Zlatan..zlituj się....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 14:55

Przejrzałem specjalnie cały TOPIC meczu Juve- Siena. Dlaczego nie raczyłeś zauważyć pięknej bramki Del Piero piętką a asystę Zlatana zauważasz momentalnie? Może wtedy też miał łatwą pozycję Laughing
Zajzyj moze jeszcze do archiwum postow na strone druga pokoju :lol:
Tobie chyba sie naprawde nudzi:D
jak juz powiedziales : ogarnij sie.
Pozatym nie wiem co ma jedno do drugiego. Mowilem ze DP mial latwa pozycje bo byl naprzeciwko bramkarza i nie zagrazal mu zaden obronca, jesli wg Ciebie bylo inaczej to spoko, masz inna wizje swiata i mi to jest obojetne.
Pozatym tez zajzalem do tego topicu i z tego co widze nie wypowiadalem sie o tym meczu. Napisalem dwa psoty przed meczem i to wszystko. Wiec nei wiem czego sie czepiles, to ze nie mozesz scierpiec ze Alex ma konkurencje w ataku to juz nie moj problem.
pozdr

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 15:10

Zajzyj moze jeszcze do archiwum postow na strone druga pokoju
Jak będzie taka potrzeba to z pewnością zajrzę.
Pozatym nie wiem co ma jedno do drugiego. Mowilem ze DP mial latwa pozycje bo byl naprzeciwko bramkarza i nie zagrazal mu zaden obronca, jesli wg Ciebie bylo inaczej to spoko, masz inna wizje swiata i mi to jest obojetne.
Pozatym tez zajzalem do tego topicu i z tego co widze nie wypowiadalem sie o tym meczu. Napisalem dwa psoty przed meczem i to wszystko. Wiec nei wiem czego sie czepiles, to ze nie mozesz scierpiec ze Alex ma konkurencje w ataku to juz nie moj problem.
Chodzi mi oto że narzekasz że ktoś tam nie potrafi zauważyć asysty Zlatana a wychwala bramkę Del Piero podczas gdy Ty zachowujesz się identycznie tylko że w odwrotnym stosunku. Piszesz ciągle że to była łatwa pozycja, może i tak. Zauważ jednak że Zlatan marnował już dużo łatwiejsze a jednak się tego nei czepiasz. Jesteś wyraźnie uprzedzony do Alexa i nie potrafisz się przychylnie o nim wypowiedzieć. Skreślasz go od góry. Napisze Ci jeszcze raz że gdyby każdy nasz gracz wykorzystywał te łatwiutkie sytuacje to my a nie Milan wygralibyśmy na Old Traford. Chcesz czy niechcesz ale faktem jest do że Del Piero posaida spokój na jaki Zlatan będzie musiał poczekać jeszcze conajmniej 5 lat.

Nie wiesz czemu się czepiłem tego że nie napisałeś nic po meczu ze Sieną? Ja myślę że wiesz. Chodzi oto że jesteś taki że gdyby to Zlatan pyknął piętką do isatki to zpewnością byłbyś pierwszy który wychwala jego zagranie :roll: Tego samego w stosunku do Alexa czynić nie potrafisz. Ktoś tu nie jest sprawiedliwy.

Dalej piszesz, że nie potrafię się pogodzić że Alex ma konkurencję w osobie Zlatana. Możesz mi powiedzieć skąd to się u Ciebie wzięło? Widzisz, ja w przeciwienstwie do Ciebie potrafie się cieszyć grą tych dwóch zawodników, choć niezaprzeczalnie moim jedynym idolem jest Pinturicchio. A tak na marginesie... Zlatan konkurencją dla Alexa :lol: Dobre sobie, jeszcze dużo mu do tego brakuje.

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 15:35

Gamber pisze:Zlatan powinien być takim ofensywnym pomocnikiem, coś w stylu Nedveda...
jest bardzo dobry technicznie i potrafi wspaniale asystować... no ze stzelaniem to ma torchę gorzej(niepotrzebnie sie napala!! ), ale jestem pewien że gdyby Capello ustawił go za napastnikami to Zlatan by wymiatał....
Byly by same straty w sordku pola jego dryblingi sa efektowne ale nie efektywne 90% to straty.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 16:25

