Real M. 1-0 JUVENTUS
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Chciałem, abyśmy trafili na Real. Na każdym kroku to podkreślałem, jednak kiedy dowiedzialem się, że zagramy włąśnie z Realem nogi mi trochę zmiękły
chodź Real nie prezentuje się w tym sezonie wybornie to jednak jest to wielki klub, z ktorym nigdy łatwo nie bylo i tym razem będzie pewnie podobnie. Real ma w swoich szeregach wielu indywidualistów. Wystarczy wymienić takie nazwiska jak Zidane, Ronaldo czy tez Raul i od razu można stwierdzić, że jest to wielka drużyna. Jednak my musimy sobie odbić ostatni nieudany sezon w LM i nie mozemy odpaść. Ogólnie rzecz biorąc myśle, że Juventus poradzi sobie z Realem.
Co do pozostałych par to na pewno bardzo ciekawie zapowiadaja sie mecze ManU-Milan i w szczególności Barca-Chelsea. Mam nadzieje, że ManU odpadnie, gdyż nie cierpie tego klubu prawie tak bardzo jak Realu
Co do pozostałych par to na pewno bardzo ciekawie zapowiadaja sie mecze ManU-Milan i w szczególności Barca-Chelsea. Mam nadzieje, że ManU odpadnie, gdyż nie cierpie tego klubu prawie tak bardzo jak Realu
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Woww :shock: Świetnie. A ilu będzie widziów, kto będzie sedziowal i kto dostanie kartki? Wkońcu mecz już jutro! doprawdy, bawią mnie takie komentarze :-DAntoni Napierski pisze:
Real-0-1-Juventus
32 min Alex
Juve-3-0- Real
12min. Zlatan
54min. Treze
86min. Emerson
Za takie teksty to tylko dożywocie :twisted:BIGGI pisze: Natomiast kibice Realu z tego co czytałem nie są zadowoleni, jedynie jeden napisał "CIESZE SIE Z JUVE, TAK SAMO JAKBYSMY WYLOSOWALI MONACO :lol: :lol: "
Cieszę się, że są jeszcze osoby, które myślą podobnie do mnie. Gdybysmy z realem grali w przeciągu miesiąca, to teraz skakalbym z radości. Ale widze, ze większość nei wzieła sobie to świadomości, że mecz jest dopiero wl utym, kiedy do tego czasu, real może grać jak z nut, a my wręcz przeciwnie :? Taka jest piłka, i trudno na chwilę obecną oszacować kto w lutym będzie w lepszej dyspozycji.JuveQL pisze: Są jednak pewne "ale":
1. Do meczu pozostało jeszcze ok 3 miesiecy. Jest to bardzo dlugi okres i chyba nie trzeba nikogo przekonywac, ile może się w tym czasie zmienic
O meczu oczywiscie nic nie powiem

Ciekawie mnie na obecna chwilę jedynie, ile przyjdzie kibiców i czy pokażą mecz w TVP 8) Dobrze, że gramy 1 mecz na wyjeździe, czego nei uwzględnił autor, wkońcu to obojętne, nie? :lol: (Już zmieniłem jakby co).

- Marcin_FCJ
- Juventino
22. lutego (wtorek):
Real - Juventus
Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven - Monaco
Bayern - Arsenal
23. lutego (środa):
Porto - Inter
Barcelona - Chelsea
Manchester United - Milan
Werder Brema - Lyon
Wypada mieć nadzieję ze pokażą nasz Juventus w TVP albo Polsat Sport. Wkońcu Barca - Chelsea i Man U - Milan grają w inny dzień. Pechem jest że mogą chcieć pokazać naszych polaczków
Bayern - Arsenal raczej nie stanowi konkurencji. To czy pokażą rewanż zależy oczywiście od wyniku 1 meczu więc wygrajmy go tylko 2-0
Hehe, a tak na poważnie to chciałem Werder lub Real.. Mam Real i się cieszę bo wiem że będą to wspaniałe mecze. Chcę przeżyć jeszcze raz coś takiejgo jak 2 edycje temu! Najlepszy moj ogladany mecz w życiu! Mam nadzieje że znow wygramy i na Delle Alpi wroca stare wspomnienia :] Znow powitami Zidane i znow mozemy go pokonac! Oczywiscie wiem jak bedzie ciezko i mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok. Nie mozemy odpasc juz w 1/8... tak jak rok temu... to stanowczo za szybko. Szkoda tylko ze Umberto nie wzniesie rak w gore tak jak 2 lata temu
[']

Real - Juventus
Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven - Monaco
Bayern - Arsenal
23. lutego (środa):
Porto - Inter
Barcelona - Chelsea
Manchester United - Milan
Werder Brema - Lyon
Wypada mieć nadzieję ze pokażą nasz Juventus w TVP albo Polsat Sport. Wkońcu Barca - Chelsea i Man U - Milan grają w inny dzień. Pechem jest że mogą chcieć pokazać naszych polaczków

Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2004, 16:12 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- kouba
- Qualità Juventino
Ja jestem bardzo zadowolony z wyniku losowania. Co pawda mogl byc lepszy rywal, taki jak PSV, czy Porto, ale Real nie jest zly. Zaraz po ostatnich meczach grupowych zamarzylem sobie o kolejnym swietnym pojedynku tychze druzyn. Oczywiscie 2 lata temu to oni byli faworytami, grali lepiej niz teraz, ale w meczu juz nie bylo tak dobrze
Teraz graja o wiele gorzej. My - chyba bez zmian
Tak samo dobrze, a moze lepiej. To, ze pokarza w TV ten mecz jestem absolutnie pewien. Ci wszyscy z TVP napalaja sie przeciez na 'najlepszy na swiecie, galaktyczny, mistrzowski, super, nadziany gwiazdami' Real. Rowniez ciekawie zapowiadaja sie pojedynki Chelsea z Barca, MU z Milanem i Arsenalu z Bayernem. Ale mysle, ze pokarza kazdy z tych meczow w rewanzach badz w I spotkaniach. Moim zdaniem powinny przejsc te druzyny: Juve, Inter, Chelsea, Werder, Bayer, Monaco, MU i Bayern. Mozliwe, ze Milan, bo ten mecz na pewno bedzie baaardzo zaciety.
Z Realem powinnismy wygrac u siebie, a na wyjezdzie grac na remis

