dość szybko wyrównał Appiah a potem Lecce było juz bezradne i straciło ostatecznie az pięć goli,szkoda tylko,że pod koniec zdobyli swojego drugiego gola,ale to już im nic nie dało.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 18:48

Wygrana, bardzo dobrze. Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów w niezbyt dobrym stylu, teraz walczymy w lidze. I to jak walczymy. Pojechaliśmy Lecce jak się patrzy. Choć to oni pierwsze prowadzili. Jednak objawił się talent Zlatana. Naprawdę rozegrał świetny mecz. Ciekawe jaką bedzie miał notę w gazetach pewnie coś koło 8. Dość słagi goście nam nie dali rady, myślałem żę wynik bedzie dużo mniejszy i się pozytywnie zawiodłem. Juventus wiec nie załamuje się i gra dalej mimo niepowodzeń w LM. Tak trzymać. Cieszy także porażka Milanu. nie wiem jak to się mogło stać że Milan w ciągu 6 meczy ligi mistrzów nie stracił bramki a ze Sieną już stracił dwie. heh. Dobrze, jesteśmy samodzielnymi liderami Serie A. Oby tak pozostało do końca.
Co do bramek: Pierwsza barmak a dla Sieny po ładnej przewrotce w róg koło thurama. Buffon bez szans zwłaszcza że wybiegł do innego zawodnika najpierw. Teraz bramki dla Juve, ta Appiaha to zasługa bodajże Tacchy który mu pięknie podał a Appiah tylko wykończy, przy leżącym bramkarzu, choć ładnie wyczekał. Kolejna bramka to znów nieudana półapka ofsajdowa i Zlatan w swoim stylu. Następny gol, świetne podanie Nedveda i Zlatan dopełnił formalności. Nedved ładnie na 4-1 z prawej nogi pociągnął a potem jeszcze Zlatan na 5-1 finezja, 15 bramka w sezonie O ostatnim golu nie będew pisał dla Lecce :wink: Bye Bye Panie Zeman i niech się Pan nie odzywa.

PS. ola465 czy to przypadkiem nie mój avatar??? :naughty: Kto miał go wcześniej??

Obrazek
Zablokowany