Chodzi mi oto że narzekasz że ktoś tam nie potrafi zauważyć asysty Zlatana a wychwala bramkę Del Piero podczas gdy Ty zachowujesz się identycznie tylko że w odwrotnym stosunku
Po prostu mowie ze fanatycy DP uwazaja ze ladniejsza byla bramka od asysty a ja sie z tym nie zgadzam. Do samego Del Piero nic nie mam, gra dobrze to dobrze gra zle to niedobrze i tyle. Za to po prostu nie podoba mi sie podejscie niektorych osob ktore wychwalaja DP a gania Zlatana i uwazaja ze to Ibra powinien siedziec na lawie i ze byl to nieudany transfer. Mi bardzo pasuje jak Ci zawodnicy obaj graja, bo chodzi o zwyciestwa Juve.
Jesteś wyraźnie uprzedzony do Alexa i nie potrafisz się przychylnie o nim wypowiedzieć.
Potrafie jesli na to naprawde zasluzy, czyli zagra dwa mecze pod rzad dobre i ustali swoja forme na przyzwoitym poziomie, bo akurat dobrze gra ze slabymi zespolami a z mocniejszymi ma problem. Jak juz ktos wczesniej napisal, gdyby nie Zlatan to teraz bylby placz ze nie ejstesmy w 1/4 LM.
Skreślasz go od góry.
Chyba "z gory" :lol:
Chcesz czy niechcesz ale faktem jest do że Del Piero posaida spokój na jaki Zlatan będzie musiał poczekać jeszcze conajmniej 5 lat.
Moze i tak, ale zauwaz ze Zlatan ma czas stac sie lepszym zawodnikiem a raczej Del Piero juz nie bedzie lepszy niz jest, przynajmniej nie zanosi sie na to.
Nie wiesz czemu się czepiłem tego że nie napisałeś nic po meczu ze Sieną? Ja myślę że wiesz. Chodzi oto że jesteś taki że gdyby to Zlatan pyknął piętką do isatki to zpewnością byłbyś pierwszy który wychwala jego zagranie Rolling Eyes Tego samego w stosunku do Alexa czynić nie potrafisz.
Akurat podobala mi sie bramka DP, a czy musze pisac w kazdym topicu pomeczowym co sadzilem o meczu? Chyba nie. Jesli nic nie napisalem widocznie nie bylo co dodawac do wypowiedzi ani nie mialem zadnych zastrzezen. Jak poszukasz dalej to zobaczysz ze nie wypowiadam sie w kazdym temacie. Co do krytyki to po prostu nie lubie jak ktos nazywa zla gre mianem dobrego meczu itd. Jesli juz komus brakuje obiektywizmu to rzeszy ultrasow DP.
Ktoś tu nie jest sprawiedliwy.
A kto powiedzial ze moje zdanie musi byc sprawiedliwe. Niestety swiat jest niesprawiedliwy, szczegolnie dla Alexa, wszyscy go gnebia, tacy zli ludzie jak ja smia go krytykowac, trener smie go wystawiac. Po prostu szok :shock:
Dalej piszesz, że nie potrafię się pogodzić że Alex ma konkurencję w osobie Zlatana. Możesz mi powiedzieć skąd to się u Ciebie wzięło?
Wzielo sie po przeczytaniu Twoich postow i rozmowy na ircu.
Zlatan konkurencją dla Alexa Laughing Dobre sobie, jeszcze dużo mu do tego brakuje.
Czy chcesz czy nie Zlatan teraz jest konkurencja dla Alexa, jak widac dla niego za silna. Swiadczy o tym ilosc meczy rozegranych w sezonie. Pozatym Zlatan jest mlody i jego talent bedzie sie rozwijal, a DP ma swoje lata i raczej watpliwe jest aby znacznie polepszyl swoja gre.
Byly by same straty w sordku pola jego dryblingi sa efektowne ale nie efektywne 90% to straty.
O widze ze dorwales sie do statystyk, jak masz linka to go podaj ;) heh nie ma to jak spojzenie okiem statystyka.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 17:06

Po prostu mowie ze fanatycy DP uwazaja ze ladniejsza byla bramka od asysty a ja sie z tym nie zgadzam. Do samego Del Piero nic nie mam, gra dobrze to dobrze gra zle to niedobrze i tyle. Za to po prostu nie podoba mi sie podejscie niektorych osob ktore wychwalaja DP a gania Zlatana i uwazaja ze to Ibra powinien siedziec na lawie i ze byl to nieudany transfer. Mi bardzo pasuje jak Ci zawodnicy obaj graja, bo chodzi o zwyciestwa Juve.
To dlaczego w tym wszystkim zapominasz o Zebinie. Piszesz że nie podoba ci się podejście kibiców do Zlatana.. A innym nie podoba się Twoje podejście do Del Piero.. sytuacja jest identyczna jednak chyba celowo nie potrafisz tego zauważyć. Niektórzy piszą że Zlatan powinien siedziec na lawie (ja tak nie mysle)... pewnie ze oni nie mają racji, ale nie możesz odbijac sobie tego na samym Del Piero. Chyba każdy kibic Juve widzi ze gra tych obu zawodnikow razem daje nam dużo pożytecznego, jedynym moim zarzutem do Ciebie jest to że poprostu za te same zagrania inaczej oceniasz dwoch zawodnikow a gdy ktos inny tak postapi masz wielkie pretensje.
Potrafie jesli na to naprawde zasluzy, czyli zagra dwa mecze pod rzad dobre i ustali swoja forme na przyzwoitym poziomie, bo akurat dobrze gra ze slabymi zespolami a z mocniejszymi ma problem. Jak juz ktos wczesniej napisal, gdyby nie Zlatan to teraz bylby placz ze nie ejstesmy w 1/4 LM.
Siena, Roma, Chievo, Reggina. To 4 ostatnie kolejki ligowe w których Del Piero zagrał dobre spotkania. Jakby nie Zlatan to nie byłoby 1/4? Takie stwierdzenie jest żałosne i krzywdzące dla piłkarzy takich jak Buffon, Thuram, Cannavaro, Camoranesi, Emerson, Trezeguet czy Zalayeta. Nie zapominaj że każdy z nich ma niemniejszy wkład w sukces od Zlatana...
Chyba "z gory"
Każdy wie oco chodzi.. Jednak nie potrafiłeś się do teko odnieść.
Moze i tak, ale zauwaz ze Zlatan ma czas stac sie lepszym zawodnikiem a raczej Del Piero juz nie bedzie lepszy niz jest, przynajmniej nie zanosi sie na to.
I to znaczy że należy sadzać Del Piero mimo iż dobrze gra bo przecierz Zlatan za 5 lat moze być lepszy :lol: Tytuły chcemy już dziś a nie kiedyś. Wogóle nie rozumiem co chcesz pokazać w tym fragmencie wypowiedzi.
Akurat podobala mi sie bramka DP, a czy musze pisac w kazdym topicu pomeczowym co sadzilem o meczu? Chyba nie. Jesli nic nie napisalem widocznie nie bylo co dodawac do wypowiedzi ani nie mialem zadnych zastrzezen. Jak poszukasz dalej to zobaczysz ze nie wypowiadam sie w kazdym temacie. Co do krytyki to po prostu nie lubie jak ktos nazywa zla gre mianem dobrego meczu itd. Jesli juz komus brakuje obiektywizmu to rzeszy ultrasow DP.
A Ty rozumiesz co ja do Ciebie pisze? Chodzi mi oto że traktujesz tych dwóch piłkarzy zupełnie inaczej. Pisałem że gdyby Zlatan strzelił tę bramkę a nie Del Piero to pierwszy wypisałbyś co sądzisz o meczu. Nie musisz wypisywać się o każdym meczu, chodzi mi tylko oto żebyś nie czepiał się innych ze traktują Del Piero lepiej niż Zlatana skoro ty sam robisz dokładnie to samo tyle że faworyzując Szweda.
A kto powiedzial ze moje zdanie musi byc sprawiedliwe. Niestety swiat jest niesprawiedliwy, szczegolnie dla Alexa, wszyscy go gnebia, tacy zli ludzie jak ja smia go krytykowac, trener smie go wystawiac. Po prostu szok
Sam sobie przeczysz :) No chyba że wszyscy mają być sprawiedliwi co do Zlatana a ty do Del Piero nie musisz być. Dalsza część tej wypowiedzi jest denna i nie zamierzam jej komentować.
Wzielo sie po przeczytaniu Twoich postow i rozmowy na ircu.

Czy kiedykolwiek napisałem gdzieś że Zlatan ma siedzieć na ławie kosztem Del Piero? Proszę o cytaty a nie puste stwierdzenia.

Czy chcesz czy nie Zlatan teraz jest konkurencja dla Alexa, jak widac dla niego za silna. Swiadczy o tym ilosc meczy rozegranych w sezonie. Pozatym Zlatan jest mlody i jego talent bedzie sie rozwijal, a DP ma swoje lata i raczej watpliwe jest aby znacznie polepszyl swoja gre.
Zlatan nie jest żadną konkurencją dla Del Piero i jeszcze długo ną nie będzie. Skoro Del Piero siedzi na ławie to jest to oznaka że jest zupełnie nie w formie a nie to że musi grać Ibra.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 17:38

Siena, Roma, Chievo, Reggina.
To 4 ostatnie kolejki ligowe w których Del Piero zagrał dobre spotkania.
Zaplecze serie a z ktorym DP potrafil sobie poradzic, niestety Real i Milan to juz za wysokie progi na nogi naszego kapitana.
Jakby nie Zlatan to nie byłoby 1/4?
Tak :>
Takie stwierdzenie jest żałosne i krzywdzące dla piłkarzy takich jak Buffon, Thuram, Cannavaro, Camoranesi, Emerson, Trezeguet czy Zalayeta. Nie zapominaj że każdy z nich ma niemniejszy wkład w sukces od Zlatana...

I co z tego, kazdy z nich musi sie pogodzic z tym ze to szwed odegral glowna role w meczu i jego podanie moglo byc i zapewne bylo decydujace o wyniku spotkania. Co by sie stalo gdyby zamiast Alexa Capello zdial Zlatana? :> Sam sobie odpowiedz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 19:05

tomcatmi6 pisze:##### ##### #### ####### .
Co do tematu, chodzi mi o to ze wszyscy mowia o "super bramce Alexa" a nikt nie raczy zauwazyc asysty Zlatana.
wypraszam sobie :P

spojrz na moj post pare pieterek wyzej ;)

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 19:12

Te przekomarzanki są śmieszne. Znowu podświadomie zamiast gadać o Zlatanie wracamy do tematu Alexa. Ja odniose sie do tematu ,czyli Zlatana. Osobiscie uwazam ,że powinien grać w pierwszej jedenastce ,bo ma ten "głód" gry i potrafi pociągnąć swoją grą. Przydaje się nam taki zawodnik ,jak choćby w meczu z Realem. Wszystkie długie piłki przyjmował na klatkę i zgrywał ,albo sam rozpoczynał akcję. Niby takie proste ,ale istotne. No i poza tym potrafi on "pociągnąć" z pilką kilkadziesiąt metrów (patrz mecz z Realem druga połowa) ,czego Alex mimo świetnej techniki już nie zrobi z prostego powodu ,że nie ma już motoryki młodzieniaszka ,ani zawrotnej szybkości ,a poza tym jest nie za bardzo postawny :) Odnosząc się do podtematu Alexa powiem jedno :
Najlepszy strzelec Juve w lidze - Del Piero 11 bramek
Najlepszt strzelec Juve w LM - DP 2 bramki
Wiem ,że to nie wszystko ,ale kiedyś jego krytycy zarzucali mu ,że nie strzela bramek ,a np. Treze kantem ,z pol metra ,ale strzela. Teraz ,gdy strzela mimo zdecydowanie mniejszej ilosci minut rozegranych niz Zlatan to ciagle sie to nie podoba. Ludzie zastanowcie się czego od niego chcecie. Hattricka w każdym meczu po bramkach z czołówek wiadomości sportowych nie bedzie strzelal ,bo nie jest kosmitą. Jego najlepsze lata ma na pewno za sobą ,ale to nie znaczy ,że nie może być przydatny dla Juve. Dlatego niech powstrzymają się od fali krytyki na niego osoby ( w szczególności administratorzy ,tak zauważyłem) ,które nawet chyba nie oglądają meczy ,bo oceniają go źle ,niezależnie od tego co prezentował na boisku.

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 19:23

djse pisze: Wiem ,że to nie wszystko ,ale kiedyś jego krytycy zarzucali mu ,że nie strzela bramek ,a np. Treze kantem ,z pol metra ,ale strzela. Teraz ,gdy strzela mimo zdecydowanie mniejszej ilosci minut rozegranych niz Zlatan to ciagle sie to nie podoba. Ludzie zastanowcie się czego od niego chcecie. Hattricka w każdym meczu po bramkach z czołówek wiadomości sportowych nie bedzie strzelal ,bo nie jest kosmitą. Jego najlepsze lata ma na pewno za sobą ,ale to nie znaczy ,że nie może być przydatny dla Juve. Dlatego niech powstrzymają się od fali krytyki na niego osoby ( w szczególności administratorzy ,tak zauważyłem) ,które nawet chyba nie oglądają meczy ,bo oceniają go źle ,niezależnie od tego co prezentował na boisku.
Święte słowa.

Wiem że wszyscy narzekają na Alexa , ale należy wziąć pod uwagę że on wcale nie jest taki zły :D Owszem wspaniałe wystepy przeplata słabszymi - to jego wada. Jest dużo starszy od Zlatana - co za tym idzie słabszy fizycznie 8) Zlatan jest młodym, dobrze wyszkolonym technicznie zawodnikiem z polotem i.............STRASZNĄ nieskutecznością :lol:
Chocby niewiem co to nigdy nie będzie lepszy niż Alex za swoich najlepszych czasów - nawet jeśli to nie zrobi aż tyle dla Juve co on :)

Może to głupie ale sztuczki Ibry wydają mi się takie.......powiedzmy sztywne. Nie to co Del Piero - on potrafił (i nadal potrafi ale niestety nie pokazuje) przyjąć piłkę na klatkę i wydryblować dwójkę przeciwników PIĘKNYM zwodem. Zlatan wg mnie nie potrafi balansować ciałem - robi to zbyt sztywnie.

Bądż co bądż narazie uważam Zlatana i Alexa za tych piłkarzy, którym nalezy się miejsce w składzie Juve, nawte kosztem Treze :)

już niedługo Lippi przekona się że popełnił bład niepowołująć Alexa.......on jeszcze wróci :P

Swoją drogą fajnie że któś z Pucka pojawił się na forum :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 20:00