Z Realem powinnismy wygrac u siebie, a na wyjezdzie grac na remis

- RuTeK
- Juventino
Szczerze mowiac to czekałem na ten mecz... W sumie mi to obojentne gdzie pokaza ten mecz i tak go OBejrze.. 8) Dowiedzaiełem sie że dokładaja mi do kablowki POLSAT SPORT a napewno tam pokażą ten mecz jak na POlskiej nie bendzie Leciał... Jeszcze Mam Satelitke to jakis Hiszpanski bendzie transmitowałe mecze wiec nie anrzekam :twisted: Bardzo jestemz adowolony z LOsowania i mam nadzieje ze JUVEntus zrobi pierwszy wazny krok do osiagniecia LM... Forza JUVENTUS!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- baker
- Milanista
Mecze Juve z Realem zapowiadaja sie bardzo ciekawie. Jednak bardziej prawdopodobne jest, ze telewizja pokaze "polski mecz" Leverkusen-Liverpool, ktory bedzie sie odbywal tego samego dnia. Male sa takze szanse, zeby zobaczyc dwumecz Milan-MU, bowiem stoi on na przegranej pozycji w porownaniu ze szlagierem Chelsea-Barca. Mam jednak nadzieje, ze tvp dogada sie z polsatem sport i nie beda pokazywac tych samych meczow.
Wracajac do tematu. Bardzo podobal mi sie post JuveQL, tonujacy optymizm, jaki zapanowal po wylosowaniu Realu wsrod juventinich. Oczywiscie w tym momencie to bianconeri sa faworytem, ale jak to bedzie za prawie 3 miesiace ciezko powiedziec. Pewne jest to, ze krolewscy sa zawsze grozni. Maja ogromny potencjal ofensywny i gdy pozwoli im sie grac, to moga to wykorzystac nawet przeciwko tak dobrej defensywie jaka ma Juve. Capello jednak nieprzypadkowo jest uznawany za najlepszego trenera na swiecie i na pewno wymysli odpowiednia taktyke na ten mecz.
Tak samo jak inv bede kibicowal Juve. Powody sa dwa. Po pierwsze zawsze (prawie zawsze
) wspieram wloskie druzyny w europejskich pucharach, a po drugie nie przepadam za Realem. Tak wiec zycze Juve przejscia do kolejnej fazy rozgrywek. Nie mialbym nic przeciwko powtorce finalu z Manchesteru z 2003 roku
.
Wracajac do tematu. Bardzo podobal mi sie post JuveQL, tonujacy optymizm, jaki zapanowal po wylosowaniu Realu wsrod juventinich. Oczywiscie w tym momencie to bianconeri sa faworytem, ale jak to bedzie za prawie 3 miesiace ciezko powiedziec. Pewne jest to, ze krolewscy sa zawsze grozni. Maja ogromny potencjal ofensywny i gdy pozwoli im sie grac, to moga to wykorzystac nawet przeciwko tak dobrej defensywie jaka ma Juve. Capello jednak nieprzypadkowo jest uznawany za najlepszego trenera na swiecie i na pewno wymysli odpowiednia taktyke na ten mecz.
Tak samo jak inv bede kibicowal Juve. Powody sa dwa. Po pierwsze zawsze (prawie zawsze
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- RuTeK
- Juventino
To napewno bo chyba sie jeszcz enie zdarzylo aby na Polsacie Sport oraz TVP2/1 leciały te same mecze..baker pisze:Mam jednak nadzieje, ze tvp dogada sie z polsatem sport i nie beda pokazywac tych samych meczow.
- BIGGI
- Qualità Juventino
oj mylisz sie....popatrz na ostatnie kolejki LMFanJuventusu pisze: To napewno bo chyba sie jeszcz enie zdarzylo aby na Polsacie Sport oraz TVP2/1 leciały te same mecze..No moze poza finałem 8) Wiec jestem pozytywnie nastawiony..
- _Jah
- Juventino
Podobnie jak większość z Was, jestem zadowolony. Na szczęście ominęła nas 'przyjemność' gry z Katalończykami oraz z Manchesterem. Tych rywali obawiałem się najbardziej, dlatego teraz mogę odetchnąć.
Rywal zdecydowanie za mocny, jak na szczebel 1/8 finału. Co jednak w takiej chwili mają powiedzieć drużyny Milanu, a zwłaszcza Chelsea? mogło być gorzej, a tak przynajmniej możemy z optymizmem oczekiwać lutowych szlagierów.
Jestem na 100% pewny tego, iż te mecze będą trasmitowane w tv publicznej. Martin słusznie powiedział - 'To jest prawdziwy Klasyk'. Nie widzę innej możliwości, gdyż szefowie tvp również mają na uwadze, aby transmitowany przez nich mecz cieszył się największą popularnością. Takie zestawienie im to na pewno zapewni.
Szanse? 50 na 50. Dobrze, że pierwszy mecz gramy w Madrycie. Mam nadzieję, że tym razem meczu w Madrycie nie przegramy. Rewanż na wypełnionym Delle Alpi powinien po raz kolejny przejść do naszej chlubnej historii. Jesteśmy faworytami. Dlatego nie widzę innej możliwości, jak wyeliminowanie Królewskich. Nie zrobiła tego Roma, pora więc, abyśmy uczynili to My. Mamy okazję 2 raz na przestrzeni 3 lat, upokorzyć Real. Okazja jest wyborna, powodzenia.
ps. a teraz powrócmy do meczu z Milanem.. heeeh..
