Cagliari 1:1 Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:28

w ostatnich minutach stracic golaaa :twisted: normalnie wierzyc sie nie chce :( :( juz tylko 2 punkty :roll: ciekawe co dalej? Milan goni a my jakos nieuciekamy tylko pomniejszamy przewage :?: :!:

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:28

nie no!!!!!!!!!!!!!!! zaraz chyba kompa wyrzuce przez okno!!!!! :evil: :evil: :evil: patrze na livescore i tak spokojnie włączam f5 licząc że właśnie sie skończy spotkanie a tu :evil: Zola :evil: :x po prostu nie wytrzymie!!!!!!!! :evil: :evil: czy nic nie wynieśłi po meczu z parmą :?: :?: :evil: :evil:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:30

Powiem tylko tyle WSTYD albo jakaś klątwa wisi nad nami prowadzimy 1-0 i w ostatnich minutach tracimy gola i punkty!! ale przeciez tak najlepeij jest strzelić gola i zrobić obroę częstochowy szkoda tylko że nieskuteczną to juz zaczyna być denerwujące i Nudne proste 2 ostatnie przykłady prowadizmy z Parmą 1-0 86 minuta 1-1 i teraz taki numer! jak byśmy zremisowali z livorno to bym się chyba powiesił mogliśmy utrzymać 4 pkt przewagi nad Milanem ale no cóz remis z Cagliari!! wogóle brak walki u naszych zawodników Zola i spółka wchodzili w nas jak w masło! zawodnikom nie chciało się biegać a można było wygrać conajmniej 4-1 ale po co jak można wygrać 1-0 oczywiscie nie tracąc bramkki a tu Zonk Zola nas załatwił taktyka Capello coraz bardziej mi się niepodoba!!! jeżeli z Brescią nei wygramy conajmniej 3-0 to nei wiem co bedzie ale jedno jest pewne Kryzys ciagle Trwa!

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:32

Jestem bardzo zly na graczy Juve (konkretnie na Appiaha i Zebine) mecz prowadzony ogólnie pod dyktando Juve na poczatku meczu Treze zkisil 100% okazje na gola od poczatku u boku Ibry powienien grac Zalayeta. 1 gol Emersona dosc ladny ,a potem Appaih traci pilke na 18/20 m nie blokuje strzalu Zebina (prawie 40 cm wyzszy od Zoli) ale ten i tak skacze wyzej od niego i KAPITALNYM STRZALEM z 11 m pokonuje Gigiego WIELKI RESPECT dla niego. Po meczu na glowe przychodzi jedna mysl TACCHINARDI WROC :| :| :|

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:33

Ja meczu nie widzialam oczywiscie- czytalam na www.eurosport.com
I powiem krotko- jestem bardzo, bardzo zadowolona z tego wyniku. Dlaczego? Oto cytat
75' Juventus seem satisfied with that result as they don't really push forward for a second
Jezeli oni byli usatysfakcjonowani przy stanie 1:0 to nalezala im sie strata bramki- moze pomysla na drugi raz. Co to w ogole jest za taktyka? Strzelilismy jednego gola i "don't push forward"? Strzelamy bramke i uciekamy liczac na to, ze Buffon wszystko wybroni? A jak stracimy gola to zwalimy na sedziego! yeah!

Mam nadzieje ze skoro ostatni mecz nie dal im do myslenia to zaczna myslec po tym... A jak nie to moze w ramach rozpoczecia procesu mysleniowego u naszych chlopcow dajmy sie wyprzedzic milanowi? Bedziemy mieli chociaz jakas motywacje do strzelania bramek :? :!:

O, teraz mnie linczujcie- bo wcale mi nie jest zal tej przegranej, zupelnie nie 8)

Agnieszka

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:35

a_gu_nia pisze:O, teraz mnie linczujcie- bo wcale mi nie jest zal tej przegranej, zupelnie nie 8)
Na szczescie to remis a nie przegrana :wink: heh... Przy przegranej to by dopiero wrzalo na forum! :roll:

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:37

a_gu_nia napisał:
O, teraz mnie linczujcie- bo wcale mi nie jest zal tej przegranej, zupelnie nie

Na szczescie to remis a nie przegrana heh... Przy przegranej to by dopiero wrzalo na forum!
Ajajaj...Ale sie rozpedzilam :wink: Ale- taki remis to przegrana! W przypadku Interu moznaby to liczy za wygrana- w naszym przypadku to zdecydowanie przegrana 8)

Agnieszka

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:37

Niech to szlag. Tak nie można. Patrzę sobie spokojnie na www.juventus.it i naglae, że Zola na 1:1 :shock: . Myślałem, że wyrzucę komputer przez okno. Nie można tracić punktów z takimi zespołami jak Cagliari :!: . Remisujemy z Cagliari to nawet Real z nami wygra :evil: nie mówiąc już o Milanie :roll: . Cholera jak to jest, że z takimi napastnikami jak Trezeguet, Ibrahimović, Del Piero z Cagliari strzelamy tylko jednego gola, na dodatek strzela go pomocnik. I jak z taką obroną (Canna, Zambrotta, Thuram, Zebina) weteran Zola strzela nam gola w 89 minucie? Toż to śmieszne. Milan musi teraz z nas się nieźle śmiać. I mają rację. Z takją grą to możemy sobie w Pucharze Intertoto pograć ,a nie walczyć o podwójną koronę :evil: :roll:

:roll:
Actionsport

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:38

a_gu_nia pisze:Ja meczu nie widzialam oczywiscie- czytalam na www.eurosport.com
I powiem krotko- jestem bardzo, bardzo zadowolona z tego wyniku. Dlaczego? Oto cytat
75' Juventus seem satisfied with that result as they don't really push forward for a second
Jezeli oni byli usatysfakcjonowani przy stanie 1:0 to nalezala im sie strata bramki- moze pomysla na drugi raz. Co to w ogole jest za taktyka? Strzelilismy jednego gola i "don't push forward"? Strzelamy bramke i uciekamy liczac na to, ze Buffon wszystko wybroni? A jak stracimy gola to zwalimy na sedziego! yeah!

Mam nadzieje ze skoro ostatni mecz nie dal im do myslenia to zaczna myslec po tym... A jak nie to moze w ramach rozpoczecia procesu mysleniowego u naszych chlopcow dajmy sie wyprzedzic milanowi? Bedziemy mieli chociaz jakas motywacje do strzelania bramek :? :!:

O, teraz mnie linczujcie- bo wcale mi nie jest zal tej przegranej, zupelnie nie 8)

Agnieszka
AGNIESZKA... WYJDŹ ZA MNIE!! ;)) Co do Twojego komentarza, to pozostaje mi rzec: nic dodać, nic ująć. Zgadzam się z Tobą w każdym słowie. :)
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2005, 22:39 przez Actionsport, łącznie zmieniany 1 raz.

Farmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:39

A wszystko przez 2 gosci : Appiaha i Zebine !!! :evil: Na c..j Capello zmienial Blasiego jak dobrze gral ?!!! Ja nie wiem co ten gosciu robi :(. Zmiennicy nic nie pokazali a wrecz pogorszyli gre Juve !!! Juz mnie kur..ca bieze jak widze takie cos !!! Szkoda slow. Przewazalismy ale nie mielismy czystych sytuacji strzeleckich co mnie bardzo martwi !!! Jak tak dalej pojdzie to dogoni nas jeszcze Inter :( Do d...y z tym wszystkim !!!

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mnowomiejsky pisze:
a_gu_nia pisze:O, teraz mnie linczujcie- bo wcale mi nie jest zal tej przegranej, zupelnie nie 8)
Na szczescie to remis a nie przegrana :wink: heh... Przy przegranej to by dopiero wrzalo na forum! :roll:
Racja, ale tu niechodzi o to ze np. remis aha spoko wszystko gra mamy punkt.. tu przedewszystkim chodzi i nasza przewage nad milanem 8)
gdyby wynosila ona 10 punktow to by nie bylo zle z remisu :P remis to by byl bardzo dobry wynik ale mamy przewage tylko 2 pkt. i na nastepny remis nie mozemmy sobie pozwolic.. :(

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Niepamiętam kiedy byłem ostanio tak wkurozny. Gdyby nie moje zobowiązania, dostalbym napewo kartkę za tego posta.

ŻENADA,WSTYD :!: :!: Nie ma co komentować, upadamy z meczu na mecz. Gramy taką padline, że bolą mnie oczy i serce, jak patrzę na grę Juve. Taka bznadzieja, że głowa mała.
Nieoszukujmy się. Z obecną formą nie zyskamy nic! Real to już w ogólne nas zmiecie.
Poprostu tragedia. Ludzie, co to jest Cagliari :?: Kto i nich gra?My jesteśmy przecież wileki JUVENTUS! To fakt, że tacy się mobilizują na JUVE, ale do cholery czy my się nie sprężamy na takich? Gdzie nasza wola walki i determinacja, która nas cechowała. Tracimy gole w ostanich minutach! Jak tak można? Jak można strzelać 1 gola na mecz!? Mają taka siłe ataku,ludzie :evil: Dobra kończę, muszę zdążyć na tory, jeszcze pociąg ucieknie i będzie.

Tak tak milaniści, cieszcie się bo macie powody. Będziemy skarceni za naszą dziecinną postawę :evil:

Gdzie jest mój JUVENTUS :!: :?: :( :(

Obrazek
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:41

Juventin pisze:Jestem bardzo zly na graczy Juve (konkretnie na Appiaha i Zebine) mecz prowadzony ogólnie pod dyktando Juve na poczatku meczu Treze zkisil 100% okazje na gola od poczatku u boku Ibry powienien grac Zalayeta. 1 gol Emersona dosc ladny ,a potem Appaih traci pilke na 18/20 m nie blokuje strzalu Zebina (prawie 40 cm wyzszy od Zoli) ale ten i tak skacze wyzej od niego i KAPITALNYM STRZALEM z 11 m pokonuje Gigiego WIELKI RESPECT dla niego. Po meczu na glowe przychodzi jedna mysl TACCHINARDI WROC :| :| :|
Zebina ma dokladnie 1,84 a zola 1,68 i zebina jescze podskakuje i zola tez i zola skacze z 15 cm wyzej od zebiny to cos jest nie tak .Appiah traci pilke jak frajer(przepraszam za to ale inaczej niemozna tego nazwac)
Potrzebny jest prawy obroncy Miguel :D i srodkowy pomocnik Mascherano :D

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:44

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dobra kończę, muszę zdążyć na tory, jeszcze pociąg ucieknie i będzie.
Nie masz co sie spieszyc, maszynista powiesil sie- tez kibic Juve. :? Tez bylem na torach. :roll:

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2005, 22:47

race opadaja, brak mi slow, co to za parodia?! Milan ogrywa na lighciku 3 w tabeli Udinese, a my co?? punkt z Cagliari, niech ktos mi wyjasni o co chodzi, bo ja tego nie moge pojac czemu nie wygrali! z Parma nie dali rady z Atalanta nie dali rady teraz Cagliari, to co bedzie jak zaczna grac z lepszymi. to jest chyba brak motywacji, potrzeba jakiejs swiezosci, odmiany, trzeba korzystac z mercato, bo dalej tak byc nie moze

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Zablokowany