Jak oceniacie szanse Juve w lidze mistrzów ??
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ciekawe pytanko;) oczywiście każdy z Nas liczy na zwycięstwo Juve tym bardziej że dotychczas im tak super idzie. Nie ma tutaj dwóch zdań w dodatku chyba pierwszy raz od wieków udało im się tak "gładko" przejść przez pierwszą rundę grupową. To daje do myślenia i kupę nadzieji. Ja liczę na Juvolkóv ale nie ma co sie za bardzo nakręcać. Prawda Metoda "zero-jedynkowa" okazała się skuteczna
ale ile się tak da pociągnąć. . . mam nadzieję że się jeszcze trochę rozstrzelają i będą wyniki 3-0 <lol> .Zobaczymy ale liczę na wysoką pozycję Turyńczyków w CL.

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Marcin_FCJ
- Juventino
Myślę że w tym sezonie mamy silniejszy zespół niż ten z którym Lippi dotarł do finału w Manchesterze. Myślę, że mamy zespół na miarę tych co wygrywały na Heysel i Olimpico. Myślę że w tym roku jesteśmy nprawdę mocni, ale.... Nie można zapominać że Lig Mistrzów to nie to samo co Serie A, w lidze może nam się powinąć noga kilka razy a itak bedziemy mieli szanse na Scudetto... aby wygrać Logę Mistrzów trzeba być niemal bezbłędnym a doskonale zdaje sobie sprawę jak będzie oto ciężko patrząc na rywali z którymi będziemy musieli sobie poradzić. Barcelona, Milan czy Inter Mediolan to drużyny z którymi może być naprawdę ciężko.. gdy dodamy Real, Arsenal i Manchester United to już widać jak ciężko będzie o nasze upragnione trofeum. Myślę jednak że to nas wymienione kluby powinny się bać a nie na odwrót. Nie zapominajmy że do klubu wraca Trezeguet (można to traktować jak transfer w okresie zimowym). Wydaje się że mamy duże szanse, ale zawsze trzeba być skupionym i nikogo nie lekceważyć. Ważnym elementem będzie losowanie, nie tylko 1 rywal ale także dalsza drabinka prowadząca do finału. Jeśli miałbym postawić kase na zespół który wygra dałbym na Juventus... mamy wszystko czego potrzeba... genialnego bramkarza, obronę nie do przejścia, doskonałą pomoc i atak a także chyba najlepszego trenera (no może jeszcze Mourinho). Zobaczymy jak to będzie, my możemy tylko czekać 

- Kali
- Juventino
Szczerze mówiąc nie widze Juve w finale
(oczywiście bardzo bym chciał)
Ale największe (moim zdaniem) szanse ma Barca. Chciałbym zagrać (i wygrać) Man Utd. Ale co do tego finału, miejmy nadzieje, że się myle.

Ale największe (moim zdaniem) szanse ma Barca. Chciałbym zagrać (i wygrać) Man Utd. Ale co do tego finału, miejmy nadzieje, że się myle.
Ti Amo Juve!
- _Jah
- Juventino
Mówimy tutaj o naszych szansach wygrania Ligi Mistrzów. Dlatego nie przypominaj mi o naszych wynikach uzyskiwanych na boiskach Serie A. Generalnie chodzi mi o to, że do tej pory nie spotkaliśmy się z żadnym zespołem, który mógłby nam zagrozić w ewentualnym sukcesie w Champion's League. Owszem, mamy za sobą świetny początek, który wprowadza do naszych serc dużo spokoju. Jednakże o niczym to jeszcze nie świadczy w perspektywie całego sezonu. Prawdziwa rywalizacja dopiero przed Nami, a jej przedsmak zapewne juz w sobotę. To właśnie mecze o takim ciśnieniu, są najważniejsze. Te minimalne 1:0 może nie wystarczyć na zespoły pokroju Realu, Barcelony, Arsenalu, Chelsea czy Manchesteru. Trzeba mieć tego świadomość. Nie bądź więc taki pewny, gdyż takim podejściem pobudzasz nerwy moje oraz kibiców, innych drużyn.tomcatmi6 pisze: Farciarsko to mozna wygrac 2-3 mecze a nie 10 zwyciestw 2 remisy i jedna przegrana... w LM 5 wygranych i zapewnione wyjscie z grupy. To ze zawodnicy Juve nie strzelaja goli z 500000 m to juz jest inna sprawa i kwestia stylu a nie szczescia... powiedz jeszce ze w Juve graja cieniasy co nie potrafia grac w pilke sa do ### i jada na farcie?
Taaak.. na pewno. Efekty już widać, w szykach obronnych. Zmiennicy faktycznie, są należytym wsparciem tegorocznej drużyny Capello. Kiedyś już o tym pisałem, zresztą dalej jestem przy tym. Capello źle robi, desygnując do walki praktycznie niezmienioną linię obrony. Na ostateczne wnioski jednak, należy poczekać do końca rozgrywek. Nie wierzę, że nasi piłkarze wytrzymają, obecne tempo.tomcatmi6 pisze: Co do dlugosci serii zwyciestw to sadze ze utrzymamy forme pzez caly sezon i uwazam ze Capello jest na tyle dobrym trenerem ze bedzie potrafil rozgospodarowac sily na do konca rozgrywek. A zawodnicy maja zmiennikow wiec spokojnie, zbliza sie okienko zimowe i mozliwe ze kogos Juve zakupi.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Szilgu
- Juventino
uważam żę Juve wygra w finale z chelsea ale trzeba uważać na Milan i barce. Typowałbym na finał barce ale grając bardzo widowisko chyba zapomnieli jak to jest grać skuteczny futbol ale mimo to uważam że przegrać może tylko z juve lub chelsea
- ballack13
- Juventino
hmm w tym sezonie Juventus jest bardzo mocny ale niestety także rywale są mocniejsi
i tak jak Barcelona czy Chelsea w tym sezonie są to kandydaci do zdobycia LM
i moimi faworytami jest 4 (optymistycznie nei jako fan Juve):
Juve, Barca, Chelsea, Milan
jako fan to faworyt jest tylko jeden: JUVE
i tak jak Barcelona czy Chelsea w tym sezonie są to kandydaci do zdobycia LM
i moimi faworytami jest 4 (optymistycznie nei jako fan Juve):
Juve, Barca, Chelsea, Milan
jako fan to faworyt jest tylko jeden: JUVE
- matihooligan
- Juventino
Po meczu z Milanem zobaczymy naprawde na co stać Juventus. Ale nie to jest ważne. Ważna jest Liga mistrzów. Ael myśle ze jeżeli Juventus wygra z Milanem to moze zajsc daleko. Nawet do finału..... Ale to nie ważne tylko jedno jest ważne JUVENTUS
- ballack13
- Juventino
hmm na podstawie wyników Juve w ostatnich sezonach LM to okazuje się że łatwiej jest Juve dośc do tego finału niż wygrać sam finał dlatego
dośc tam a wygrać to co innego
mam nadzieje że Juve w tym sezonie przełamie złą passe niewygranych finałów LM
dośc tam a wygrać to co innego
mam nadzieje że Juve w tym sezonie przełamie złą passe niewygranych finałów LM
- spyder
- Juventino
Juz wiemy jak zagral Juventus i jego gra nie ustawia mnie zbyt optomistycznie. Bianconeri dostali wyraznej zadyszki i miejmy nadzieje, ze przerwa swiateczna dobrze na nich wplynie i powroca do formy z poczatku sezonu. Aczkolwiek uwazam, ze Juventus bedzie musial przejsc ciezka przeprawe w drodze po puchar. Zagrozic moze mu Chelsea, Barcelona, Milan i ManUtd z ktorym ostatnio nie gra nam sie dobrze. Ale jestem dobrej mysli :-D Capello powinien stosowac wieksza rotacje skladu, Tacchinardi powinien czesciej wybiegac na boisko w pierwszej jedynastce. Zima musimy sie wzmocnic i LM naszamatihooligan pisze:Po meczu z Milanem zobaczymy naprawde na co stać Juventus.JUVENTUS

- Wessal
- Juventino
Juventus jak co roku będzie faworytem, i obojętnie czy będzie w lepszej czy gorszej formie zawsze się będzie liczył do czołówki najlepszych klubów świata. W tym roku będzie dużo więcej lepszych drużyn które moga przeszkodzić Juventusowi w zdobyciu 3 LM. Tym razem taki przeciwnikiem może być Barcelona, która znacznie się wzmocniła, Chelsea też ma nowych piłkarzy. Arsenal w tym sezonie też jest jednym z faworytów. A Milan i Real to podobnie jak Juve kluby które zawsze mogą zdobyć Lige Mistrzów. Jak widać w tym sezonie będzie wiele klubów które mogą przeszkodzić Juventusowi zdobyć CL.
W tym sezonie także może się stać tak jak w tamtym tzn. że zwycięży inna nieprzewidywana drużyna. Stać się może dlatego, bo już w 1/8 finału staną przeciw siebię najlepsze drużyny europy czyli Juventus-Real, Barcelona-Chelsea, Manchester-Milan czy Bayern-Arsenal.
Podsumowując Juventusowi będzie bardzo ciężko i ogólnie tegoroczna Liga Mistrzów może być nieprzewidywana.
W tym sezonie także może się stać tak jak w tamtym tzn. że zwycięży inna nieprzewidywana drużyna. Stać się może dlatego, bo już w 1/8 finału staną przeciw siebię najlepsze drużyny europy czyli Juventus-Real, Barcelona-Chelsea, Manchester-Milan czy Bayern-Arsenal.
Podsumowując Juventusowi będzie bardzo ciężko i ogólnie tegoroczna Liga Mistrzów może być nieprzewidywana.
- norbert
- Juventino
zawodnicy juve maja ogromne sznse na zdobyci pucharu mistrzów na ich drodze moze jedynie stanac barcelona,chelsa i manchester.nikt wiecej.ale biorac pod uwage ostatnie potkniecie barcy mozna wnioskowac ze w ktaloni dzieje sie cvos niedobrego.oby tak było
)))