1/4 LM
- bblackk
- Juventino
Ja chciałbym trafić na Lyon. Ta drużyna do najprostrzych nie należy, ale Juventus powinien z nią sobie poradzić. Z racji tego, że są to tylko "widzi mi się" dlatego znając życie Juventus trafi na kogoś zupełnie innego
Mam za to nadzieję, że Juventus nie trafi na jakąś angielską drużynę. Odkąd pamiętam Bianconerim nie idzie gra z wyspiarzami :? Wolałbym już Milan czy Bayern. Dlatego liczę że trafimy na Lyon, który jest, że tak powiem: "w sam raz"
Liczę, że wreszcie losowanie pójdzie po mysli Juventusu. Choć co losowanie sobie tak powtarzam i Juventus trafia na takie drużyny jak FC Barcelona, Real Madryt, czy Deportivo La Coruna...

- sebast
- Juventino
a wiecie co ? bardzo mnie ciekawi sama osoba mourinho gdyby nam sie trzeba bylo zmiezyc z chelsea , to jakos wydaje mi sie ze i z fc porto i chelsea mourinho jeszcze poprostu niegral z milanem i juventusem przeciez to najprawdopodobniej najlepsze bloki def. swiata , wydaje mi sie ze wlasnie z tymi dwoma zespolami mourinho mialby spore klopoty , moze czar chelsea prysnie w tej sytuacji ? zwrocmy na to uwage ze mouringo wciągu 3 lat niegral jeszcze przeciwko super obronie taka jak w juve i milanie , przeciez barce ma obrone do dupy ,cska,porto,czy daremne psg , a i przeciez w poprzedniej lm porto tez niegralo z milanem i juve ja jestem dobrej mysli , dlaczego pisze o murinho ? bo to jest kawal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale najgroznijeszy trner z najgrozniejszą paczlką ktorej juve musi sie obawiać .
- Marcin_FCJ
- Juventino
Moim zdaniem najgorszym możliwym przeciwnikiem dla nas byłyby Mediolańskie ekipy - Inter (zakładam że awansują) oraz Milan. Jak wiadomo takie "derbowe" pojedynki są niezwykle cięzkie i nie ma w nich żadnego faworyta, pozatym na pojedyni wewnątrz włoskie przyjdzie jeszcze czas. Lepiej też byłoby ominąć Chelsea choć uważam że ich pokonać byłoby łatwiej niż Inter czy Milan. Chelsea pokonała Barce, ale Barca to zupełnie inny zespół od Juve... W przeciwieństwie do katalończyków my umiemy doskonale się bronić i główna broń Chelsea - kontry z pewnością by się nie sprawdziła. Reszta zespołów - czyli PSV, Lyon, Bayern, Liverpool są absolutnie na niższym poziomie od nas.. daleko mi do lekceważenia tych 5 ekip, ale sądze że jesteśmy poza zasięgiem tych ekpi. Mnie osobiście najbardziej uśmiechało by się PSV. Rzeczą normalną jest że lepiej byłoby trafić teraz na kogoś "łatwiejszego" spokojnie kontorolować dwumecz poczym awansować do 1/2 jednak musimy być gotowi na wszystko. Bardzo chciałbym żeby wyeliminowany został zespół Milanu.. najlepiej przez Inter lub Chelsea. Milan gra naprawdę niezłą piłkę i lepiej aby ktoś ich wyeliminował. Na koniec troszkę pofantazjuję i napiszę mó wymarzony scenariusz:
Juve - PSV / Liverpool - Lyon
Chelsea - Milan / Inter - Bayern
Może i w takim wypadku nie zobaczylibyśmy meczu Juve na żadnym z kanałów LIVE, ale dla mnie to nie problem.. na polsacie sport odrazu po meczu L'pool - Lyon pokazali by retransmisje Juve - SV którą obejrzał bym bez znajomości wyniku... mi to tam teraz rybqa.Obejrze wszystkie mecze Juve do końca naszego uczestnictwa w turnieju. Oby do zwycięzkiego finału.
Juve - PSV / Liverpool - Lyon
Chelsea - Milan / Inter - Bayern
Może i w takim wypadku nie zobaczylibyśmy meczu Juve na żadnym z kanałów LIVE, ale dla mnie to nie problem.. na polsacie sport odrazu po meczu L'pool - Lyon pokazali by retransmisje Juve - SV którą obejrzał bym bez znajomości wyniku... mi to tam teraz rybqa.Obejrze wszystkie mecze Juve do końca naszego uczestnictwa w turnieju. Oby do zwycięzkiego finału.
- Wojtom
- Juventino
Jak znam życie, wylosujemy ten zespół, ktorego nie chcemy, czyli Chelsea, Milan, Inter albo Bayern. Z drugiej strony, mogloby nam przypisac troche szczescie w losowaniu, bo na przykład finał Juve - Chelsea, to by było coś pięknego...
Czeski napastnik Milan Baros powiedział jednej z gazet, że chciałby zagrać przeciwko Juventusowi Turyn.
- Chętnie zagrałbym przeciwko Juventusowi. Widziałem już ich mecz z Realem i śmiem twierdzić, że defensywę mają znakomitą. Jestem jednak przekonany, że zdołałbym się przez nią przebić i pokonać bramkarza Buffona - mówi.
- Nie chciałbym natomiast grać z Chelsea z powodów bliżej nieokreślonych, oraz z Lyonem, który dysponuje niesamowitą siłą ataku - dodaje.
http://www.lechsport.pl/?act=news&more=44150
Pewny siebie kozak
Ale ja bym sie nie pogniewał, gdybysmy trafili na Liverpool
Jednak nasi znowu pokazali, ze Delle Alpi to swiatynia nie do zdobycia, i jesli pokonalismy tu Ajax, Bayern i Real to dlaczego nie mieliby polec inni?
Juz nie moge doczekac sie losowania !

Czeski napastnik Milan Baros powiedział jednej z gazet, że chciałby zagrać przeciwko Juventusowi Turyn.
- Chętnie zagrałbym przeciwko Juventusowi. Widziałem już ich mecz z Realem i śmiem twierdzić, że defensywę mają znakomitą. Jestem jednak przekonany, że zdołałbym się przez nią przebić i pokonać bramkarza Buffona - mówi.
- Nie chciałbym natomiast grać z Chelsea z powodów bliżej nieokreślonych, oraz z Lyonem, który dysponuje niesamowitą siłą ataku - dodaje.
http://www.lechsport.pl/?act=news&more=44150
Pewny siebie kozak

Jednak nasi znowu pokazali, ze Delle Alpi to swiatynia nie do zdobycia, i jesli pokonalismy tu Ajax, Bayern i Real to dlaczego nie mieliby polec inni?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- K.
- Juventino
Juve - Liverpool
Milan - Inter
Lyon - PSV
Chelsea - Bayern
Ha! Tak jak chciałem. Przeciwnik na tą chwilę nie najmocniejszy ale za to jest szansa na transmisje w TV =). Tym razem dla odmiany każdy z nas będzie oczekiwał od Dudka jak najwięcej błędów. =)
Trzymajmy kciuki za Bayern i Inter. 8)
Milan - Inter
Lyon - PSV
Chelsea - Bayern
Ha! Tak jak chciałem. Przeciwnik na tą chwilę nie najmocniejszy ale za to jest szansa na transmisje w TV =). Tym razem dla odmiany każdy z nas będzie oczekiwał od Dudka jak najwięcej błędów. =)
Trzymajmy kciuki za Bayern i Inter. 8)

- adrian_markuś
- Juventino
Z liverpoolem będzie łatwizna(ale dudek będzie miał roboty
).Znacznie gorzej będzie z Chealsea(bo powinni oni przejść)No ale za to czeka nas prawie pewna transmisja w tvp 

Forza Juve!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
1/4 do przejscia, ale 1/2 to bedzie koszmar !! Trzeba nauczyc pokory Maurinho i Romka hehe o ile wczesniej Bayern tego nie zrobi
Ja mam pytanie
Kto w jaki dzien gra ?ps. dobra juz wiem. wtorek Juve i LYON
Ja mam pytanie
Kto w jaki dzien gra ?ps. dobra juz wiem. wtorek Juve i LYON
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 15:38 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
Mysle, ze o transmisje nie ma się co martwic, bo Polsat Sport i TVP na pewno nie puszczą tego samego meczu.
Milan-Inter bedzie chyba najciekawszym, poza Juve, spotkaniem w 1/4. Chelsea-Bayern tez niczego sobie, licze na cud, moze Bayernowi uda sie przejsc
Lyon-PSV wydaje się byc najsłabszą parą, ale nic nie wiadomo, zapewne padnie w tym spotkaniu najwięcej bramek.
Milan takiej szansy nie zmarnuje i wydaje mi sie, ze juz mozna powiedziec, ze są pierwszymi finalistami. Chociaz jeszcze wszystko sie moze stac. Dlatego poczekajmy, a zobaczymy. Poza tym, Juve nie da się tak jak Barca Chelsea. Co jak co, ale obrone mamy najlepszą
Jesli przejdziemy dalej (
) to będzie na prawde prawdziwe widowisko !
Milan-Inter bedzie chyba najciekawszym, poza Juve, spotkaniem w 1/4. Chelsea-Bayern tez niczego sobie, licze na cud, moze Bayernowi uda sie przejsc

Milan takiej szansy nie zmarnuje i wydaje mi sie, ze juz mozna powiedziec, ze są pierwszymi finalistami. Chociaz jeszcze wszystko sie moze stac. Dlatego poczekajmy, a zobaczymy. Poza tym, Juve nie da się tak jak Barca Chelsea. Co jak co, ale obrone mamy najlepszą

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- leniup
- Redaktor
Ciesze się z losowania, ale tylko jeśli chodzi o JUVE. napewno sobie obejrze mecz, bo przecież Dudzio gra, a Barcy i Realu już nie ma w lidze Mistrózw więc pewnie TVP puści Juve. I dobrze.
Co do Anglików. Pozyjemy zobaczymy, ale myśle, Juve powinno ich pokonać. Zresztą miejmy nadzieje że tak bedzie bo teraz już nie ma słabych przeciwnków.
Z czego nie jestem zadowolony. Ano z tego że znowu w Finale(Chelsea nam nie zagroźi!!!! :twisted: ) zagramy z MILANEM!!!! wrrrr :evil: :evil: :evil: Kurde, zawsze tak musi wypaść, co za głupie losowanie..... :evil:
Co do Anglików. Pozyjemy zobaczymy, ale myśle, Juve powinno ich pokonać. Zresztą miejmy nadzieje że tak bedzie bo teraz już nie ma słabych przeciwnków.
Z czego nie jestem zadowolony. Ano z tego że znowu w Finale(Chelsea nam nie zagroźi!!!! :twisted: ) zagramy z MILANEM!!!! wrrrr :evil: :evil: :evil: Kurde, zawsze tak musi wypaść, co za głupie losowanie..... :evil:
- Adu
- Juventino
warto zauwazyc ze teraz nie ma takich swietnych meczy jak runde wczesniej, tam byly mecze ktore zaslugiwaly na miano finalu a teraz juz takich nie ma , aczkolwiek emocji zapewne nie zabraknie. warto tez zauwazyc ze dwie teoretycznie najslabsze druzyny trafily na siebie. wiec mysle ze milan ma latwiejsza droge do fuinbalu
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Coolfi
- Juventino
Oczywiście że z Liverpoolem wygramy
Dudek będzie musiał się niżle napocić :lol: Szkoda mi tylko że w ćwierćfinale zmierzą się 2 włoskie zespoły bo nie będzie znów "włoskiej ligi mistrzów" :evil: Szkoda :!: Ale w półfinale licze na Chelsea, zaś w finale chciałbym rewanż z MILANEM :twisted: Z drugiej strony Liverpool nie jest aż tak słaby 8) W końcu gra tam Dudek
Dobrze ze nie może grać Moro
Ale mysle że sobie z nimi poradzimy :!: :!: 

Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 16:12 przez Coolfi, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- aleksander1986
- Juventino
Adu napisał:
Dlaczego się z Tobą zgadzam w 70% , a dlatego ze derby Milanu z Interem to są jednak derby i rzadza sie swoimi prawami.Inter bedzie liczal na forme Adriano ktory pokazal ze od niego zalezy,jednak biorąc pod uwagę skład Milanu to faworytami są piłkarze Milanu gdyz mają bardziej wyrownany sklad.Jezeli Milan awansuje to bedzie mial latwy polfinal bo nie chce mi sie wierzyc aby Lyon lub PSV byloby wstanie wyeliminowac ekipe z San Siro.Chociaz Lyon ogral Man.Utd. w grupie.
Moze te mecze nie sa takie jak w 1/8 ale napewno dostarcza nam wiele emocji.
Popieram w 70% Twoją wypowiedz.Niewatpliwie mecze wczesniejszej rundy byly bardziej emocjonujace i widowiskowe.Wystarczy wspomnie dwumecz Chelsea-Barca lub Juve-Real.warto zauwazyc ze teraz nie ma takich swietnych meczy jak runde wczesniej, tam byly mecze ktore zaslugiwaly na miano finalu a teraz juz takich nie ma , aczkolwiek emocji zapewne nie zabraknie. warto tez zauwazyc ze dwie teoretycznie najslabsze druzyny trafily na siebie. wiec mysle ze milan ma latwiejsza droge do fuinbalu
Dlaczego się z Tobą zgadzam w 70% , a dlatego ze derby Milanu z Interem to są jednak derby i rzadza sie swoimi prawami.Inter bedzie liczal na forme Adriano ktory pokazal ze od niego zalezy,jednak biorąc pod uwagę skład Milanu to faworytami są piłkarze Milanu gdyz mają bardziej wyrownany sklad.Jezeli Milan awansuje to bedzie mial latwy polfinal bo nie chce mi sie wierzyc aby Lyon lub PSV byloby wstanie wyeliminowac ekipe z San Siro.Chociaz Lyon ogral Man.Utd. w grupie.
Moze te mecze nie sa takie jak w 1/8 ale napewno dostarcza nam wiele emocji.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Vincitore
- Juventino
Liverpool - JUVENTUS Mecz z udziałem tylko jednego aktora , bedzie już Nedved jeżeli zagramy z taką determinacją jak z Realem to jestem spokojny a pozatym mamy obrone nie do przejscia , mam również dziwne przeczucia że Dudek będzia kapitalnie bronił :?
LIVERPOOL - JUVENTUS 0-2
JUVENTUS - LIVERPOOL 3-1
AWANS :JUVENTUS
Chelsea - Bayern No i również ciekawe widowisko Bayern przeszedł Arsenal a Chelsea kapitalna i wielką Barcelonę myśle jednak że to Chelsea po dramaturgiach awansuje dalej:
CHELSEA - BAYERN 3-1
BAYERN-CHELSEA 1-1
AWANS CHELSEA
1/2: JUVENTUS - CHELSEA
(DAMY RADEEEE)
Milan - Inter No i jestem ciekaw wiadomo z jednek strony Milan który jako jedyny w tym sezonie pokonał Inter z drugiej Nerazurri , mistrzowie remisów!! myśle że to Milan po cieżkim meczu zagra dalej
MILAN - INTER 1-0
INTER-MILAN 1-1
AWANS : MILAN
Lyon - PSV Tutaj Lyon powinien sobie poradzic gładko , rewelacyjnym Francuzom chyba przypadł najłatwiejszy przeciwnik wygraja ale nei w takim stylu jak z Bremą
LYON - PSV 3-0
PSV-LYON 3-2
AWANS :LYON
1/2MILAN - LYON
Najfajniejszy byłby Finał z Lyonem o ile pokonamy Chelsea , ale to jeszcze za wcześnie na takie przesądy najpierw pokonajmy Liverpool[/b]
LIVERPOOL - JUVENTUS 0-2
JUVENTUS - LIVERPOOL 3-1
AWANS :JUVENTUS
Chelsea - Bayern No i również ciekawe widowisko Bayern przeszedł Arsenal a Chelsea kapitalna i wielką Barcelonę myśle jednak że to Chelsea po dramaturgiach awansuje dalej:
CHELSEA - BAYERN 3-1
BAYERN-CHELSEA 1-1
AWANS CHELSEA
1/2: JUVENTUS - CHELSEA

