Siena 0-3 Juventus F.C
- ballack13
- Juventino
Alex wraca i to w trudnym momencie dla nas - kiedy to David wypadł ze skaldu na dośc długo to cieszy moze Alex w tym sezonie powalczy o korone króla strzelców 
a swoja droga to:
-kolejny mecz bez straty bramki
:D jak to zajefajnie wygląda jak aptrze se na tabele a tam bilans w 7 meczach 15-2 to budzi wielki respekt w Europie
- wreszcie mecz gdzie Juve strzela więcej bramek niż jedna

a swoja droga to:
-kolejny mecz bez straty bramki

- wreszcie mecz gdzie Juve strzela więcej bramek niż jedna

- Chip
- Juventino
FORZA JUVE,FORZA ALEX
meczu niestety nie oglądałem, ale widziałem skróty na Rai due.Zdecydowanie najbardziej cieszą dwie bramki Alexa i jego asysta. Bardzo dobre akcje Zebiny.Trochę poniżej oczekiwań zagrał Zlatan, ale mam nadzieję że się jeszcze rozkręci.Na razie trzeba się cieszyć z formy Alexa i czekać na kolejny mecz z Romą.
meczu niestety nie oglądałem, ale widziałem skróty na Rai due.Zdecydowanie najbardziej cieszą dwie bramki Alexa i jego asysta. Bardzo dobre akcje Zebiny.Trochę poniżej oczekiwań zagrał Zlatan, ale mam nadzieję że się jeszcze rozkręci.Na razie trzeba się cieszyć z formy Alexa i czekać na kolejny mecz z Romą.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- DeeJay
- Juventino
Juventus rozpoczął ten mecz bardzo chaotycznie. Długo nie potrafili zacząć grać swojego futbolu, pozwalając z poczatku na ataki Sieny. Po upływie kilkunastu minut, obraz gry uległ zmianie jedynie na tyle, iż zniknęło zagrożenie spod bramki Buffona. Natomiast Juventus nadal grał bardzo niedokładnie, nie potrafili skonstruować żadnej groźnej sytuacji. Tak zakończyła się pierwsza połowa.
W drugiej wystarczyło nam sprężyć się na 10 minut, strzelić 3 bramki i zapewnić sobie 3 punkty. W końcu z dobrej strony pokazał się Alex strzelając dwie bramki i zaliczając asystę przy golu Camora.
Inaczej byc nie mogło. Z takimi zespołami jak Siena powinno się wygrywać najmniejszym nakładem sił. To nie był najlepsz mecz dla Nedveda, który nie mal przez całe 90 minut był zupełnie nie widoczny. Przed przejściem Ibrahimovica mówiło się, że będzie potrzebował czasu aby się rozegrać. Zaczął bardzo dobrze, jednak z meczu na mecz jego gra coraz bardziej mi się nie podoba. Świetnie prezentuje się Zebina no i oczywiście Zambrotta - którego uważam obecenie za najlepszego piłkarza Juve. Jest po prostu fenomenem.
Warto tez odnotować, że Sienie nie pomogło nawet wejście Chiumiento
Ładnie się zaprezentował w kilku akcjach. Zagrał też Kapo, który był zupełnie niewidoczny.
W drugiej wystarczyło nam sprężyć się na 10 minut, strzelić 3 bramki i zapewnić sobie 3 punkty. W końcu z dobrej strony pokazał się Alex strzelając dwie bramki i zaliczając asystę przy golu Camora.
Inaczej byc nie mogło. Z takimi zespołami jak Siena powinno się wygrywać najmniejszym nakładem sił. To nie był najlepsz mecz dla Nedveda, który nie mal przez całe 90 minut był zupełnie nie widoczny. Przed przejściem Ibrahimovica mówiło się, że będzie potrzebował czasu aby się rozegrać. Zaczął bardzo dobrze, jednak z meczu na mecz jego gra coraz bardziej mi się nie podoba. Świetnie prezentuje się Zebina no i oczywiście Zambrotta - którego uważam obecenie za najlepszego piłkarza Juve. Jest po prostu fenomenem.
Warto tez odnotować, że Sienie nie pomogło nawet wejście Chiumiento

