JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dramat, dramat tego piłkarza
To przeogormna strata. Niewiem jak sobie poradzimy bez Pavla, ale to oginwo nie do zastapinia :? Po cichutku liczę na jego występ, nie potrafię jeszcze dopuścić do siebie myśli, by mogło go zabrankąć.
Zidane też doznal jakiegoś urazu, ale znając życie na mecz z nami się wykuruje.
Aj, pokomplikowało się :evil:

Zidane też doznal jakiegoś urazu, ale znając życie na mecz z nami się wykuruje.
Aj, pokomplikowało się :evil:

- Szilgu
- Juventino
gdyby zabrakło tego zdania moglibyśmy powoli żegnać sie z ligą mistrzówBIGGI pisze:ps info z piłka.pl
- Wojtom
- Juventino
Tali esami hanno evidenziato una completa ripresa dall’evento traumatico subito nel corso della gara di Champions League contro il Real Madrid dello scorso 22 febbraio.
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=4169
Moze ktos przetłumaczyc ? :roll:
Jest to wiadomosc o stanie zdrowia Pavla z oficjalnej strony z godziny 19.
Z niepotwierdzonych zrodlel wynika, ze nie bedzie mogl On wystepowac, az do kwietnia, co byloby dla nas straszliwym osłabieniem. Mam nadzieje, ze jednak wykuruje się na Real, bo to na prawde by była ogromna strata nie mieć Go w tym spotkaniu...
http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=4169
Moze ktos przetłumaczyc ? :roll:
Jest to wiadomosc o stanie zdrowia Pavla z oficjalnej strony z godziny 19.
Z niepotwierdzonych zrodlel wynika, ze nie bedzie mogl On wystepowac, az do kwietnia, co byloby dla nas straszliwym osłabieniem. Mam nadzieje, ze jednak wykuruje się na Real, bo to na prawde by była ogromna strata nie mieć Go w tym spotkaniu...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Gazzetta.it napisala ze Pavel juz jest w domu, i bedzie odpoczywal przez tydzien, a 8 marca przyjdzie pan doktor i powie czy NEdvedmoze wrocic do treningu. Wiec nie bedzie Pavla w rewanzu, cholerna szkoda
Szczeoglnie ze Nedved chcial grac w LM. Ale trzeba bedzie liczyc ze koledzy zrobia mu dobry prezent na ozdrowienie i uda sie wyeliminowac Real i przejsc dalej.
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Cube - fan Juve
- Juventino
Nedved to w końcu Niedźwiedź. Mam nadzieję, że wykaże swoją ogromną zaciętość i wolę walki i nas nie zawiedzie.

