Czy jesteś patriotą?
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mądry Polak Po Szkodziemelek2 pisze: Dopiero wizja utraty kraju i sam fakt utraty spowodował 123 lata walki o Polske i o rodzima tradycje.

Masz racje, jednak czy mozliwe jest zeby ludzie majacy wladze nie wykorzystywali jej przywilejow i mozliwosci dla wlasnych celowmelek2 pisze: Dlatego bardzo mi przykro ze w czasam kiedy Polska odzyskała 100% suwerennośc mamy w kraju taki chaos, nieład, kłamstwo i korupcje.Nie chciałbym się rozwodzić ale do głosu w PL znów doszła do wladzy drobna garstka ludzie, którzy sa pyszni i nieuczciwi.Którzy nie służą panstwu i jego interesom->Robią wszytsko aby tylko sobie dorobic pod stołem.

No wlasnie - ludzie nie wyciagaja wnioskow z wlasnej przeszlosci , jakby to robili to w tym tamacie nie bylo by hasel typu " nienawidze/nie lubie/nigdy nie podam reki itp,itd niemcą,muzłumaniną,rosjaną [...] " , wlasnie bezpodstawna niechec i nienawisc oparta w wiekszosci na idiotycznych steerotypach i pogladach doprowadzila to smierci milionow(miliardowmelek2 pisze: Sam nie wiem ale jest to bardzo przykre ze nikt nie wyciągnłą wniosków z historii.

Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i do glupotymelek2 pisze: A postawa Bartusa jest żałosna i tragiczna. Wydaje mi się ze za takie poglady oraz w przypadającą rocznice ,jego konto powinno zostać zablokowane.

Dziękuje za pozdrowienia i równiez Cie pozdrawiammelek2 pisze:pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2005, 15:39 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jasiek-x
- Juventino
Wszystko za Ojczyzne!!!!!!!! Nienawidze ludzi, zwłaszcza samych Polaków, którzy naśmiewają się z niej lub niszczą jej świętość. Chciałbym, żeby jak najwięcej Polaków kochało Polskę bez względu na to jaka ona jest...
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ehmmmm ... No musze powiedziec ze jest mi troche glupio i wstyd ze napisalem taka rzecz gdyz w gruncie rzeczy tak raczej nie mysle :oops: Pisalem to po tym jak obejrzalem pod napieciem gdzie pokazywali ze ojciec pobil 3 miesieczne dziecko... W sumie to nie mam zawiele na swoja obrone... chcialem napisac ze nie podoba mi sie rzeczywistosc i ze sama polska nic nie dała i nie zapewnila jakich specjalnych warunkow nikomu z nas.. chce tez powiedziec ze nigdy nie oddal bym za nia zycia... i nie poszedl bym na wojne. Dalej twierdze ze chce wyjechaac. Glupio mi z powodu Mickiewicza itp. grubo przesadzilem.. szanuje ich choc nie uwazam zebvy byli wyjatkowi... nie bardziej niz np. Jan Brzechwa i te tysiace co poswiecily sie za narod. Nie jestem patriotą. Jestem kosmopolitanczykiem a nie patriota. Obywatelem swiata a nie polski.... I napewno wolalbym mieszkac gdzie indziej
- 2MAN
- Juventino
Wszyscy "patrioci" będa umierać za Polske ... ehh jakie to piękne
Jakie to żalosne :? ludzie nie mówicie tak bo jest śmieszne , wiekszość z Was nie była nigdy w takiej sytuacji i obyśmy nie musieli .Ale śmieszą mnie takie wypowiedzi : jak to dzielnie będziecie umierać za kraj ...
Ja osobiście nie mam zamiaru w tym uczestniczyć i chce jak najszybciej oglądać to "z boku" .Patrzeć sie na "nowotwór" toczący ten kraj od środka ... może i prawda że to MY stanowimy naród a nie politycy , ale to MY ich wybieramy a oni reprezentują NAS ... więc tak czy tak jest żle
Nie mam zamiaru uczestniczyć w tej "samodestrukcji" bo jak nie zrobie będzie żle .
Dzieli "patrioci" jeśli tak bardzo kochacie nasz,wasz kraj to zróbcie coś żeby było lepiej, chociaż troszke
hmmm nie da sie ? oczywiście że sie nie da ... może kieeeedyś , za naszych wnuków .... może

Jakie to żalosne :? ludzie nie mówicie tak bo jest śmieszne , wiekszość z Was nie była nigdy w takiej sytuacji i obyśmy nie musieli .Ale śmieszą mnie takie wypowiedzi : jak to dzielnie będziecie umierać za kraj ...
Ja osobiście nie mam zamiaru w tym uczestniczyć i chce jak najszybciej oglądać to "z boku" .Patrzeć sie na "nowotwór" toczący ten kraj od środka ... może i prawda że to MY stanowimy naród a nie politycy , ale to MY ich wybieramy a oni reprezentują NAS ... więc tak czy tak jest żle

Dzieli "patrioci" jeśli tak bardzo kochacie nasz,wasz kraj to zróbcie coś żeby było lepiej, chociaż troszke
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- bartus
- Juventino
ja rowiez uwazam, ze nie powinienem dostac banawhite_wolv pisze:Przesadzasz.Nie wyobrazam sobie zeby na tym forum zdarzyl sie przypadek zablokowania czyjegos konta z powodu pogladow danego usera.Bylaby to jawna dyskryminacja.Kazdy ma prawo do swoich pogladow.Ja jestem wrogiem nacjonalizmu i rasizmu ale nie tedy droga.Bartus nie narzuca sie nikomu ze swymi pogladami,nie rzuca tu jakis rasistowskich hasel(cale szczescie) a o jego pogladach wiemy tylko dlatego ze zechcial sie wypowiedziec na ten temat.melek2 pisze: A postawa Bartusa jest żałosna i tragiczna. Wydaje mi się ze za takie poglady oraz w przypadającą rocznice ,jego konto powinno zostać zablokowane.
Naprawde,mimo wszystko,bardzo zniesmaczylaby mnie jakakolwiek kara dla tego uzytkownika spowodowana tylko i wylacznie tym ze komus sie nie podobaja jego poglady..

- mnowo
- Qualità Juventino
Buhahaha czlowieku gdyby rozdawano na tym forum bany za to ze przedstawi sie swoj poglad w jakiejs sprawie to by niewielu chyba tutaj pozostalo.melek2 pisze: A postawa Bartusa jest żałosna i tragiczna. Wydaje mi się ze za takie poglady oraz w przypadającą rocznice ,jego konto powinno zostać zablokowane.

Po to jest forum, zeby wyrazac swoje poglady, wazne tylko zeby robic to w sposob kulturalny i spokojny.. :roll:
- A-narchist
- Juventino
biggi i white wolv widze ze sluchamy podobnej muzyki - super
co do moich pogladow jestem anarcho punkiem wiec nie jestem patryiota.... nie wyjade z tego kraju dlatego ze tu jest moja rodzina i przyjaciele ale nic wiecej ....nie oddalbym zycia za ten kraj na zawolanie politykow wywolujacych wojny , nie oddalbym zycia w wojnie o pieniadze - ginac w polskich barwach! nie przywiazuje zadnej wagi do godla , flagi czy hymnu , dlaczego ? dlatego ze uwazam ze od lat ci madrzejsi:P rzadzacy - klada ludzia do glowy przywiazanie do kraju itp tylko po co ? zeby latwiej bylo sterowac tymi ludzmi , dla mnie wszystkie kraje to jakas parodia , dzielenie sie na lepszych i gorszych , czarnych i bialych , bogatych i biednych - to nie ma sensu !!! jesli juz jestem jakims obywatelem to obywatelem swiata !
"nie ma granic podzialow! sami je stworzyliscie!
oglupieni propaganda systemu sami je stworzyliscie,
budujemy sobie klatke,nasze wlasne getto,
krzyczac tyle o wolnosci,pilnujemy siebie samych,
nikt sie nie wychyli poza wyznaczona linie,
chcemy cos zmienic,lecz mnie zmieniamy nic bo inni patrza,
nie ma granic podzialow! sami je stworzyliscie!
nakreceni,strowani,sami je stworzyliscie,
podzieleni na mapach kreskami sami sie zgodziliscie,
trodno pojac jasnym mozgiem, ze nie ma klatek,nie ma granic, podzialow
sami je stworzylismy,oglupieni propaganda systemu,
(...)"
Post Regiment "Getto"

"nie ma granic podzialow! sami je stworzyliscie!
oglupieni propaganda systemu sami je stworzyliscie,
budujemy sobie klatke,nasze wlasne getto,
krzyczac tyle o wolnosci,pilnujemy siebie samych,
nikt sie nie wychyli poza wyznaczona linie,
chcemy cos zmienic,lecz mnie zmieniamy nic bo inni patrza,
nakreceni,strowani,sami je stworzyliscie,
podzieleni na mapach kreskami sami sie zgodziliscie,
trodno pojac jasnym mozgiem, ze nie ma klatek,nie ma granic, podzialow
sami je stworzylismy,oglupieni propaganda systemu,
(...)"
Post Regiment "Getto"
- Dionizos
- Juventino
Do tych ich potomkow, ktorzy beda sie chwalic, ze ich ludzie zabijali Polaków. Owszem wojna zakonczyla sie dawno temu, bardzo bym chcial zapomniec o tym wszystkim. Polscy kombatanci, przy okazji obchodow rocznicy PW, mowili o tym, ze musimy im przebaczyc, bo nie mozna stac w miejscu, swiat sie zmienia. Zgadzam sie z tym jak najbardziej i chcialbym zeby tak bylo, problem w tym, ze to nie my powinnismy pierwsi sie zmienic. W Niemczech czy Rosji nadal sa ludzie i nie sa oni marginesem (szczegolnie w Niemczech), ktorzy sa dumni z tego co zrobili ich przodkowie.Siewier pisze:Dionizos :!: Nie rozumiem Cie wogulePrzecierz wojna sie zakonczyla dawno temu i ludzie ktorzy w niej uczestniczyli maja teraz najmniej po 75-80 lat , zaniedlugo odejda od nas i do kogo bedziesz miec wtedy pretensje
:!:
Czy gdzies napisalem cokolwiek co mogloby swiadczyc o mojej nienawisci do kogokolwiek?? Napisalem tylko, ze czuje do niektorych niechec. Nie lubie ich. Rozumiem, ze slowo lubie mozna roznie interpretowac.Nienawiść jest idiotyzmen który Ty miedzy innymi reprezentujesz i przez ktory na tym swiecie nigdy nie bedzie pokoju :roll:
Bo ich ustroj byl niepatriotyczny. Opieral sie na złodziejstwie i nie szanowaniu ludzi 8) .A co do ustrojow to co do patriotyzmu mają ustroje polityczne , dlaczego wyzywacie komunistów
Jesli ludzie sa idealnie dopasowani do danego systemu.. 8)Nie rozumiecie tego ze system tworzą ludzie i to jak sie sprawdzi dany system zalezy od tego jacy będą ludzie go tworzący , kazdy system jest idealny jesli ludzi są idealni.
- Szilgu
- Juventino
przed odpowiedziśą na ten temat postaram sie powiedzieć czym jest dla mnie patriotyzm. Patriotyzm jest miłością do kraju i iprzywiązaniem do flagi i godła. Patriotyzm jest czymś czego każdy kraj potrzebuje jednak jask widać z powyższych postów, politycy i ludzie władzy wcale nie pomagają ludziom stawać sioe patriotami. Wielu ludzi właśnie z ich powodów nie są patriotami, ponieważ być moż czują przywiązanie do naszego godła, flagi a jednak życia nie oddadzą za kraj w którym zaden z polityków nie jest czysty (oczywiście z prawnego punktu widzenia) i kasżśdy próbuje zagarnąć jak najwiecej pieniedzy dla siebie. Wileu ludzi życzy temu kraju jak najlepiej jednak to politycy niszcżą naszych patriotów. Ja jestem patriotą mimo naszych "ludzi władzy" z których do nie dawna jedynym człowiekiem któego szanowałęm byłOleksy a i on nie jest czysty. W tym momencie jedynym politykiem któremu można wierzyć jest Lepper. Jest to patriota który nie zważając na prawo (tak samo chore jak i nasi poliycy) stara sie pomagać ludziom w naszym przepełnionym łapówkarstwenm krazju. Wracając do tematu chciałbym dodać jeszcze że oddałbym życie za ten kraj nie zważają jak zachowują sie politycy, ponieważ nie po to gineło tylu ludzi by później następne pokolenia nie kochały naszego kraju za zachowania niektóych ludzi i jeśli w przypadku wojny nie oddalibyśmy włąsnego życia i nie chciali pomagać swojej ocjczyźnie to cała praca wcześniejszych pokoleń, wszystkie poświęcenia i starania pioszły by na marne.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
WszystkoJasiek-x pisze:Wszystko za Ojczyzne!!!!!!!! Nienawidze ludzi, zwłaszcza samych Polaków, którzy naśmiewają się z niej lub niszczą jej świętość. Chciałbym, żeby jak najwięcej Polaków kochało Polskę bez względu na to jaka ona jest...

Marcin_FCJ :arrow: Jak dla mnie to troche za późno jest zebym zmienił swoje nastawienie do Ciebie i bedizesz musiał solidnie popracować na sobą żebym przynajmniej ja zapomniał o tych wypowiedziach 8) Następnym razem 3 razy sie zastanów zanim napiszesz podobne idiotyzmy

Dokładnie - śmieszne i żałosne ... gadać to potrafią , a gdzie działanie2MAN pisze:Wszyscy "patrioci" będa umierać za Polske ... ehh jakie to piękne![]()
Jakie to żalosneludzie nie mówicie tak bo jest śmieszne , wiekszość z Was nie była nigdy w takiej sytuacji i obyśmy nie musieli .Ale śmieszą mnie takie wypowiedzi : jak to dzielnie będziecie umierać za kraj ...

bartus :arrow: Przecierz nikt Ci nie chce dać bana :shock:
Widze że poleku "dzieci innego Boga" mają na JP coraz większą reprezentacje - witaj w klubieA-narchist pisze:biggi i white wolv widze ze sluchamy podobnej muzyki - super![]()

Jak to nieA-narchist pisze:dzielenie sie na lepszych i gorszych .............. - to nie ma sensu !!!

Rozumiem Cie - jednak nie patrz na tych którzy są dumni z tego co sie stało jak na niemców czy rosjan bo wtedy cały ich "naród" wkladasz do jednej szufladkiDionizos pisze:Do tych ich potomkow, ktorzy beda sie chwalic, ze ich ludzie zabijali Polaków. Owszem wojna zakonczyla sie dawno temu, bardzo bym chcial zapomniec o tym wszystkim. Polscy kombatanci, przy okazji obchodow rocznicy PW, mowili o tym, ze musimy im przebaczyc, bo nie mozna stac w miejscu, swiat sie zmienia. Zgadzam sie z tym jak najbardziej i chcialbym zeby tak bylo, problem w tym, ze to nie my powinnismy pierwsi sie zmienic. W Niemczech czy Rosji nadal sa ludzie i nie sa oni marginesem (szczegolnie w Niemczech), ktorzy sa dumni z tego co zrobili ich przodkowie.Siewier pisze:Dionizos :!: Nie rozumiem Cie wogulePrzecierz wojna sie zakonczyla dawno temu i ludzie ktorzy w niej uczestniczyli maja teraz najmniej po 75-80 lat , zaniedlugo odejda od nas i do kogo bedziesz miec wtedy pretensje
:!:

Sorki :oops: Faktycznie nienawiść to za mocne słowo - Przepraszam - poniosło mnie :oops:Dionizos pisze:Czy gdzies napisalem cokolwiek co mogloby swiadczyc o mojej nienawisci do kogokolwiek?? Napisalem tylko, ze czuje do niektorych niechec. Nie lubie ich. Rozumiem, ze slowo lubie mozna roznie interpretowac.Siewier pisze:Nienawiść jest idiotyzmen który Ty miedzy innymi reprezentujesz i przez ktory na tym swiecie nigdy nie bedzie pokoju :roll:
A w obecnych czasach nie ma złodziejstwa i braku szacunku dla obywateli ze strony rządącychDionizos pisze:Bo ich ustroj byl niepatriotyczny. Opieral sie na złodziejstwie i nie szanowaniu ludzi 8)Siewier pisze:A co do ustrojow to co do patriotyzmu mają ustroje polityczne , dlaczego wyzywacie komunistów

Jak juz moi "bracia" :-D tak zaczeli cytowac kapele to ja tez sobie pozwole , nie bede gorszy

" Komunizmu Nigdy Tutaj Nie Było
Ani Tutaj Ani Nigdzie Na Świecie.Nigdy
Być Komunistą To Znaczy Potrafic Się Dzielić
Być Komunistą To Znaczy Szanować Bliźniego Swego
Być Komunistą To Znaczy Po Prostu Być Dobrym Człowiekiem
Nie Porównuj Komunizmu Do Nazizmu i Faszyzmu
Nie Porównuj Komunizmu Do Totalityrayzmu
Komunizm Jeszcze Nadejdzie Tu ! "
:arrow: :arrow: :arrow: Komunizmu , jaki wymarzył sobie Marks , nie było nigdzie na świecie. Były tylko totalitarne państwa odwołujące się do tej idei.Czy Komunizm jest niespełnionym snem , czy koszmarem

Leniwiec
Czepiasz sie 8)Dionizos pisze:Jesli ludzie sa idealnie dopasowani do danego systemu.. 8)Siewier pisze:Nie rozumiecie tego ze system tworzą ludzie i to jak sie sprawdzi dany system zalezy od tego jacy będą ludzie go tworzący , kazdy system jest idealny jesli ludzi są idealni.
Wyobraź sobie ze wszystkie wojny na świecie i konflikty są spowodowane przez polityków ktorych tak bardzo nie lubisz i jak sam mowisz wiekszosc z nich nie jest "czysta". Ja sie nie bede bić ani na państwo ani tymbardziej za polityków. A zresztą to ja od nikogo nie wymagalem,nie wymagam i wymagac nie bede zeby bił się za Polske czy tez za inny kraj.Shickit pisze:Wracając do tematu chciałbym dodać jeszcze że oddałbym życie za ten kraj nie zważają jak zachowują sie politycy, ponieważ nie po to gineło tylu ludzi by później następne pokolenia nie kochały naszego kraju za zachowania niektóych ludzi i jeśli w przypadku wojny nie oddalibyśmy włąsnego życia i nie chciali pomagać swojej ocjczyźnie to cała praca wcześniejszych pokoleń, wszystkie poświęcenia i starania pioszły by na marne.
- kornknot
- Qualità Juventino
Namęczyć sie musiałem ostro, żeby te wszystkie cytaty porobic i w ogole
A co do komunizmu to nie bedzie go nigdy wiecej bo to jest totalne zaprzeczenie ludzkiej natury i nigdy nie zostanie zrealizowany na wieksza skale
Jeszcze mam prośbe nie pisze słowo patriota w cudzysłowiu bo wtedy mnie to w jakis sposob obraza poniewaz uwazam sie za niego i bynajmniej nie w "". A co do drugiego akapitu. Wali sarkazmem az trzeba otwierac okna, ale to pomine bo mi sie nie chce nad tym rozwodzić. Po co piszesz zebysmy sprobowali naprawic Polske skoro wg. Ciebie sie nie da? Myslisz ze powinnismy z kosami czy czy mamy pod reka zrobic rewolucje czy jak? Oczywiscie ze sie da, ale jednostka moze jedynie uczciwie pracowac w tych czasach i miec wtedy pewnosc, że nie okrada swojego kraju. Naprawianie swiata zaczynamy od siebie. Wybory itp. Kazdy moze naprawic kraj adekwatnie do zajmowanej pozycji w społeczeństwie. Tak działa demokracja.

Nie rozumiem czemu on pisze głupoty takie, żeby do tego musiał podrosnąć? Ja także kocham Polske. Nie rozumiem czemu wg. Ciebie nie mozna tego robic? A podrosnąc chbya nie musze bo jestem zdajsie starszy od Ciebie.Siewier pisze:WszystkoJasiek-x pisze:Wszystko za Ojczyzne!!!!!!!! Nienawidze ludzi, zwłaszcza samych Polaków, którzy naśmiewają się z niej lub niszczą jej świętość. Chciałbym, żeby jak najwięcej Polaków kochało Polskę bez względu na to jaka ona jest...Nienawidzisz
:arrow: Mam nadzieje ze jak podrosniesz to zmądrzejesz na tyle zeby zrozumiec ze gadasz a raczej piszesz głupoty
A kochac to ja moge np: Moje Rybki
Juve,Przyrode a nawet Świergota i Ulissesa ale to jak bede miec gorączke ( wysoką....bardzo wysoką
)
8)
A co do komunizmu to nie bedzie go nigdy wiecej bo to jest totalne zaprzeczenie ludzkiej natury i nigdy nie zostanie zrealizowany na wieksza skale
Strasznie mnie wkurzył ten post. Człowieku jeśli nie jestes patriotą to ok wolno Ci. Ale nie osądzaj innych, ktorych w ogole nie znasz. Skad ozesz ty wiedziec ze by nikt nie ginął za ojczyzne? A moze własnie kazdy jak jeden mąz by poszli na smierc za nia? Wtłumacz mi czemu akurat inni kłamią mówiac przypominam o sobie a ty masz racje mowiac o nich?2MAN pisze:Wszyscy "patrioci" będa umierać za Polske ... ehh jakie to piękne
Jakie to żalosne ludzie nie mówicie tak bo jest śmieszne , wiekszość z Was nie była nigdy w takiej sytuacji i obyśmy nie musieli .Ale śmieszą mnie takie wypowiedzi : jak to dzielnie będziecie umierać za kraj ...
Dzieli "patrioci" jeśli tak bardzo kochacie nasz,wasz kraj to zróbcie coś żeby było lepiej, chociaż troszke hmmm nie da sie ? oczywiście że sie nie da ... może kieeeedyś , za naszych wnuków .... może
Jeszcze mam prośbe nie pisze słowo patriota w cudzysłowiu bo wtedy mnie to w jakis sposob obraza poniewaz uwazam sie za niego i bynajmniej nie w "". A co do drugiego akapitu. Wali sarkazmem az trzeba otwierac okna, ale to pomine bo mi sie nie chce nad tym rozwodzić. Po co piszesz zebysmy sprobowali naprawic Polske skoro wg. Ciebie sie nie da? Myslisz ze powinnismy z kosami czy czy mamy pod reka zrobic rewolucje czy jak? Oczywiscie ze sie da, ale jednostka moze jedynie uczciwie pracowac w tych czasach i miec wtedy pewnosc, że nie okrada swojego kraju. Naprawianie swiata zaczynamy od siebie. Wybory itp. Kazdy moze naprawic kraj adekwatnie do zajmowanej pozycji w społeczeństwie. Tak działa demokracja.
- bartus
- Juventino
moze i nie chce, ale zauwaz, ze kilka osob za moje poglady stwierdzilo ze zasluzylem na banaSiewier pisze: bartus :arrow: Przecierz nikt Ci nie chce dać bana :shock

- 2MAN
- Juventino
kornknot
Nie osądzam innych ,tylko uważam że nie trzeba się tak bardzo z tym afiszować... nie znam ludzi ,nie wiem jacy są ale widze ich na codzień , każdy narzeka i nic nie robi - a wszyscy chcieli by lepiej ... chcesz "ginąc za kraj" - to zacznij go naprawiać , w ten sposób pokaż swoje przywiązanie ,miłość i oddanie za Polske ...
Co do sarkazmu , masz racje "podobno sarkazm od wypowiedz idioty" 8) ale popatrz sam - żeby coś zmienić w tym kraju , trzeba bybyło "wymienić" wszytskich polityków na "nowych" czy to jest możliwe ? niestety nie
więc narazie nie zapowiada się na "lepiej" ... czepiam sie polityków ,ale to oni rządzą tym krajem i decydują o nim ...
Co do "" to sorki nie chciałem nikogo urażić , nie miałem takiego zamiaru , już więcej tak nie napisze ...
Nie osądzam innych ,tylko uważam że nie trzeba się tak bardzo z tym afiszować... nie znam ludzi ,nie wiem jacy są ale widze ich na codzień , każdy narzeka i nic nie robi - a wszyscy chcieli by lepiej ... chcesz "ginąc za kraj" - to zacznij go naprawiać , w ten sposób pokaż swoje przywiązanie ,miłość i oddanie za Polske ...
Co do sarkazmu , masz racje "podobno sarkazm od wypowiedz idioty" 8) ale popatrz sam - żeby coś zmienić w tym kraju , trzeba bybyło "wymienić" wszytskich polityków na "nowych" czy to jest możliwe ? niestety nie

Co do "" to sorki nie chciałem nikogo urażić , nie miałem takiego zamiaru , już więcej tak nie napisze ...
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- SonGopik
- Juventino
Ja jestem w 100% patriota!
Kocham Polske, kocham Polskie dziewczyny, kocham Polskie jedzenie i wszystko co z Polska zwiazane (no, oprocz politykow
). Nawet "Polskie" pisze zawsze z wielkiej litery choc to przymiotnik i z malej powinno byc. Niecierpie niemcow za to co zrobili dla Polski i Polakow. Niecierpie ich, choc nie zylem w czasach wojny i nie walczylem w obronie Ojczyzny.
Niewiem czy potrafilbym oddac zycie za Polske... Nie za taka w ktorej teraz zyjemy, bo kochac nie znaczy nie widziec wad. A ja wady widze i to calkiem sporo, jednak narazie niec nie jestem w stanie zrobic dla jej poprawy.
Kocham Polske, kocham Polskie dziewczyny, kocham Polskie jedzenie i wszystko co z Polska zwiazane (no, oprocz politykow

Niewiem czy potrafilbym oddac zycie za Polske... Nie za taka w ktorej teraz zyjemy, bo kochac nie znaczy nie widziec wad. A ja wady widze i to calkiem sporo, jednak narazie niec nie jestem w stanie zrobic dla jej poprawy.