Piszesz że nie podoba ci się podejście kibiców do Zlatana.. A innym nie podoba się Twoje podejście do Del Piero..
Szczerze to akurat co inni sadza na temat moich wypowiedzi mnie malo interesuje, jesli ktos mnie popiera to ok a jesli nie to trudno jakos to przezyje. Po prostu wyrazam swoje zdanie piszac posty.
Chyba każdy kibic Juve widzi ze gra tych obu zawodnikow razem daje nam dużo pożytecznego, jedynym moim zarzutem do Ciebie jest to że poprostu za te same zagrania inaczej oceniasz dwoch zawodnikow a gdy ktos inny tak postapi masz wielkie pretensje.
Tu nie ma tych samych zagran, po prostu uwazam ze Zlatan zasluguje na miejsce w podstawowym skladzie i ciesze sie ze DP musi walczyc o miejsce, przynajmniej bedzie sie staral-dla wlasnego dobre. Pozatym chyba Ci sie "b" wlaczylo przed slowem kibic ;), bo jesli uwazasz ze nie jest kibicem ktos kto nie kocha DP to po prostu jest jeden wielki L O L .
. Jakby nie Zlatan to nie byłoby 1/4? Takie stwierdzenie jest żałosne i krzywdzące dla piłkarzy takich jak Buffon, Thuram, Cannavaro, Camoranesi, Emerson, Trezeguet czy Zalayeta. Nie zapominaj że każdy z nich ma niemniejszy wkład w sukces od Zlatana...
W sytuacji o ktorej pisze, porownuje DP i Zlatana, to ze caly skald wywalczyl awans to wiadomo, ale jak sie nie strzela goli to nie ma wygranych, asysta Zlatana pozwolila strzelic i jest ok.
Cytat:
Chyba "z gory"

Każdy wie oco chodzi.. Jednak nie potrafiłeś się do teko odnieść.
Jesli uzywasz jakiegos zwrotu to pisz go poprawnie, a jak nie potrafisz to zapraszam do slownikow. Zwrocilem Ci uwage zeby troche Cie doedukowac ;)
I to znaczy że należy sadzać Del Piero mimo iż dobrze gra bo przecierz Zlatan za 5 lat moze być lepszy Laughing Tytuły chcemy już dziś a nie kiedyś. Wogóle nie rozumiem co chcesz pokazać w tym fragmencie wypowiedzi.
To znaczy ze Zlatan za 5 lat ( o ktorych wspominales ) bedzie o wiele lepszym zawodnikiem, a DP bedzie juz myslal jak odejsc na emeryture, o ile wczesniej to nie nastapi.
Pisałem że gdyby Zlatan strzelił tę bramkę a nie Del Piero to pierwszy wypisałbyś co sądzisz o meczu.
A skad wiesz co bym zrobil? Akurat nie wpisalbym sie pierwszy co sadze o meczu bo mam to gleboko w powazaniu, widocznie mi sie zupelnie nie chcialo nic pisac. Nie zrozumiales chyba tego co napsialem, mowilem ze nie mialem zadnych objekcji co do tego co miescilo sie w tym topicu i dlatego tam nic nie dodalem, bo wszystko bylo juz napisane.
Dalsza część tej wypowiedzi jest denna i nie zamierzam jej komentować.
Tak samo denne jest pogrubianie slowa kibic w marnej prowokacji z tego postu, wiec nie wiem dlaczego jestes oburzony, przeciez Alex cierpi za miliony -_-.
Teraz ja zabawie sie w pogrubianie:
Zlatan nie jest żadną konkurencją dla Del Piero i jeszcze długo ną nie będzie. Skoro Del Piero siedzi na ławie to jest to oznaka że jest zupełnie nie w formie a nie to że musi grać Ibra.
Jesli jest nie w formie to znaczy ze jest w tej chwili slabszy od Zlatana i jednak Ibra jest dla neigo konkurencja, nie uwazasz? Chyba ze twierdzisz ze Alex bez formy jest 2 klasy lepszy od Ibrahimovica ?

pozdr
wypraszam sobie Razz

spojrz na moj post pare pieterek wyzej Wink
Spoczko :) zwracam honor ;)
Odnosząc się do podtematu Alexa powiem jedno :
Najlepszy strzelec Juve w lidze - Del Piero 11 bramek
Najlepszt strzelec Juve w LM - DP 2 bramki
Del Piero 11 bramek (7 z akcji 4 z karnych)
Zlatan 10 bramek (9 z akcji 1 z karnego )
To tak zeby pokazac kruchosc statystyk...
Dlatego niech powstrzymają się od fali krytyki na niego osoby ( w szczególności administratorzy ,tak zauważyłem) ,które nawet chyba nie oglądają meczy ,bo oceniają go źle ,niezależnie od tego co prezentował na boisku.
Jesli bedzie gral tak jak z Realem, to nie mam zamiaru sie powstrzymywac od tworzenia "fali krytyki" (oczywiscie zawsze nieslusznej) pod jego adresem. Jak bedzie gral dobrze to bede go chwalil, ale naprawde niewiele poradze ze rzadko zdarza sie okazja zeby go chwalic.

Zlatan jest zdolny DP ma doswiadczenie i ogranie, mam nadzieje ze beda tworzyc zgrana pare i strzelac duzo bramek na rzecz Juve. To ze niektorzy nie rozumieja co pisze to juz nie moj problem -_- .
pozdr

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 13:53

Do DjJuve
Zaplecze serie a z ktorym DP potrafil sobie poradzic, niestety Real i Milan to juz za wysokie progi na nogi naszego kapitana.
Widzisz.. meczów z drużynami pokroju Chievo czy Regginy jest znacznie więcej w sezonie niż z rywalami jak Real i Milan. Ja wcale nie twierdze, że jest za słaby na silnych rywali i wierzę że jeszcze w tym sezonie to zobaczysz. A co do Romy... napewno nie jest to zaplecze Serie A. Mimo ich słabej pozyci to wciąż 4 siła Italii. Z tego co rozumiem żaden z pozytywnych meczów Alexa w tych akurat 4 meczach nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia? Lepiej jak zagra raz dobrze z Milanem a potem 4 razy słabo ? Dobrze Cię rozumiem?
Tak :>
LoL, albo nie oglądałeś meczów albo nei masz pojęcia o piłce nożnej. Zauważ, że pojedynki z Realem to nie tylko mecz na Delle Alpi. Na Santiago Bernabeu Zlatan nie pokazał zupełnie nic i każdy oprócz ADP zagrał lepiej od niego. W Turynie kluczową rolę odegrał Mauro Camoranesi oraz cała formacja defensywna. Piszesz że gdyby nie Zlatan to by nie było CL ? Bo co ? Podaj argument dlaczego tak twierdzisz.
I co z tego, kazdy z nich musi sie pogodzic z tym ze to szwed odegral glowna role w meczu i jego podanie moglo byc i zapewne bylo decydujace o wyniku spotkania. Co by sie stalo gdyby zamiast Alexa Capello zdial Zlatana? :> Sam sobie odpowiedz.
Jego podanie było decydujące:D:D:D:D:D Chyba sobie kpisz. Bramka Trezegueta wymagała znacznie więcej umiejętności niż asysta Zlatana. Zapominasz też kto nagrał piłkę Zlatanowi? Piszesz co by było gdyby to Alex został? Tego nie wie nikt. Ale sięgnijmy w przeszłość... dwa lata temu DP popisał się identyczną asystą w meczu z Realem więc jak widać również tak potrafi. Ale czy wtedy pisałeś że gdyby nie DP to odpadlibyśmy z LM ?

Do Tomcatmi6
Szczerze to akurat co inni sadza na temat moich wypowiedzi mnie malo interesuje, jesli ktos mnie popiera to ok a jesli nie to trudno jakos to przezyje. Po prostu wyrazam swoje zdanie piszac posty.
:lol: Skoro Ciebie nie interesuje co kto sądzi o Twoich wypowiedziach to jakim prawem zwracasz komukolwiek na coś uwagę? Dlaczego musi ich obchodzić to co myśli taki ktoś jak Ty ? Masz jakieś przywileje?
Tu nie ma tych samych zagran, po prostu uwazam ze Zlatan zasluguje na miejsce w podstawowym skladzie i ciesze sie ze DP musi walczyc o miejsce, przynajmniej bedzie sie staral-dla wlasnego dobre. Pozatym chyba Ci sie "b" wlaczylo przed slowem kibic , bo jesli uwazasz ze nie jest kibicem ktos kto nie kocha DP to po prostu jest jeden wielki L O L .
Ja również uważam że Zlatan zasługuje na miejsce w składzie ale ty chyba dalej mnie nie kapujesz. Napisze jeszcze raz.. załozmy że jesteś nauczycielem a Zlatan i DP to Twoi uczniowie. Oddają takie same prace ake Ty wyższą ocene zawsze stawiasz Zlatanowi. To mój główny zarzut pod Twoim adresem.
W sytuacji o ktorej pisze, porownuje DP i Zlatana, to ze caly skald wywalczyl awans to wiadomo, ale jak sie nie strzela goli to nie ma wygranych, asysta Zlatana pozwolila strzelic i jest ok.
A jeszcze wcześniej napisałeś że gdyby nie Zlatan to nie gralibyśmy już w LM. Jakie to ma być porównanie do DP? :shock: Poprostu olałeś to co zrobiła reszta drużyny. Jak się nie strzela goli to niema wygranych? Ok zgadzam się, ale ta bramka to z pewnością większa zasługa i Trezegueta i Camoranesiego niż Zlatana. Zapominasz też ze samo strzelanie nic nie da.. jezeli strzelimy 3 bramki a stracimy tez 3 to nie wygrywamy. Obrona jest rownie wazna jak atak i moze nalezy to docenić?
Jesli uzywasz jakiegos zwrotu to pisz go poprawnie, a jak nie potrafisz to zapraszam do slownikow. Zwrocilem Ci uwage zeby troche Cie doedukowac

Dzięki za poprawę. Więc powiem teraz poprawnie. Oceniasz skreślasz Del Piero z góry.
To znaczy ze Zlatan za 5 lat ( o ktorych wspominales ) bedzie o wiele lepszym zawodnikiem, a DP bedzie juz myslal jak odejsc na emeryture, o ile wczesniej to nie nastapi.
Każdego czas minie, skąd wiesz że Zlatan za 5 lat będzie lepszy niż DP teraz skoro Alex w obecnym wieku Zlatana był od niego znacznie lepszy? Pozatym istnieje możliwość, że pojawi się "nowy Del Piero" i wtedy Szwed siądzie na ławie? Ja życzę mu jak najlepiej, ale nie mów mi co będzie za 5 lat bo to neinormalne.
A skad wiesz co bym zrobil? Akurat nie wpisalbym sie pierwszy co sadze o meczu bo mam to gleboko w powazaniu, widocznie mi sie zupelnie nie chcialo nic pisac. Nie zrozumiales chyba tego co napsialem, mowilem ze nie mialem zadnych objekcji co do tego co miescilo sie w tym topicu i dlatego tam nic nie dodalem, bo wszystko bylo juz napisane.
Wnioskuje to z Twoich wypowiedzi. Jestem pewny że byłbyś pierwszym który wychwala Zlatana. To jednak tylko domysły i nie dowiemy sie jakby było naprawdę.
Tak samo denne jest pogrubianie slowa kibic w marnej prowokacji z tego postu, wiec nie wiem dlaczego jestes oburzony, przeciez Alex cierpi za miliony -_-.
LOL. Widocznie mnie nie zrozumiałeś. Nie zarzucam Ci wcale że nie jesteś kibicem Juve. Pisząc kibic miałem na myśli tak zwanych pikników którzy tak naprawdę nei wiedzą co się kręci i oco chodzi i właśnie ich chciałem wykluczyć z mojego zdania o kibicach.
Teraz ja zabawie sie w pogrubianie:
Widocznie jesteś ograniczony.
Jesli jest nie w formie to znaczy ze jest w tej chwili slabszy od Zlatana i jednak Ibra jest dla neigo konkurencja, nie uwazasz? Chyba ze twierdzisz ze Alex bez formy jest 2 klasy lepszy od Ibrahimovica ?
Konkurencją dla Del Piero w Juve Zlatan nigdy nie będzie zresztą jak każdy inny zawodnik. A to że lepiej żeby grał Zlatan niż cieniujący DP jest oczywiste. Najbardziej liczy się dobro zespołu. W Juve to zawsze Alex będzie numero uno czy Ci się to podoba czy nie, zapewne juz neidlugo bedzie najlepszym strzelcem w historii Juve, a po zakonczeniu kariery przez niego zastrzezony zostanie numero dici. Tak wiec widzisz że zadna konkurencja dla DP w osobie ZLatana. Szwed jest conajwyzej partnerem z druzyny.

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 15:15

Co za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> temat?? Nawet jesli nie strzela bramki to asystuje-jest bardzo przydatny i wklada duzo w gre!! Zauwazcie ile on sil zostawia na boisku! Jest mlody i skutecznosc poprawi-juz w tej chwili w dryblkingu i technice niewiele ustepuje Ronaldinho!! Dajcie mu wejsc w ten rytm i styl gry! W Holandii strzelal mase bramek i tu tez sie odnajdzie z tym ze powtarzam-dajcie mu na to czas! PZDR

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 15:31

Nie rozumiem po co i o co wy się kłócicie?! O to kto jest lepszy Zlatan czy Alex?! Grają wjednej drużynie a wy nawzajem oczerniacie ich obu. Prawda że Alex ostatnio miał słabszą formę ale dlaczego niektórzy od razu chcą jego odejścia?! Zlatan z kolei marnuje od groma sytuacjii - niekiedy 100% - ale zobaczcie ile ma asyst a poza tym na jego dryblingi patrzy się z przyjemnością. Ja bardzo się cieszę że w moim ukochanym Juventusie gra 2 tak wspaniałych piłkarzy i na pewno nigdy nie będę np. udowadniał wyższości Treze na Zalayetą. Po prostu od ustalania składu jest Capello i wierzę że potrafi on zawsze wybrać optymalny skład. Dodam na koniec że byłem (i dalej jestem) wielkim fanem DP a obecnie także Zlatana i nie widzę w tym problemu...

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 15:58

Nie rozumiem po co i o co wy się kłócicie?!
Zapewniam że nikt tu się nie kłóci.
O to kto jest lepszy Zlatan czy Alex?!
Nie oto. Chyba nie uważnie czytasz.
Grają wjednej drużynie a wy nawzajem oczerniacie ich obu.
Ja nie oczerniam żadnego z piłkarzy w swoich wypowiedziach. Proszę o cytaty.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 16:53

Ja wcale nie twierdze, że jest za słaby na silnych rywali i wierzę że jeszcze w tym sezonie to zobaczysz.
Wydaje mi sie ze DJJuve powiedzial to na podstawie obserwacji z dotychczasowych meczy.
Jego podanie było decydujące:DVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Chyba sobie kpisz. Bramka Trezegueta wymagała znacznie więcej umiejętności niż asysta Zlatana. Zapominasz też kto nagrał piłkę Zlatanowi?
Dzieki temu ze Zlatan walczyl do konca, pilka zostala w boisku i dzieki temu Treze mogl strzelic wspanialego gola.
dwa lata temu DP popisał się identyczną asystą w meczu z Realem więc jak widać również tak potrafi.
Dwa lata temu.
Skoro Ciebie nie interesuje co kto sądzi o Twoich wypowiedziach to jakim prawem zwracasz komukolwiek na coś uwagę? Dlaczego musi ich obchodzić to co myśli taki ktoś jak Ty ? Masz jakieś przywileje?
Mam takie samo prawo zwrocic Ci uwage, jak Ty mi. Tyle ze akurat Twoje zdanie na moj temat malo mnie obchodzi.
załozmy że jesteś nauczycielem a Zlatan i DP to Twoi uczniowie. Oddają takie same prace ake Ty wyższą ocene zawsze stawiasz Zlatanowi. To mój główny zarzut pod Twoim adresem.
Gdyby oddali te same prace to bym ich ocenil jednakowo, ale niestety forma pracy Zlatana wydaje mi sie lepsza wiec jemu stawiam lepsza ocene, nie zwazajac na to ze Alex kiedys pisal wspaniale prace. Pozatym Ci uczniowie pisza na dwa rozne tematy bo ich styl gry jest rozny. A ze mi sie podoba styl Zlatana bardziej (szczegolnie teraz) to oceniam go tak jak sadze.
Ok zgadzam się, ale ta bramka to z pewnością większa zasługa i Trezegueta i Camoranesiego niż Zlatana. Zapominasz też ze samo strzelanie nic nie da.. jezeli strzelimy 3 bramki a stracimy tez 3 to nie wygrywamy. Obrona jest rownie wazna jak atak i moze nalezy to docenić?
Zasluga 3 osob, Camora ze wrzucil, Ibry ze szedl za nia do konca i podal z linii do Trezeguet'a i Francuza za piekne wykonczenie akcji. Gdyby zabrac jeden element z tej 3 czesciowej ukladanki, to gola by nie bylo. Napisalem tak poniewaz porownywalem DP do Zlatana. Na pewno nie mialem za cel pomniejszac osiagniec druzyny.
Dzięki za poprawę. Więc powiem teraz poprawnie. Oceniasz skreślasz Del Piero z góry.
Przykro mi znow blad, Oceniasz i skreslasz nie moze byc zaraz po sobie. Popracuj troche moze sie uda sklecic to arcytrudne zdanie.
Wnioskuje to z Twoich wypowiedzi. Jestem pewny że byłbyś pierwszym który wychwala Zlatana. To jednak tylko domysły i nie dowiemy sie jakby było naprawdę.
Przykro mi Sherlock'u, Twoja bezbledna dedukcja tym razem nie zadzialala, jesli juz kogos mam chwalic to bedzie blok defensywny Juve, bo tamta formacje najbardziej lubie. A moim ulubionym pilkarzem nie jest Ibra, tylko Pavel Nedved.
Konkurencją dla Del Piero w Juve Zlatan nigdy nie będzie zresztą jak każdy inny zawodnik.
Mowie o tym ze teraz Zlatan stanowi konkurencje dla DP, a gdybanie czy kiedys byl lepszy jest po prostu glupie, liczy sie to co jest "tu i teraz".
A to że lepiej żeby grał Zlatan niż cieniujący DP jest oczywiste. Najbardziej liczy się dobro zespołu.
Sadzac po wypowiedziach to nie wszyscy tak uwazaja, niektorzy sadza ze DP powinien grac niezaleznie od formy. Ja sie z tym nie zgadzam i dlatego o tym mowie.
W Juve to zawsze Alex będzie numero uno czy Ci się to podoba czy nie, zapewne juz neidlugo bedzie najlepszym strzelcem w historii Juve, a po zakonczeniu kariery przez niego zastrzezony zostanie numero dici.
To co bedzie tego nawet nie wiesz Ty moj Guru. A czy numerek zostanie zastrzezony nie bylbym tego taki pewien. Po prostu co bedzie to bedzie. A nie wiadomo czy Zlatan nie osiagnie tego co DP. Po prostu pozyjemy zobaczymy.
Ja bardzo się cieszę że w moim ukochanym Juventusie gra 2 tak wspaniałych piłkarzy i na pewno nigdy nie będę np. udowadniał wyższości Treze na Zalayetą.
Coz nie byloby tej polemiki, gdyby nikt ich nie porownywal, to ze ktos nie zgadza sie z tym co sadze to powod do rozmowy. Jesli jest lamany regulamin to wcisnij kartonik po prawej stronie.
Po prostu od ustalania składu jest Capello i wierzę że potrafi on zawsze wybrać optymalny skład.
Dokladnie, tyle ze niektorzy maja pretensje do Capello ze ten zdejmuje DP. Ja wierze w umiejetnosci naszego trenera i tyle.
pozdr

ODPOWIEDZ