- Chip
- Juventino
Jeżeli Nedved nie będzie mógł grać to będzie to straszne osłabienie!!! Ale nie zgadzam się z tymi którzy chcą aby zastępcą "Niedźwiedzia" był Oliver Kapo. Moim zdaniem jest to jeszcze zbyt mało doświadczony zawodnik jeśli chodzi o tak ważny mecz. Moim zdaniem spalił by się psychicznie i nic z jego gry by nie było. Jeżeli Nedved naprawdę nie będzie mógł grać to proponuje trójkąt Del Piero-Trezeguet-Ibrahimovich w przodzie.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- leniup
- Redaktor
- 29
- Juventino
:twisted: w TVP2 przed chwilą w Sport Telegramie.. przedstawili wyniki głosowania kibiców na mecze Ligi Mistrzów które mają być pokazywane na żywo... i dziennikarze opatrzyli dokonane wybory komentarzem : "Widac ,że w naszym kraju popularnością cieszy się Liga Iberyjska, gdyż będziemy mogli pokazac państwu aż dwa mecze drużyn Hiszpańskich" Co za pierdoły !? przecież głosów kibiców Juve było na pewno sporo... a i mecz Milanu swoje zebrał !! Jak ja nie lubi TV polskiej... oni z wszystkich lig brameczki puszczą... ale włoskiej ?! Nie bo po co !! :twisted:
- PABLO
- Juventino
tak zgadzam sie z toba oliveira nie umie grac co ma pilke to ja traci a Kapo(gral w auxerre w 1 skladzie) jest dobry ale Juve go zniszczylo ...Chip pisze:Jeżeli Nedved nie będzie mógł grać to będzie to straszne osłabienie!!! Ale nie zgadzam się z tymi którzy chcą aby zastępcą "Niedźwiedzia" był Oliver Kapo. Moim zdaniem jest to jeszcze zbyt mało doświadczony zawodnik jeśli chodzi o tak ważny mecz. Moim zdaniem spalił by się psychicznie i nic z jego gry by nie było. Jeżeli Nedved naprawdę nie będzie mógł grać to proponuje trójkąt Del Piero-Trezeguet-Ibrahimovich w przodzie.
- gosciu_Muranista
- Juventino
dlatego najlepiej będzie tak jak mówił Chip żeby Juve wyszło 3napastników ale Alex będzie tym cofniętym żeby piłki rozgrywał dobrze mu to ostatnio wychodziło a poza tym to on musi wziąść cięzar gry na siebie-jeżeli by zagrał dobrze to zamknąłby usta wszystkim którzy przestali w niego wierzyć. Dobrze że Blasi nie zagra za niego mógłby zagrać Tacchinardi i on mógłby zagrażać bramce Realu strzałami zza pola karnego jemu to dobrze wychodzi a jakby co to napastnicy by czekali na piłki i dobijali by strzały. Juve musi strzelać na bramke Realu bo z tego robią się sytuacje do strzelania bramek.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Musimy w siebie wierzyć, przeciesz na Pavlu świat się nie kończy, udowodniliśmy to wygrywając z Udinese które jest w bardzo dobrej formie, bez Pavla. Wydaje mi się u sibie powinniśmy wygrać dwoma bramkami zresztą z reguły w pierwszym meczu Real wygrywa jedną bramką a potem my dwoma.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- martyna
- Juventino
Tak czytam te posty i na to, co powiedzieli w TVP krew mnie zalewa :evil: Nie pokazują bramek i statystyk z Serie A a gdy Real przegra to wielka tragedia na skalę światową
Tak spoglądając na moją własnoręcznie wykonaną splotkę trzech kolorów(zieleń- biel- czerwień), ufam i wierzę, że nasz najukochańszy Juve zwycięży. A będzie to takie zwycięstwo, które na długo zapamiętamy i nawet Borek z Polsatu Sport zwątpi w chwałę swego Realu :twisted:

Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
- Cyrklus
- Juventino
Ludzie! Dramatyzujecie jakby się świat zawalił! My nadal gramy w Champions Legaue i trzeba walczyć z Realem taką armią, jaką mamy.
Odnośnie Pavel'a Nedveda. To nie wiem czemu, ale jestem przekonany, że nasz 'Niedźwiedź' wezwie trenera w sobotę lub niedzielę i spyta się czy może wrócić do trenigów (oczywiście o ile sam będzie się dobrze czuł!). Nic nie jest stracone. Poczekajmy do niedzieli, no może poniedziałku a wtedy będziemy mogli oficjalnie płakać
... (wiem, wiem jak to zabrzmiało).
Ewentualny zastępca - Olivier Kapo, albo ustawienie 4-3-3, ale z mocno cofniętym Del Piero. Choć 4-3-3 na Real by nie było najlepszym rozwiązaniem, bo trzeba zagęścić środek pola.
Odnośnie Pavel'a Nedveda. To nie wiem czemu, ale jestem przekonany, że nasz 'Niedźwiedź' wezwie trenera w sobotę lub niedzielę i spyta się czy może wrócić do trenigów (oczywiście o ile sam będzie się dobrze czuł!). Nic nie jest stracone. Poczekajmy do niedzieli, no może poniedziałku a wtedy będziemy mogli oficjalnie płakać

Ewentualny zastępca - Olivier Kapo, albo ustawienie 4-3-3, ale z mocno cofniętym Del Piero. Choć 4-3-3 na Real by nie było najlepszym rozwiązaniem, bo trzeba zagęścić środek pola.
Marcello Lippi ritornare!