Palermo 1-0! Juventus
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Jestem przed obejzeniem meczu, bo jeszcze nei wyszedl na torrentach. Co do naszej sytuacji to nie jest jeszcze az taka zla. Juz mielismy 2 pkt przewagi i jakos nic sie do tej pory nie stalo. Nawet jak sie stanie i (tfu tfu) stracimy fotel lidera to przeciez liga nie konczy sie za 2 tygodnie tylko pod koniec maja. Poki co jestem zly ale spokojny i mam nadzieje ze uda nam sie wygrac z Realem w LM, ciekaw jestem jak Capello da sobie rade z natlokiem meczy. Za tydzien o ile wiem zagramy podstaowwym skladem z wyjatkiem Nedveda, wiec nie powinno byc az tak zle. Taka mam nadzieje, im mniej sie napina tym mniejszy smutek z przegranej. Poczekamy do kwietnia-maja i bedziemy mowili o kandydatach na mistrza.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- ubik
- Juventino
hmm, mecz z ajaxem widzialem (i to niejeden) i jakoś sobie nie przypominam, zeby Zlatan krecil Maldinim/NestaMarcin-IRONEK pisze:. Bo wkońcu jak Milanista mógłby uwierzyć, że jakiś tam Zlatan z jakiegoś tam klubiku zwanego Juventus(wtedy Ajaxu), mógł by kręcić obrońcami wspaniałego Milanu... Nie chce tu rozpoczynać następnej wojny między kibicami. Wystarczyło oglądać mecz LM kiedy Ajax grał z Milanem, a jeśli nie to wystarczy ściągnąć z netu kilka filmików ze Zlatanem, np. The.Zlatan.Movie.DivX-nkn i obejrzeć. Że Nesta jest świetnym obrońcą (według mnie najlepszym na świecie) to nie znaczy, że jest nie do przejścia...

filmiki o Zlatanie tez widzialem. co ma wspolnego to, ze jezdzil obroncow NEC, Groningen i De Graafschap z Milanem

The Evil Closet Monkey
- Adu
- Juventino
rece opadaja, jak to jest mozliwe?! drugoi meczn z rzedu w plecy, i my chcemy zdobyc mistrza? to razej nie mozliwen z takimi wynikami. mielismy 8 p przewagi, a jutro bedzie raptem 2 i jest nad czy,m sienzastanawiac, przeciez bylo mercato a juve nie pozyskalo zadnego zawodnika i prosze bardzo to sa tego efekty. a poza tym co zmienil capello? dokladnie nic, juve gra tak jak zawzze i wyniki sa podobne, a styl niemalze identyczny! tyle tylko ze nie ma DP. czy moze byc lepiej? okaze sie po dwumeczu z realem
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Szymek
- Juventino
Kryzys, wstyd, chańbą - tak można ując nasza ostatnie wyniki.
Tracimy gola w 12 min i przez 70 min nie możemy strzelic? Co to jest? Gdzie był boski Treze który wrócił po kontuzji i jest tak uwielbiany? Gdzie jest boski Zlatan który miał wkręcać w ziemię obrońców.
Milan pokazuje że brak Shevy nieczego nie zmienia, nadal walą wszystkich. Jeśli będzimy tak dalej grać to scudetto jest coraz mniej realne. W Lidze Mistrzów musimy pokazc coś lepszego bo jesli tak to Real nas rozwali.`Capello znów pewnie powie w wywadzie że bylismy lepsi i przeważaliśmy. Takie kity to on moze Tottiemu wkręcac. Taka druzyna jak my, pierwsza w lidze, bez porażki w LM nie może sobie poradzić z beniaminkiem?
Mieliśmy 8 punktów przewagi a jutro będą są zaledwie 2. Daj Boże porażkę Milanu!
Pozdro
Tracimy gola w 12 min i przez 70 min nie możemy strzelic? Co to jest? Gdzie był boski Treze który wrócił po kontuzji i jest tak uwielbiany? Gdzie jest boski Zlatan który miał wkręcać w ziemię obrońców.
Milan pokazuje że brak Shevy nieczego nie zmienia, nadal walą wszystkich. Jeśli będzimy tak dalej grać to scudetto jest coraz mniej realne. W Lidze Mistrzów musimy pokazc coś lepszego bo jesli tak to Real nas rozwali.`Capello znów pewnie powie w wywadzie że bylismy lepsi i przeważaliśmy. Takie kity to on moze Tottiemu wkręcac. Taka druzyna jak my, pierwsza w lidze, bez porażki w LM nie może sobie poradzić z beniaminkiem?
Mieliśmy 8 punktów przewagi a jutro będą są zaledwie 2. Daj Boże porażkę Milanu!
Pozdro
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2005, 11:12 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- 2MAN
- Juventino
A mnie to jakoś bardzo nie dziwi. Juventus gra słabo ale dosyć skutecznie ,chodż uważam że skutecznośc Ibrahimovica woła o pomste do Nieba :evil: ale jest to jedyny napastnik który strzele chociaż jedną bramke ...
Nie róbcie z Palermo takich "słabeuszów" bo to jest naprawde dobra drużyna która nic nie ryzykuje , przez co bardzo skutecznie "kradnie" punkty liderom i myśle że wygrają jeszcze nie jeden mecz z "lepszymi" zespołami
Ja osobiście nie nazwałbym tego KRYZYSEM tylko brakiem formy,świeżości itp. Tak to wygląda - Capello jest bardzo "uparty"
a większość rzuca mu sie do stóp ....
Jeśli naszym "jedynym motorem napędowym" zespołu ma być Nedved to ja się poważnie boje o przyszłość tego zespołu
Nie róbcie z Palermo takich "słabeuszów" bo to jest naprawde dobra drużyna która nic nie ryzykuje , przez co bardzo skutecznie "kradnie" punkty liderom i myśle że wygrają jeszcze nie jeden mecz z "lepszymi" zespołami

Ja osobiście nie nazwałbym tego KRYZYSEM tylko brakiem formy,świeżości itp. Tak to wygląda - Capello jest bardzo "uparty"

Jeśli naszym "jedynym motorem napędowym" zespołu ma być Nedved to ja się poważnie boje o przyszłość tego zespołu

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Aniolek
- Juventino
Koledzy to sa po prostu zarty ze strony Juve jak mozna przegrac jusz 2 z rzedu i to ze słabszym przciwnikiem, jesli nadal bede tak grac to o mistrzostwie mozemy zapomniec mieli 8 punktów przewagi nad Milanem i tak szybko go roztwaniaja ze skzoda mówic.Wystarczy cofnac sie kilka lat w tył jak Juve miało 9 punktowa przewage miało i Roma i tak zdoybyła Studetto i to w ostatniej kolejce Juve przegrało z Perugia niepmietam ile ale to był koszmar oby sie wtym sezonie nie powtórzył. 

- white_wolv
- Juventino
Zapomniales o Zambrottcie..Diego pisze: Jedynym dobrym zawodnikiem był Buffon.
No i tak i nie.Buffon zachowal sie bardzo dobrze w 2sytuacjach,w dwoch innych ratowal nas nie Giggi ale po prostu zwykly cud..Nalezy jednak jeszzcze zauwazyc ze bramka ktora strasilismy to takze neistety wina Buffona.Niefortunnie wypiastkowal pilke tuz pod nogi zawodnika Palermo..co sie oczywiscie moglo przytrafic ale nie powinno.Giggi gral dzis dobrze,ale momentami jego interwencje byly niepewne.Diego pisze:Dzięki niemu przegraliśmy tylko 1:0.
DOKLADNIE.Moze gdybym nie widzial tego meczu,czytajac Wasze wypoowiedzi moglbym sobie powiedziec ze na pewno przesadzacie,ze nie jest tak zle..ale niestety jest i mam nadzieje ze ktos "z gory" walnie wreszcie piescia w stol i skonczy sie ta zabawa w czcza gadanine nie potwierdzona niczym na boisku...Diego pisze:Dziś miałem możliwość obejrzenia tego meczu przez internet. Teraz stwierdziłem, że wolałbym go wogóle nie oglądać.
JA GO ZABIJE:
Cappello : "After two defeats we`re still top of the table, I`m sure we`ll do great things"
:evil: :evil: :evil:
- DamKam
- Juventino
Co tu duzo pisac
Juventus jest aktualnie bez formy i tyle !!!! Widoczny jest brak Nedveda, nie sprawdzila sie jak dotad taktyka Capello polegajaca na zelaznym skladzie.... nie wiem co jeszcze
Przeciez ci zawodnicy nie stracili umiejetnosci, ale cos jest nie tak !!!! Rozumiem ze Palermo to nie byle kto ale jak chcemy zdobyc Scudetto to nie mozemy tak tracic punktow.
Teraz modle sie o porazke albo remis Milanu :!:
Capello zrob cos, zmien cos, bo tak dalej byc nie moze :!: I powiedzcie mi jedna rzecz: dlaczego zawsze jak Juve przegra to nikt nie "walnie reka w stol", dlaczego Capello (wczesniej Lippi) zawsze bagatelizuje przegrane, nie widzi problemu.... dlaczego nikt w Juve nie reaguje ??!! To mnie czasem irytuje
W niektorych klubach np. w Niemczech za takie dwie przegrane z rzedu to zawodnicy byli by od razu poddani krytyce w wlasnym gronie i na dodatek dostali by jakies karne treningi.... tak jest np. w Bayernie z tego co wiem !!!! Nie chodzi mi o to zeby robic jakis sajgon po przegranej, ale wymusic na pilkarzach jakas wieksza motywacje, wole walki i dac im do zrozumienia ze tak to nie moze byc.... ze takie wyniki to nie jest normalna rzecz !!!!!
Juventus jest aktualnie bez formy i tyle !!!! Widoczny jest brak Nedveda, nie sprawdzila sie jak dotad taktyka Capello polegajaca na zelaznym skladzie.... nie wiem co jeszcze

Teraz modle sie o porazke albo remis Milanu :!:
Capello zrob cos, zmien cos, bo tak dalej byc nie moze :!: I powiedzcie mi jedna rzecz: dlaczego zawsze jak Juve przegra to nikt nie "walnie reka w stol", dlaczego Capello (wczesniej Lippi) zawsze bagatelizuje przegrane, nie widzi problemu.... dlaczego nikt w Juve nie reaguje ??!! To mnie czasem irytuje

- Ironek
- Juventino
Ehh inaczej... jak już wspomniałem obejrzyj sobie filmik The.Zlatan.Movie.DivX-nkn, fragment który Cię interesuje [; jest po 1:10:00 mniej więcej :] miłego oglądania. I skończ już w tym temacie o Zlatanie bo nie o tym temat!ubik pisze:
hmm, mecz z ajaxem widzialem (i to niejeden) i jakoś sobie nie przypominam, zeby Zlatan krecil Maldinim/Nesta![]()
- Bugaj
- Juventino
Ale jestem wnerwiony, już nawet lepiej zagraliśmy z Sampdorią - chociaż się starali i tworzyli okazje bramkowe, a tu
:? . Myślałem że chociaż nasza gra będzie dobra, a tu po obejrzeniu skrótu nic, bodajże tylko jedna dobra sytuacja w zmieszaniu pod bramkowym! Dla porównania Palermo miało z trzy i to takie że nie wiem jakim cudem one nie wpadły, pewnie brak szczęścia i interwencje Buffona, a Capello zamiast wykorzystać 3 zmianę i postawić wszystko na jedną kartę wprowadzając Alexa to też nie wiem co robi: broni wyniku? czy łudzi się że Palermo pomoże nam stworzyć akcje bramkową?
Już nie podobała mi się wyjściowa jedenastka – spodziewałem się zobaczyć po dobrym meczu z Sampą Del Piero na pozycji Nedveda, ale skoro tak Capello chciał to nic najważniejsze żebyśmy wygrali, a jak było wszyscy wiemy. Pretensji nie można chyba tylko mieć do Zambrotty i oczywiście Buffon. Pozostaje liczyć na to że Fabio zmieni coś na Udinese bo czarno to widzę, a dziś na potknięcie Milanu z Lazio 

- pieny
- Juventino
Potrzebne jest chyba trzęsienei ziemi ...w druzynie ... Żebyśmy przegrali dwa mecze o wyrównanej walce z Milanem i Interen na przyklad to by nic nie znaczyło ale te dwie porażki są tak dołujące jak dołująca jest Polska Pilka A jeszcze niech Capello powie że nic sie nei stało to tak samo mnie j wiecej jak mozna pwoiedzieć że POlska organizowac będzie Mistrzostwa Europy 2012 ... :lol: :evil:
OLSZAN
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Niepotrzebna jest panika... gralismy w 9 dni 3 mecze. 3 z 4 naszych skrzydlowych wypadlo ze skladu. Sezon nie konczy sie w lutym, a w maju wiec nie wiem po co ta panika, jeszcze fotel lidera moze przejsc w posiadanie kilku druzyn... nie wiem po prostu po co ta panika, zoabczymy w meczu z Udine, jak pilkarze odpoczna, wroci Camoranesi, obrona w koncu bedzie grala w normalnym skladzie. Spokojnie, nie ma sie co denerwowac ani wprowadzac paniki. To tyle odemnie.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- gosciu_Muranista
- Juventino
To jest poprostu dramat. W ciągu tygodnia 2 porażki z zespołami w meczach z którymi Juve powinno zdobyć przynajmniej 4pkt z 6. A tu 0 !!!!
Coś jest nie tak. Boje się meczu z Realem bo jeśli Juve dalej bedzie tak grać to awans do kolejnej rundy LM jest b.mocno zagrożony. Nie lubie Lazio ale mam nadzieje że zremisują albo wygrają z Milanem.
Coś jest nie tak. Boje się meczu z Realem bo jeśli Juve dalej bedzie tak grać to awans do kolejnej rundy LM jest b.mocno zagrożony. Nie lubie Lazio ale mam nadzieje że zremisują albo wygrają z Milanem.