Rammstein
- Mania
- Juventino
Aj,no wiem, to taka ironia byla...a_gu_nia napisał:
Moze nie lubia Polakow
Lubią lubią. Kiedyś w playboy'u czytałem wywiad z nimi i powiedzieli że najabrdziej lubią grać dla polaków i meksykanów . Co ciekawie , powiedzieli że jesteśmy bardzo podbni ( Polacy i Meksykanie ).
A to akurat gitarzysci byli...I jeden basistaGenialnie wyglądali basiści w tych meksykańskich czapkach , jeszcze z tymi gitarami
Agnieszka
- Yari
- Juventino
A wszystkiemu winni Milaniści i pewien aferzysta:). Zaczynam nie rozróżniać ironii od stwierdzeniaa_gu_nia pisze:Aj,no wiem, to taka ironia byla...![]()

Fakt , głupek ze mnie:). Jedynym basistą w zespole ejst Oliver Riedel :-Da_gu_nia pisze: A to akurat gitarzysci byli...I jeden basistaAle wygladaja rzeczywiscie ciekawie... Zaluje ze nie widzialam tego na zywo
![]()
a_gu_nia ---> nie daj się rposić , napisz w końcu te ,,ankiete"
- Mania
- Juventino
Chlip,chlip...Ollego i tak zawsze i wszedzie pomijaja- az dziwota bierze ze chlopak jeszcze w depresje nie popadla_gu_nia napisał:
A to akurat gitarzysci byli...I jeden basista Ale wygladaja rzeczywiscie ciekawie... Zaluje ze nie widzialam tego na zywo
Fakt , głupek ze mnie:). Jedynym basistą w zespole ejst Oliver Riedel
Hmm... ale dlaczego ja? Wedlug mnie wszystkie teledyski sa dobre...A jednej "najostrzejszej" piosenki nie wybiore bo raczej zrobiliscie to juz za mniea_gu_nia ---> nie daj się rposić , napisz w końcu te ,,ankiete"

Agnieszka
- Łucja
- Juventino
Maj tru law pisze: A to akurat gitarzysci byli...I jeden basista Ale wygladaja rzeczywiscie ciekawie... Zaluje ze nie widzialam tego na zywo
Yari byś słuchał metalu - to bys wiedział, że nie ma zespołów, w których gra 2 lub więcej basistów (ja nie znam takowych). A z ty słuchasz LP, więc nawet się nie dziwie, że Ci się pomyliło 8) tam mają dj-ów raperów, i innych brejkerów.Yari (ten co polubił LP 8) ) pisze: Fakt , głupek ze mnie:). Jedynym basistą w zespole jest Oliver Riedel

Jak bym miał tyle kasy co on to też bym się nie przejął. Poza tym to Jarek go nawet pomnożył - tak bardzo go lubi !Maj tru law pisze: Chlip,chlip...Ollego i tak zawsze i wszedzie pomijaja- az dziwota bierze ze chlopak jeszcze w depresje nie popadl![]()
![]()

Poza tym to lubię basistów - mam do nich wielki szacunek - sam kiedyś chcialem grac na basie, ale z moim talentem to bym się zmarnował 8), dlatego czaję się na nową elektryczną, chociaż grałem na elektro-akustycznej kumpla i brzmienie ma ciekawe.
Yari (ten co polubił LP 8) ) pisze:a_gu_nia ---> nie daj się prosić , napisz w końcu te ,,ankiete"
Kochanie, dlatego że jesteś tu niebezpodstawnie uznawana za eksperta 8) I każdy chciałby twą opinie znać. Daj tą sondę, czemu nie!?Maj tru law pisze: Hmm... ale dlaczego ja? Wedlug mnie wszystkie teledyski sa dobre...A jednej "najostrzejszej" piosenki nie wybiore bo raczej zrobiliscie to juz za mnieMoze byc
![]()
![]()
Aa Yari i tak Cię lubię :-D ale następnym razem jak będzie temat o LP to ciii, bo gdyby usłyszał Till to by ci zrobił Buck Dich 8)
Aaa mam wersje Buck Dich z Meksyku (Till sciety na pałe, kręcone przez amatroa, z fajnym efektem pary na finiszu) od kumpla i z USA (tak mi sie wydaje) od Agi. Jak ktoś chce to niech pisze. Nie będę musial wiecej tłumaczyc na czym ten teledysk polegał 8)
Aha Aga - dzięki za tą listę
Peace.
- Yari
- Juventino
Hmmm pytanie do tych co widzieli. Otóż zauważyłem coś ciekawego w video z koncertu ramsmtein'a w berlinie w 2001 roku ( live in Berlin ) . Przy piosence links , publiczność przy końcu coś krzyczy kilka razy , mi to przypomina ,,HEIL" . Może to ktoś potwierdzić ? Jakby co moge komuś przez gg przesłać ten utwór z tego koncertu do sprawdzenia
.
Lucid - kiedy bedziesz na gg , przesłabyś te wersje Buck dich

Lucid - kiedy bedziesz na gg , przesłabyś te wersje Buck dich

- Mania
- Juventino
No oczywiscie ze publicznosc krzyczy "HEIL :!: " :!: Nie wiedziales ze zarowno Rammstein jak i ich sluchacze to nazisciHmmm pytanie do tych co widzieli. Otóż zauważyłem coś ciekawego w video z koncertu ramsmtein'a w berlinie w 2001 roku ( live in Berlin ) . Przy piosence links , publiczność przy końcu coś krzyczy kilka razy , mi to przypomina ,,HEIL" . Może to ktoś potwierdzić ? Jakby co moge komuś przez gg przesłać ten utwór z tego koncertu do sprawdzenia .

A tak na serio- to co oni krzycza moze byc rownie dobrze "HEY" jak "HEIL"- z tym, ze ja sklaniam sie raczej do drugiej opcji. Poza tym, "Heil" samo w sobie nie musi byc od razu "Heil Hitler", to raczej cos w rodzaju pozdrowienia- w polskim na pewno nie znajdziesz odpowiednika- w slowie "Heil" zawarta jest duza doza szacunku czy wrecz uwielbienia- "swietosci"-rzec mozna.
Jak podaje "Polsko-niemiecki slownik Langenscheidta"-
Heil- szczescie,dobro,zbawienie; ~! niech zyje!
Mam nadzieje ze jakos w miare logicznie to wyjasnilam, jak jeszcze cos to czekam z niecierpliwoscia
SIEG HEIL :!:
Agnieszka
- Łucja
- Juventino
"Uprzejmie informujemy, że została potwierdzona nowa data koncertu zespołu Rammstein. Zespół zagra 21 lutego. Oprócz daty nic się nie zmienia. Koncert odbędzie się w Spodku, wejście od godziny 19.00. BILETY ZACHOWUJĄ WAŻNOŚĆ. Osoby, którym nowy termin nie pasuje będą mogły dokonywać zwrotów biletów bezpośrednio u organizatora (osobiście lub za pośrednictwem poczty, podając swoje dane do płatności). Uwaga - tworzymy nową listę rezerwacji dla tych, którzy nie zdążyli kupić biletów na grudniowy koncert. Wszelkie informacje udzielane są pod numerem (22) 646 06 49. Jeszcze raz przepraszamy za odwołanie grudniowej daty koncertu, dziękujemy wszystkim za cierpliwość."
To info zamieszczone na łódzkiej stronie bileterii empiku
Czyżby oznaczało to tyle, że można jeszcze nabyć bilety?? 8)
Aaaaaaa właśnie kończe ściągać coś dziwnego.
NA jakimś torrencie była płyta "rammsteina" - "Brachiale Gewalt" a co to jest - tego ne wie nikt, nawet najwięksi fani Rammsteina na świecie
(nie mówie o sobie).
Potem editem dopisze co to takiego jest.
EDIT:
Rammstein: Brachiale Gewalt
1 Intro (TV-Promo-Trailer) 2:22
2 Engel (Speed-Metal-House-RMX) 6:20
3 Das Model (Extended Promo Version) 5:14
4 Kokain (Non-Album-Track) 3:09
5 Alter Mann (Special Version) 4:23
6 Wollt ihr das Bett in Flamen sehen (Bedtime Mix) 7:20
7 Hallo hallo (Demo Version von "Altes Leid") 5:41
8 Du riechst so gut (Scall Remix) 4:46
9 Bück dich (Massive Hardcore Terror Mix) 5:45
10 Feurerräder (Demo ‘94) 4:49
11 Wilder Wein (Demo '94) 5:41
12 Rammstein (Kompletter "Eskimo & Egypt"-Mix) 6:34
13 Engel (Alien-Space-Informer-Mix) 5:29
14 Du hast (Brachial-Mix) 9:17
to jest dziwna płyta 8) słucham jej sobie - naprawde hardcorowe remixy
W zestawie torrentowskim był jeszcze "Ohne Dich - Maxi cd" i tu 6 różnych wersji ohne dich:
- zwykły ohne dich
- Mina Harker's version
- Sacred mix
- Schiller Remix
- Under Byen Remix
- Beta version
W obydwóch katalogach z płytami są okładki i jestem gotów wysłać to każdemu kto chce posmakować innego Rammsteina
Całość zajmuje 129 mb jak coś to na gg.
Peace.
To info zamieszczone na łódzkiej stronie bileterii empiku

Czyżby oznaczało to tyle, że można jeszcze nabyć bilety?? 8)
Aaaaaaa właśnie kończe ściągać coś dziwnego.
NA jakimś torrencie była płyta "rammsteina" - "Brachiale Gewalt" a co to jest - tego ne wie nikt, nawet najwięksi fani Rammsteina na świecie
Potem editem dopisze co to takiego jest.
EDIT:
Rammstein: Brachiale Gewalt
1 Intro (TV-Promo-Trailer) 2:22
2 Engel (Speed-Metal-House-RMX) 6:20
3 Das Model (Extended Promo Version) 5:14
4 Kokain (Non-Album-Track) 3:09
5 Alter Mann (Special Version) 4:23
6 Wollt ihr das Bett in Flamen sehen (Bedtime Mix) 7:20
7 Hallo hallo (Demo Version von "Altes Leid") 5:41
8 Du riechst so gut (Scall Remix) 4:46
9 Bück dich (Massive Hardcore Terror Mix) 5:45
10 Feurerräder (Demo ‘94) 4:49
11 Wilder Wein (Demo '94) 5:41
12 Rammstein (Kompletter "Eskimo & Egypt"-Mix) 6:34
13 Engel (Alien-Space-Informer-Mix) 5:29
14 Du hast (Brachial-Mix) 9:17
to jest dziwna płyta 8) słucham jej sobie - naprawde hardcorowe remixy
W zestawie torrentowskim był jeszcze "Ohne Dich - Maxi cd" i tu 6 różnych wersji ohne dich:
- zwykły ohne dich
- Mina Harker's version
- Sacred mix
- Schiller Remix
- Under Byen Remix
- Beta version
W obydwóch katalogach z płytami są okładki i jestem gotów wysłać to każdemu kto chce posmakować innego Rammsteina
Całość zajmuje 129 mb jak coś to na gg.
Peace.
- Yari
- Juventino
Czwarty singel Rammstein
Członkowie formacji Rammstein wybrali utwór na już czwarty singel ze swojej najnowszej płyty "Reise, Reise".
Longplay niemieckiego zespołu jako kolejna promować będzie kompozycja "Keine Lust". Krążek spodziewany jest 14 lutego. Teledysk do tego utworu wyreżyseruje stały ostatnio współpracownik Rammstein - Jörn Heitman. Muzycy obiecują klip z "olbrzymią niespodziankę".
Przypomnijmy, że dotychczasowymi singlami z "Reise, Reise" były nagrania "Mein Teil", "Amerika" oraz "Ohne Dich".
21 lutego grupa zagra koncert w katowickim "Spodku".
Żródło : http://muzyka.onet.pl/mr,1031811,wiadomosci.html
Yeach. Nic tak nie rajcuje ( oprócz nowej płyty) jak genialne teledyski Rammstein'a
Keine Lust jest szybkie i żyłowiowe , także rzeczywiście może być coś ciekawego w teledysku , poprzednie single były spokojne ( Ohne Dich ) , prześmiewcze ( Amerika ) , prowokujące ( Mein Teil ). Czas na coś ostrego
, czyli powrót do korzeni 
Członkowie formacji Rammstein wybrali utwór na już czwarty singel ze swojej najnowszej płyty "Reise, Reise".
Longplay niemieckiego zespołu jako kolejna promować będzie kompozycja "Keine Lust". Krążek spodziewany jest 14 lutego. Teledysk do tego utworu wyreżyseruje stały ostatnio współpracownik Rammstein - Jörn Heitman. Muzycy obiecują klip z "olbrzymią niespodziankę".
Przypomnijmy, że dotychczasowymi singlami z "Reise, Reise" były nagrania "Mein Teil", "Amerika" oraz "Ohne Dich".
21 lutego grupa zagra koncert w katowickim "Spodku".
Żródło : http://muzyka.onet.pl/mr,1031811,wiadomosci.html
Yeach. Nic tak nie rajcuje ( oprócz nowej płyty) jak genialne teledyski Rammstein'a

Keine Lust jest szybkie i żyłowiowe , także rzeczywiście może być coś ciekawego w teledysku , poprzednie single były spokojne ( Ohne Dich ) , prześmiewcze ( Amerika ) , prowokujące ( Mein Teil ). Czas na coś ostrego

- herr_braun
- Juventino
Wasza ulubiona piosenka zespołu : Du Hast
Najbardziej ostry utwór : Feuer Frei??
Najspokojniejsza piosenka : Mutter
Najlepszy wstęp do utworu :--||--
Najlepszy teledysk: Amerika
Ogólnie to nie jestem wielkim fanem zespołu ale od czasu do czasu lubie posluchać dwóch płytek(Reise Reise i Mutter). Ale wszystkim miłośnikom cięzszch brzmień polecam mało znany zespolik Static X. Stosują podobnie jak Rammstein elementy techno ale są zdecycowanie szybsi i ogólnie lepsi!!!
Najbardziej ostry utwór : Feuer Frei??
Najspokojniejsza piosenka : Mutter
Najlepszy wstęp do utworu :--||--
Najlepszy teledysk: Amerika
Ogólnie to nie jestem wielkim fanem zespołu ale od czasu do czasu lubie posluchać dwóch płytek(Reise Reise i Mutter). Ale wszystkim miłośnikom cięzszch brzmień polecam mało znany zespolik Static X. Stosują podobnie jak Rammstein elementy techno ale są zdecycowanie szybsi i ogólnie lepsi!!!
- Yari
- Juventino
Swierze informacje ze ,,świata Rammstein'a
" :
Jakiś czas temu w jednym z wywiadów, Paul wspomniał o zaplanowanym wydaniu rozszerzenia do płyty "Reise Reise" w postaci drugiego krążka o roboczej nazwie "Reise Reise II". Gitarzysta mówił wtedy o końcu 2004 roku, jednak jak dziś już wiadomo chodziło mu o rok 2005. Informacje te potwierdził Till na konferencji prasowej w Dortmund, oraz metal-magazyn "Hard n Heavy", który opublikował deklaracje Flake i Schneidera. Niedawno w tej sprawie wypowiedział się producent Jacob Hellner - a o to co już wiadomo:
Nowa płyta ma ukazać się około września lub października tego roku. Zdaniem zespołu będzie nosić nazwę "Reise Weiter", jako że zostanie umieszczony na niej materiał niewykorzystany na "Reise Reise". Na albumie znajdzie się dodatkowo parę zremastrowanych wersji utworów ze starszych płyt, oraz nowa wersja (bądź kontynuacja) któregoś z przebojów Rammstein. Padła też propozycja, aby któryś kawałek był wykonany z innym artystą. "Reise Weiter" będzie miała normalną promocję jako osobne wydawnictwo. Zostanie też opatrzona singlem promocyjnym wraz teledyskiem.
Tradycyjnie na początku roku robi się podsumowanie minionego, ale chyba każdy wie, czego dokonali nasi ulubieńcy przez ostatnie 12 miesięcy, więc lepiej będzie jak napiszemy tu, co nam przyniesie rok 2005 ze strony Rammstein:)
Będzie to pigułka najważniejszych informacji, które zebrałem z grudniowych wywiadów dla mediów udzielanych przez członków zespołu i producentów, oraz deklaracji wytwórni i wydawcy. Wile z nich zostało już potwierdzonych oficjalnie i umieszczonych w grafikach wydawniczych. Sam zespół mówi, ze ten rok będzie dla nich bardzo pracowity. A o to czego mamy się spodziewać:
:: Reise Reise II - już wiadomo że będzie na pewno, ale ukaże się końcem bieżącego roku. Znajdzie się na nim komplet niewykorzystanych utworów oraz kilka zremastrowanych wersji. Więcej szczegółów w kolejnym newsie;)
:: Single - Na pierwszy ogień idzie "Keine Lust" , jego premiera przewidziana jest na 14 lutego. Teledysk będzie realizowany w styczniu a reżyserem został ponownie Jörn Heitmann - klip zobaczymy nieco przed premierą. Poza tym do płyty "Reise Reise" będzie jeszcze jeden singiel, a dalsza część promocji będzie już dotyczyć kolejnej płyty.
:: Studyjny album - końcem 2005 roku Rammstein uda się do studia, aby pracować nad nowym materiałem. Z deklaracji członków grupy wynika, że chcą zrobić kontynuację płyty "Mutter" z nowymi pomysłami. Krążek jednak ujrzy światło dzienne dopiero na wiosnę 2007 roku.
:: Video - jak już wiadomo planowana realizacja "Live Aus Berlin 2", chodź zostanie wydany najprawdopodobniej dopiero w 2006 roku. Mimo to wcześniej będziemy mogli oglądać Rammstein w TV, a to dzięki udziałowi zespołu w letnich Festiwalach: Fields Of Rock, Aerodrome, Hurricane i Southiside - wszystkie będą transmitowane przez telewizje muzyczne!
:: Koncerty - oczywiście Rammstein i Apocaliptica w Katowiach 21 lutego, a poza tym mnóstwo nowych koncertów w całej Europie - Ameryce podziękowano;)
:: Dodatkowe projekty - od kwietnia tego roku Richard udaje się do studia, aby zarejestrować swój solowy projekt realizowany z perkusistą grupy Clawfinegr, możliwe też, ze najbliższe miesiące przyniosą nam pierwszy singielek projektu Paula - "Antiarmia":)
Źródło : http://www.rammstein.pl/
jak dla mnie bomba. Szkoda tylko że tak późno
.
Najbardziej jestem ciekaw ,,Mutter II " która była genialna , zreszta jak każda płyta Rammstein'a
. Chłopaki są jak wino , im starsi tym lepsi
.
Ale najpierw Reise , Reise 2 " .
Przy okazji wielką frajde sprawaiła mi wiadomośc o jeszcze nowym singlu do Reise reise ( oprócz Keine Lust ) .
Oby to było Stein um Stein !!!!!!!

Jakiś czas temu w jednym z wywiadów, Paul wspomniał o zaplanowanym wydaniu rozszerzenia do płyty "Reise Reise" w postaci drugiego krążka o roboczej nazwie "Reise Reise II". Gitarzysta mówił wtedy o końcu 2004 roku, jednak jak dziś już wiadomo chodziło mu o rok 2005. Informacje te potwierdził Till na konferencji prasowej w Dortmund, oraz metal-magazyn "Hard n Heavy", który opublikował deklaracje Flake i Schneidera. Niedawno w tej sprawie wypowiedział się producent Jacob Hellner - a o to co już wiadomo:
Nowa płyta ma ukazać się około września lub października tego roku. Zdaniem zespołu będzie nosić nazwę "Reise Weiter", jako że zostanie umieszczony na niej materiał niewykorzystany na "Reise Reise". Na albumie znajdzie się dodatkowo parę zremastrowanych wersji utworów ze starszych płyt, oraz nowa wersja (bądź kontynuacja) któregoś z przebojów Rammstein. Padła też propozycja, aby któryś kawałek był wykonany z innym artystą. "Reise Weiter" będzie miała normalną promocję jako osobne wydawnictwo. Zostanie też opatrzona singlem promocyjnym wraz teledyskiem.
Tradycyjnie na początku roku robi się podsumowanie minionego, ale chyba każdy wie, czego dokonali nasi ulubieńcy przez ostatnie 12 miesięcy, więc lepiej będzie jak napiszemy tu, co nam przyniesie rok 2005 ze strony Rammstein:)
Będzie to pigułka najważniejszych informacji, które zebrałem z grudniowych wywiadów dla mediów udzielanych przez członków zespołu i producentów, oraz deklaracji wytwórni i wydawcy. Wile z nich zostało już potwierdzonych oficjalnie i umieszczonych w grafikach wydawniczych. Sam zespół mówi, ze ten rok będzie dla nich bardzo pracowity. A o to czego mamy się spodziewać:
:: Reise Reise II - już wiadomo że będzie na pewno, ale ukaże się końcem bieżącego roku. Znajdzie się na nim komplet niewykorzystanych utworów oraz kilka zremastrowanych wersji. Więcej szczegółów w kolejnym newsie;)
:: Single - Na pierwszy ogień idzie "Keine Lust" , jego premiera przewidziana jest na 14 lutego. Teledysk będzie realizowany w styczniu a reżyserem został ponownie Jörn Heitmann - klip zobaczymy nieco przed premierą. Poza tym do płyty "Reise Reise" będzie jeszcze jeden singiel, a dalsza część promocji będzie już dotyczyć kolejnej płyty.
:: Studyjny album - końcem 2005 roku Rammstein uda się do studia, aby pracować nad nowym materiałem. Z deklaracji członków grupy wynika, że chcą zrobić kontynuację płyty "Mutter" z nowymi pomysłami. Krążek jednak ujrzy światło dzienne dopiero na wiosnę 2007 roku.
:: Video - jak już wiadomo planowana realizacja "Live Aus Berlin 2", chodź zostanie wydany najprawdopodobniej dopiero w 2006 roku. Mimo to wcześniej będziemy mogli oglądać Rammstein w TV, a to dzięki udziałowi zespołu w letnich Festiwalach: Fields Of Rock, Aerodrome, Hurricane i Southiside - wszystkie będą transmitowane przez telewizje muzyczne!
:: Koncerty - oczywiście Rammstein i Apocaliptica w Katowiach 21 lutego, a poza tym mnóstwo nowych koncertów w całej Europie - Ameryce podziękowano;)
:: Dodatkowe projekty - od kwietnia tego roku Richard udaje się do studia, aby zarejestrować swój solowy projekt realizowany z perkusistą grupy Clawfinegr, możliwe też, ze najbliższe miesiące przyniosą nam pierwszy singielek projektu Paula - "Antiarmia":)
Źródło : http://www.rammstein.pl/
jak dla mnie bomba. Szkoda tylko że tak późno

Najbardziej jestem ciekaw ,,Mutter II " która była genialna , zreszta jak każda płyta Rammstein'a

Ale najpierw Reise , Reise 2 " .
Przy okazji wielką frajde sprawaiła mi wiadomośc o jeszcze nowym singlu do Reise reise ( oprócz Keine Lust ) .
Oby to było Stein um Stein !!!!!!!
- Yari
- Juventino
Post pod postem jest gdyż chciałem zrobić up'a. Potem je połacze.
Pojawił się nowy teledysk rammstein'a :
http://www.highcon.ch/sub/dnightmare/Ra ... tmare).avi
,,Keine Lust"
Wszystkim go polecam !!
Jest fenomenalny :lol:
Poprawił mi humor niesamowicie
Chłopaki to jednak genialni jajcarze :-D
Pojawił się nowy teledysk rammstein'a :
http://www.highcon.ch/sub/dnightmare/Ra ... tmare).avi
,,Keine Lust"
Wszystkim go polecam !!
Jest fenomenalny :lol:
Poprawił mi humor niesamowicie

Chłopaki to jednak genialni jajcarze :-D
- Mania
- Juventino
Rzeczywiscie. Wybacz ze wprowadzilam Cie w blad- jakies nieswieze byly moje informacje co do tego ze nie zostal jeszcze nakrecony (a szkoda :? ). Od tej chwili mozesz przestac mnie nazywac swoim guruPojawił się nowy teledysk rammstein'a :
Wszystkim go odradzam !! Zdecydowanie :? Krotka analiza:Wszystkim go polecam !!
1. "Keine Lust"- (piosenka)- dobry, bardzo dobry tekst. Ba! Tekst ktory az sam sie prosi o teledysk z historia!
2. Joern Heitmann- rezyser teledyskow o raczej niebanalnych pomyslach- "Ich will", "Sonne" czy "Ohne dich" naleza do klipow z najwyzszej polki- temu raczej nikt nie zaprzeczy.
Mamy dwa dobre skladniki. Niby zerowe prawdopodobienstwo niepowodzenia. A jednak! Czym jest teledysk ktory otrzymujemy? Totalnym D-N-E-M. Dlaczego,dlaczego,dlaczego nie wymyslono jakiejs historii? Dlaczego te sceny sa tak bezsensowne? Co ma symbolizowac Flake na wozku? Co symbolizuja te dwie calujace sie panienki? Hm? Moze to moja wina, moze ja nie kumam tego typu humoru, ale naprawde nie mam pojecia jaki jest sens tego teledysku. Dla mnie jest on zlepkiem bezsensownych scen przeplatanych graniem zespolu ktory przeszedl roczna kuracje dieta Mc Donalds'a.
Gdzie tu pokrycie tych zapewnien ze bedzie taki kontrowersyjny? Co jest kontrowersja? Grubi ludzie czy calujace sie dziewczyny? O mamusiu! Jezeli to drugie to uprawiam ta kontrowersje znacznie czesciej niz raz do roku przez 10 sekund. Alez jestem kontrowersyjna, az sama siebie zaczynam sie bac 8)
Powiedz mi prosze w ktorym miejscu bo jakos je przeoczylamJest fenomenalny

Co tam jest smiesznego? Banda tlusciochow? Jakos mnie to nie przekonujePoprawił mi humor niesamowicie
Chłopaki to jednak genialni jajcarze

Podsumowujac- albo poprzesz swoja wypowiedz jakimis sensownymi argumentami moj drogi moderatorze, albo ja swojego zdania nie zmienie nigdy 8)
Agnieszka
- Yari
- Juventino
Narazie nie popre swoich słów czymś sensownym . Z wyjątkiem jednej rzeczy. Poprawił mi humor , mimo że jestem w dołku
.
Flake na wózku przypomina S. Hawking . Własnie zastanawiam się dlaczego
.
Aga , za poważnie podchodzisz do tego teledysku
. Spójrz na niego z przymrużeniem oka:).
EDIT: A może teledysk wysmiewa hip hopowe teledyski z za oceanu
.
Wszyscy na biało , ,,wypasione" limuzyny , całujące się kobiety
.
,,Amerika" pokazała do czego zdolny jest Rammstein
.

Flake na wózku przypomina S. Hawking . Własnie zastanawiam się dlaczego

Aga , za poważnie podchodzisz do tego teledysku

EDIT: A może teledysk wysmiewa hip hopowe teledyski z za oceanu

Wszyscy na biało , ,,wypasione" limuzyny , całujące się kobiety

- Mania
- Juventino
Za powaznie... Byc moze. Sek w tym ze ja powaznie podchodze do wszystkiego w co zamieszani sa ludzie z tak zwanej "branzy filmowej". Podobno moim problemem jest ze od wszystkich wymagam tyle ile od siebie- nic na to nie poradze, taka juz jestem 8) I nie, nie spojrze na niego z przymruzeniem oka- bo jezeli cos jest po prostu slabe, slabym zostanie- obojetnie z jakiej strony na to nie spojrzec :? Hmm... Chyba ze nie "przymruze" a od razu zamkne oczy! Wtedy poslucham piosenki, wyswietle sobie w glowie moja wersje teledysku i stwierdze: "kurde, to jest naprawde niezle" 8)Yari pisze: Aga , za poważnie podchodzisz do tego teledysku. Spójrz na niego z przymrużeniem oka:).
Tak, tak- taki jest chyba jego zamysl. Niestety, ja zamiast ironii na hiphopowe teledyski widze bande grubasow ktorzy sami nie wiedza czego chca- gdzie w tym teledysku jest jakas jedna sensowna scenaEDIT: A może teledysk wysmiewa hip hopowe teledyski z za oceanu .
Wszyscy na biało , ,,wypasione" limuzyny , całujące się kobiety .

Yari, moj drogi- obiecywano nam wielodaniowy obiad w luksusowej restauracji, dostalismy po raz kolejny odgrzewana zapiekanke z budki na rogu. Zaprzeczysz

Agnieszka