Juventus 2-1 Lazio
- RadeKas
- Juventino
Gracz meczu - OLIVER KAPO
Mimo ze gral 45 minut, byl widoczny przez caly czas. Swietnie rozumie sie ze Zlatanem. Przeprowadzili kilka takich akcji, ze jestem spokojny o przyszlosc. No i fantastyczne miniecie 2 zawodnikow przy golu na 2-1. Naprawde wspaniale sie pokazal. Od dzisiaj zadam aby dostawal szanse na gre w kazdym meczu! Na poczatek 90 minut z Maccabi. Potem niech gra po 30 minut. Z czasem trzeba go wprowadzac do skladu.
Generalnie mecz byl dosyc malo ciekawy, jednak uwazam ze Juventus zasluzyl na wygrana. W pierwszej polowie obrona sie osmieszyla. Pandev zakrecil nimi lepiej niz Del Piero zakrecil Salgado w pamietnym polfinale LM. Obawiam sie, ze powraca zeszloroczna defensywa. Zwlaszcza Thuram zagral fatalnie. O malo nie doprowadzil do 2-2 w koncowce meczu... Mimo slabej gry obrony Stara Dama miala kilka swietnych sytuacji. Najpierw Zlatan trafil w poprzeczke, potem Dle Piero zmarnowal 100000% sytuacje, kiedy to genialnie podal mu Ibrahimovic. Juventus z czasem zyskiwal przewage i wkoncu do szatni gola strzelil, niewidoczny wczesniej, Ruben Olivera. Kilka chwil pozniej doznal kontuzji i musial zejsc, co jak sie okazalo bylo zbawienne, gdyz na boisku pojawil sie Kapo.
Po przerwie to Juventus raczej atakowal, ale przypominalo to bicie glowa w mur. Wyrozniali sie dwaj genialni dryblerzy: Zlatan i Kapo. To w nich widze nasza przyszlosc. Po kapitalnej akcji tego drugiego i bardzo ladnym wykonczenieu pierwszego Star Dama wyszlo na prowadzenie. Potem Lazio probowalo cos jeszcze zdzialac, a Juve nastawilo sie na kontrataki, ale wynik nie ulegl juz zmianie.
Podsumowujac: KAPO KAPO KAPO !!
ps. fenomenalne bylo stwierdzenie komentatora, ze przy nastepnym meczu Roma - Lazio spotka sie bida z nedza :lol: :lol: :lol:. Tylko teraz ktory klub to Bida, a ktory Nedza? 8). Ja mam swoja teorie ale nie ebde mowil bo jeszcze by to potraktowano jako obraze klubu :-D.
Mimo ze gral 45 minut, byl widoczny przez caly czas. Swietnie rozumie sie ze Zlatanem. Przeprowadzili kilka takich akcji, ze jestem spokojny o przyszlosc. No i fantastyczne miniecie 2 zawodnikow przy golu na 2-1. Naprawde wspaniale sie pokazal. Od dzisiaj zadam aby dostawal szanse na gre w kazdym meczu! Na poczatek 90 minut z Maccabi. Potem niech gra po 30 minut. Z czasem trzeba go wprowadzac do skladu.
Generalnie mecz byl dosyc malo ciekawy, jednak uwazam ze Juventus zasluzyl na wygrana. W pierwszej polowie obrona sie osmieszyla. Pandev zakrecil nimi lepiej niz Del Piero zakrecil Salgado w pamietnym polfinale LM. Obawiam sie, ze powraca zeszloroczna defensywa. Zwlaszcza Thuram zagral fatalnie. O malo nie doprowadzil do 2-2 w koncowce meczu... Mimo slabej gry obrony Stara Dama miala kilka swietnych sytuacji. Najpierw Zlatan trafil w poprzeczke, potem Dle Piero zmarnowal 100000% sytuacje, kiedy to genialnie podal mu Ibrahimovic. Juventus z czasem zyskiwal przewage i wkoncu do szatni gola strzelil, niewidoczny wczesniej, Ruben Olivera. Kilka chwil pozniej doznal kontuzji i musial zejsc, co jak sie okazalo bylo zbawienne, gdyz na boisku pojawil sie Kapo.
Po przerwie to Juventus raczej atakowal, ale przypominalo to bicie glowa w mur. Wyrozniali sie dwaj genialni dryblerzy: Zlatan i Kapo. To w nich widze nasza przyszlosc. Po kapitalnej akcji tego drugiego i bardzo ladnym wykonczenieu pierwszego Star Dama wyszlo na prowadzenie. Potem Lazio probowalo cos jeszcze zdzialac, a Juve nastawilo sie na kontrataki, ale wynik nie ulegl juz zmianie.
Podsumowujac: KAPO KAPO KAPO !!
ps. fenomenalne bylo stwierdzenie komentatora, ze przy nastepnym meczu Roma - Lazio spotka sie bida z nedza :lol: :lol: :lol:. Tylko teraz ktory klub to Bida, a ktory Nedza? 8). Ja mam swoja teorie ale nie ebde mowil bo jeszcze by to potraktowano jako obraze klubu :-D.
srali muszki będzie wiosna
- Vojtimar
- Juventino
No i zwycięstwo :-D . Oby tak dalej. Co do Alexa, to nie spodziewałęm ię wielkiego meczu, bo przecież znów miał przerwę i musi odzyskać czucie piłki. Przewaga nad Milanem znów wynosi 4 pkt. i jest dobrze.
Z Juve na dobre i złe!
- stazzorZ
- Juventino
na maccabi ok ale nie radziłbym podchodzic do meczu z bologna z taka mysla ze trzeba go przejsc jak najmniejszym nakładem sił. to moze byc zgubne. mozemy sie potknac a wowczas wygrana z milanem na marne a pozatym mamy tak dobrych rezerwowych ze spokojnie mozemy grac z bologna jak w kazdym meczu ligowym czyli na 100%Asta#8 pisze:Teraz trzeba wysłać do Izraelu rezerwowy skład, potem też drugim składem przejść Bologne i wygrać z Milanem.

- N.U.L.L.O.
- Juventino
Czesc. Wiecie kiedy beda bramki??albo skrót albo mecz (to sobie zassam torrentem) Jak bedziecie cos wiedziec to napiszcie na moj numer gg: 3042530
- Vincitore
- Juventino
KAPO...KAPO...KAPO...KAPO...KAPO...
Majstersztyk !!!
Byłem u babki patrze na Telegazete 0-1
całe szczęście że juz się zbierałem odpalam TV właczam mecz wchodze na Chata i odrazu 1-1 Olivera nasz młodziutki talencior wyrównuje a później Kapo nie potrafie opisać brak mi słów na to co on Zrobił i jeszcze Zlatan hehe akrobata! 8) teraz jedziemy do Bologny i szlagier z Mlanem!!
Majstersztyk !!!
Byłem u babki patrze na Telegazete 0-1

- nopone
- Juventino
cały czas mówie o Kapo bo to naprawde przeplajer ,ale kude coś czuje ze go opchną do jakiegoś klubiku ... zatłuke jak to zrobią ! a tymczasem ważne 3 pkt w naszym dorobku, teraz chce krwi milanu. ..i mysle że Maccabi i Bologna bedą tylko mała jatką przed Milanem
SEMPRE FORZA JUVE!

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- MediapuntA
- Juventino
EJ to w końcu strzelił
Tu piszą że KAPO na www.livescore.com że ZLATAN :shock:

Juve wygrało po męczącym meczu ze słabiutkim LAZIO
Jestem zadowolony i mamy 4 pkt przewagi nad Milanem :twisted: :twisted: :twisted:
GO GO GO JUVE ALE ALE :!: :!:

Juve wygrało po męczącym meczu ze słabiutkim LAZIO

GO GO GO JUVE ALE ALE :!: :!:
- RadeKas
- Juventino
Strzelil Zlatan po kapitalnej asyscie Kapo (no byl jeszcze rynkoszet, ale co tam 8) ).
srali muszki będzie wiosna
- Lypsky
- Juventino
Przez ten mecz zjadlem sporo nerwow.
Bylem u babci na imieninkach
wiec moglem sledzic jedynie wynik.
Wszedlem na chwile na livescore 0:1 :? musze przyznac ze juz po pierwszych 30min watpilem w pozytwny wynik (z Lazio najlepiej nam sie nie gra
) naszczescie moje watpliwosci szybko rozwial najpierw Olivera a pozniej Kapo (jeszcze przed jego wejsciem na boisko przewidzialem ze bedzie bohaterem).Szkoda zmarnowanych sytuacji(podobno w calym meczu bylo ich sporo) i cos obrona szwankuje :? mam nadzieje ze to chwilowa slabosc a do 18(znaczy sie dnia meczu z Milanem) nasza gra obronna jak i skutecznosc znacznie sie polepszy.
Forza Juve!!
Bylem u babci na imieninkach

Wszedlem na chwile na livescore 0:1 :? musze przyznac ze juz po pierwszych 30min watpilem w pozytwny wynik (z Lazio najlepiej nam sie nie gra
Forza Juve!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
Bardzo sie ciesze z wygranej, zwlaszcza, ze nie gra nam sie dobrze z Lazio
Podobnie jak inni, po 30 minutach wątpilem w pozytywny wynik, ale nadal wierzylem i prawde mowiac po golu Olivery bylem juz prawie pewny wygranej i tak sie stalo ! Patrze 75 minuta, na livescore 1-1 wlaczam na wynik a tu 2-1
Bardzo wazna wygrana ! Teraz na Bologne rezerwy i na Milan pełna parą !!
Forza Juve !! 8)

Forza Juve !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wessal
- Juventino
Dla Juventusu z pewnoscią należało się zwycięstwo. Tak jak typowałem. 2-1, może nie jest to pogrom ale każde zwycięstwo będzie nas cieszyć.
Lazio mimo, że zawsze jest ciężkie do pokonania w tym sezonie z pewnością jest inaczej. Napewno słaba postawa Lazio jest przez to że zmienili trenera i najlepszych piłkarzy sprzedali. No ale musieli to zrobić, żeby nie zbankrutować
Co do meczu to jestem zadowolony. I wkońcu bramki trzeliły te osoby które powinny to robić częściej. Miejmy nadzieję że Capello popatrzył na formę Olivery, a on wygryzie ze składu zupełnie niepotrzebnego Blasi'ego. Cieszy mnie także postawa Ibrahimovica który już mecz co mecz strzela gole. Widać gdy Juve przegrywało że się chyba tym stracionym golem podbódowało.
Ogólnie podsumowując jestem szczęśliwy.
Lazio mimo, że zawsze jest ciężkie do pokonania w tym sezonie z pewnością jest inaczej. Napewno słaba postawa Lazio jest przez to że zmienili trenera i najlepszych piłkarzy sprzedali. No ale musieli to zrobić, żeby nie zbankrutować
Co do meczu to jestem zadowolony. I wkońcu bramki trzeliły te osoby które powinny to robić częściej. Miejmy nadzieję że Capello popatrzył na formę Olivery, a on wygryzie ze składu zupełnie niepotrzebnego Blasi'ego. Cieszy mnie także postawa Ibrahimovica który już mecz co mecz strzela gole. Widać gdy Juve przegrywało że się chyba tym stracionym golem podbódowało.
Ogólnie podsumowując jestem szczęśliwy.
- Szymek
- Juventino
Np przeżyliśmy swoję chwilę grozy
Poprzeczka i słupek Zlatana, sytuacja sam na sam ADP. Niewykorzystane sytuacje sie zemściły. Fenomealne wejście (smoka 8)) Kapo. Zlatan udowodnił poraz kolejny, że jest jednym z najlepszych napastników. Forza Juve !!!
- M.
- Juventino
Przecież bramki i skórt jest już ja JP. Jeśli nie znajdziesz to poszukaj tutaj: www.skrotyibramkizjeszczenierozpoczetychalbodopierocoskonczonychmeczow.com.pl :roll: Jest tam także skrót meczu z Milanem, który odbędzie się za 2 tygodnie.N.U.L.L.O. pisze:Czesc. Wiecie kiedy beda bramki??albo skrót albo mecz (to sobie zassam torrentem) Jak bedziecie cos wiedziec to napiszcie na moj numer gg: 3042530
Bardzo ważne zwycięstwo nad Lazio. Nie wolno zapominać, że Rzymianie miel na nas patent w zeszłym roku i to zwycięstwo na pewno cieszy. Przewaga nad Milanem nie zmieniła się (bramki Milanu w 81 i 89 minucie :evil: ). Szkoda, że po raz kolejny nie widziałem meczu

P.S. Faktycznie. Masz rację, ForzaJuve. Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że Inter przed tą kolejką miał 11 remisów i 2 remisy.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2004, 18:54 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- ForzaJuve
- Juventino
Kolejne zwyciestwo, troche szczesliwe, ale jak najbardziej zasluzone.
Musze powiedziec, ze momentami gra naszych pilkarzy mnie irytowala.Czesto wstrzymywali gre, szukali niepotrzebnych rozwiazan i sztuczek technicznych co bylo bardzo efektowne ale nie efektywne.
Oprocz tego nasi pilkarze razili nieskutecznoscią.Bylo sporo dogodnych sytuacji, lecz pilka jakby nie chciala wpasc do bramki Lazio (vide Del Piero, Ibrahimovic, Kapo).
Oczywiscie niesposob nie wspomniec tu o Kapo.Mimo iz gral tylko 45 min byl naszym najlepszym zawodnikiem i wdodatku swietnie rozumial sie ze Zlatanem.Widac, ze ten chlopak ma talent i oczekuje, ze Capello czesciej bedzie dawal mu szanse gry.
FORZA JUVE :!:
Musze powiedziec, ze momentami gra naszych pilkarzy mnie irytowala.Czesto wstrzymywali gre, szukali niepotrzebnych rozwiazan i sztuczek technicznych co bylo bardzo efektowne ale nie efektywne.
Oprocz tego nasi pilkarze razili nieskutecznoscią.Bylo sporo dogodnych sytuacji, lecz pilka jakby nie chciala wpasc do bramki Lazio (vide Del Piero, Ibrahimovic, Kapo).
Oczywiscie niesposob nie wspomniec tu o Kapo.Mimo iz gral tylko 45 min byl naszym najlepszym zawodnikiem i wdodatku swietnie rozumial sie ze Zlatanem.Widac, ze ten chlopak ma talent i oczekuje, ze Capello czesciej bedzie dawal mu szanse gry.
FORZA JUVE :!:
Myslisz sie, Inter w tym sezonie wygral po raz trzeci- 3-1 Udinese, 3-2 Atalanta i 5-0 Messina.Diego pisze: P.S. Pierwszy raz w tym sezonie wygrał Inter :shock: