JUVENTUS 0:0 Milan (Serie A)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 17:15

Wszystko wskazuje na to, że Gianluighi Buffon zachorował na grypę, przez co nie mógł wstawić się na trening zarówno wczoraj, jak i dziś.

Bramkarz "Bianconerich" powinien jednak zdążyć wykurować się na sobotni mecz z AC Milan. W składzie "Starej Damy" niemalże napewno w pierwszej jedenastce zobaczymy: Zebinę, Thurama, Cannavaro, Zambrottę, Camoranesiego, Blasiego, Appiaha i Nedveda.

Zabraknąć może trenujących oddzielnie Emersona oraz Ibrahimovica. Nie zagrają natomiast Olivera i Trezeguet, bowiem nie są jeszcze w pełni sił.

http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=19612

No nie wyobrazam sobie zeby nie grał Buffon Emerson i Zlatan....Mam nadzieje ze wszyscy sue wykurują :roll:

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 17:45

hm pilka.pl to dziwne miejsce na szukanie informacji ja napewno nie bede sie nimi przejmowal;p szczegolnie ze chodzi o "Gianluighi'ego". Moze to Pani Redaktor Agnieszka pisala ;D. No nic plotki plotkami a my mamy wtygrac w sobote:D
pozdr

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 17:48

kurde moze byc fatality!!

Miejmy nadzieje ze bedzie dobdi, Buffek to dzielny facet a Zlatan i Emerson tez zagraja.
Trzeba byc dobrej mysli. Organizm sie mobilizuje na takie mecze. A przeciez nasze chlopaki to prawdziwi wojownicy :D

Forza Juve

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 18:18

No ja takze nie wyobrazam sobie zeby na tak ciezki i wazny mecz zabraklo Gigiego i Emersona !!!!! To by byla ogromna ogromna strata !!!!!!
Oni musza sie wykurowac....

I mam nadzieje ze te spotkanie poprowadzi Collina !!!!! Tak bede pewien iz Juventusowi nikt w niczym nie pomogl.........

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2004, 18:18

Luiza pisze:kurde moze byc fatality!!
Nie kiepy text :D :D Strasznie mi sie podobal :-D

No to prawda ze bez Buffona i emersona i Zlatan moze byc tragedia i Mialn moze powtorzyc wynik z Fiorentiny :?

Jednak wydaje mi sie ze ten news ma tylko podgrzac atmosfere przed mecz :!: Choc i tak jest juz prawie w stanie wrzenia :!: :D

Moim zdaniem wszyscy trzej zagraja i bedzie git i Juve wygra :!:
DamKam pisze:I mam nadzieje ze te spotkanie poprowadzi Collina !!!!! Tak bede pewien iz Juventusowi nikt w niczym nie pomogl.........
Masz racje ze Collina Juve nie pomoze ale moze wrecz przeciwnie-moze pomoc Mialnowi :| Nie jestem pewnien czy to on prowadzil mecz juve z Interem co Toldo strzelil bramke w 90 min ale wtedy Buffon byl faulowany-zreszta doliczyl z jakies 5 min(ktore wyciagnal chyba z kapelusza :twisted: ) do drugiej polowy :!:

Obrazek
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 15:29

ja stawiam 2-1 dla kogo chyba mowic nie musze :P a przy okazji wiecie moze na jakich kanalach bedzie pokazywany mecz?

ENBEA
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 15:55

Dla tego meczu kupiłem Canal +. :D Na ten mecz czeka cały świat. Na wyganą Juventus jeszcze więcej osób. :D Na pewno trzeba się nie bać przeciwnika i podejść do meczu spokojnie. To co napisał Biggi to trochę przeraża. Same kontuzje przed najważniejszym meczem. A wiecie czemu bedzie całe Stadio delle Alpi?? Bo kibice Milanu, których na meczu na San Siro zawsze jest komplet mają blisko do Turyn i to oni w większości zasiądą na trybunach. :lol: A tak na poważnie to bardzo fajnie, że chociaż na takie meczu kibice Juve przychodzą.

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:08

dokladnie troche mi ich szkoda jak wychodza na boisko a 3/4 stadionu swieci pustkami FORZA JUVE!

ENBEA
piotrek19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:13

juve nie może przegrac! jak wystawia cały mocny skład poza treze to powinniśmy wygrać stawiam 2-1 dla juve!w tym meczu przydało by się żeby zambrotta grał na pomocy a w jego miejsce pesotto! to pomoc by było git=>

/////camonaresi///////////////emerson///////////////zambrotta//////
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////////////nedved///////////////////////////////////
////////////////zlatan//////////////////////alex/////////////////////////
jak taki skład wystawia to powinniśmy wygrac ! obrony nie pisałem ale wiadomo kto na niej wymiata :D

panowie na ten mecz ponoć jest sprzedany komplet biletów!!!!!

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:17

yy ja bym dal zalayete za alexa przynajmniej na pierwsze 45'

ENBEA
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:30

No jeszcze sie nie wypowiadałem w Tym temacie a dzisiaj mam dzien ze mi sie gemba nie zamyka wiec cos tu wkomponoje.. :)
A wiec wydaje mi sie ze Juventus jest bardzo mocny Psychicznie oraz znakomicie przygotowany Technicznie.. Nasi na pewno podejda mocno skupieni do meczu i mam nadzieje ze ogramy przeciwnika i powiekszymy przewage w Tabeli do 7 pkt. Oczywiscie nic by sie nie stało jak by padł Remis.. A nawet porazka bo W takich meczach wygrywa sie przez błedy rywali i mam andzieje ze JUve ich nie popelni... :P

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:35

ehh.. szkoda że te losowanie odbyło się dziś bo niejako mecz z Milanem został zepchnięty przez wielu na 2 plan :roll: Ciekawe jak wyniki losowania wpłyną na piłkarzy... oni mowia ze liczy sie tylko najblizszy mecz ale ja wiem ze tak nie jest. Piłkarze to ludzie i kibice swoich klubów. Mam nadzieje że nasi nie będą rozkojarzeni.. myślę że wynik losowania wpłynie pobudzająca na Juventinich... nie wiem dlaczego ale jestem pewny wygranej :ball: :ball: :ball:

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:38

a ja jestem pewien wygranej i w dodatku wiem czemu! bo Juve jest najlepsza druzyna na swiecie ktora sie potrafi zgrac i dogadac!!! to nie jest to samo co w realu ze kupuje sie same nazwiska i nikogo nie obchodzi jaka ma forme byle byl w reklamach...

Ile razy sie jeszcze wypowiesz w tym temacie ?
kouba

ENBEA
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 16:50

Mysle, ze opinie ludzi, ktorzy zwyciezcy tego meczu wreczaja juz scutetto sa mocno przesadzone. Przed nami jeszcze dlugi sezon. Owszem, ten mecz bedzie istotny, ale nie przesadzajmy.

Co do postawy Milanu nikt chyba nie moze miec watpliwosci. Znajduja sie w bardzo wysokiej formie ktora z meczu na mecz rosnie. Do tego w niezly sposob postraszyli ostatnim wynikiem przeciwko Fiorentinie.

Z kolei postawa Juventusu jest jedna wielka niewiadoma. Jesli patrzec na wyniki, Juventus nie spuszcza z tonu. Patrzac na gre - gramy coraz slabiej, widac oznaki przemeczenia. Teraz pytanie brzmi: Czy pilkarze Juventusu maja i wykrzesaja z Siebie to, co maja najlepsze? Jest to ostatni mecz w tym roku, po ktorym bedzie sporo czasu do odpoczynku. Ale czy tych sil starczy?

Zapowiada sie bardzo emocjonujacy mecz, na ktory z pewnoscia czeka cala pilkarska Europa. Jak na razie mecz na glosy wygrywa Milan. Z wypowiedzi pilkarzy, trenerow i dzialaczy wynika, iz:

- Milan chce wygrac
-Juventus nie chce przegrac

Wydaje mi sie, ze zwarzywszy na to, ze to Juventus bedzie gospodarzem tego spotkania, powinno byc na odwrot. Milan jest strasznie umotywowany. Juventus wydaje mi sie, ze podchodzi spokojniej do tego pojedynku. Nie wiem tylko czy wiecej na tym zyska czy straci. Mecz moze sie zakonczyc kazdym wynikiem, miejmy jednak nadzieje, ze bedzie on zwycieski dla Juve.

Strasznie sie ciesze, ze Delle Alpi bedzie zapelnione po brzegi :) Pilkarze nareszcie beda mogli poczuc swietna atmosfere. Sa jednak do niej nie przyzwyczajeni, dlatego mysle ze sie nie beda za bardzo stresowac...

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 17:13

DJ Juventinho pisze:Mysle, ze opinie ludzi, ktorzy zwyciezcy tego meczu wreczaja juz scutetto sa mocno przesadzone. Przed nami jeszcze dlugi sezon. Owszem, ten mecz bedzie istotny, ale nie przesadzajmy.
Tak. Życie nauczyło że gra sie do 90 minuty a czasem i dłużej. Póki matematycznie nie zapewnimy sobie mistrzostwa wszystko możliwe. Najnowszy przykład lecz z LM? Weźmy np. Milan... fani Milanu już kupowali bilety na Dragao w Porto, a tu ni stąd ni z owąd El Riazor okazał być się ostatnim przystankiem... :twisted:
Co do postawy Milanu nikt chyba nie moze miec watpliwosci. Znajduja sie w bardzo wysokiej formie ktora z meczu na mecz rosnie. Do tego w niezly sposob postraszyli ostatnim wynikiem przeciwko Fiorentinie.
Tak tak... tylko nie zapominajmy że takie mecze rządzą się własnymi prawami. Nie ma znaczenie to czy Milan pokonał Florencje 6-0... zapewniam żena na naszych nie zrobiło to wrażenia. 8)
Z kolei postawa Juventusu jest jedna wielka niewiadoma. Jesli patrzec na wyniki, Juventus nie spuszcza z tonu. Patrzac na gre - gramy coraz slabiej, widac oznaki przemeczenia. Teraz pytanie brzmi: Czy pilkarze Juventusu maja i wykrzesaja z Siebie to, co maja najlepsze? Jest to ostatni mecz w tym roku, po ktorym bedzie sporo czasu do odpoczynku. Ale czy tych sil starczy?
Moim zdaniem nie ma żadnych niewiadomych. Zwróćmy uwagę że nawet jeśli nie zachwycamy i mamy dołekto wygrywamy. Aż strach pomyślećco będzie po wyjściu z tego moim zdaniem urojonego doła. Z Bologną i Lazio mieliśmy pewne problemy ale to naturalne... siłą rzeczy takie mecze się zdarzają a przecierz z nikim dziś nie jest łatwo. Ja żadnego doła nie widzę .. wręcz na odwrót.
Zapowiada sie bardzo emocjonujacy mecz, na ktory z pewnoscia czeka cala pilkarska Europa.
Pewnie prócz zadufanych Hiszpanów. Oni twierdzą że ten mecz jest nie atrakcyjny a z pewnościąkażdy z nich zasiądzie wdomku przedTVtam gdzie nikt nie będzie widział co robią :)
Jak na razie mecz na glosy wygrywa Milan
Czyje głosy?
- Milan chce wygrac
-Juventus nie chce przegrac
Powiedziałbym że Juventus chce zdobyć jakieś punkty. Moim zdaniem ten "mus" Milanu to nasz plus. Milanisci beda mieli w glowach to co stanie sie w razie porazki i to ze Juventus bedzie juz koronowany przez prase... To moze ichg niezwykle obciazyc
Milan jest strasznie umotywowany. Juventus wydaje mi sie, ze podchodzi spokojniej do tego pojedynku.
Zapewniam że spokoj jest lekiem na wszystko. Tylko spokoju nam potrzeba a motywacji nie brakuje! Zapewniam.
Z wypowiedzi pilkarzy, trenerow i dzialaczy wynika
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Dedykacja dla pana Berlusconiego.

Zablokowany