Rywal zdecydowanie za mocny, jak na szczebel 1/8 finału. Co jednak w takiej chwili mają powiedzieć drużyny Milanu, a zwłaszcza Chelsea? mogło być gorzej, a tak przynajmniej możemy z optymizmem oczekiwać lutowych szlagierów.
Jestem na 100% pewny tego, iż te mecze będą trasmitowane w tv publicznej. Martin słusznie powiedział - 'To jest prawdziwy Klasyk'. Nie widzę innej możliwości, gdyż szefowie tvp również mają na uwadze, aby transmitowany przez nich mecz cieszył się największą popularnością. Takie zestawienie im to na pewno zapewni.
Szanse? 50 na 50. Dobrze, że pierwszy mecz gramy w Madrycie. Mam nadzieję, że tym razem meczu w Madrycie nie przegramy. Rewanż na wypełnionym Delle Alpi powinien po raz kolejny przejść do naszej chlubnej historii. Jesteśmy faworytami. Dlatego nie widzę innej możliwości, jak wyeliminowanie Królewskich. Nie zrobiła tego Roma, pora więc, abyśmy uczynili to My. Mamy okazję 2 raz na przestrzeni 3 lat, upokorzyć Real. Okazja jest wyborna, powodzenia.
ps. a teraz powrócmy do meczu z Milanem.. heeeh..
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Dionizos
- Juventino
Mozecie mi nie wierzyc, ale kiedy wbieglem do domu, zanim wlaczylem neta, juz wiedzialem ze to bedzie Real 8) . Jakies dziwne przeczucie... 8) . Napewno nie mozemy postawic sie w roli faworytow. O ile Real to banda gwiazdek, grajacych straszna kaszane, to jednak zawsze jest Realem Madryt. A jezeli ktos ma w druzynie Zinedina Zidana, to nigdy nie mozna byc pewnym wyniku.
Chyba wszyscy pamietamy 14.V.2003, bo tego zapomniec po prostu nie mozna bylo. Najpiekniejsze pilkarskie widowisko ostatnich 10 lat. Ale zeby to powtorzyc, musimy zmienic styl gry. Po zakonczeniu rundy grupowej, nie ma miejsca dla druzyn, ktore nie graja pieknie. Dlatego Juve musi dac z siebie wszystko, wszystkie nasze gwiazdy musza rozblysnac i zniszczyc Galaretos. Zabilbym sie gdyby pamiec tamtego dnia na Stadio Delle Alpi miala zostac zniszczona, brakiem zaangazowania naszych graczy. Wtedy Z.Boniek mowił: Jestem pijany futbolem. Chce, zeby ktokolwiek mogl to powiedziec po naszym nastepnym meczu w LM.
Chyba wszyscy pamietamy 14.V.2003, bo tego zapomniec po prostu nie mozna bylo. Najpiekniejsze pilkarskie widowisko ostatnich 10 lat. Ale zeby to powtorzyc, musimy zmienic styl gry. Po zakonczeniu rundy grupowej, nie ma miejsca dla druzyn, ktore nie graja pieknie. Dlatego Juve musi dac z siebie wszystko, wszystkie nasze gwiazdy musza rozblysnac i zniszczyc Galaretos. Zabilbym sie gdyby pamiec tamtego dnia na Stadio Delle Alpi miala zostac zniszczona, brakiem zaangazowania naszych graczy. Wtedy Z.Boniek mowił: Jestem pijany futbolem. Chce, zeby ktokolwiek mogl to powiedziec po naszym nastepnym meczu w LM.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Dionizos, co do tego że nie ma miejsca dla tych co nie grają zbyt pięknie powiem tylko tyle: Ktoś mądry powiedział kiedyś że Historia pamięta zwycięzców, a nie pięknie grających przegranych. (To chyba o reprezentacji Hiszpanii. Real jest ze stolicy tego państwa więc miejmy nadzieje że będą tak jak ich kraj pięknie grającymi przegranymi).
- wErOn
- Juventino
Co ty kurde wiesz o zabijaniu ... :lol:FanJuventusu pisze:To napewno bo chyba sie jeszcz enie zdarzylo aby na Polsacie Sport oraz TVP2/1 leciały te same mecze..baker pisze:Mam jednak nadzieje, ze tvp dogada sie z polsatem sport i nie beda pokazywac tych samych meczow.No moze poza finałem 8) Wiec jestem pozytywnie nastawiony..
Bo to taz w stym sezonie LM zdarzyło się że pokazywali te same spotkania

+ mecz Francja 2:1 Anglia (2 bramki Zizzou w końcówce!)Dionizos pisze:A jezeli ktos ma w druzynie Zinedina Zidana, to nigdy nie mozna byc pewnym wyniku.
Chyba wszyscy pamietamy 14.V.2003, bo tego zapomniec po prostu nie mozna bylo.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2004, 17:46 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- RuTeK
- Juventino
Jezy jak mnie to denerwoje... Wy chyba nie jestescie wszyscy spelna rozumu jak piszecie takie bzdury :evil: Wciagniemy Go nosem :? Człowieku REAL MADRTY to jest firma ktora moze wygrac kazdy mecze i nie wazne z Kim.. To ze maja slabszy sezon nie oznacza juz ze sa cieniasy i w ogole co onie robia w LM :? Zastanow sie nastempnym razem zanim napiszesz takie glupoty...stazzorZ pisze:wciągamy ten real nosem. juz raz dostali baciorki i teraz bedzie tak samo. nedved znow zagra wielki mecz znow strzeli piękną bramke ale nie dostanie juz zoltej kartki
bedzie dobrze!