Milan - Inter No i jestem ciekaw wiadomo z jednek strony Milan który jako jedyny w tym sezonie pokonał Inter z drugiej Nerazurri , mistrzowie remisów!! myśle że to Milan po cieżkim meczu zagra dalej
MILAN - INTER 1-0
INTER-MILAN 1-1
AWANS : MILAN
Lyon - PSV Tutaj Lyon powinien sobie poradzic gładko , rewelacyjnym Francuzom chyba przypadł najłatwiejszy przeciwnik wygraja ale nei w takim stylu jak z Bremą
LYON - PSV 3-0
PSV-LYON 3-2
AWANS :LYON
1/2MILAN - LYON
Najfajniejszy byłby Finał z Lyonem o ile pokonamy Chelsea , ale to jeszcze za wcześnie na takie przesądy najpierw pokonajmy Liverpool[/b]
- Ibrahimovic
- Juventino
Fc Liverpool - Juventus
3:2
10min Baros
41min Baros
60min Hamman
89min Trezeguet jesli wyzdrowieje
:D
90-2min Ibrahimovic ominal 3 pilkarzy i z 30 m strzelil cudowna bramke SEN
Juventus - Liverpool
3:0
8min Ibrahimovic
30min Del Piero
69min Camoranesi
Taki mialem sen
w półfinale z Chealsa bedzie 2:0 i 2:0 i w karnych wygramy a finale moze bede dzisiac snic
:D
3:2
10min Baros
41min Baros
60min Hamman
89min Trezeguet jesli wyzdrowieje

90-2min Ibrahimovic ominal 3 pilkarzy i z 30 m strzelil cudowna bramke SEN
Juventus - Liverpool
3:0
8min Ibrahimovic
30min Del Piero
69min Camoranesi
Taki mialem sen
w półfinale z Chealsa bedzie 2:0 i 2:0 i w karnych wygramy a finale moze bede dzisiac snic

- bblackk
- Juventino
Niezbyt jestem zadowolony z losowania... Juventus, będzie miał ciężką przeprawę w drodze do finału przez angielskie drużyny (boa zapewne Chelsea wyeliminuje Bayern), z którymi Juventini radzą sobie, że tak powiem: średnio :? Tymczasem, Milanowi znowu się poszczęściło i najpierw wystarczy, że uporają się "u siebie" z Interem, a potem pojadzie na spacerek do Lyonu (z całym szacunkiem dla Lyonu, ale z Milanem raczej szans nie ma), bo ten zapewne wyeliminuje PSV. Tak oto staniemy się świadkami finału LM jak sprzed 2 lat... Atrakcyjność spotkań nawet nie umywa się do tych z 1/8, no ale tak to już bywa w tej LM. Czekam na te nagłówki prasowe: "Dudek nie boi się Del Piero", "Dudek kontra Juventus", "Dudek: Jestem lepszy od Buffona" :lol: