Apel do kibiców!!!!!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
__tidus__

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 00:02

Po pierwsze to mecz nie powinien się w ogóle odbyć, przez cały tydzień aż do pogrzebu nic nie powino sie odbywać. Znając klan to teraz jest w nim pokazana żałoba po Papieżu, wieć niech se leci, nawet nie wypada się śmiać z Rysia. Pozatym zgadzam się z przedmówcą że nie powinno być pokazywane nic co wzbudza jakiekolwiek emocje lub przy czym można sie bawić, a jak się nie emocjonować przy meczu Juve? Nawet jak bedzie 0:0 po cieniutkim meczu. Więc leje na te kilka groszy które wydałem na tego smsa i sie dziwie ludziom którzy są oburzeni bo tym razem nie zobaczą Juventusu:/

SERAS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 07:09

kurdeeeee
w h_ja nas totalnie pojechaliiii
specjalnie wysyłałem sms-y z komórki moich starszych zeby był mecz w TVP 1
a im sie z papiezem poryło
ILE MOZNA!!!!!

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 07:29

***Miś*** pisze:Wchodzcie na stronę TVP [ (http://tvp.pl/3580,179752,1.view#)-link do formularza z uwagami ] i piszcie protesty dlaczego nie ma meczu Juve w telewizji publicznej.Przecież Oni wzieli pieniądze z głosowania z SMS a teraz sobie w ch.... lecą!!!!!
mi się wydaje, że jeśli nie puszcza meczu Juve w dzisiaj to będzie niemal pewne, że puszcza rewanż w Turynie. Ja na szczęście posiadam polsat sport :D
ps. pamietam jak był mecz na polsacie i goscie mi przez przypadek wyłaczyli kablówke :D był mecz porto - juve :D :angry:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 07:32

A ja sobie mecz obejrze. W pubie. Papiez umarl, nikt mu nie przywroci zycia. Nalezy mu sie szacunek, jak najbardziej. Ale czemu niby meczu maja nie podawac... przeciez uefa stwierdzila ze ich nie odwola. Minuta ciszy i po sprawie.
Ale to polska. Nawet moja babcia uwaza ze w TV przeginaja. Ludzie zaczynaja robic wszystko w imie papieza aby to o nich mowili. GDzies tam w akademiku zapalaja swiatla w ksztalcie krzyza, gdzies tam ktos zapala najwieksza swiece. Wszystko w imie papieza. To juz wolalbym zeby zamiast tego ludzie naprawde wzieli sobie jego slowa do serca i szli droga przez niego wytyczona ale nie tylko w tydzien po pogrzebie... lecz przez cale zycie.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 07:45

ja tez mecz obejrze...nic mi w tym nie przeszkodzi...nie mam polstu sport. wyslalem sms-y pod ten numer a oni co teraz Odwlaja :evil: :evil: tak sie wkurzylem ze szok :angry: :angry: tvp przegina, puszczaja jaka to melodia a nie puszcza meczu :| pianiedze za sms-y wzieli i teraz odwaja cfaniaki :? obejrze u qumpla, albo qumpeli

Obrazek
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 07:46

Martin pisze:Minuta ciszy i po sprawie.
Te slowa mowia wszystko.......... o Tobie :!:

juventus_turyn_1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 08:28

Bardzo dobra decyzja TVP!!

Ludzie opamietajcie sie - to jest wasz problem gdzie teraz bedziecie ogladac mecz? Zasatanowcie sie choc chwile nad wlasnym zyciem to tylko jeden mecz z wielu, potraficie tak spokojnie przejsc do tzw. porzadku dziennego jakby nic sie nie stalo ??Ja nie potrafie!!

Zapraszam na moj blog o JUVE

www.juventusturyn1897.blog.onet.pl
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 09:08

Tylko nie to! Nie mam Polsatu Sport. Wysłałem 6 sms na mecz Liverpool-Juventus a oni teraz nie chcą go puścić? Oszukali nas, no bo co tam. Po co puscić meczyk skoro ważniejszy jest program "Jaka to melodia" lub "Klan"
Co ja teraz zrobie :(

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 09:19

Shadow_Alex pisze:
Martin pisze:Minuta ciszy i po sprawie.
Te slowa mowia wszystko.......... o Tobie :!:
Prawda jest taka ze kazdy powinien przezywac to w sobie a nie wywlekac na zewnatrz i pokazywac swiatu jak to on "szanował" papieza.
Dla mnie i tak wiekszosc to obłudnicy! Wspomnicie moje slowa za miesiac, dwa... jak juz ten caly zgiełk opadnie.
Wystarczy spojrzec na tych wszystkich politykow, ktorzy na codzien widza tylko kase, kase, kase, w ogole nie interesuja sie biednymi a teraz odgrywaja wielkich pozerow! Bog mowil ze nalezy byc albo zimnym, albo gorącym.. nigdy chłodnym. A ci wszyscy ludzie, ktorzy teraz odgrywaja szopke niebawem zapomna o slowach papieza... albo beda tylko pięknie mowic...
Papiezowi na pewno jest teraz dobrze, tam gdzie poszedl... i to powinnismy szanowac. Skoro UEFA nie odwolala meczow to dlaczego kibice, ktorzy wyslali smsy maja to widowisko stracic?

Kazdy to przezywa na swoj sposob i to ze ktos chce obejrzec mecz, nie oznacza ze jest czlowiekiem ktory w powazaniu ma papieza i jego nauki.

/EDIT niecaly miesiac temu zmarł mi ojciec... wiec prosze nie oceniaj mnie po tym jak reaguje na smierc!

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 12:24

juventus_turyn_1897 pisze: Ludzie opamietajcie sie - to jest wasz problem gdzie teraz bedziecie ogladac mecz? Zasatanowcie sie choc chwile nad wlasnym zyciem to tylko jeden mecz z wielu, potraficie tak spokojnie przejsc do tzw. porzadku dziennego jakby nic sie nie stalo ??Ja nie potrafie!!
Nie wiesz jak do tego każdy z nas podchodzi . Nie wiesz co czujemy . Więc nie pisz tak.
Ja mówie że szanuje decyzje TVP i rozumiem. Ale poprostu szkoda mi że nie zobacze meczu , a tym bardziej że pdoczas spotkania zostanie uczczona pamięć naszego kochanego Rodaka i zamordowanych kibiców.
A to jak każdy podejdzie emocjonalnie do meczu to już jego prywatna sprawa. W każdym razie radośc nie będzie mieć miejsca nawet gdyby Juventus wygrał.

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 12:30

Ja nie rozumiem wszystkich ktorzy tak sie burza ze czesc z nas chce ogladac mecz!! Kazdy powinen miec wolnosc wyboru a nie byc zmuszonym ciagle ogladac filmy o papiezu albo rozmowy caly czas z tymi samymi ludzmi!!
juventus_turyn_1897 pisze:Bardzo dobra decyzja TVP!!

Ludzie opamietajcie sie - to jest wasz problem gdzie teraz bedziecie ogladac mecz? Zasatanowcie sie choc chwile nad wlasnym zyciem to tylko jeden mecz z wielu, potraficie tak spokojnie przejsc do tzw. porzadku dziennego jakby nic sie nie stalo ??Ja nie potrafie!!
jak ktos uwaza ze nie powinien ogladac tego meczu to go nie obejrzyniezaleznie czy Tvp by go puscila czy nie. A słowa typu zastanowcie sie nad swoim zyciem zamiast ogladac mecz - mecz nie trwa 24h i przed nim albo po nim bedzie czas na refleksje. Ja Cie oczywiscie nie potepiam za to ze chcesz wszystko przemyslec, pomodlic sie i szanuje to. jednak uwazam ze mecz na tvp jakos szczegolnie by Ci w tym nie przeszkodzil. A nie kazdy ma taka potrzebe i dlaczego nie moze sobie w spokoju obejrzec meczu to nie rozumiem.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 12:51

Uważam że mimo tych sms-ów meczu nie powinni pokazać.Uważam że należy się szacunek dla Papieża.Uważam też że programów muzycznych itp. też nie powinno być tym bardziej.Seriale?Nie nie powinni puszczać.Jednak ludzie płacili by ten mecz pokazano dlatego uważam że w TVP muszą puścić rewanż.Będę o to apelować w mailu.Nie wiem czy już o tym pisaliście bo nie czytałem połowy postów ale jeżeli nie to ja napiszę.Rozumiem osoby bez polsatu sport, ponieważ osobiście mam go 3,4 dni dokładnie nie amiętam.Jeżeli piszecie maile do TVP to piszcie im żeby rewanż pokazali.

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 13:07

Nazwijmy rzecz po imieniu... obłuda. Wszystko na pokaz, pod publiczkę, bo nie wypada... Jestem osobą wierząca i praktykującą, ale mam dość, że na śmierci Papieża zbija się kapitał popularności. Życie toczy się dalej, a On chciałby, abyśmy sie radowali Takie przesłanie płynie z jego nauki. Poza tym był fanem sportu.
Każdy powinien we własnym sercu podejmować decyzje, mam dość, że inni troszczą się o moją moralność. Mam wolną wolę! Skoro Bóg tak mi zaufał, że mnie ją obdarzył, to czemu TVP nie może wykazać się podobnym zaufaniem? Uzurpują sobie prawo "bycia bardziej papiescy od Papieża".
I co, skończy sie żałoba i wszystko wróci do normy, tak? Seriale, głupawe biesiady? Obłuda!

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 13:15

a czy będą puszczone skróty meczy? choćby w sportowym telegramie czy czymś...

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2005, 13:20

Tom_my pisze:a czy będą puszczone skróty meczy? choćby w sportowym telegramie czy czymś...
Skróty będą w niedziele , po wiadomościach albo sportowym telegramie po panoramie.

ODPOWIEDZ