Chcesz obejrzeć Juve-Real ?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:11

Shickit pisze:jas nie wyśle sms'a bo odbieram polsat sport,)
Czytałes poprzednie posty ? O meczu na P.Sport tez zapomnij

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:16

Wysylajcie SMS ja juz chyba z 10 wyslalem :wink:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 16:57

DObra wiadomość ! Mecz Juve-Real w TVP ! Mecz w Turynie otrzymał ponad 6 tyś smsów, natomiast mecz w Leverkusen lekko ponad 1 tyś ;) Więc radujmy sie ! :P

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:28

paku pisze:DObra wiadomość ! Mecz Juve-Real w TVP ! Mecz w Turynie otrzymał ponad 6 tyś smsów, natomiast mecz w Leverkusen lekko ponad 1 tyś ;) Więc radujmy sie ! :P
Jeeeeest :!:
Super.... ale sie ciesze :D
Oplacalo sie wyslac sms-y...

Choc wiadomosc miala byc podana dopiero w wieczornych wiadomosciach, ale wierze Ci :D

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:46

We wtorek 8 Marca na antenie TVP 1 zostanie wymitoweany mecz
Chelsea - Barcelona 6470 głosów ( Milan-Manchester 5619 głosów ).
W środę 9 Marca na antenie TVP 2 zostanie wyemitowany mecz
Juventus - Real 6497 głosów ( Bayer - Lierpool 1736 głosów) .
żródło: SportowyExpress 28 II 2005 .

Jestem zadowolony że 6 sms-ów nie poszło na marne i widać że TVP nie oszukiwało . Teraz mam nadzieje że Bianconeri odwdzięczą nam sie za te smsy .

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:51

no i brawo!!!!!!!muwiłem że panowie z TVP nie będą az tak głupi (tym razem im sie udało :wink: )i samo to że dostaną tyle sms'ów będzie oznaczało że na wyświetleniu tego meczu zbiją więcej kasy. No i prosze nasz meczyk dostałwięcej esów niż chelsea-barca :D choć nie dzięki mnie :?

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:59

A ja wysłałem jednego. :D Mam nadzieję, że teraz Bianconeri zmiażdżą Real i będziemy mieć piękne widowisko trików Del Piero i spółki i oczywiście pięknych bramek. :-D

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 18:48

Ale jestem uradowany. Juz nie moge się doczekać 9 marca. Teraz tylko najważniejsza sprawa - jak zaprezentuje się Juve.
Wiele osób jest takich, którzy na druzyne patrzą przez kilka spotkan obejrzanych w telewizji. My oczywiście cały czas wiemy, jaka jest sytaucja w zespole, większośc osób jednak bedzie oceniac Juve po tych meczach obejrzanych w TVP (mówie tutaj o takim przecietnym kibicu), mam nadzieje,że Juve pokaże ładny, skuteczny futbol i tym samym udowodni, że mecze Juve też moga byc atrakcyjne. Wtedy bedziemy mogli liczyc na więcej meczów Juve w TVP.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:24

No i wszystko skończyło się Happy Endem
Wsumie to i tak nie rozumiem TVP że wogóle zastanawiała się jaki mecz można pokazać...
Moim zdaniem to że płace abonamęt już wystarczy bym mogł oglądać najlepsze mecze w LM , a nie mecze "polaków"...
Podsumowywując TVP znalazło kolejny sposób na zdarcie z nas kasy :roll:

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:24

JEEEEESSSSSSSSSTTTTTTTT!!!!!!
Czyli mój SMS nie poszedł na marne, jak widać Juve ma w Polsce wielu kibiców gotowych do poświęceń.
Dziękuję też kibicom Realu którzy wysłali SMS :D (a co wrogom też trza dziękowac :D )

Obrazek
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:27

Jak ja sie ciesze!!! 9 marca-pogrom Realu!!! Ale miazdzaca przewaga w głosach......a trzy z nich są moje :-D

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:33

macie swoją "zakłamaną TVP" :lol: .

Bardzo się cieszę, że mogłem wesprzec rozwój widowiskowości piłki nożnej w TVP. 8) Nagram sobie na video mecz i będę oglądał w nieskończoność. Zobaczymy, jak wypadnie Szpaq na Delle Alpi. Już nie mogę się doczekać meczu...

wszystkim fanom Juve i Realu dziękuję za to, że nie muszę znowu jechać na drugi koniec Wrocławia.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:34

Noo z taka przewaga gdyby nie puscili tego meczyku to by bylo cos nie tak ;p sami sobie nie beda przeciez ogladalnosci zmniejszac ;d ALE JESTEM HAPPY!!! no to teraz moge juz spokojnie czekac i przygotowywac sie na to WIDOWISKO 9 marca!!!!

FORZA JUVE!!!!!! JUVE 3-0 real ;p

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:35

darel pisze:Teraz tylko najważniejsza sprawa - jak zaprezentuje się Juve.
Wiele osób jest takich, którzy na druzyne patrzą przez kilka spotkan obejrzanych w telewizji. My oczywiście cały czas wiemy, jaka jest sytaucja w zespole, większośc osób jednak bedzie oceniac Juve po tych meczach obejrzanych w TVP (mówie tutaj o takim przecietnym kibicu)
ba....człowieku u mnie na osiedlu (prawie) każdy lubi Juve (wiem...wiem...jedynie lubią :wink: )ale każdy (prócz mnie of course) jest tego typu kibicem :? To słowo "prawie" nabrało znaczenia od tego sezonu ponieważ kiedy "tacy" kibice obejrzeli sobe mecz Juve-Bayern to doszli do wniosku że to co pokazało Juve składało sie jedynie z defensywy i nie ma co im kibicować jeśli każdy ich mecz tak wygląda :? a tak ogólnie tych "kibiców" to jeden z nich zapytał kto gra w obronie Juve prócz Camoranesiego :lol: chciałem wybrechtać ale sie powstrzymałęm i powiedziałęm mu że Emerson, Blasi i Thuram (bo tego jak wymieniałem se przypomniał). No i oczywiście uwierzył :shock: :lol: :cry: nie wiedziałęm czy sie śmiać czy płakać :lol: po miesiącu zaczął nienawidzić Juve a kochać Real :lol: ale do tej pory myśli że Emerson jest ważnym ogniwem obrony :lol: ...............

sebast

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:37

hehe milolli ładnie ładnie , stronka jest naprawde fajna czesto na nią wchodze , tyle ze moglibyscie zacząć coś zmieniać juz tak jak juvepoland , szate graficzną , bo na dluzszą mete moze sie to znudzić , a tak wogule pomysl z tymi bramkami calkiem całkiem , tylko postarajcie sie co kolejke dawadc te bramki , hehe

pozdro

a co do meczu to jest super narescie juve niepoczesku , bo to juz sie jasna cholerka nudziło wogule dzieki dla zalozycciela tego temacika , dobrze stary ze przypomniales o tym !!!

ODPOWIEDZ