- Bob
- Juventino
NO poprostu Del Piero zaliczył wejście smoka wygrana cieszy tylko szkoda że Zlatan sie zablokował i ostatnio niemoże znależc sposobu żeby umieścić piłkę w siatce
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- fredi
- Juventino
Cieszę się że Alex strzelił Sienie dwie bramki ..jeszcze do tego dołożył Camor z bani ładnie pocisnął =) wunik 0:3 na wyjeździe cieszy i 3 pkt na konto w pływa i dalej mamy lidera, teraz należy skoncentrować się na Romie
Pozdrawiam
Forza Juve

Pozdrawiam
Forza Juve
- Bany_DG
- Juventino
W tym meczu rzeczywiscie Pavel troche sie snuł często faulował i jak powiedzieli G.Milko i T.Lipiński że zamiast Nedveda powinien wybiec np:Kapo (i tak zagrał) a co do samego meczu Ten wczorajszy juventus to ta druzyna którą kocham dawno nie czułem takich emocij nie mówiąc o grze Alexa ten mecz pokazuje że musi on dostać dobra piłke dostał wczoraj 2 piłki i co strzelił 2 bramki ogólnie klasa mecz gdy Chiumento wchodził ma boisko komentatorzy mówili że szykowany jest na nastepce Alexa raz od chiesy dostał piłke na sam na sam z Gigim fatalnie strzelił i teaz zastanawiam sie czy specjalnie zawalił czy po prostu sparalizował go Buffon
- Wessal
- Juventino
No i piękny mecz szczególnie w wykonaniu Alexa del Piero 8) 3-0 na wyjeździe wynik dobry. Tak ma być też w meczu z Romą
Meczu nie oglądałem dlatego nie wiem jak zagrał Juve. Jakby ktoś oglądał to czy mógłby mi powiedzieć jaki był mecz bo chciałbym zobaczyć czy Juve gra taki futbol jak w meczu z Bayernem czy tak jak Barcelona.Niestety jedynie nie cieszy mnie postawa Ibrahimovica który chyba zagrał poprostu fatalnie 

- Lizard
- Juventino
" Niepokonani...." - jak śpiewa Markowski i coś w tym jest
Del Piero był kluczowym zawodnikiem tego spotkania, przy każdym golu miał swoje " 3 grosze " i bardzo pozytywnie zaskoczył wszystkich. Siena mimo wszystko pokazała charakter i nieraz zagrażała bramce Gigiego, ale na szczęście nie wykorzystala żadnych z tych szans. Chciałbym, aby Alex skutecznie wypełnił lukę po Trezegolu, ale na to jeszcze za wcześnie. Poczekajmy do następnego meczu, "it's time to revenge" :twisted:

- _Jah
- Juventino
Mnie rownież najbardziej cieszy kolejne, czyste konto naszej defensywy. To jest nieprawdopodobne, ale w 10 spotkaniach (licząc 3 spotkania lm) straciliśmy zaledwie 2 bramki !!! - to na pewno budzi podziw wśród naszych rywali. Wykrystalizowała nam się obrona marzeń, gdyż nawet sam Zebina, który nie identyfikuje się wielkim nazwiskiem, radzi sobie doskonale. Trudno w tej formacji coś zmieniać, jednak Capello musi wziąć pod uwagę fakt, że sezon jest długi i warto byłoby spróbować włączyć kogoś z ławki, by mógł się ogrywać. Nie możemy grać sprawdzoną czwórką do końca sezonu, ponieważ może się to boleśnie na nas zemścić. Niewielka rotacja jest jak najbardziej wskazana. Nie możemy ryzykować.
Nie rozumiem dlaczego w tym spotkaniu zagrał Nedved?! W spotkaniu z Bayernem pomimo, że strzelił decydującego gola, zagrał słabo jak na swoje możliwości. A teraz w spotkaniu z nieco słabszym przeciwnikiem znowu wychodzi w pierwszym składzie. Tutaj nawet już nie chodzi o jego oszczędzanie, lecz o samą przydatność dla drużyny. Jeżeli jest okazja, aby Nedved zasiadł na ławce to Capello musi z niej korzystać, bo to na pewno się na nim zemści. Tymbardziej, że jest kilku graczy, którzy zapewne palą się do gry. Im również trzeba dać szansę, a kto wie? może wyrośnie nam kolejny Zebina? Nedved znowu zagrał bezbarwnie a Capello powinien to przemyśleć. Cieszy gol Camoranesi'ego, lecz ja wciąż nie jestem przekonany co do jego przydatności. Podobała mi się jego gra podczas jego pierwszego sezonu w Juve, ale obecnie jakoś nie może mnie do siebie przekonać.
Nareszcie Alessandro Del Piero sprostał naszym oczekiwaniom i zaliczył dwa trafienia. Sama realizacja ma znaczenie drugorzędne, albowiem są to jego pierwsze bramki z akcji w tym sezonie. To jest symboliczny moment i mam nadzieję, że od tej pory będzie grał już tylko lepiej. Z kolei jeśli chodzi o Zlatana to nie martwi mnie jego wczorajszy występ. Dlaczego? ano dlatego, że jest to nasz najlepszy napastnik i kwestią czasu jest, kiedy będziemy go nosić na rękach. Głęboko w to wierzę. Ten człowiek ma talent a tego nie odbierze mu go już nic. Bramki to nie jest jedyna wykładnia. Życzyłbym sobie, aby ta dwójka miała częściej okazję gry. Duet Ibra-Alex stać na bardzo dużo..
Plan wykonany. Teraz pozostaje nam czekać na Derby Mediolanu. Trzymam kciuki za Inter, który podbudowany pogromem Mistrza Hiszpanii, powienien stawić mocny opór Milanistom. Ave.
Nie rozumiem dlaczego w tym spotkaniu zagrał Nedved?! W spotkaniu z Bayernem pomimo, że strzelił decydującego gola, zagrał słabo jak na swoje możliwości. A teraz w spotkaniu z nieco słabszym przeciwnikiem znowu wychodzi w pierwszym składzie. Tutaj nawet już nie chodzi o jego oszczędzanie, lecz o samą przydatność dla drużyny. Jeżeli jest okazja, aby Nedved zasiadł na ławce to Capello musi z niej korzystać, bo to na pewno się na nim zemści. Tymbardziej, że jest kilku graczy, którzy zapewne palą się do gry. Im również trzeba dać szansę, a kto wie? może wyrośnie nam kolejny Zebina? Nedved znowu zagrał bezbarwnie a Capello powinien to przemyśleć. Cieszy gol Camoranesi'ego, lecz ja wciąż nie jestem przekonany co do jego przydatności. Podobała mi się jego gra podczas jego pierwszego sezonu w Juve, ale obecnie jakoś nie może mnie do siebie przekonać.
Nareszcie Alessandro Del Piero sprostał naszym oczekiwaniom i zaliczył dwa trafienia. Sama realizacja ma znaczenie drugorzędne, albowiem są to jego pierwsze bramki z akcji w tym sezonie. To jest symboliczny moment i mam nadzieję, że od tej pory będzie grał już tylko lepiej. Z kolei jeśli chodzi o Zlatana to nie martwi mnie jego wczorajszy występ. Dlaczego? ano dlatego, że jest to nasz najlepszy napastnik i kwestią czasu jest, kiedy będziemy go nosić na rękach. Głęboko w to wierzę. Ten człowiek ma talent a tego nie odbierze mu go już nic. Bramki to nie jest jedyna wykładnia. Życzyłbym sobie, aby ta dwójka miała częściej okazję gry. Duet Ibra-Alex stać na bardzo dużo..
Plan wykonany. Teraz pozostaje nam czekać na Derby Mediolanu. Trzymam kciuki za Inter, który podbudowany pogromem Mistrza Hiszpanii, powienien stawić mocny opór Milanistom. Ave.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Lypsky
- Juventino
Po obejrzeniu 3minutowego skrotu nie moge wiele powiedziec ale postaram sie
W pierwszej poloiwe Siena przewazala,miala kilka dobrych sytuacji ktorych nie wykorzystala.Bliski zdobycia gola byl Canna.
Druga polowa to inna bajka.
DP czyzby zaczal dobrze grac??
Wole sie na to nie nastawiac zeby pozniej znow sie nie rozczarowac.
Mozna byc zadowolonym ze wreszcie strzela bramki,pierwsza byla sytuacja nie 100% lecz 200% z 1metra do pustej bramki ciezko nie trafic
Natomiast druga wygladala bardzo ladnie.DP do przyjal i strzelil miedzy nogami bramkarza.Trzeci gol padl po strzale Camora a dosroodkowaniu Alexa.
Znow dobry wystep zaliczyl Zebina,mam nadzieje ze jeszcze lepiej zagra z Roma.Wreszcie po slabym meczu obudzil sie Emerson i zaczal grac.
Rozczarowal Zlatan ktory znow nie potrafil strzelic bramki :roll: mam nadzieje ze niedlugo przelamie niemoc i w meczu z roma cos ustrzelil
Teraz ciezki sprawdzian bo rzymianie napewno beda zmobilizowanie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i 3punkty zostana u nas 8)
W pierwszej poloiwe Siena przewazala,miala kilka dobrych sytuacji ktorych nie wykorzystala.Bliski zdobycia gola byl Canna.
Druga polowa to inna bajka.
DP czyzby zaczal dobrze grac??
Wole sie na to nie nastawiac zeby pozniej znow sie nie rozczarowac.
Mozna byc zadowolonym ze wreszcie strzela bramki,pierwsza byla sytuacja nie 100% lecz 200% z 1metra do pustej bramki ciezko nie trafic
Znow dobry wystep zaliczyl Zebina,mam nadzieje ze jeszcze lepiej zagra z Roma.Wreszcie po slabym meczu obudzil sie Emerson i zaczal grac.
Rozczarowal Zlatan ktory znow nie potrafil strzelic bramki :roll: mam nadzieje ze niedlugo przelamie niemoc i w meczu z roma cos ustrzelil

Teraz ciezki sprawdzian bo rzymianie napewno beda zmobilizowanie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i 3punkty zostana u nas 8)
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, 13:02 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- czery_r1
- Juventino
Ciesza nastepne trzy punkty...a przede wszystkim ciesza dwie bramki ALEXA mam nadzieje ze juz zlapal optymalna forme i pokaze wszystkim tym ktorzy mowia ze jego czas sie w juve skocznyl i powinien odejsc!!! Brawo JUVE Brawo ALEX
- Alexxxxx
- Juventino
Nigdy nie ma się, co "nasrawać" bo może nie ładnie pachnieć :lol:DjJuve pisze: Wole sie na to nie nasrawiac zeby pozniej znow sie nie rozczarowac.
A co do meczu świetny występ Del Piero, ktory popisał się 2 bramkami i asystą. Po strzeleniu pierwszej bramki było widac, ze się obudził. Zaczął grać bardzo dobrze. Wyróżniającą postacią na pewno był także Emerson i Zebina, którzy bezwątpienia byli trafnymi ruchami transferowymi. Zlatan się nie popisał choć według mnie nie zagrał aż tak słabo, tylko w odpowiednim momencie nie mógl się skoncentrować w dogodnej sytuacji i strzelał nad bramką. Było widac, że to Blasi jest ewidentnie drugim środkowym pomocnikiem. Choć nie mówie, że Appiah zagral słabo. Środek obrony to mór i tyle

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Lypsky
- Juventino
Juz poprawione lolkuAlexxxxx pisze:Nigdy nie ma się, co "nasrawać" bo może nie ładnie pachnieć :lol:DjJuve pisze: Wole sie na to nie nasrawiac zeby pozniej znow sie nie rozczarowac.

Ciekawe jakie masz sposoby??postaraj się ograniczyć usuwanie zbędnego materiału to znaczy nie rób kupy tak często

I nie czepiaj sie mojej literowki bo cie zgniote moja ironia 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady