Chcesz obejrzeć Juve-Real ?
- DamKam
- Juventino
Jeeeeest :!:paku pisze:DObra wiadomość ! Mecz Juve-Real w TVP ! Mecz w Turynie otrzymał ponad 6 tyś smsów, natomiast mecz w Leverkusen lekko ponad 1 tyśWięc radujmy sie !
Super.... ale sie ciesze

Oplacalo sie wyslac sms-y...
Choc wiadomosc miala byc podana dopiero w wieczornych wiadomosciach, ale wierze Ci

- x_men_1988
- Juventino
We wtorek 8 Marca na antenie TVP 1 zostanie wymitoweany mecz
Chelsea - Barcelona 6470 głosów ( Milan-Manchester 5619 głosów ).
W środę 9 Marca na antenie TVP 2 zostanie wyemitowany mecz
Juventus - Real 6497 głosów ( Bayer - Lierpool 1736 głosów) .
żródło: SportowyExpress 28 II 2005 .
Jestem zadowolony że 6 sms-ów nie poszło na marne i widać że TVP nie oszukiwało . Teraz mam nadzieje że Bianconeri odwdzięczą nam sie za te smsy .
Chelsea - Barcelona 6470 głosów ( Milan-Manchester 5619 głosów ).
W środę 9 Marca na antenie TVP 2 zostanie wyemitowany mecz
Juventus - Real 6497 głosów ( Bayer - Lierpool 1736 głosów) .
żródło: SportowyExpress 28 II 2005 .
Jestem zadowolony że 6 sms-ów nie poszło na marne i widać że TVP nie oszukiwało . Teraz mam nadzieje że Bianconeri odwdzięczą nam sie za te smsy .
- Szilgu
- Juventino
no i brawo!!!!!!!muwiłem że panowie z TVP nie będą az tak głupi (tym razem im sie udało
)i samo to że dostaną tyle sms'ów będzie oznaczało że na wyświetleniu tego meczu zbiją więcej kasy. No i prosze nasz meczyk dostałwięcej esów niż chelsea-barca
choć nie dzięki mnie :?

- Cube - fan Juve
- Juventino
A ja wysłałem jednego.
Mam nadzieję, że teraz Bianconeri zmiażdżą Real i będziemy mieć piękne widowisko trików Del Piero i spółki i oczywiście pięknych bramek. :-D

- darel
- Juventino
Ale jestem uradowany. Juz nie moge się doczekać 9 marca. Teraz tylko najważniejsza sprawa - jak zaprezentuje się Juve.
Wiele osób jest takich, którzy na druzyne patrzą przez kilka spotkan obejrzanych w telewizji. My oczywiście cały czas wiemy, jaka jest sytaucja w zespole, większośc osób jednak bedzie oceniac Juve po tych meczach obejrzanych w TVP (mówie tutaj o takim przecietnym kibicu), mam nadzieje,że Juve pokaże ładny, skuteczny futbol i tym samym udowodni, że mecze Juve też moga byc atrakcyjne. Wtedy bedziemy mogli liczyc na więcej meczów Juve w TVP.
Wiele osób jest takich, którzy na druzyne patrzą przez kilka spotkan obejrzanych w telewizji. My oczywiście cały czas wiemy, jaka jest sytaucja w zespole, większośc osób jednak bedzie oceniac Juve po tych meczach obejrzanych w TVP (mówie tutaj o takim przecietnym kibicu), mam nadzieje,że Juve pokaże ładny, skuteczny futbol i tym samym udowodni, że mecze Juve też moga byc atrakcyjne. Wtedy bedziemy mogli liczyc na więcej meczów Juve w TVP.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Miolli
- Juventino
No i wszystko skończyło się Happy Endem
Wsumie to i tak nie rozumiem TVP że wogóle zastanawiała się jaki mecz można pokazać...
Moim zdaniem to że płace abonamęt już wystarczy bym mogł oglądać najlepsze mecze w LM , a nie mecze "polaków"...
Podsumowywując TVP znalazło kolejny sposób na zdarcie z nas kasy :roll:
Wsumie to i tak nie rozumiem TVP że wogóle zastanawiała się jaki mecz można pokazać...
Moim zdaniem to że płace abonamęt już wystarczy bym mogł oglądać najlepsze mecze w LM , a nie mecze "polaków"...
Podsumowywując TVP znalazło kolejny sposób na zdarcie z nas kasy :roll:
- mil015
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
macie swoją "zakłamaną TVP" :lol: .
Bardzo się cieszę, że mogłem wesprzec rozwój widowiskowości piłki nożnej w TVP. 8) Nagram sobie na video mecz i będę oglądał w nieskończoność. Zobaczymy, jak wypadnie Szpaq na Delle Alpi. Już nie mogę się doczekać meczu...
wszystkim fanom Juve i Realu dziękuję za to, że nie muszę znowu jechać na drugi koniec Wrocławia.
Bardzo się cieszę, że mogłem wesprzec rozwój widowiskowości piłki nożnej w TVP. 8) Nagram sobie na video mecz i będę oglądał w nieskończoność. Zobaczymy, jak wypadnie Szpaq na Delle Alpi. Już nie mogę się doczekać meczu...
wszystkim fanom Juve i Realu dziękuję za to, że nie muszę znowu jechać na drugi koniec Wrocławia.
- BOOM
- Juventino
Noo z taka przewaga gdyby nie puscili tego meczyku to by bylo cos nie tak ;p sami sobie nie beda przeciez ogladalnosci zmniejszac ;d ALE JESTEM HAPPY!!! no to teraz moge juz spokojnie czekac i przygotowywac sie na to WIDOWISKO 9 marca!!!!
FORZA JUVE!!!!!! JUVE 3-0 real ;p
FORZA JUVE!!!!!! JUVE 3-0 real ;p

- Szilgu
- Juventino
ba....człowieku u mnie na osiedlu (prawie) każdy lubi Juve (wiem...wiem...jedynie lubiądarel pisze:Teraz tylko najważniejsza sprawa - jak zaprezentuje się Juve.
Wiele osób jest takich, którzy na druzyne patrzą przez kilka spotkan obejrzanych w telewizji. My oczywiście cały czas wiemy, jaka jest sytaucja w zespole, większośc osób jednak bedzie oceniac Juve po tych meczach obejrzanych w TVP (mówie tutaj o takim przecietnym kibicu)
- sebast
- Juventino
hehe milolli ładnie ładnie , stronka jest naprawde fajna czesto na nią wchodze , tyle ze moglibyscie zacząć coś zmieniać juz tak jak juvepoland , szate graficzną , bo na dluzszą mete moze sie to znudzić , a tak wogule pomysl z tymi bramkami calkiem całkiem , tylko postarajcie sie co kolejke dawadc te bramki , hehe
pozdro
a co do meczu to jest super narescie juve niepoczesku , bo to juz sie jasna cholerka nudziło wogule dzieki dla zalozycciela tego temacika , dobrze stary ze przypomniales o tym !!!
pozdro
a co do meczu to jest super narescie juve niepoczesku , bo to juz sie jasna cholerka nudziło wogule dzieki dla zalozycciela tego temacika , dobrze stary ze przypomniales o tym !!!